Человек не терпит насилия!

Петиція Президенту: скасувати зарахування військовослужбовців у розпорядження

https://petition.president.gov.ua/petition/16753

Положеннями про проходження служби у різних військових формуваннях передбачено право начальників різного рівня зараховувати військовослужбовців у своє розпорядження на певний термін. Цим правом командири користуються не завжди добросовісно, зараховуючи військовослужбовця у розпорядження без достатніх правових підстав. Перебуваючи у розпорядженні начальника тривалий час (інколи більше року), військовослужбовець майже не залучається до виконання службових завдань, але грошове забезпечення отримує по останній посаді, що є неефективним використанням державних коштів. Скасування, або суттєве обмеження підстав для зарахування у розпорядження, посилить впевненість військовослужбовців у завтрашньому дні й зведе нанівець кількість фактів порушення їх прав командирами. Суттєве скорочення терміну перебування у розпорядженні (наприклад до одного тижня) не створить будь-яких перешкод управлінського характеру, але змусить начальників виважено підходити до питань переміщення військовослужбовців з однієї посади на іншу, а також забезпечить ефективне використання особового складу для виконання службових завдань. Військовослужбовець має займати кокретну посаду і мати чітко визначене коло обов’язків.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

4 ответа

  1. Ну и ну: “Скасування, або суттєве обмеження підстав для зарахування у розпорядження, посилить впевненість військовослужбовців у завтрашньому дні…” Что прикажите — смеяться или плакать?

    Думаю нужно, не отменяя саму возможность вывода в распоряжение, принципиально ограничить варианты такой кадровой политики.

  2. Проблема актуализирована не коректно, а может даже и не проффесионально. Например, как за неделю уволится, если попал в распоряжение и есть право на пенсию? Или как сменить место службы в иной области за такой короткий промежуток?
    Короче, это не та проблема. Пробема — это самоуправство руководителей, коротые выводят людей за штат, набирают молодежь, сами знаете как, и все им по барабану.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ