Человек не терпит насилия!

ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Хто буде керувати?

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

752 ответа

  1. Ладно… я понимаю, что за такую правду обидно. Но многие твои земляки — выходцы из сел региона, понимают, что я прав. Касательно сейма. Так там поляки заправляли, а вы были в городах прислуга и в селах крестьяне. Прогугли национальный состав больших городов Галиции времен Польши 30-х годов прошлого века. И ты увидишь, что там, в основном, поляки и жиды — городские жители.

  2. Ти так воюєш на сході, як я співаю у Великому театрі. Ти просто провокаторська гнида, яка компроментує Захід України, виконуючи завдання Москви. Ти захищай свою батьківщину там де ти живеш, а не драпайте зі Сходу на Захід від ватників.

  3. Уровень такого кацапского быдла как “ПОЛЕ” и “полигон” превысел уровень жизни. Пора прореживать такой сорняк!!!

  4. Если посмотреть на действия русских и почитать их троллей на украинских сайтах,
    то можно сделать однозначный вывод, что кацапы — нация подонков больных манией величия с болезненным и никогда не покидающим безнадежным чувством империализма и собственной неполноценности.

  5. Если посмотреть на действия русских и почитать их троллей на украинских сайтах,
    то можно сделать однозначный вывод, что кацапы — нация подонков больных манией величия с болезненным и никогда не покидающим безнадежным чувством собственной неполноценности.

  6. В тролля ПОЛЕ галюціонації. Він мислить дивними категоріями, що не мають відношення до дійсної реальності. Він застряг десь в радянських 40-70-х, фантастично домішуючи до цього ще і велич Романівської Імперії. Він з параноїдальною завзятістю вважає себе знатоком галицького устою, не розуміючи, що в нинішньому стані він неконкурентний ні в чому. Навіть у такий простій і очевидній речі, як побут, як повсякденність. І головна причина усих цих “галюніків” в тому, що ПОЛЕ давно вже почуває себе не народом, а сучим виродком. Не те, що єдиною гідністю і самоповагою, здатною наполягти на своїх інтересах, що володіє, не те, що гідним повага з боку інших, але і просто — народом.
    ПОЛЕ — це вічно-роздратована снуюча маса, де кожен із загального мутняка квапиться скоріше “розвести” і образити собі подібного, вигадати копійки, напускати дешевого пилу в очі, порушити загальний порядок, забігти наперед, наплювавши на усю можливу пристойність, з ослячою завзятістю не поступитися ні в чому.
    У тролля ПОЛЕ немає держави, немає народу, немає честі і пам’яті спорідненості, мова його — це “матерно-лагерная бота”, він живе під чужими, не належними і не завойованими ними символами, живиться мшелой мертвечиною минулого і все більш і більш замикається в комплексах аутичной неадекватності.
    Ти мелок для “великих звершень”. І абсолютно не очевидно, що в тебе коли-небудь раптом прокинеться наполеглива душевна потреба здерти з голови цю нудотну павутину, постати перед дзеркалом і відкрито прямо з усім жахом і спокоєм подивитися собі в очі. Це потрібно зробити. Встати, підійти до дзеркала, подивитися собі в обличчя .і відійти не розбивши скла. Це потрібно зробити! Але я в це не вірю. Надто багато самої дріб’язкової принизливої підлості було узято тобою за честь і гідність в ці минулі двадцять років.

  7. Кому війна, а кому мать рідна. Я знову про тернопільських податківців. Хто воює а хто в цей час веселиться. Добрих дві години (з половини першої до половини третьої) гоп-компанія в складі “Мусі” тобто Мельник Марії — заступника голови ДФС в Тернопільській області, заступника начальника Тернопільської податкової славно і горезвісного Воробця Євгена і самого новоспеченого начальника тернопільських податківців кучмівсько-януковицької епохи Петра Якимчука в ресторані “Панорама” обмивали призначення Якимчука на посаду. Інтересно чи знає про то шо його підлеглі так гучно гульдебанять сам керівник обласної податкової Комендат? Таке враження Ігоре Юліювичу шо ви взагалі ними не керуєте…. В країні така біда а наші податківці як і завжди “живуть на широку ногу”. Коли вже накінець і вас люстрація торкнеться? Чи ви думаєте що вас то мине?
    Під час цієї пянки Воробець вкотре показав свою підлість, розказував як він підставив виконуючого обов’язки начальника Кременецької податкової Міщука, якого під час останнього візиту до Києва, не призначили начальником. Достатньо було одного слова Воробця Давиденкові, яка то сволоч той Міщук і Славік “пролетів” як фанера.

  8. Хто скаже де генко воробець ховає свій ауді Q-7. В своєму оточенні він вихвалюється, що хоча і призначили голову ГУ ДФС але реально всім заправляє саме він — Євген Васильович!

  9. Певно Генко Воробець не може пробачити Маленькому Славіку випадку, коли в літі 2012 року повертаючись із Києва із всеукраїнського здїзду податківців, славік маленький напмвся до срачки і обзивав та матюкав воробця в автобусі цілу дорогу. Впринципі такого плазуна-баласта, як Маленький зовсім не шкода. Бо він паразит та непотріб, вимірює все в житті грошима. Думає, що все та всіх можна купити та впринципі так і робить. Але,ще болючіше визнавати, що ті що судять його (Воробець, Муся, Якимчук) не чим не кращі за нього. А на рахунок Комендата то на жаль він виявився ніяким керівником. Службу не почистив не організував роботи. Простий спостерігач, який лишив все без змін за певну мзду.

  10. Видно добрячої п…зди дали ПОЛЮ колись у свій час у файному місті Тернополі, що до сих пір згадує ті лихі часи незлим тихим словом…

  11. До Хруща. Ти там в тому автобусі не був і не знаєш кого він обзивав, але точно не Генка . А на рахунок перешкод в житті то в нього були і набагато більші життєві барєри які він з потугами, але брав і братиме дальше.

  12. До Тернополянина. То напевно тебе там не було, або ти все проспав. Щодо висот, які бере маленький, то хай собі бере. Але питання в тому, що треба мати чітку життєву позицію, а не цілувати всім сраки. На прикінці каденції рига Вітрука, його команда почала “опускати” зажравшогося Славіка. На нарадах його пресували та гнобили. Про те маленький і тепер на Водохреща приймав своїх кривдників — Вітрука та Кочин, мабуть боїться, що вони можуть назад повернутися, або надіється, що поможуть в карєрі. Хіба це чоловіча позиція? Отак наш маленький долає перешкоди — трохи язиком, трохи задком а решта баблом. Як замітив народ в маленьких хлопів — великі, часто безперспективні, амбіції. Отак, щоб залишатися в податковій службі на керівних посадах треба бути — лизуном, пиз-ном та хабарником. Тоді ти свій, тоді ти перспективний, тоді ти будеш працювати при любому керівництві ( впізнаєте?- Вегера Андрійко, Міхал Яцина, Маленький ,,,)

  13. Ще Тхорика до списку добавте, бо без нього не можна, вiн ще всiх переплюнув по хабарництву, неробству, пiдлiсттю та пи……….ству, одним словом справжнiй як зверху писали — Г…..ОН!!!!

  14. ах и тварюки ,может вы еще и витрука падлюку енакиевского вернете..где люстрация…где правый сектор

  15. Шановний пане Барна, як це Ваші підлеглі в районах дали погодження на призначення нових-старих хабарників ригів на посади начальників податкових інспекції (Якимчук, Пунько і т.д.), розберіться будьте добрі в інакшому випадку люди Тернопілля незрозуміють Вас.

  16. Правильно! Тих тварюк заробітчанських на мусор! Але майно яке заграбастали батраки на Тернопільщині (Пунько _ машину та хату в підгородньому) бідака вінницький стільки років працював на керівних посадах ні дочого не дожився а тут прийшов на тернопільщину (боротися з кландайками) та за два роки з допомогою Козівських сраколизів — Стельмахів , Войтовичів, Пудликів, Скакунів допрацювався до джипа та хати потрібно повернути державі. Ваня помаленько йди додому , ти свою місію виконав — гроші вкрав! Економічного ефекту в районі від тебе ні якого. Таких хабарників, як ти в нас і своїх не бракує. Що змінилося Пуняшкін з твоїм приходом? Збільшився рівень сплати податкі? Відкрилися робочі міста? Зникли тіньові схеми? По перевірках інформація наявна. Як ти гроші готівкував нам відомо. Твої козівські сраколизи тебе хотіли захищати від народу, але коли потрібно було захищати Батьківщину всі послабли .
    Давай Ваня чухай додому поки тобі табло не начистили по хлопськи. Забери із собою всю свою срань, хай і далі працюють на тебе ті яничари на чужині.

  17. А чого ніхто не пише заперечень або роздумів. Що в нас так все класно в ДФС. Що ніхто не хоче змін, справедливості? Чи всі підприємці по старинці — возмущаються, обсуждають та все рівно дають хабарі. Коли все зміниться, коли ви люди, податківці змінетеся? Коли?!!! Хай кожен почне із себе і основним критерієм життя буде не його особистий добробут і спокій, а незгасаюча память про героїв небесної сотні, які невагаючись віддали своє молоде життя у вічній боротьбі за кращу долю України! Памятаймо це!!! Приїзджі заробітчани-риги того не зрозуміють ніколи.

  18. Перебудову треба починати з верхів. Візьмімо наприклад Василька Анатолія. Він ложив на всіх. Службову машину використовує як собі хоче і коли хоче, переважно у власних інтересах для обслуговуваняя своєї сраки. Пане Комендат, зверніть нареші будь ласка увагу на вашого підчиньонного. Та службова машина де тільки не їздить, але не по роботі. Є ж визначені місця для стоянки службових машин. А вона переважно ночує біля його під’їзду. А як вкрадуть? А ще Василько дозволяє собі їздити на підпитку. Бальшой начальнік.

  19. Напевне скоро “заступник начальника” Тернопільської ОДПІ почне збирати свої манатки. “Найперше завдання для нового керівництва ДФС — це очиститися від заплямованого корупційними скандалами “обласного болота”, баласту і випадковими людьми, які невідомо якими шляхами потрапили в систему фіскальної системи…” — сказала на брифінгу перед журналістами Н.Яресько одразу ж після призначення керівника фіскальної служби України.
    Євгене Васильовичу, що ви тепер скажете на ці слова? Може накінець-то найдете відвагу, як справжній мужчина, не займати місце, яке насправді вам не належить? Який з вас до холєри фіскал??? Ви ж ПДВ від ДВП не відрізняєте.. На вихід!!!

  20. Пане Насиров зверніть будьте ласкаві на кадровий потенціал ДФС у Тернопільській області, в області лишилися старі кадри Саші Єнакієвського (Мельник Марія Василивна псевдо (Муся) певно на попелі служби, як такої буде сидіти а точніше на відкатах по відшкодуванню ПДВ в області), а деж дивиться ЗУ “Про очищення влади” в ДФС Тернопільської області ВЖЕ за допомогою МОКЛЯКА перепризначені вінницько-житомирські РЕГІОНАЛИ ВІТРУКІВЦІ (Якимчук П.М. Тернопільська ОДПІ, Пунько І.Ю. Козівська ОДПІ) До останніх, хлопці в старі часи людсвто говорило “ЧЕСТЬ ИМЕЮ” маю на увазі дівчат які керували Чортківською і Бучачською податковою Тернопільської області, прийшов час, пішла команда, стали ГОРДО і пішли.

  21. Повністю підтримую попереднього дописувача. Хватить уже “доїти”Тернопільську область!!! Житомирсько-вінницькі недобитки!!! Та ж майте якусь гідність, встаньте і підіть!!! Всього того що награбили на той світ не заберете. Ніяк наїстеся неможете. Ігоре Юлійовичу, може ви не знаєте всього того дєрибану, який твориться за вашою спиною, який робиться вашим ближніми колегами по роботі. З мовчазної подачі Мусі Збаразькому цукровому заводу було незаконно відшкодовано 3.6 міліона гривень ПДВ. Запитайте її чого вона так дуже переживає за той факт. Запитайте, бо будете відповідати разом знею. Не думайте що вам це мине і ви будете стояти в стороні. Зачекайте ще троха і будете мати бомбу повільної дії по цьому питанню. Шила в мішку не сховаєш. А ще краще буде коли ви всі вашою командою дружно встаните і підете.

  22. Пане Насиров зверніть будьте ласкаві на кадровий потенціал ДФС у Тернопільській області, в області лишилися старі кадри Саші Єнакієвського (Мельник Марія Василивна псевдо (Муся) певно на попелі служби, як такої буде сидіти а точніше на відкатах по відшкодуванню ПДВ в області), а деж дивиться ЗУ “Про очищення влади” в ДФС Тернопільської області ВЖЕ за допомогою МОКЛЯКА перепризначені вінницько-житомирські РЕГІОНАЛИ ВІТРУКІВЦІ (Якимчук П.М. Тернопільська ОДПІ, Пунько І.Ю. Козівська ОДПІ) До останніх, хлопці в старі часи людсвто говорило “ЧЕСТЬ ИМЕЮ” маю на увазі дівчат які керували Чортківською і Бучачською податковою Тернопільської області, прийшов час, пішла команда, стали ГОРДО і пішли.

  23. Про яку гордість говориться. Ці зайди привикли тільки красти. Вони навіть в тяжкі часи війни ходять в парілки, жеруть в ресторанах. Маючи підтримку для дерибану від своїх ставлеників на горі вони забезпечують спокійне безтурботне життя своїм підлеглим — корінним жителям тернопільщини, які в ейфорійному екстазі кричать — що такого хорошого керівництва не було в них ніколи. Ось такий в них світогляд . Сум та горе.

  24. Як повідомив прес-центр департаменту зв’зків з громадскістю ДФС України заяву на звільнення написав ще один “кукловод-казнокрад” ДФС — директор департаменту забезпечення служби ДФС Давиденко А.А. Так що скорим часом надіємся на звільнення корупціонера Тернопільщини — заступника начальника Тернопільської податкової — “суперспеціаліста податкової справи” Євгена Воробця. Пора вже звільнитися місцевій громаді від цього бельма на оці.

  25. А я чув шо Комендат І.Ю. має до Києва “на ковйор” їхати. Не забудьте Ігоре Юліювичу аркуш паперу формату А4 з собою взяти. Прийдеться вам напевне заяву на звільнення написати. Насіров питати про ваші “шалені здобутки” в Тернопільській області не буде. Рішення буде одне — НА ВИХІД!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ