Человек не терпит насилия!

Лещенко вимагає від Кличка ініціювати збори акціонерів «Київгазу»

Народний депутат України Сергій Лещенко звернувся до Київського міського голови Віталія Кличка з проханням повідомити причину затягування зборів акціонерів ПАТ «Київгаз» та вжити заходів реагування для ініціювання проведення зборів акціонерів ПАТ «Київгаз». Про це йдеться у листі Сергія Лещенка до ГО «Екологічна варта України».
Причиною звернення народного депутата до мера Києва є кричуща ситуація в роботі головного газотранспортного підприємства столиці. Незважаючи на оновлення влади, головою правління ПАТ “Київгаз” досі залишається Сергій Горовий – зять Юрія Бойка, скандальновідомого через розкрадання державних коштів при купівлі так званих “вишок Бойка”, що стали символом корупції та безкарності. Керівництво “Київгазу” повністю провалило у 2015 році встановлення газових лічильників.
За результатами розслідування “Української політичної групи”, мер Києва Віталій Кличко має в цьому фінансову вигоду: кошти, які від мали надходити до столичного бюджету, готівкою надходять до кишені Кличка через директора департаменту комунальної власності КМДА Андрія Гудзя. Взамін за “чорний нал” Кличко та Гудзь робить вигляд, що не помічають, що 3 роки підряд до бюджету Києва не надходять дивіденди від діяльності ПАТ “Київгаз” і кошти за користування газотранспортною мережею. Це відверта корупція, її прикриває безпосередньо Київській міський голова Віталій Кличко.
При цьому Президент України Петро Порошенко, антикорупційне бюро, антикорупційна прокуратура та прокуратура міста Києва не реагують на звернення акціонерів і громадських організацій щодо розкрадання коштів.
Кияни в свою чергу збирають підписи під петицією https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=1477 щодо ситуації з ПАТ “Київгаз” до Київської міської ради. Головні вимоги петиції: провести збори акціонерів ПАТ “Київгаз”, забезпечити випалту усім акціонерам, і перш за все – до міського бюджету дивідендів та звільнити голову правління ПАТ “Київгаз” Сергія Горового.

leshenkkokievgaz

“ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Знает что Кличко в этих,а также иных вопросах тупой вот и обращается заведомо
    зная что результата не будет.Хотите разобраться сами и разбирайтесь,а то привыкли что кто то должен сделать.

  2. Виталя “Кляча” на выходные мурчал с Гепой в Харькове, носился с инвалидом в коляске и по старой еврейской традиции пытался понять как рисовать ЖСК и пилить оставшееся в Киеве. Да! Ещё обещал с Петрухой подмочь и Гепе и Фуксу, ну если шо… за недорого?

  3. Дебильного боксёра уже давно надо выгнать с Киева-он продался всем кому можно:ему наплевать на киевлян-тарифы растут,цены растут,проезд дорожает;а за киевэнерго и киевегаз-такого мэра надо вообше повесить,он не защищает интересы киевлян-пусть уйдёт и не позорит себя дальше,а то от него остнется только позор….

  4. Ни одного договора с подрядчиками руководство Киевгаза не подписывает без отката, значит делятся с кем то выше, потому и сидят на месте, хотя майдану уже как 2 года…. не ту страну назвали Гондурасом

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ