Человек не терпит насилия!

ЗАКАРПАТСЬКА МИТНИЦЯ

Т.в.о. Голови ДФС України Мокляк Максиму Володимировичу.
Генеральному прокурору України Шокіну Віктору Миколайовичу.
Прокурору Закарпатської області Янко Володимиру Михайловичу.
Начальнику УМВС України в Закарпатській області Шараничу Сергію Олексійовичу. Начальнику Головного управління ДФС у Закарпатській області
Петріченку Олексію Олександровичу .
Голові Служби безпеки України Наливайченку Валентину Олександровичу.
УСБУ в Закарпатській області.

Колективне звернення працівників митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС

Сососовно «зловживання владою або службовив становищем, перевищення влади або службових повноважень» з боку працівника головного управління власної безпеки ДФС в Закарпатській області Касинця Семена.
На початку березня Касинець зібрав 4 начальників відділів та їх заступників митного поста «Тиса» Закарпатської митниці ДФС і порпросив їх здійснити пропуск без оподаткування восьмох вантажних мікроавтобусів з вантажем «фірмовий алкоголь». Він наголосив, що даний товар їде в Київ керівництву для св”яткування восьмого березня, сказав, що в області все погоджено і проблем нівкого не буде.
Після пропуску вказаних восьмох вантажних мікроавтобусів з вантажем «фірмовий алкоголь», Касинець ніби сказився, почав кричати ісказав, що він всіх звільнить і посадить в в”язницю, а особливо тих інспекторів митного поста «Тиса» Закарпатської митниці ДФС які здійснили пропуск вище наведених восьмох вантажних мікроавтобусів з вантажем «фірмовий алкоголь». Але він може того і не робити якщо посадові особи митного поста «Тиса» Закарпатської митниці ДФС здійснять пропуск на митну територію України без сплати митних платежів 33 вантажні фури з невідомими товарами. На наше запитання, який асортимент товару буде їхати в 33 вантажних фурах він відпові, що вони будуть їхати порожні (без вантажу), сказав, щоб ми не хвилювалися витоку інформації не буде тому, що вантажні фури загружаються на його складі в Угорщині.
Ми не хочемо пропускати вказані машини, тому і звертаємося до вище наведених посадових осіб, а також ми володіємо інформацією що в тих 33 вантажних фурах повинні їхати сигарети в Україну які потім тесть Касинця, Бокоч буде незаконно переправляти в Румунію.
Мало того, що Касинець Семен вистроїв контрабандну вертикаль по ввезенню високоліквідних товарів без митного оформлення без проведення митних формальностей та без сплати митних платежів, він іще крім того змушує нас, що тижнево пропускати :
2 вантажні мікроавтобуси з сирними виробами походженням з Італії;
2 вантажні мікроавтобуси з м”ясними виробами походженням з Італії;
3 вантажні мікроавтобуси з макаронами походженням з Італії;
2 вантажні мікроавтобуси з кавою походженням з Італії;
2 вантажні мікроавтобуси з оливковою олією і оливки походженням з Італії, ми думаємо, що недлякого не секрет, що вище наведені продукти харчування їдуть для мами Касинця, адже мама Касинця має найпотужніший оптовий магазин-склад в західному регіоні по продуктам харчуванні іноземного походження.
Також Касинцем створено та організовано злочинну групу під його керівництвов, в компетенцію якої входить погодження кадрових наказів по Закарпатській митниці ДФС. Недавно Касинець вихвалявся, ніби він зібрав 300 000$ з митників лохів по 5000$ з рила за погодження наказу про приз начення в нову структуру ДФС.
Так що шановні високо посадовці :
Т.в.о. Голови ДФС України Мокляк Максим Володимирович.
Генеральний прокурору України Шокін Віктор Миколайович.
Прокурор Закарпатської області Янко Володимир Михайлович.
Начальник УМВС України в Закарпатській області Шаранич Сергій Олексійович.
Начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області
Петріченко Олексій Олександрович
Голові Служби безпеки України Наливайченко Валентин Олександрович.
УСБУ в Закарпатській області, БЕРІТЬ СВОЇ ГУЗИЦІ В РУКИ І РОБІТЬ СВОЮ РОБОТУ

На підставі вище наведеного поки що просимо :

  1. Здійснити службове розслідування стосовно працівника головного управління власної безпеки ДФС в Закарпатській області Касинця Семена.
  2. Провести перевірку за період попередніх п”яти робочих років декларацій про майно, доходи, витрати ізобов”язання фінансового характеру, передбаченої Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції».
  3. Надіслати запит в відповідні компетентні органи, що стосується володіння, право керування транспортними засобами як Касинцем Семеном так і його близьких родичів.
  4. Надіслати запит до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (квартири, будинки, земельні ділянки) які є у володінні (користуванні) як Касинцем Семеном так і його близьких родичів.
  5. На період проведення службового розслідування відсторонити від роботи працівника головного управління власної безпеки ДФС в Закарпатській області Касинця Семена.
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

101 ответ

  1. На честь 25 летия Митниці пропоную відстояти честь мундира, може досить бояться і терпіти? Поляки змогли! пропоную на Форумі донести консолідовано точку зору і підтримати організаторів заходу……………………….ВСЕУКРАИНСКИЙ ТАМОЖЕННЫЙ ФОРУМ: https://www.facebook.com/Customsforum2

  2. Видать на таможне стало совсем “хреново”…А ведь ещё в 2004-2005г. “отстёгивали” по 50 штук баков за ”трудоустройство”.

  3. Вам Москаль за начальника митниці, чи що? Яке право має адміністрація яка не знає митного законодавства давати будь-які розпорядження митникам. Чи ви там в зговорі з Москалем та крадите ліс експортерів, а потім зважуєте і получається нестача???

  4. ⚡️⚡️⚡️На Львівській митниці та за місцем проживання митників правоохоронці проводять обшуки.

    На Львівській митниці проводяться обшуки на автовідділі митного поста «Городок». Обшуки також проводяться за місцем проживання начальника та інспекторів автовідділу, в начальників 2 та 4 відділів.

    Обшуки проводять у зв’язку з тим, що після 1ого числа продовжили по тихому оформляти авто в нульове розмитнення, на яке добро дав нач ВБ Малюга спільно з Приходьком «студентом».

    Попередеі збитки державі становлять до 10 млн гривень.

    Куди дивились ВБ та СБК Львівської митниці, які справно отримували з кожного авто по 20$ лівого кешу з одиниці (за ті імпортовані авто, які оформляли у вільний обіг після пільгового режиму, сбк та вб митниці брали з одинці по 200$). У Львові розмитнюєтся близько до 10000 авто в місяць. Можна порахувати суму заробітків схемщиків.

    p.s. інші митниці Західного регіону не далеко відійшли від сзематозу своїх львівських колег, а в чомусь і перевершили їх. Тому, welcome, правоохоронні органи і до сусідніх митниць.

  5. Закарпаття — це багато національний край, в якому люди різних національностей, із своєю особливою культурою живуть, в мирі і, в злагоді, і поважають національні принадлежності один одного. З юридичної точки зору Закарпаття — це держава в середині держави тому що, основна маса населення має два громадянства за однією адресою народження. Така модель суспільства підпадає під критерій «податкового раю» Це Україні з економічної точки зору дуже вігідно, і надає великі переваги по залученню багатоміліардних інвестицій в Український національний бюджет. А за умови, якщо Україна буде любити свій різнонаціональний народ то вона може мати і дві такі держави в своєму складі. Росії не вигідно східну територію України приєднувати або давати їм повну незалежність бо в такому випадку вони втрачають свій офшор, а це негативно вплине на їхній економічний зріст. І в той же час, Росія зобов’язана піклуватися про свій російський народ, який проживає на території України захищати їхні права і свободу на міжнародному рівні. І важливо зазначити що, Росії і Україні дуже вигідно втратити Крим. Кримські татари цей невеликий народ із своєю історичною культурою по всім міжнародним правилам заслуговують на незалежність. У випадку надання їм права розвиватися самостійно територія Крима автоматично стає «податковою гаванью» для всіх держав світу, а це дуже позитивно вплине на економічний зріст в обох воюючих державах. Війна йде не за землі, і не за ресурси. Війна йде за економічний простір. Ніхто нам Україну відбудовувати не буде, якщо це зробить хтось другий, то це не буде Україна. Щоб перемогти Україна повинна бути мудрою.

  6. У випадку досягнення взаємної згоди митноброкерська контора «Літаючий голандець» готова взяти на себе фінансове зобов’язання і здійснити митне оформлення «природнього газу», на взаємовигідних умовах, як для торгуючої країни, так і для країни покупця, і для країн учасниць торгового процесу, в режимі «експорт», «імпорт» і «транзит», як через митну територію України, так і за її межами і зообовязуєся оплатити витрати за транспортування, страхування і перестрахування, а також сплатити всі митні платежі у відповідності до заявленого митного режиму в бюджет України із власних резервів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ