Человек не терпит насилия!

Системні порушення прав громадян прокурором Миколаївської області Дунас Т.О.

З матеріалів журналіського розслідування
Системні порушення прав громадян прокурором Миколаївської області Дунас Т.О.

Прокурор Миколаївської області відверто ігнорує права громадян, громаду Миколаївської області і наказ № 189 прокурора Миколаївської області від 12 грудня 2016 року «Про порядок особистого прийому в органах прокуратури Миколаївської області» за підписом Дунас Т.О.
В наказі № 189 не зазначено, що в разі відсутності в передбачений графіком день прийому прокурора Дунаса Т.О. його підміняє інший прокурор і зокрема Стоянов.
Можливо прокурор Стоянов і є тіньовий кордінал прокуратури Миколаївської області!
Ви не знайдете на офіційному сайті прокуратури Миколаївської області оголошення, що в дні прийому другий та четвертий вівторок кожного місяця прокурор Миколаївської області Дунас Т.О. не приймає громадян. Натомість приймають інші персони.
Ви приїхали з Кривого Озера, пгт. Казанка, Южноукраїнська, Нової Одеси, будь звідкіля. Ви потратили час, гроші тільки заради того, що попасти на особистий прийом прокурора Миколаївської області Дунас Т.О.
Шановні громадяни, Ви пройшли всі круги пекла прокуратури Миколаївської області і от остання Ваша надія на порятунок — прокурор Миколаївської області Дунас Т.О.
Прокурор Дунас Т.О. вас – КИНУВ!
На дошці оголошень в приймальні громадян не було об’яви, що прокурор Миколаївської області Дунас Т.О. 23 січня 2018р. не проводить особистого прийому громадян України.
Неповага прокурора Миколаївської області Дунас Т.О. до громадян України, членів територіальної громади Миколаївської області унаслідується іншими прокурорами Миколаївської області.
Тому прокурори без винятку ігнорують норми прямої дії Конституції України, норми КК України, КПК України і всі інші закони України.
Повідомлення про скоєння злочину, подані громадянами у відповідності до вимог Законодавства України не реєструють, не вносять відомості до ЄРДР, а умисно змушують громадян України звертатися до суду. Звернення до суду — то є навмисна трата часу і так вкрай завантажених роботою Суддів.
Доки громада Миколаївської області повинна терпіти самодурство та неповагу до громадян з боку прокурора Миколаївської області Дунаса Т.О. та інших прокурорів?
Для «авторитета» виконання норм Конституції України, Законів України. накази ГПУ № 430, № 9гн, Акти КМУ непотрібно. Авторитет сам собі ЗАКОН!
А на даному відео зафіксовано, що Ю.Луценко немає право планувати відрядження в день свого прийому громадян.
То є відверта зневага до платників податків, що утримують директора ГПУ.
Далі буде…

З повагою Сандро

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ