Человек не терпит насилия!

ТАМОЖНЯ. КУДА ДАЛЬШЕ?

Изменения в таможне. Кто они — новые лица?

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

51 ответ

  1. Люди Калетника та забута кучмівська сволота (Іванюк) під керівництвом Хомутинника “тихо” повертаються на митницю.

  2. Между прочим, все для Украины хорошо складывается. Люди после майдана еще не совсем отошли и еще долго терпели бы этот беспредел от новостарой власти. А сейчас эти дауны-клептоманы, еще и Катлетника подтянут на таможню, что бы им схемки наладил, как когда-то Яныку. Он то конечно схемы им наладит, но как обычно, за счет простых людей, что попутно такой негатив на власть на тянет, что народ взбунтуется в несколько раз быстрее, и разгонит нахрен эту новостарую шоблу.

  3. а мокляк хто такий хто його криша а люстрацыю пройшов дуже багато до нього питань я думаю вихыд є наручники та в каталашку мокляк ===абол чуєш.

  4. Вот уже и насильника и пьяницу Войцещука вызвали в Киев. Значит тандем Иванюка-Войцещука возрождается. Ура, товарищи таможенники! Ждите секретных приказов по таможенной стоимости, ручного управления и пафосных речей на совещаниях.

  5. Войцещук-этот алкаш и дегенерат-подлежит люстрации,как директор отдельного департамента.

  6. А вообще шо слышно? Уйдем ли мы таможенники от этого гребаного дфса? Хочется обратно в мытни органы

  7. с Иванюком и Войцещуком уйдете. Блажен. кто верует. Иванюк в свое первое пришествие отдал границу погранцам полностью своими дебильными совместными приказами. С тех пор и начали зеленые ковыряться в Карнетах и СМР, инициировать досмотры, проверять таможенную стоимость и достоверность контрактов. Еще больше сдадут вас налоговикам и будете у них на подтанцовке прыгать.

  8. Катлету , токо на палю . С погранцами , сами виноваты ….понабирали сыкоту язык в жопе. Когда это погранцы лезли в работу таможни. Вы ж все с высшим образованием или придурки ?

  9. Вы спростите, как отдуваются за всю таможню ваши коллеги с таможенного аудита, которых единственных оставили в составе налоговых. Мой вам совет таможенники: бегите, чем дальше от налоговиков, налогвых ментов и всей этой шушеры.

  10. Как вы можете прокомментировать работу правительственной комиссии, которая оценивала деятельность ГФС, и ее результаты?
    Билоус: “Прежде всего, хочу поблагодарить всех членов комиссии. Профессиональный и непредвзятый анализ работы налоговых и таможенных органов, реализованный в такие сжатые сроки, безусловно, заслуживает высокой оценки. Абсолютно поддерживаю один из главных выводов, озвученных Айварасом Абромавичусом: при существующей кадровой политике и распределении полномочий руководство ГФС не могло работать как единая команда, настроенная на реформы. У главы службы не было возможности в полной мере влиять на решения по всей вертикали двух ключевых составляющих ГФС, к работе которых комиссия имела больше всего претензий”.
    Эта проблема преодолима?
    Билоус: “Вполне. И комиссия дала свои аргументированные рекомендации – расширить полномочия главы службы, предоставить ему персональную возможность самостоятельно формировать команду, вдвое увеличив количество заместителей, усилить управляемость и контроль деятельности налоговой милиции и таможни. Практически, нашли поддержку и наши планы по безотлагательному кардинальному реформированию фискальной службы. Уверен, рекомендации комиссии крайне важны как для повышения эффективности текущей работы ГФС, так и для ее трансформации в современную сервисную службу с учетом лучших мировых практик”.
    Подробности читайте на УНИАН: http://economics.unian.net/finance/1060669-igor-bilous-politicheskih-i-professio nalnyih-motivov-v-moey-otstavke-net.html

  11. ИТ отдали, только разделили на ИТ и статистику (видимо по подчинению разным департаментам). Зато типовых положений до сих пор нет…остался только аудит и вб, но при нынешней кадровой политике (да и политизации ДФС) он в таможне несвоевремен.

  12. Чому на на злочинців Білоуса, Хому і Макара не наділи кайданки як на Бочковського?
    Та ці марінетки в 1000разів більше украли і розвалили систему повністю.
    Хто відповідатиме за ці злочини?

  13. Если сейчас, при передпочинении ГФС Минфину, таможенники не добьются создания самостоятельного Таможенного Департамента, в составе которго будут все структурные единицы, занимающиеся таможенной проблематикой, и не будет выстроена полноценная таможенная вертикаль в регионы, то таможня, как неполноценный придаток к налогой, в составе ГФС всегда будет крайней. Какие б фамилии на властном олимпе не мелькали.

  14. Народним депутатам Березюку О.,
    Соболєву Є.,
    Остріковій Т.
    Шановні народні депутати фракції «Самопоміч»! Звертаюся до вас як до представників єдиної партії, яка на даний момент ще себе не дискредитувала і вселяє віру щодо змін на краще.
    Євромайдан запустив незворотні процеси у суспільстві, втілив прагнення людей до європейських стандартів життя. На пост майданному тлі, проте, продовжує проростати таке ганебне явище як корупція. В ЗМІ активно формується сталий образ державного службовця-хабарника.
    В чому ж причина корупції? В цинічності державних службовців, які навіть після Революції гідності і під час військових дій не соромляться брати хабарі?
    Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив главі МВС України Арсенію Авакову створити спеціальну оперативно-слідчу групу для боротьби із корупцією на місцях. При цьому він запитав яку заробітну плату отримують слідчі? У відповідь отримав – 2 300 грн. Прем’єр пообіцяв підвищити зарплату слідчим у декількакрат, проте у нього не виникло питання: а як ці слідчі жили, скажімо, в Києві із зарплатою у 2 300 грн на місяць?
    Зарплатню у 2 000 – 3000 гривень отримують митники, податківці, міліціонери. Молодий лікар, провчившись шість років у медичному університеті, пройшовши три роки інтернатури отримує зарплатню у розмірі близько 1 300 грн. Таку ж зарплатню отримує водій швидкої. При цьому вказаним людям потрібно заплатити комунальні послуги, прогодувати сім’ю, доїхати на роботу, купити форму, канцелярію для роботи, адже за невеликим виключенням вказаним держслужбовців вже давно не забезпечують. Займатись іншою роботою, окрім викладацької, наукової і творчої діяльності, медичної практики, інструкторської та суддівської практики із спорту, державним службовцям заборонено. При цьому вказані люди допомагають волонтерам, сприяють у вирішенні питань на користь бійців АТО, проте роблять це в основному анонімно, а тому це залишається поза увагою громадськості. Негатив же в свою чергу дуже швидко розлітається по ЗМІ.
    То чи в цинічності цих людей причина корупції?
    Чинна влада, пропрацювавши рік раптом починає боротись з корупцією влаштовуючи показові шоу з затриманням у прямому ефірі. Звичайно, це суттєво підвищує рейтинги, проте чи матиме наслідки у подоланні корупції зважаючи на вищевикладене? Можна в один день звільнити усіх міліціонерів-податківців-митників та набрати на їх місце нових молодих людей із європейьскою освітою і знанням іноземних мов. Але чи надовго збережеться ентузіазм цих людей при такому рівні забезпечення державних службовців? Чи може владі вигідно тримати армію держслужбовців з низькими зарплатнями аби періодично влаштовувати подібні шоу задля підвищення рейтингів?
    Звідки взяти гроші для належного рівня оплати праці? Вже неодноразово журналісти наводили обсяги корупційних коштів у різних структурах. Якщо знищити якщо не усі, то принаймі більшість корупційних схем, які приносять вказані кошти, отримаємо необхідні фінансові ресурси в бюджет для забезпечення належного рівня оплати праці. Про вказані схеми вже знають, напевне всі. Для їх знищення потрібна лише воля керівництва держави.
    Можливо, суттєве підвищення рівня заробітних плат держслужбовців не матиме схвалення серед електорату. Проте саме від ефективної роботи фіскальних і правоохоронних працівників залежить рівень надходжень до бюджету і, відповідно, добробут того ж таки електорату.
    Зараз в ЗМІ часто згадується приклад побудови нової держави Грузії. Проте в Грузії боротьба з корупцією саме розпочалась саме із підвищення рівня із паралельним впровадженням відповідальності за корупцію
    В зв’язку з вищенаведеним, з метою ефективної, а не показової боротьби з корупцією, прошу вас:
    1. Негайно ініціювати суттєве і реальне, а не номінальне підвищення заробітних плат для державних службовців, з врахуванням сучасного рівня цін.
    2. Розробити та забезпечити належний рівень захисту державного службовця і членів його сім’ї у разі відмови від виконання незаконних вказівок вищого керівництва
    Впровадження цих двох простих кроків буде набагато ефективнішим у боротьбі з корупцією, ніж періодичні спалахи вказаної боротьби для підтримання рейтингу окремих політичних фігур.
    Надіюся на ваше розуміння та підтримку.

    З повагою, середньостатистичний держслужбовець

  15. Депутат Острикова — тетка, которая при “Рыгах” носила кассу от “бытовиков” Дериволкову, а сейчас учит нас не ковыряться в носу. Мерзко и противно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ