Человек не терпит насилия!

Тернопільська Міська Рада або 50 відтінків «Сірого» або «Операцыя КолобоК» — шеф, что делать, всё пропало або Хто справжній власник міста Тернополя?

Тернопільська Міська Рада або 50 відтінків “Сірого” або “Операцыя КолобоК” — шеф, что делать, всё пропало або Хто справжній власник міста Тернополя?

Тернопільська Міська Рада останніх декілька місяців є темою жвавих обговорень як зі сторони чиновників та держслужбовців, так і зі сторони пересічних громадян. Під сумнів ставиться діяльність чиновників — керманичів міста, починаючи з голови, закінчуючи звичайними службовцями. Чи варто поміняти самого очільника, чи зробити заміну всієї його команди покажуть вибори до міської ради, які відбудуться в жовтні 2015. Невже так погано зарекомендував себе теперішній міський голова Сергій Віталійович Надал?
Колись давно, в сім’ї лікарів, народився маленький хлопчик Сергій. Сімейні традиції батьків наслідувати він не захотів, і тому пішов працювати в податкову адміністрацію. Піднімаючись до рівня першого заступника керівника податкової Тернопільської області, Сергій почав приглядатися до великих надходжень в бюджет податкової та міста, та почав формувати перелік великих фірм та підприємців, які заробляють багато, та багато сплачують податків. В цей перелік попали і ті, що багато заробляють, а платять податків дуже мало. Ціллю стали і перші і другі в списку Шиндлера. Після серії блискавичних перевірок, в цих платників було виявлено багато порушень, які допоміг “позакривати” вічно молодий і перспективний надзвичайно гнучкий майбутній політик, успішний в питаннях освоєння держбюджету (зрозуміло, себе не ображаючи) аудитор-начальник Сергій.
Схиливши на свою сторону “Велетнів” тернопільського краю, в поле зору уважного і ненаситного аудитора попав ніхто інший, як тодішній мер Тернополя — Роман, дуже жвавий і стрімко зростаючий, молодий та перспективний чоловік. Чи то Роман пчихнув поруч Сергія, чи то подивився з хитринкою, ефект стався вражаючий — Сергій захворів “ХВОРОБОЮ МЕРА”, і цей вірус щодня проникав все глибше в кожну клітинку його тіла. Порахувавши скільки коштів приходить в міський бюджет, та як спритно Роман їх розписує на різні потреби міста, Сергія загребло повністю і накрило. Тож, він зрозумів, що потрібно збирати команду однодумців, і помаленьку готуватися подвинути Романа з його лакомого місця під сонцем. Почалася активна робота з пошуку спонсорів проекту “МЕР Тернополя”. Невдовзі команду спонсорів було сформовано, і почалась тихенька рекламна компанія, яка з часом переросла в пошук компроматів і злив бруду на Романа Йосиповича. Залучившись з одного боку підтримкою бізнесменів, з другого боку підтримкою чиновників і міліціянтів, Сергій помаленько виштовхав Романа з крісла МЕРа Тернополя. І вдалося йому це малою кров’ю. Роман, в свою чергу, бігав щодня до начальника СБУ та продумував варіанти пошуку компри на Сергія. Але де ж Роману було знати, що через годину-дві всю розмову і плани по знешкодженню опонента приносили вдячні зами конторовські прямо Сергію на стіл. Для наших хлопців це була дуже захоплююча гра. Володіючи інформацією, Сергій заволодів Тернополем. На нього почали працювати геть всі міліціянти, і підкорились майже всі бізнес-структури та бізнесмени. Один, хто наводив страх на Сергія, був пан Сак, що прибув для контроля від сім’ї прямісінько з Києва.
З року в рік апетити Сергія почали зростати, і він вирішив, що Тернопіль — це Мадрид чи Барселона, отже такси і мзда з бізнесменів мають бути європейські. За 3 з половиною роки своєї діяльності він не тільки споганив партію в якій є членом по сьогоднішній день, але й обернув всіх тернопільських бізнесменів проти себе. Заручившись підтримкою Гладкого, Пилипчука, Гуди, Банаха, Антюка, Джиджори, Юлика, Малярика, Стемковського а також цілої армії працівників СБУ та Тернопільського суду, він впевнено почав будувати монополію.
Не секрет, що половина нерухомості, землю для будівництва якої виділив Серьожа прикормленим будівельним компаніям, належить саме Сергію. Де юре — ні, де факто — так. Це і квартири, і офісні приміщення, і офісні центри, бари, ресторани. Солодке місце настільки сподобалось, що він почав готуватися до нової інавгурації. Для цього вірний кум Банах почав підривну діяльність щоб стати ректором фінансового і дати хороший результат по студентах, Якимчук поставлений начальником ДПІ Тернополя повинен опрацювати всі великі підприємства міста, ведеться активна робота по залученню людей, які здатні взяти на себе гарантію 500-1000 людей, які проголосують за кого треба. Більше того, до управління міською радою Сергій залучив компанію ЮМАКС, яка славиться кримінальними грішками в минулому. Особливо ініціативні люди з цієї контори: Музика Ігор (ПАТЄФОН)машина Рендж Ровер з номерними знаками «ВО 0045», Вдовиченко Віктор «Вдова», Кривий Олександр, Олег Інак («Щур») Ігор Марцинківський («Марин») та Андрій Попівняк («Мішок») Саме ними Сергій пояснив збільшення суми відкатів за вирішення господарських питань. Подейкують, 50% відкату Сергій почав віддавати саме цій компанії. Той самий ПАТІФОН до сьогоднішнього дня зухвало вихваляється своїми зв’язками з Луценком Юрієм, мовляв зробив для нього в минулому багато чорнухи-заказухи, і тому протекція від патрона гарантована, а також інших чиновників вищого рівня, відслідкувати зв’язки яких з Музикою Ігором зовсім не складно. Хто ж слідуючий потрапить під кришу того ПАТЄФОНА — міністр чи політик, це ніхто не знає. Але всім відомо, що має властивість викрутитись з будь-якої ситуації і вийти крім цього переможцем. Після того як він почав паркувати своє авто напроти обласної прокуратури, прокурори втишку виказували своє невдоволення, але боялися говорити вголос. Пізніше Ігор Музика отримав зауваження від Сергія при передачі чергового конверта, що мовляв, Ігорку, прокурор на каву не хоче йти до мене, боїться переходити дорогу поза межами пішоходного переходу, а твоя машина саме там. І знову гроші перемогли. Ігор прийняв зауваження з гідністю, та перестав ставити авто на зебрі навпроти Тернопільської міської ради.
Помалу почало зростати невдоволення тернополян, та вони почали звертатися до журналістів, в хід пішли негативні статті про діяльність МЕРа Тернополя, а з його боку — різні методи тиску та залякування журналістів. Ось один з листів людей, який пролив правоохоронцям світло на діяльність “молодого та перспективного” — кому вірити – вибір за вами.:
— “Зізнатись чесно: ні я, ні мої колеги не очікували, що тернопільські сайти розмістять навіть частину мого попереднього листа. Ми до цього і не закликали. Така позиція значної частини журналістів гріє душу і сіє надію, що Тернопіль – не затуркане провінційне місто!
Перечитав новини тернопільських сайтів за останніх 2 дні і повинен пояснити деякі речі.
По-перше. Підпису під листом не буде. Ми маємо діючий бізнес, який годує наші сім’ї та сім’ї наших працівників. Тому створювати загрози його існуванню ми не можемо. Можете вважати нас циніками і боягузами. У деякій мірі так і є. Якщо Надал поставить на усі ключові посади в місті чи області своїх людей, то вмінь та навиків “законно” розправитись з будь-ким у нього достатньо. Хто знає Надала ще з часів його роботи першим заступником головного податківця області – той розуміє про що я говорю. Зверніть увагу, що навіть його найзапекліший опонент Заставний десь зник. Єдине, що змусило нас не дивлячись на фізичну та психологічну втому хоча б анонімно озвучити власні думки – це десятки смертей, побачені на власні очі! Люди померли, прагнучи змін в Україні!
По-друге. Надал і його прихильники закликають не звертати увагу на анонімні повідомлення та критику без конкретики. Це справедливо. Сергій Віталійович не якийсь корупціонер-дилетант. Він професіонал. Хабарі у міській раді (та і у більшості “професійних” корупційних кабінетах) відкрито не вимагаються. Насправді, лише формуються умови при яких громадянин сам захоче і буде докладати зусиль щоб дати хабар. Причому не напряму, а через перевірених посередників (друзів, родичів), яким сам довіряє і котрим довіряють одержувачі. Особисто Надал хабарі (чи то подяки, чи то допомогу на футбольний клуб) не бере. Для нього це роблять інші люди. І навіть коли трапляється якийсь неприємний інцидент і хабарник, як то кажуть в народі, спалиться, то Надал завжди зможе зайняти позицію люстратора, який грізно покарає негідника. Усе побудовано так, що у будь-який момент є можливість вийти сухим з води. Приклад – директор парків! Два директора, яких призначав Надал – два хабарника, а Надал ніби збоку!
По-третє. Чому прокуратура, мусора (так, саме мусора!), СБУ не змогли підловити Надала навіть коли отримували про це вказівку з центру? Це очевидно: Надал робив залежними усіх “правоохоронців” роздаючи їм земельні ділянки та квартири.
По-четверте. Справа навіть не в прямих хабарах. Справа більше в стилі управління, способі мислення та світогляді. З власного досвіду стосунків з міською радою я зрозумів, що це стиль радянського директора, котрий маскується під сучасного європейського менеджера. Тобто, обгортка європейська, а нутро совіцько-податківське. Рік тому колезі довелось побувати в його робочому кабінеті на якійсь робочій нараді. Цитую його слова: Враження гнітючі. Кабінет оформлений в стилі Кучми (шкіра, темне дерево, пафосні штори-гардини). Стиль проведення наради точнісінько як Януковича – диктаторський, наказовий, безальтернативний. Навіть було відчуття, що нарада відбувалась десь в іншому місці, а це лише вистава для запрошених.
По-п’яте. Надал попросив конкретику. Підкажу журналістам лише на одному з багатьох прикладів де слід глибше копнути. До приходу до влади Надала мало хто чув про охоронну фірму “Максима”. А тепер люди з цієї “Максими” керують будівельним комунальним підприємством, а сама фірма “Максима” займається всією охороною пов’язаною з міською радою, займається обслуговуванням ліфтів, ремонтом доріг. Універсальна фірма.
По-шосте. Повторюсь. Ніхто не заперечує, що Надал активно допоміг Майдану. Цей факт підтверджує багато людей з ким мені довелось спілкуватись. Але, на жаль, це не гарантує зміни його сутності. Якщо він дійсно прагне змінитись – це можна буде помітити досить швидко по його діях, а не черговому засиллю хвалебних повідомлень в пресі про прудкого і незамінного Сергія Віталійовича.
І на завершення. Ми не вимагаємо публікувати наші листи. Кожен тернополянин, кожен журналіст вправі сам вирішити як саме він може долучитись до змін у місті, змін у країні. Адже якщо ми просто споглядатимемо, то буде як у відомій мудрості: плодами революції скористаються негідники (на цей раз у вишиванках і з проєвропейськими промовами).”
Найближчим часом буде викрито повний список фігурантів розкрадання держбюджету та чиновників міліціянтів, які кришували проект “Міська Рада Тернополя”, список епізодів цієї організованої злочинної групи яка розкрадає Тернопіль. Підлеглі Сергія беруть хабарі безцеремонно, відчуваючи мєнтовсько-бандитську кришу, яку очолював до недавна Банах Сергій, а на посаді директора парків взагалі з хабарем зловили 2 осіб, яких на роботу брав саме Надал. А скільки нервів тернополян з’їлося із-за початку будівництва еко-готелю. Якби не активістка ТО ГО Воля Наталія Кузь, яка в цій справі була на передовій, не знати які б наслідки були на сьогоднішній день. А чого вартувало виявлення справжніх планів по дерибану землі в Кутківцях і Пройнятині, які взіла під свій особистий контроль Наталя Карпишин?
Ще один ляпсус — всім відомо, що на утримання своєї улюбленої футбольної команди Сергій тратить $20-$30 тис. дол. в місяць. Щоб позбавитись від тягара, за порадою Патіфона він вирішив попрацювати в сфері договірного футболу. Навіщо платити купу грошей в місяць, якщо можна домовитись про результат матчу і зняти гарний куш в букмейкерській конторі? Так і зробили. Ніби все получилось. Але — скандал в тернопільському дербі докотився аж до УЕФА. Таким чином, 2 тернопільські команди “Нива” і “Тернопіль” завдяки Гочу, Мдінарадзе, та Надалу дискредитували себе в очах УЕФА. Хоча непогано заробили в фунтах.
Ще один невдалий крок Сергія — залучення кримінального авторитету 90-х, а саме Норіка Геворкяна до інвестиційного форуму в Тернополі. Хто б що про нього не говорив, який він почесний і пухнастий — це рекетир 90-х років, який збирав з бізнесменів мзду та охороняв Кривого після смерті Німого, співпрацював з київськими борцями Солохи, Саша чомусь тернопільським не довіряв в той час. В конторі є достатньо інформації на цього інтелігента.
По Тернополі ходить анігдот : розмова керівника обласної та міської прокуратур Тернопільскої області: ми після каденції мера 50 на 50- Усами Бен – надаля, уйдемо на пенсію в портянках от «Версачі»…
Український злодій-націоналіст, обкрадаючи свій народ зобов’язується гроші вкладати в економіку своєї держави Сергій Віталійович , очевидно, забув про цю норму. Забув , і придбав для себе : віллу в Іспанії та квартиру в м. Дрезден, його ж прикриває кум Банах прокурор бувший.
Отожбо, підведемо підсумки. Скоро вибори. Тернополяни пам’ятають досі мера Анатолія Кучеренка. Чоловік хоч був не місцевим, комуністом, але вмів навести елементарний порядок. Принаймні, після двох каденцій патріота В’ячеслава Негоди, Тернопіль у 1998 році обрав Кучеренка. Місто хоч і не розквітло (саме тоді вдарила фінансова криза, яка знецінила гривню вдвічі), проте стало чистим і охайним. Згодом був “нашоукраїнець” Богдан Левків, який хотів на вихідні закрити базари, щоб люди ходили до церкви. Духовну ідею, яку хотіли реалізувати по-радянськи – силоміць – показало меру, що його як вибрали, так само швидко можуть винести разом з кріслом. Псевдонашоукраїнський мер Роман Заставний, який нині нардеп, був обраний обманом – завдяки своєму ставленику Степані Барні, який очолював МОЛОДІЖНИЙ СОЮЗ “Наша Україна”. На біг-борди наліпили “Нашу Україну” і з тою лейбою тоді й кінь міг перемогти. Сергій Надал не видумував велосипед – пішов у “Свободу”, яку нині згадують як матюк, і заліпив місто біг-боордами з популярною націоналістичною риторикою. Сьогодні у Тернополі експерти схильні вважати, що Сергій Надал буде обраний на другий термін без проблем, оскільки в нього не має реальних конкурентів.
Вирішальний вплив на обрання мера Тернополя мають патріотичні люди, але неосвічені, які майже не користуються інтернетом, не мають коштів читати різнопланову пресу. 25 тисяч 988 тернополян обрали у 2010 році те, що нині зветься мером, як буде цього року — час покаже.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

43 ответа

  1. Дуже дивно чому файне місто ще не зрозуміло, що Максима це і є контора, погляньте хто засновники і керівники чи не є вони колишніми високопосадовцями КДБ та МВС СРСР. Саме агентура Максими в СБУ, МВС та прокуратурі дозволила Надалу грабувати місто. Це не тільки земля, це й побори з ринків, це й монополія Максими на охоронну діяльність, це школи й дитячі садочки тощо. Навіть коли ви сплачуєте за ліфт, ви вже сплатили Максимі й Надалу. За вивіз сміття, за прибирання вулиць через Луцькі фірми ви сплатили Надалу. Тож платіть й надалі. Як говорить пан Сергій: за ваші податки ми маєм взути вас по повній.

  2. Почалася київська панацея по особливій увазі до Тернопільської міської ради на початку 2015, коли Шеремета втратив кришу — Пісного Василя, який мав посприяти у призначенні Джиджори Василя на хорошу керівну посаду в області. Пісного голосно звільнили. І тут після декількох дзвіночків з Тернополя в хід по захисту Пісного включився пан Луценко, який пропонував звільнити з обійманої посади Чеботаря — праву руку Авакова. Важко було виконати цю забаганку Луценка, але за пів-року нарили якийсь мізер і все таки ВІДСІКЛИ ПРАВУ РУКУ АВАКОВА — Чеботар сам написав заяву. У відповідь Серьожці також ВІДРІЗАЛИ ПРАВУ РУКУ — на хабарі затримали Вову Камінського, людину — через яку Серьожі йшла вся каса. Скільки ще таких “рук” повідрізають Серьожці, невідомо зараз. Але бажання Тернополян “порулити” в Києві вилізло боком. А Вася Джиджора зараз сидить по другу сторону річки і думає собі, який же той Камінський йолоп. Ніх-я мені не порішав, всі посади розібрали, та ще й сам себе втопив. Суть байки: не допомагати гандонам, меньше сорити ефір, не лізти в чужий огород. Я думаю, це лиш початок роботи по Тернопільській міській раді. В ізоляторах є камери, де швидко колять де бабки сховав, що не так підписав, і т.д.

  3. Цікаві події, невже пан Аваков обмежиться одним заступником. Може таки й до інших дійде.

  4. Затримували Камінського по рішенню Печерського суду по тій причині, що в Тернополі всі служби прикормлені ОЗГ Надал & Компанія, голова апеляційного суду останній час в підвищеній бойовій готовності: тільки мєнти приносять бумагу на обшук, одразу піде дзвіночок і всі попереджені. В підвищеній бойовій готовності також знаходяться всі зами в СБУ, весь верхній ешелон МВД Тернопільської області, Прокуратура Тернополя і Тернопільської області. До-речі, левову частку знайомств і кришування організував Надалу кум Банах Сергій, який і по сьогоднішній день курує прокуратуру і суди. Всі думали що Банах коли піде з прокуратури, то втратить свій вплив на бізнеси, які кришує та на кришування міської ради, але все виявилось не так. Сергій Володимирович став ще більш активний, і всі побачили як він керує безхребетними прокурорами і суддями. Під особливий вплив попав Антюк, який не може відмовити ні в одній забаганці жреців Банаха і Надала.

  5. А що ви думали, ви тут керуєте? Ні ми керували і будемо керувати. Вже не довго, плазувати мете за хліб і дітки ваші нам чобітки митимуть.

  6. Ще одна цікава річ: як за хабар 200.000 грн призначають заставу 100.000 грн.? Застава має бути мінімум в 10-ти кратному розмірі від суми хабара — а це 2.000.000 грн. Але ж це не спинить Надала. Не можливо в один момент перекрити інертну трубу, яка під тиском качає бабки в кишені ОЗГ Надала/Банаха. Камінський мабуть боятиметься зараз через себе прокачку капусти робити, більша частка якої осідає в Надала і Банаха. В нього зараз стоятиме інше питання — пом’якшити обвинувачення, щоб конфіскації не було, і срок зменьшити з 10-ти років до 6-7 ми. Важко сказати чи вдасться йому це, скоріш за все його помаленьку злиють. Хоча Банах з Антюком обіцяють що все буде добре. Це не Тернопіль, Володимир Володимирович, коли Вас хапнули наші СБУшники по мзді з підприємців, і Надал з Банахом за 30 хвилин привезли касу і все ”рорішали”.

  7. Обшуки крім міськради потрібно було провести одразу в помешканнях Камінського, Надала, Турського, Бицюри, Остапчук, Джиджори, Банаха, Антюка, Гуди, Патіфона і Ко, а також в їхніх батьків і спільників по шахрайському ОЗГ. Навіть зараз не пізно. Все рівно доказів на сьогодні всіх зе не встигли повивозити і познищувати. Варто встановити наружку за Надалом, Камінським і Банахом, а також 24/7 спостереження за їхніми будинками, і можна буде з легкістю встановити, де хлопці гроші ховають. Тому що на зарплату свою вони б давно повиздихували з тими витратами і апетитами, які в них на сьогоднішній день. А після того як грошовий краник закрутили ОЗГ Надал і Ко буде підтягувати капусту з тайників і ничок, потаємних квартир — схованок. Потрібно встановити зовнішнє спостереження за їхніми жінками і родичами, за всіма, кому вони могли довірити доступ до місця з великими грошима. В податковій вірні слуги Надала вирахували, що хлопака за роки мерства витягнув на своє ОЗГ 130-150 млн долларів. Тому куш серйозний, і є за що поборотись. А найкраще оголосити винагороду за інформацію, яка гаправить слідчих київського УБОЗа на тайник з Надаловим общаком.

  8. Сьогодні, у п’ятниця, 22 травня 2015, Рада дозволила громадянам ловити чиновників на хабарах!!!
    Верховна Рада дозволила громадянам фіксувати отримання хабара на аудіо- та відео пристрої.
    За відповідний закон проголосували депутати в п’ятницю.
    Закон передбачає впровадження інституту громадського обвинувачення, тобто можливість порушувати кримінальні провадження за ініціативи будь-яких фізичних чи юридичних осіб, яким стало відомо про факти корупції.
    Цим законом із кримінального законодавства виключили статті, які забороняли придбання, збут чи використання спеціальних технічних засобів отримання інформації.
    “Якщо зараз хтось в залі сидить з годинниками Apple, або з окулярами Google, то це теж речі, які підпадають під діючу статтю”, — пояснив депутат Андрій Кожем’якін, який представляв законопроект
    Тепер громадяни матимуть можливість зафіксувати факти вимагання чи отримання хабара і зможуть на основі цих матеріалів вимагати порушення кримінальних справ.
    Якщо прокурори будуть саботувати відкриття проваджень чи оголошення підозри, то громадський обвинувачувач матиме право звертатись до суду напряму, а прокурорів подавати на люстрацію!!!!!

  9. Вакантне місце заступника мера м. Тернопіль. Зарплата + 30% від прокачаних :

    Кого тепер Надал призначить на місце Камінського, якщо його посадять?

  10. БІБЛІОТЕКАР — то хто? Гонтар Славко, чи що? Він тут при чому? Він по СБУ виступає а не по Свободі.

  11. Ні. БІБЛІОТЕКАР — це БИЦЮРА. Так, Бицюра Леонід Олексійович, дерибанщик земель бібліотеки (не в збиток собі, звісно), та любитель швидкої їзди в нетверезому стані (Перше місце по їзді — Щепановський Зіновій)

  12. Косточка-косточкой, а этот закон напрямую ударит по органам прокуратуры и досудового следствия, так как проявятся много молодых людей, которые будут раскрывать крупняки, которые в 6-ке и ОБХСС дальше следственного прокурора не доходили, так как все гасилось деньгами. И тогда постанет вопрос, а нахер нам Мокрый из ОБХСС, если Иванов, тот кто на базаре покрышки продает, раскрыл в 3 раза больше резонансных економических преступлений за 3 месяца, чем вся команда обласного ОБХСС? Думать надо на 3 хода вперед. Чтобы ученики потом не пришли опустив руки и не сказали: Батя, я обложался. Подкинь тему, а то Иванова на мое место поставят. Здоровая конкуренция, называется. /Счастлив тот, кто вовремя ушел на пенсию/ :)))

  13. Як стало відомо із джерел в ГПУ, заступник Надала Володимир Камінський, якого 19 травня затримали із хабаром, досі перебуває під вартою. Наразі за станом здоров’я його перевели у СІЗО до Вінниці.

    Джерела стверджують, що Камінському дійсно було запропоновано звільнення з-під варти під сміхотворну заставу у 100 тисяч гривень, оскільки він визнав свою вину по всіх епізодах, у яких йому висунуто звинувачення, та почав активно співпрацювати зі слідством. Уже сьогодні давати свідчення до Києва поїхав інший посадовець Тернопільської міськради – начальник «земельного» управління Віктор Кібляр. З понеділка столичні слідчі допитають ще ряд посадовців ТМР.

    Володимир Камінський категорично відмовився від звільнення його з-під варти, оскільки після даних ним свідчень серйозно побоюється за своє життя. «Так і сказав: не випускайте мене доти, доки не сяде той, для кого я брав ті хабарі, інакше мені не жити», – повідомило джерело.

    Нагадаємо, заступника міського голови Тернополя Володимира Камінського затримали у вівторок, 19 травня, столичні правоохоронці із хабаром у 135 тисяч гривень. Уже в четвер з’явилася ніким не підтверджена інформація, начебто його випустили під заставу всього у 100 тисяч гривень. Провадження у цій справі здійснює Генеральна прокуратура України. До затримання правоохоронці «вели» Камінського протягом щонайменше 6 місяців.

  14. Не з того боку вітру слід боятись. Тут актуальніша буде приказка Тараса Бульби ‘Я тебе синку породив, я тебе і …..” А подєльники також чекають на Вову.

  15. Ушанова спитайте кого призначають , це тепер його парафія. Сергій судів і плакав, як так підставити могли. Одне слово менти!

  16. А що ж ви про Васю Джиджору забули — кума Камінського та холуя Васі Пісного. Якраз цей накоторговий барон і кришував Камінського. Попереджав вчасно про можливі заяви про вимагання Вованом хабарів, страхував під час передачі та й через Джиджору проходили зелені. Зараз Джиджора забився як щур в нору і зі страхом чекає що з ним буде далі. Всі плани стосовно карєри зруйнував йому кум. Тепер Джиджора фігурує з добрих півтора десятка епізодів у справі Камінського. Одні дзвінки до Васі про успішно отримані хабарі чого вартують. Накрились тепер Василька плани стати великим міліцейським начальником. Які тільки крісла не мріяв захопити. То на Яцуха лив болото у міністерстві, то на Богомола, а остання затія — дати пинька під зад своєму тезкі Мокрицькому. Але от халепа вийшла — загребли кума, а той ще й взяв і підздав його. Біжи тепер Джиджора подалі від Тернополя, а то сядеш разом з Камінським і Надалом, і Пісний тобі не допоможе.

  17. Вчора на каналі Інтер лисий хабарник Надал намагався щось прокукурікати про політичні переслідування, про беспредє мусорів. Чмо заплатило 30 тисяч гривень за те, щоб попасти на передачу, а там його навіть не стали слухати. Передача флешки виглядала взагалі абсурдно. Свободівець Іллєнко не став підтримувати Полтінніка, бо добре знає про корупцію в тернопільскій міськраді: гімно, яке почне вилазити може оббризгати і його. Тягнибакс взагалі відморозився. Не чути від партайгеносе, ані заяв, ані якихось звинувачеь в сторону Авакова. Лис добре розуміє, що може себе скомпроментувати.

  18. 2-3 тижні попишуть і все вщухне. Банах з Антюком порішають всі проблеми. А хтось буде пручатись — потушать.

  19. По Антюку тюрма давно плаче. Підняти справи,які він позакривав разом з мусорами і гаплик. А ще поритися в старих справах по Підволочиську і торбейшин буде повний. Банах тоді відмив Антюка, зробив своїм кумом але є ще багато свідків та справ в архівах. Якщо це все скласти, то пісець Антюку буде і його подєльникам. А Банах — це вже збитий пілот. Він має і без того чим зайнятися — пятеро дітей як не як. Жінка штунда, а презервативи в секті табу).

  20. “Пусті слова про право бідних, держава дбає не про нас…” — пророчі слова Шевченка. А може, це не пророцтво, а може — корупція влади, тобто — державна, непереможна… Вона була завжди, є і буде. Напевно вона передається по-спадковості від дідів-прадідів, батьків, яким пощастило “покуштувати” корупцію, вже ніколи не розпрощаються з нею і передають по спадковості… Просто з розвитком суспільства апетити розростаються.

  21. Мусора дуже ризикують, що відпустили Камінського. Це єдина ниточка до Надала на сьогоднішній день. Не стане Камінського і кінці в землю. А, враховуючи, що головний свідок проти Надала має проблеми з тиском (це чітко зафіксовано лікарями і не однієї лікуарні Тернополя), то цілком ймовірно, що Беня хлюпне йому пару капельок до кави і в діло в шляпі. В Камінського в звязку із нервовим стресом станеться інсульт чи інфаркт і алібі буде стопроцентне в Бен-Ладана. Хитрющий податківець з мільйонами доларів, звичайно, може придумати ще більш екзотичніший кінець побратиму. Скажімо доручить Джиджорі цю роботьонку, а той вже щось придумає, бо і на ньому шкура горить. Як не як, вибори на носі, а Надал любою ціною хоче втриматися в кріслі мера. Можна хоч вже починати ставити ставки: СКІЛЬКИ ПРОЖИВЕ КАМІНСЬКИЙ !!! Якщо не зовсім повний дурак, то сквозане за кордон. Статки Камінського також вимірюються мільйонами зелених. Сценарії розвитку подій, одним словом, можуть бути різними і дуже сюрпризними.

  22. Метнувся Надал за допомогою до мера Львова Садового. Запросив агонізуючий мер самопомічЕника вчора в Зарваницю, де вони постійно про щось перешіптувалися, а після цього помчалися в Тернопіль виробляти стратегії. Взимку вже один раз спас Беню Садовий, коли того на кордоні митники прихватили з мільйонами долярів. Скільки відстігнув Надал невідомо, але з рештою каси поїхав до Польщі. Напевно, потрохи вивозить зелену капусту за кордон і складує в Іспанії на своїй віллі (от туди потрібно їхати з обшуком!) Чи допоможе Садовий невідомо, але щось точно спробує зробити, раз приїзджав вчора до Надала під приводом Зарваниці.

  23. Ну, якщо Садовий вирішить потушити Самопоміч за 2-3 роки, то візьме Надала Сергія в партію Самопоміч. Вона тільки набирає популярності в Тернополі і області. 2-3 лями з свободівського мера можна зняти за таку допомогу. Але Тягнибок такі витівки може і не пробачити. І кого тоді будуть стерегти хлопці з Юмаксу? Садового чи Надала? А якщо Сергій Віталійович не пройде в мери, хто їм зарплату платитиме? Хотя тітьки в Надала великі, і доїти його можна буде ще довго, незалежно, стане він мером повторно, чи ні.

  24. Найбільш цікаве те, коли ж Надал почне відписувати на себе ті всі фірми, будинки, офіси, квартири, бари, ресторани, які де-факто належать йому? На себе чи на Анастасію? Чи на кума Банаха? Дивися, за 2-3 роки бізнес компаньйони можуть стати ворогами, і потім скажуть Серьожі — а це ж наше. Чого ж ми маємо на тебе це відписувати? Ми і так натерпілися від тебе купа нервів пішла. Ми це майно чесно заслужили. Особливо таку пред’яву можуть озвучити Гладкий Міша, Гуда Ігор, Пилипчук. І що зробить Надал? Та нічого. Руками розведе і все. Натравить на них Патєфона? А якщо ще свідків Гуді привести, яким Надал завдання перед виборами мера давав щоб дзвонили без перестанку і просили поточні ремонти поробити по дворах і будинках, і Ігорко щиро вірив, що це люди самі дзвонять?! І влип в непогану копійочку? Особливо запам’яталось працівникам піднесений настрій Ігорчика, коли він зрозумів що програв вибори мера, і потім підрахував, в яку копійочку влип? Що, якщо Ігорко запропонує Сергію відшкодувати ці збитки шляхом недоперепису певних об’єктів нерухомості? Мабуть, все таки краще в Іспанію гроші вивезти. Там з цими коштами можна мером правити до кінця життя.

  25. Цікаво як спрацюється Тарас Пастух з Беньою Полтінником. На виборах потопить і похоронить Тараса остаточно.

  26. Тікати Серьожу треба, тихенько тікати. Бери сім’ю та в Іспанію. А перед цим спродайся, бо можеш не встигнути

  27. ПІКЕТ заради справедливості. Геть київських хабарників в погонах!:

    В Тернополі пікетували МВС. Під стіни обласного управління міліції прийшли тернополяни з проханням роз’яснити їм події, які відбувалися у міськраді Тернополя у вівторок, 19 травня. Присутні запитували, хто такі люди у масках, які проводили обшук кабінетів та затримали заступника голови Тернопільської міської ради. До тернополян вийшов головний міліціонер Тернопільщини Олександр Богомол. “Сьогодні в масках з ломами в міськраду, а завтра в квартири тернополян?”
    — Все вірно. Але Тернопільська міліція не залучалася з тої причини, що відбувся би 100% злив інформації про обшук, і Надал виставив би Авакова на посміховисько. Тому в київських жодної довіри до тернопільських мєнтів не має. Ще є шанс, що Надал з Банахом виділять Богомолу квартиру чи землю в Тернополі, і він спустить все на тормозах, а потім ще й відкриє гучну кримінальну справу проти київських ОБОЗників. Ми живемо в країні чудес.

  28. “Праву руку” тернопільського мера відпускають під заставу. (Володимир Камінський)
    Печерський районний суд Києва відпустив заступника мера Тернополя Володимира Камінського, затриманого за підозрою в отриманні хабара в розмірі 217 тис. грн. Засідання суду відбулося 21 травня, а сума застави становила 97 тис. грн. Про це повідомила керівник прес-служби Тернопільської міськради Катерина Калуш.
    Таки Банах Сергій з Антюком порішали.
    Хороший бізнес. Рубанув 200 відкупився за 100. Жизнь удалась.
    Тоді що виходить, рубане 1 000 000, а відкупиться за 500 000? Нехило.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ