Человек не терпит насилия!

Корупція ДСНС Львівщини

Дмитровській і К продали приватному забудовнику територію пожежної частини ДПРЧ-4 в м. Львові. Друзі Дмитровського побудували три дев яти поверхові будинку на незаконно відчудженої землі. потім для відводу глаз надали приблизно 10 десять квартир робітникам причому за взятку))))) Всі інші квартирі розділили між собою і продали. Даний житловий комплекс знаходиться по вул Перфецького м.Львів. Навідь доказувати злочінну схему дуже просто, просто поспілкуватися з особовим складом гарнізону та підняти відповідні документи…. Корупціонарам ДСНС Львова ГАНЬБА (Дмитровському Дідуху Сембаю Іванишину Агаджанову …..)

Оцените материал:
54321
(Всего 10, Балл 3.6 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 339 ответов

  1. Ірка свалила ото канцелярія ожила. Тепер черга чалого вигнати і буде усім щастя. Але чалий сам піде це питання часу. Він сам вже відчуває що пора свалювати, ато пішлють.

  2. Коваль боїться тепер навіть появлятись в університеті…»лікується». А всі його ставленики і сраколизи ходять обісранні по університеті- бояться увагу на себе привернути, бо тупаки кончені і одразу себе проявлять не з кращої сторони))))

  3. Лекцію про алкоголізм, наркоманію та профілактику необхідно було прочитати окремим офіцерам, а не здобувачам….

  4. Тиндику в першу чергу. Оьісралися всі по самі пятки….всім пизда прийде не за горами ….. чекайте покидьки куплені і ставлені купленим і неогенералом, і стільки понтів було. Думав карлик що всіх наібе, а земля то круга, повернулось бумерангом 🤣

  5. Пане ректор зайдіть на друний поверх в туалет біля бухгалтерії(жіночий) подивіться який він гарний. Рукомийники поламані, вікна ніколи немили, скоро випадуть, унітази ледве стоять. Брудно ніхто неприбирає. Що працівники незаслуговують на нормальні умови. Як кажуть в народі подивись на туалет і можна сказати який господар в хаті. А то ви всюди ходите а туди чого нейдете.

    1. мироська і ромка викликати з лікарняного і на КОВРИК ✍️і грати і ще раз грати а потім Іванку заїбати за брехню.

  6. Кісіль давай на вихід. Вже нема шо ловити, хіба піздюлі.
    Як ти всіх заграла. Твої дівчата тільки моляться щоб ти пішла. Ти друга чала, тож треба таку повпгу собі заслужити щоб тебе всі ненавиділи то треба мати талант. Ти не жінка ти чудовище.

    1. Лярва — шалава ромка скоро піде на вихід , а може сяде, там їй запхають добряче ї всіх сама здасть. Курка є курка, ти БІЛЬШЕ тупорила.

  7. Сичевський як ти навантаження рахуєшь. Одні приймають комплексний екзамен в одній групі ТРИ ДНЯ, а другі дві години. Ці хабарники ні як не нажеруться. А ти спільну участь береш.

  8. Не надривайся іванко казав кум в тебе контракт закінчується в червні. підеш нероба бєзполєзна геть

  9. Ставниками купленого недогенерала та купленого посаду ректорішки, скоро прийде всім пизда. Не за горами .🤣🤣🤣чекаю результатів від генерала.

  10. ПОМІНЯЙТЕ ТЛУМКИ
    РЕКТОРІШКА КУПЛЕНИЙ ВЖЕ НІКОЛИ НЕ СТАНЕ РЕКТОРОМ
    Львівський державний університет безпеки життєдіяльності — навчальний заклад України, який здійснює підготовку фахівців, що працюють в галузі безпеки людини. ЛДУ БЖД перший навчальний заклад України, який став членом European Fire Service College’s Association. Ректор університету — Коваль Мирослав Стефанович.

  11. З тим навчальним закладом одна клоунада. Шо там твориться ніц не розумію, но розумію одне: правителі тойво тіпа усьо)))) коваль майже пизда, ромко пішов в біга)))) всі на ізмені))))) шо буде далі ніхто ніц не знає,,,,, но то тіпа до того йшло,,,, нехуй було умнічати , пиздити, вимагати, виганяти, звільняти…….і т д….. ДАЛІ БУДЕ ОГОГО✍️далі чалий, піндер, мовчан…… а там по накатаній ✍️тиндик бойко стокалюк сичевський і т д. Хабарникам брехунам і злодіям не місце в навчальному закладі.
    А і ще кісіль ,,,, соску ромка теж на вулицю а потім за грати,,,,і грати грати і грати.🤣

  12. Козяр просрав навчальний заклад, бо повірив своїм собутильникам, дружкам, а ті його помножили на нуль та кинули через ❌ уй.

  13. Екс-голова ДСНС Сергій Крук та бізнесмен Андрій Заліський заволоділи сотнями млн грн на закупівлі пожежних автодрабин.

  14. Колишній голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Крук організував і реалізував схему закупівлі пожежних автодрабин майже на 1 млрд грн: регіональні управління ДСНС провели 17 тендерів з дискримінаційними умовами під одного учасника, в яких брало участь і перемогло лише одне підприємство ТОВ «Променергобудування», яке продало 19 пожежних автодрабин за ціною, завищеною майже в 2 рази.
    Про це йдеться у розслідуванні Blackbox OSINT. У матеріалі зазначається, що щойно у лютому 2022 року уродженець Рівного Сергій Крук очолив ДСНС України, його земляк Андрій Заліський, засновник та директор ТОВ «Променергообладнання» став отримувати чи не всі великі держзамовлення рятувальників. Якщо 2021 року річний виторг цієї компанії не перевищував 60 млн грн, то 2022 року він «злетів» до майже 500 млн грн, а 2023 — майже до 1 млрд грн. І майже по всіх закупівлях, де перемогла компанія Заліського, поліція та НАБУ відкрила кримінальні провадження за фактом заволодіння державними коштами.
    В усіх 17 тендерах на закупівлю пожежних автодрабин влітку 2023 року ДСНС прописала технічні характеристики для машин таким чином, що брати участь і перемогти в тендерах могло лише одне підприємство з автодрабинами марки M32L-AS німецької компанії-виробника Magirus GmbH, єдиним дилером яких в Україні є ТОВ «Променергообладнання». Саме ця фірма і перемогла у всіх 17 торгах.
    Ціна однієї автодрабини з висотою підйому до 35 метрів склала 44 млн 190 тисяч грн, до 45 метрів — 48 млн 480 тисяч грн. Це при тому, що інша компанія «Транс-Сервіс-КТТ» пропонувала поставити машини Bronto Skylift F32RLX за цінами 31 млн 800 тисяч грн та 37 млн 142 тисяч грн відповідно. Більше того, журналісти навели ціни, за якими сам виробник Magirus GmbH продавав такі ж автодрабини європейським замовникам у 2023 році. В Італію німці продали автодрабини по 566 тисяч 365 євро, а до Франції — за 577 тисяч 350 євро, тобто майже в 2 рази дешевше, ніж ДСНС купила у «Променергообладнання».
    Таким чином, ДСНС на закупівлі пожежних автодрабин на загальну суму 878 млн 480 тисяч гривень переплатило мінімум 225 млн 302 тисячі гривень, тобто 25%. Такий самий відсоток завищення ціни виявили детективи НАБУ при іншій закупівлі ДСНС техніки у 2022 році, коли знайшли у вилучених під час обшуку у голови ДСНС Сергія Крука в його телефонах фотокопії документів, що підтверджували організацію тендерів під конкретних постачальників.
    «Учасники організованої групи сформували комерційні пропозиції зі штучно завищеними цінами на 25-30%, чим створили умови для подальшого виведення бюджетних коштів та заподіяння тяжких наслідків для держави», — йдеться в ухвалі Вищого антикорупційного суду, де також сказано, що у схемі крім голови ДСНС брали участь директор Департаменту матеріально-технічного забезпечення та логістики ДСНС Костянтин Івлєв та його заступник Олександр Васьковський.
    За даними Blackbox OSINT, Васьковський за дорученням Крука у 2023 році кілька разів їздив до Німеччини на переговори з Magirus GmbH. Співробітники ДСНС підозрюють, що німецький концерт також брав участь у змові — ймовірно, щоб домогтися збуту Україні бракованої партії пожежних автодрабин, які через поломки європейські замовники повернули заводу.
    Нагадаємо, Сергія Крука було звільнено з посади голови ДСНС України в серпні 2023 року після аварії вертольота з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським під Києвом. Проте, за інформацією розслідувачів, у 2024 році ДСНС має намір знову закупити пожежні автодрабини та знову закладає на них завищену ціну у 44-48 млн грн.

  15. Сидів би в Рівному і пиздив би собі потихому, а спиздив гучно🤣🤣🤣🤣чо дурне бо бідне, чо бідне бо дурне. Але туткай по другому : варуй по малому бо більше лишиться.🤣🤣✍️🤣

  16. Тиндик , вітаємо тебе з професійним святом.
    20 лютого: День алкоголіка 🍾🍾🍾🤣
    Урааааааааааа

  17. Думали Тиндик за розум взявся, пари буде читати- перестане бухати… Але ні… Він тепер бухає, бо боїться на пари йти, але гроші отримує за свої 0,25. Здавалося б, нічого страшного можна перевірити і проконтролювати- у нас же є навчальний відділ…. Але їх керівники (Попіль і Сичевський) і самі на заняття не ходять, за них читають терпіли, але, гроші отримують ті хто в розкладі… Так ось: Попіль теж аудиторії боїться? Чи Сичевський забув як то відбувається? Можуть тільки героями в себе в кабінетах бути.

    1. Та ніхто читати не буде , воно чмо два слова до купи зліпити не може. Всі знають хто він є, нагадаю ставленик Коваля , разом з покійним батьком Тиндика бухали і тьолок пойобували. Йому теж з часом пизда прийде.

  18. Пане ректор поговоріть з Кісіль нехай втихомире свою підопічну Буй Надію вона вже так дістає людей що через неї одна пішла бо незмогла працювати інша інсульту дістала що ще має статись щоб Кісіль її утихомирила.Як що ви її невтихомирите ми будемо писати міністру.Бо неможна так відноситись до людей.Вистачить

    1. І кісіль теж на вихід , то шалава-соска ратушного, може хватить пиздити і найобувати чесний народ. А буй то будь буль 🤣їй дівчата скоро мордягу в кабінеті розвалять, до того їде.

    2. Чалий посадив собі в приймальню пасію мовчана з якою він ще з деканату мутить яка всю інфу зливає івану.чалий ти був лох ну тепер повна лошара.

      1. Вони ходять як царі, бо нажили купу статків, ветерани. Що за манери — жаліти тих хто досяг всього. Не хотіли б то сиділи б вдома…

  19. Васька Попович якраз один з небагатьох що залишиться. Ренкаса старшого на пенсію відправив і цих всіх переживе…

  20. Коваль !!!!!! агов Коваль!!!!! подай падло дикларацію, ато сучара стара і нікчемна сядеш. Інвалід ти йобаний……і ратушному передай вітання від Ільківа……..чмирюги брехливі, пизда вам чмошники,, досиділися, нехуй було козяра підставляти і принижувати

    1. Та він і так не знає що відбувається, думає що то сон і завтра прокинеться знову ректором. Ходить як примара. Життя бумеранг: так як він поступав з людьми- тепер йому повертається!

      1. 💯 відсотків, попустили карлика крикливого нижче плинтуса, ще кабінет заберуть 🤣на башні поставити парту з кріслом і хай там сидить, буде всіх бачити і все буде далі в нього під контролем. Рішала куплена…… класно попустили …..далі буде 🤣🤣🤣

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ