Человек не терпит насилия!

Вова Морда требует от «Свободы» вернуть 48 миллионов долларов

medium snimok 77

Львівський бізнесмен Володимир Дідух, відомий також як кримінальний авторитет Вова Морда, заявив, що свого часу дав ВО «Свобода» $48 млн на розвиток політсили. Гроші на утримання осередків партії, мітинги та зарплату функціонерам, зі слів Дідуха, він не давав особисто лідерові партії Олегові Тягнибоку, а передавав через народного депутата України від «Свободи» Ігоря Кривецького.

«Тягнибоку особисто гроші не давав, давав Пупсу (прізвисько Ігоря Кривецького, ред.). Щоб не сказали, що гроші на партію дав кримінальний авторитет. Таким чином, Пупс передавав ніби від себе мої гроші. Я перекривав фінансування усієї партії», — розповівВолодимир Дідух газеті «Експрес» в інтерв’ю, опублікованому 13 листопада.

З його слів, він почав фінансувати партію ще тоді, коли свободівці починали як депутати в місцевих радах, і були «голі і босі».

«Це було спершу 500 тис., потім мільйон, потім два, потім три. Потім по вісім давалося. Усього разом $48 млн. Були часи, коли з Тягнибоком я бачився кожний день. У «Фешн-клубі», — розповів Вова Морда.

Він також заявив, що фактично допоміг «Свободі» народитись. Однак, після того, як партія «продала» націоналістичну ідею, з якою виграла вибори до парламенту, через яку люди їм повірили, фінансування припинив. 

«Коли вони зійшлися з людьми Януковича, наприклад, з Курченком, я сказав: він на мільярди, під виглядом транзиту, ввозить у країну бензин, а потім топить його всередині країни без сплати податків. Мочіть його. Ви маєте зупиняти такі схеми, ви ж опозиція. А Пупс мені сказав: «Он нам больше денег дает». І так наші стосунки почали ламатися. І в Сівковича вони брали гроші, і в інших. А коли вони посадили в крісло генпрокурора Махніцького, то взагалі страшно говорити, що почалося. «Свобода» почала брати гроші всюди і за все. Без Пупса там ніхто кроку не робив»,- пояснив Дідух.

Володимир Дідух також розповів, що «Свобода», зокрема у особі Ігоря Кривецького, вела справи із одіозним олігархом Дмитром Фірташем: «Вони можуть зараз від Фірташа віднікуватись, а якщо на маму Пупса була записана власність Фірташа, то як вони можуть віднікуватись?».

З його слів, гроші, які він витратив на «Свободу», вимагає від партійних функціонерів повернути назад. До того ж, зі слів Дідуха, грошей у свободівців вистачає.

«Вони, будучи у владі, прийняли $600 млн. Подивіться, які він (Пупс — ред.) готелі купив  — «Жорж» у центрі Львова, «Хаят» — у центрі Києва, банки скупили. $200 млн дали тільки за «Хаят».

Нагадаємо, Володимир Дідух — багаторічний  фігурант кримінальної хроніки у львівській пресі. Вперше його затримали за підозрою у рекеті у 1994 році. Тоді він отримав умовний термін і відсидів кілька років у СІЗО. Кілька разів на нього чинили замах, востаннє у 2012 році, коли у центрі Львова обстріляли його автомобіль. Тоді загинув водій, а сам Дідух отримав важкі поранення: кулі влучили у шию і голову.

У 2014 році Володимир Дідух на позачергових парламентських виборах балотувався до ВР за списками партії «Громадянський рух України». 

Zahid.net

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

32 ответа

  1. вову об морду ! где украл такое бабло ? киданули тебя -правильно сделали ! как пришло — так и ушло ! в цивилизованной стране с такой “интеллектуальной” мордой выше б мойщика туалетов ты не поднялся …так , что , скажи спасибо стране украина , и моли бога , чтобы тебя не послали в Германию говновозом …

  2. Напевно, що цей екземпляр був якимсь боком до мєнтовської шобли. Перше, що спало на думку від перегляду того зображення — так це ж типова, рафінована мєнтовська, тобто мусорська мармиза.
    Визначаючи мосорка по мармизі, я ще ніколи не помилявся.

  3. ВОВА ТЫ ЧТО ПИТУХ ТУПОЙ !!!!! ТЫ ШЕСТЕРКА РЕГИОНОВ ХОЛУЙ ЕНАКИЕВСКИЙ!!! ТО ТЕБЯ ПИТУШНЯ ЕНАКИЕВСКАЯ СМОТРЯЩИМ НАЗНАЧИЛА НА ЛЬВОВ! ТЫ ХОЛУЙ ЕНАКИЕВСКИЙ ОЧНИСЬ!!!

  4. По сведениям информации,публикации в прессе должно быть возбуждено уголовное дело и все
    виновные привлечены к ответственности,в тч применен Закон о спецконфискации.

  5. балотувався до ВР за списками партії «Громадянський рух України». :

    Активист, однако, Вова… Интересно, а кто Вову финансував?

  6. Не надо пиздеть зря! Я Дидуха знаю лично. Нормальный мужик. Да, заработал денег, молодец. Ющенко( пидарас) назвал его мордой ( пусть посмотрит на свою, синюю и страшную). Дидух хороший отец и муж. Деловой мужик. Наши дети учаться вместе и жены общаются. Поверьте, в Украине есть люди на много более паскудные! А Дидух нормальный, не надо обливать человека грязью просто так. В конце концов — сами разберуться ( со свободой) . Государство Дидух не обворовывал!!!!!!

  7. лошару , нащедровавшую лавэ на рэкете в 90 х кинули на бабло . так ему и надо, и тот кто за него ” мазу” тянет — такой -же лошара …

  8. 48 лямов…да ты гонишь…или полный лох…так а зачем давал?…давал давал а потом курченко вдруг нарисовался .а ты де был….зачем этим горлапанам давал?..

  9. у меня два гаража вынесли , один из них путем пробития стены …из другого места вынесли столовое серебро царских времен , пережившее революцию , вторую мировую , оружие 1954 г.в. , пережившее лихие 90 е и т.д. а еханную революцию гидности не пережившее … а у тебя какой-то ” ник” … шоб это было твое последнее горе в это время обретенной ” гидности” …

  10. О, Мусорок отдуплился. Наконец-то причинно-следственные связи заработали. Рад за тебя, братуха. А то, думал, что не очухаешься на фоне борьбы с РИСИшными писаками. Удачи.

  11. Під іншим матеріалом мені дорікали, що я “клевещу” на наші національно-демократичні політичні “сили”. Їх, насправді, у нас поки що немає. Є партії, які паразитують на відповідних лозунгах. Таких вистачає. Разом з тим, деякий прогрес спостерігається. Візьмімо такий “маркер”, як “пам”ятникопад”. Спочатку цей процес відбувався після заходу сонця, здійснювали його хлопці у балаклавах…. Нарешті українці спромоглися, тобто дозріли, обрати владу, яка прийняла відповідне законодавство. Ця влада, щоправда, окрім пам”ятників, не поступилася більше нічим; грабує не гірше “папередніков”. Та все ж важливий “тренд”, напрямок руху. Відбувається злам епох. Кардинальні зміни свідомості народних мас не можуть відбуватися миттєво. Що стосується “Свободи”….. Ця партія, судячи по знову зростаючих рейтингах, ще раз спалахне. І згасне. Одного парламентського терміну цього ефесбешного проекту, створеного для демонстрації на російських телеканалах “факельних шествій” українських “нацистів” нашим людям виявилось замало. Їх, людей, ще треба драти, грабувати. І вони будуть і відідрані, і пограбовані. Щонайменше, владою ще одного виборчого терміну.

  12. два гаража с царским серебром и оружием — ну ты даешь. все, что нажито непосильным трудом…. собака с милицией приходила?

  13. не поверишь — класс мещан при царе-батюшке мог себе позволить есть из серебрянных ложек …

  14. Перестанете бариг із Свободи називати націоналістами. До націоналізму це бидло не має жодного відношення

  15. ага. тока едят не из ложек, а чем-ложками. мои предки были мелкими помещиками, потом кулаками конечно. а когда пришли те, что из ложек, отдали им все чтоб остаться живыми.в том числе отдали и столовое серебро. вишь где всплывает- в гаражах у трудового народа. я без злости, просто для пообщаться.

  16. кулаков щимили — они не хотели жить на зарплату … а мещан , получающих фиксированные пайки не трогали … поэтому кулакам приходилось платить за жизнь , за то что они ” осмелились” разбогатеть , а у мещан -несчастные пару ложек и больше ничего …пыль …

  17. Надо полагать, что Вован отдал не последнее на развитие этого проекта -“свобода”. ДАЛЕКО не последнее. Скорее всего “карманные” деньги. Как разок в ресторан сходить, повечерять. С дальнейшим намерением раз в несколько больше вернуть.

    Если он державу не грабил, то откуда такие доходы?

    Кого ж тогда он грабил?

    Что, еще один “спаситель” Украины. Типа — “каламойский унд корбан”?

  18. свобода себя уже показала Тэнюх,Махницкий,Мохник,Швайка питар на питаре и питаром погоняет

  19. Так в чем новость? В том, что “свобода” живет на не “трудовые” доходы? А какая украинская партия живет иначе? Или новость, что Вова — конгломерат селюка, мусора и бандита? Берешь другого Вову из другой партии и все тоже самое, только меняешь селюка на боксера, и так в любом городе. Вот возьмем селюка Ющенко, он был президентом, потом был Янукович, а теперь Порошенко и он тоже уйдет, а “морда” и к* останется и будет всегда. Вот в чем основной вопрос!

  20. Я падаль вонючая, опять я гандон, под шконкой воняю. Вычислю суку и постираю носки, запарафиньте меня, опущенную мышь на самое дно

  21. ВО “Свобода” — неоднозначный политический проект. С одной стороны существует большое количество абсолютно нормальных адекватных людей -граждан Украины, поверивших Тягнибыку и Ко и являющихся патриотами своей страны.
    С другой стороны существует руководство партии — начиная от руководителей областных партийных организаций и заканчивая Тягнибыком — вот они все мрази и подонки, цинично использовавшие наивность и доверие рядовых членов партии для личного обогащения, воровства бюджетных средств и сотрудничества с регионалами-сепаратистами.
    Тягнибык, Мохник, Левченко, Ильенко, Мирошниченко, Махницкий, Кривецкий, Леонов, Швайка — неполный перечень свободовских тварей, своими преступными действиями нанесших прямой ущерб государству Украина в 650 млн. долл.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ