Человек не терпит насилия!

Корупція ДСНС Львівщини

Дмитровській і К продали приватному забудовнику територію пожежної частини ДПРЧ-4 в м. Львові. Друзі Дмитровського побудували три дев яти поверхові будинку на незаконно відчудженої землі. потім для відводу глаз надали приблизно 10 десять квартир робітникам причому за взятку))))) Всі інші квартирі розділили між собою і продали. Даний житловий комплекс знаходиться по вул Перфецького м.Львів. Навідь доказувати злочінну схему дуже просто, просто поспілкуватися з особовим складом гарнізону та підняти відповідні документи…. Корупціонарам ДСНС Львова ГАНЬБА (Дмитровському Дідуху Сембаю Іванишину Агаджанову …..)

Оцените материал:
54321
(Всего 10, Балл 3.6 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 334 ответа

  1. Йому на зону потрібно, там йому і койко место дадуть. З повною конфіскацією майна його та його родичів.

  2. Ректорішці тіпа тойво, ГАМНО з головоньки викачали, но то вже за пізно, те гамно викачувати🤣 гамном був гамном і залишиться🤣ніяке втручання вже не допоможе. Пизда йому на кольосах сидить. Віагра теж вже не допомагає, на пиздятину каже як чупа чупс🐽тіпа язичком ЛИЗЬ ЛИЗЬ🥲🥲🥲🥲

  3. Тиндик знову рило залило, скільки можна, вже одне попередження маєш. Одумайся , криша в тебе вже потисла, ну ти розумієш ( дірява криша), пизда тобі Олежику

  4. п.Бондар!!! Спитайтесь краще скільки грошей зібрали з випускників , начальники інститутів???? На випуск.
    Якщо Ви не вкурсі то викличте Ільківа він Вам розкаже. Що і як.

  5. Які всі лохи а я красава.я всіх наїбав і тепер в шоколаді.як я коваля ратушного злив а вони навіть нездогадувлись. Бо це я Назар великий коваль.

  6. Чалий посадив собі в приймальні пасію мовчана з якою він ще з деканату мутить яка всю інфу зливає івану іван красава.а чалий лошара.

  7. Ну що Іван Мовчан…
    Є час каміння розкидати…
    ти нікчемо є прокляттям університету, спочатку зрадив ректора Козяра підписавши ряд фейк документів підробивши підписи і нажився на цьому… Козяр вірив тобі, квартиру дав, дітей твоїх годував а ти йому ніж в спину…
    потім ти зрадив ректора Коваля і шантажував його інформацією про його бізнес…
    Хочеш бути чесним то всім розкажи про закупівлі які тіпа не від тебе… розкажи про гроші які збираєш з підлеглих… як за гроші і продукти дозволяєш не ходити на роботу… як з їдальні крадеш в курсантів птицю рибу і консерви…
    згодом тисука плєшива підставив Ратушного, злив його в унітаз з надією бути ректором….
    тепер ти наволоч пишеш на диктофон всі наради Бондаря і чекаєш його проколу щоб нарешті очолити заклад, але тут помилка вийшла, гниль ти паршива))
    ти шрара плєшива ніколи керівником не будеш бо шмара не може бути керівником….
    Час каміння збирати нікчемо….
    твій контракт закінчується хробак…

    1. В червні буде квітка мовчану, мені вже відстягнули за його тіло .
      Коваль постарався . Трішки кешом дав., і фляшку поставив , бухну тай похуй 🤣

  8. В цій всій хуйні винувати тільки Козяр. Зібрав біля себе ДЕБІЛІВ , які 20 років крали, вимагали і найобували всіх і у всьому. Но земля кругла всім повернулось по заслугам.

  9. Той Саміло всіх на кафедрі кинув з магістерськими роботами, все мало. Тепер косе з заочників. Хто його контролює.

  10. Сембай рамси попутав, вже зими небуде, а воно далі грошей хоче. За газ меньше будеш платити. На дровішках з економиш ….. За що такі гроші береш чмирь. 3000$ за посаду.

  11. О, Рака Т.Є сьогодні зустрів на території. Життя дивовижна річ, думав він вже не прийде до нас…А львівські примазанці трошки а ступорі від всього що відбувається.

  12. Кончена бурса кончені проректори кончена бугалтерша . Ставленики РЕКТОРІШКИ колишнього СВОЛОЧІ.

  13. В главку смардить ЩУРЕПОДІБНИМ істотою, яка заходить і виходить від Сембая. Вже своєю присутністю всіх підзаєбав. Цьмакає своєю тупою мордою, аж гидко дивитися. Коли воно вже звалить з того главка. Дійсно неприємне сутворіння . Синочок теж такий : тупенький і дурненький.

      1. ЩУРЕПРДІБНИЙ то тварь брехлива. Йому вже ласти зплили,, пизда йому. Дні ідуть на рахунок. Брехливе чмо ментовське хоче все забрати що можна з баржави, певно скоро звалить на лікарняний щоб потянути час, воно скупе, дурне, і нагле. Дай БОГ щоб скоро нероба звалила щ управи. Тіпок скользький і неприємний . Тварюка брехлива.

  14. Лин чому ти постійно не задоволений і кричиш на усіх? Зневажаєш! Голосніше тебе кричав тільки Ромко і Мирось. Ну і де вони!? Роби висновки до поки не пізно… До поки копняка не дали в дупу- будь людиною, бо навіть добрий день ніхто не скаже!

    1. Лин шалава в штанах Ратушного, йому теж пизда. Вже Бондар про нього питався. Діло часу.
      А там і Бойко піде і вся когорта .

  15. І як завжди , захист пройшов, всі пішли бухати, тобто 🐽 рило заливати. Ніц не міняється.

  16. Головний ДСНСник Закарпаття стверджує, що його “Skoda Octavia” 2015 року коштує 2500 доларів США

    1. Недоумок щуреподібний, іди вже нахуй з управи. Краще покажи. Свою деклараціію . Розкажи людям де взяв стільки земельних ділянок. Но напиши правду.
      Чи розказати?

  17. В Івано Франківському гарнізоні взаГалі чудеса творяться куда дивитися внутрішня безпека НАК та ДБРАЗИЛІЇ. Зам той що Федунків лям зарплати рік зарплати получає і нічого не робить тільки райони замахує і авто на стоянці біля главка ходить міряє чи не фарбовані бо хоче купити і продати. Начфін Надія Буряник це взагалі окрема історія сама собі і своїм собутильникам начкадрів та юристу виписує захмарні премії також роздає премії на райони а потім збирає з них відкати /дрпз 2 м.Галич/ а в той час без відома начальник ГУ дає на 10% менше за січень простим фахівцям. Н.Буряник давно пора вигнати з ГУ бо вона вже в міліції на попередній роботі відзначились а її основна мета як і всіх вище згаданих це тільки гроші і кришуює це все Чернецький Володимир начальник ГУ.

  18. Давно вже пора НАЗК СБУ ДБР звязатись за зарплати та премії керівницва ГУ Івано Франківського гарнізону а особливо про доходи і статки начфінакше Надії Буряник

  19. Корупція процвітає, вимагання з боку офіцерів на предмет подяки теж є.

  20. Ще трохи і нас всіх атестованих, хворих, здорових відправлять на схід і ніхто невідмажеться а сюди стягнуть москалів. Вже недовго чекати. Валізи тривожні вже готові.

      1. Так і не переставав, хотя йому вже зауваження зробили. Йому похуй каже, Коваль порішає…..

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ