Человек не терпит насилия!

Голові ДПСУ

Немає сил терпіти. Все, досить! Проблема Оршанця – це його керівництво. На посади ставлять тих, «кого треба», відношення до них відповідне, а що робити нам – звичайним військовослужбовцям? Вже навіть на роботу неможливо доїхати службовим автобусом, бо зараз він тільки для дітей, яким необхідно доїхати на навчання до черкаських навчальних закладів, оскільки він став безкоштовним тільки тоді, коли почали їздити діти замів командира Навчального центру. Він є і для нас безкоштовним, але графік по якому він складений поставлений таким чином, що військовослужбовцям, яким необхідно їхати з міста він не є зручним. Робочий час починається о 8:00, а з міста назад в Оршанець він приїздить лише о 8:50. Виходить як, вони так дбають про свій особовий склад. Питання і відповідь на нього очевидна – НІ!
До цього весь час наші прохання були ігноровані, обумовлюючи тим, що безкоштовно не можна, немає відповідних документів і тд. А тепер стало все можливим.
Чому взагалі їздити до черкаських шкіл, якщо на території селища Оршанець є школа ім. Героїв-прикордонників. Та і тут вже виникла нова проблема! З 1996 року почала існувати ця школа, а з приходом нового керівництва виявилося, що це не школа, а військовий склад. А як раніше вона тоді могла існувати за командирів Гуленко, Нечаєв, Момот, якщо будівля навчального закладу завжди знаходилась на території містечка і одночасно завжди вважалась частиною в/ч 9930? То як виходить, що не лише про військовослужбовців не дбають, а й про дітей, працівників закладу та їх сімей? А з тих пір, як начальником Головного центру ДПСУ став Коцеруба Д. М. почалися зміни. Але, на жаль, ці зміни є позитивними тільки для зацікавлених осіб, але не для нас. Коли виявилось, що будівля НВО №36 вважається як військовий склад, керівництво Навчального центру вирішило здавати його в аренду для дітей військовослужбовців, які несуть службу, є учасниками АТО та батьких, яких загинули на Сході.
То що нам тепер робити, живемо і працюємо як на пороховій бочці, тому що не знаємо що очікувати далі від керівництва, яке «частенько» запрошує на роботу «своїх», а тепер ще й шукати школу для наших дітей в Черкасах.
МИ З ЦИМ КАТЕГОРИЧНО НЕ ПОГОДЖУЄМОСЬ!!!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 1 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ