Человек не терпит насилия!

А на Подолі: деталі роботи окружного штабу зі скупки на користь Порошенка

Громадському проекту «Карусель-2019» вдалося дізнатися про роботу окружного виборчого штабу №220 (Подільський район) Петра Порошенка, який займається агітацією та підготовкою до скупки голосів виборців на користь чинного президента.

Про це йдеться в статті «ЕКСКЛЮЗИВ: ВИКРИТО УСЮ КИЇВСЬКУ МЕРЕЖУ ПОРОШЕНКА Структура, штатний розпис, адреси штабів, імена та деталі про тих, хто купує виборців у столиці», в якій показана структура центрального міського штабу Порошенка та окружних штабів.

Адреса базування: вул. Межигірська, 25

За столичний Поділ відповідає керівник Секретаріату партії “БПП-“Солідарність”, нардеп Максим Саврасов, який багато років товаришує з Сергієм Березенком та Олесем Довгим. Керівником же штабу став Євген Форостовський. У 2012 році на парламентських виборах він був офіційним спостерігачем від партії УДАР по столичному 221 округу. Спробував він власні сили на виборах у 2016 році під час виборів у селищну раду Коцюбинського, представляючи команду селищної голови Ольги Матюшиної – подруги нардепа від БПП Ольги Червакової. До 2017 року в селищі був головою ОСББ «Коцюбинка».

Керівником польової структури є Заур Ахмедов – помічник Максима Саврасова. Сам Ахмедов пов’язаний з депутатом Київради Олексієм Окопним, який керував приймальною Сергія Березенка.

За юридичні питання в штабі відповідає директор ТОВ “СТ Безпека” Людмила Турик, яка також є довіреною особою Петра Порошенко по 220 округу. Тут у неї з чоловіком склався сімейний підряд: її чоловік Турик Денис Олександрович є секретарем ОВК №220 від Петра Порошенка. До речі, у 2014 році на парламентських виборах він був членом комісії від Української платформи «Собор», «молодіжну» якої, нагадаємо, багато років очолював Сергій Березенко. Що ж до відповідальної за агітацію, то нею є Вероніка Кульчицька, яка є довіреною особою кандидата в президенти ще одного “технаря” Банкової Василя Журавльова по цьому ж 220 округу.

Карусель 2019

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ