Человек не терпит насилия!

Боротися з корупцією, чи очолити? Хто керує Радою громадського контролю при ДБР?

На чолі Ради громадського контролю Державного бюро розслідувань Максим Болдін. Що суспільство, яке має представляти цей «видатний» адвокат, має знати про голову ради громадського контролю при ДБР Максимі Болдіні?
Вперше його ім’я стало відоме широкій громадськості на виборах мера Одеси в 2006 році. Тоді в одеській квартирі цього молодого юриста прописався Едуард Гурвіц, щоб формально стати жителем Одеси і мати можливість взяти участь у виборах.
Саме ця людина контролює кадровий відбір в ДБР, а пізніше буде і його роботу. Тобто, за визначенням, голова Ради громадського контролю при ДБР повинен мати бездоганну репутацію і повна довіра як з боку колег-адвокатів, так і працівників ДБР, і всього суспільства.
У випадку з М. Болдіним про репутацію і довіру говорити складно. Уже сам процес створення Ради громадського контролю при ДБР супроводжувався скандалом.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ