Человек не терпит насилия!

ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Хто буде керувати?

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

752 ответа

  1. Оце ми можемо прославитись то хабарi, то вже наркотики, I знов хтось зi сторони винний тiльки не ми!

  2. а еще воробцом-голубцом : максом-спиртововиком валерой- да прочими оборотнями вурдалаками в погонах

  3. А слід запитати нового керівника податкової міліції Тернопільської області Анатолія Василька, як під його носом діяло ціле злочинне кубло!!! Невже йому було невідомо що його підлеглі займаються злочинними діями??? Де його робота з особовим складом??? Чи може новий керівник-перебіжчик, який данедавна так успішно “освоював” терени Івано-Франківської області, фактично очолив злочинність у податковій? Гнати таких в шию!!!

  4. Учора, 7 квітня, до МВС звернувся колишній комерційний директор ДП «Укрпошта» Василь Веселий із заявою про вимагання у нього хабара у розмірі 100 тисяч доларів США. Гроші призначалися за складання «позитивного» акту під час перевірки посадовими особами Держфінінспекції, підлеглими Білоуса Ігора Олеговича.
    Сьогодні, 8 квітня, колишній генеральний директор ДП «Укрзалізниця» Борис Остапюк звернувся до Міністерства внутрішніх справ України із заявою про вимагання хабара. Згідно із заявою, посадові особи Держфінінспекції вимагали 500 тисяч доларів США за складання «позитивного» акту перевірки, підлеглі Білоуса Ігора Олеговича.
    Звільнення з “порішаної” посади найближчим часом чекає і телепня Комендата Ігора Юлійовича, закоханого в себе чоловіка. Чувак, я коли заходжу до тебе в кабінет, приземляйся, хорош літати. Ти знаєш Ігорчику, де твоє місце.

  5. Злочинну схему незаконного збагачення, до якої причетні співробітники тернопільського обласного управління внутрішніх справ та податкової міліції області, викрили місцеві убозівці спільно з відділом внутрішньої безпеки. Ця спецоперація є початком розгойдування крісла під дупою Комендата. Все просто — однин високопосадовець, який хоче всадити в його крісло свою підкормлену людину, закинув здалека декілька пропозицій обласному начальнику, він їх не виконав, і тому на “зборняку” було прийнято рішення легенько попідрізати ніжки на кріслі в Комендата, а потім легенько дати підсічку. В крісло всаджується своя людина, і тоді вона виконує всі забаганки “смотрящого”. Ігор Юлійович, раджу крепко перемотати ніжки в кріслі та двома руками триматися за стіл, проти тебе працюють 2 контори. Щоб ти потім не жалівся, що тебе не попередили.

  6. http://mvs.gov.ua/mvs/control/ternopil/uk/publish/article/136528

    10.04.2015 | 10:44

    Півтора року оперативники обласного управління боротьби з організованою злочинністю документували діяльність злочинної зграї, що діяла на території трьох областей. На початку квітня на Полтавщині та Тернопільщині відбулися гучні затримання та одночасно дванадцять обшуків.

    Всіх учасників злочинної групи з ознаками організованості із корумпованими та міжрегіональними зв’язками затримали. Організатор зграї — колишній працівник податкової міліції разом з вісьмома поплічниками займалися вчиненням кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним позбавленням волі та викраденням людей, шахрайствами в особливо великих розмірах, вимаганнями, крадіжками, незаконним обігом наркотиків та іншими протиправними діяннями.

    Під час документування злочинної діяльності групи у поле зору оперативників УБОЗу, окрім організатора-екс-податківця потрапили діючий працівник податкової міліції, двоє співробітників органів внутрішніх справ. Їхніми спільниками були двоє жителів Полтавщини та троє тернополян. Серед них- двоє раніше судимих.

    Як повідомив начальник управління боротьби з організованою злочинністю Василь Джиджора, організатор, залучаючи до справи полтавчан та одного з тернополян, підшуковували серед жителів Тернопільщини, Полтавщини та Київщини осіб, що зловживали спиртними напоями, зате були власниками нерухомого майна. Входячи в довіру до потенційних жертв, використовуючи їх безпорадний стан та беззахисність, а також обіцяючи краще життя, вивозили останніх в Полтавську область. Там в селищах Глобино та Градижськ селили їх в уже придбані дешеві житлові будинки. Відтак потерпілих умисно схиляли до вживання алкогольних та наркотичних речовин, і, використовуючи їх стан, укладали нотаріально посвідчені цивільно-правові угоди, пов‘язані із відчуженням об‘єктів нерухомості, які перебували у їх власності. Після цього майно реалізовували через третіх осіб на вторинному ринку житла.

    Для товариша-податківця, двох оперативників міліції та двох раніше судимих тернополян організатор угруповання придумав іншу схему збагачення — вимагання коштів у іноземних студентів вищих навчальних закладів. До іноземців в довіру втиралися раніше судимі молодики, відвідували їхні помешкання, де умисно підкидали наркотичні речовини. Після чого працівники правоохоронних органів заходили у форменому одязі та, представляючи свої службові посвідчення, незаконно проводили огляди, де й виявляли підкинуті наркотичні речовини. За не притягнення до кримінальної відповідальності пропонували студентам відкупитися. Потерпілі, не знаючи, як діяти в такій ситуації та боячись бути відрахованими з навчальних закладів, погоджувалися на умови вимагачів.

    Зі слів Василя Джиджори, під час проведених обшуків у помешканнях фігурантів справи було вилучено два пістолети та набої до них, автомат Калашникова з набоями, рушницю, гранатомет, наркотичні речовини, технічні документи на будинки та квартири, договори купівлі-продажу на нерухомість, свідоцтва про смерть, блокноти із записами потерпілих, тридцять банківських карточок, двадцять мобільних телефонів та майже півсотні сім-карт мобільних операторів, ноутбуки, планшети,150 тисяч гривень, понад дві тисячі американських доларів, два автомобілі «Мітцубіші», комплект військових номерних знаків на автомобіль, форму працівника податкової міліції і навіть перепустку в зону АТО.

    В ході оперативних заходів співробітники УБОЗу виявили та задокументували кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 185(крадіжка, поєднана з проникненням у житло, або що завдала значної шкоди потерпілому), ч.2 ст. 189(вимагання, вчинене за попередньою змовою групою осіб),ч.2 ст. 190(шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому), ч.1 ст. 263(носіння, зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу) та ч. 2 ст. 307(незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів групою осіб) КК України.

    Шістьох членів злочинного угруповання взято під вартою. Ще один – під домашнім арештом. Для решти питання обрання міри запобіжного заходу буде вирішено найближчим часом.

    Співробітники відділу боротьби з організованою злочинністю проводить комплекс оперативно-розшукових та слідчих заходів щодо оперативного супроводу кримінального провадження, розпочатого відносно учасників злочинної групи та документування інших фактів їх протиправної діяльності.

    СЗГ УМВС України
    в Тернопільській області

    При використанні матеріалу гіперпосилання на mvs.gov.ua обов`язкове

  7. Ще забули вилучити предмети, які вони використовували у злчинній діяльності:
    — дорогу по якій вони їздили;
    — тротуари по яких вони.

  8. пацан, якого вони зробили організатором до вересня вчився під Києвом. кого ж вони півтора року документували? шукайте вище пане Джиджора і Богомол серед своїх

  9. А другий “вимагач” — оперуповноважений податкової міліції має 1,5 м в стрибку росту та 60 кг ваги.

  10. Прочитав в інтернеті, що в одного із учасників угрупування (працівника податкової міліції) вилучили форму працівника податкової міліції. Оце так удача!!!!

  11. Субота, 11 квітня 2015 10:43

    Тернопільську податкову очолив Петро Якимчук

    Начальник Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Тернопільській області призначено Петра Якимчука.

    Донедавна на цій сторінці виконуваченм обовя’язків керівника ОДПІ значився Сергій Бабій, який займає посаду першого заступика.

    Петро Якимчук є радником податкової та митної справи І рангу.

    У 2012 році він вже очолював податкову Тернополя.

    Народився Петро Миколайович 22 червня 1973 року в с. Дубрівка Баранівського району Житомирської області.

    Освіта – вища економічна. У 2002 році закінчив Академію державної податкової служби України за спеціальністю фінанси, магістр з управління державними фінансами.

    В податкових органах – з 1995 року.

    П%здец люстраціі.

    Теж саме на всіх рівнях — НАЙБІЛЬШІ РЕФОРМИ В ЄВРОПІ ЗРОБИЛИ ПОЛЯКИ — І САМЕ ТОМУ МИ НА КУРІВНІ ПОСАДИ В УКРАЇНІ ЗАПРОШУЄМО БЕЗРОБІТНИХ ГРУЗИНІВ

  12. тернополяни позор вам, що керувати тернопільською одпі призначили прийшлого вахлака, ставленика ригів Вітрука та Кочин — Петю Якимчука. Ось така Вона люстрація по тернопільськи. А як Мельник муся, Воробець Генко, Поліщук, Коваль, Пунько, Притула та інші заробітчани, які залишилися після втечі попєрєдніка — Вітрука. Якщо не діє законодавча люстрація то треба провести дієву ефективну народно-мусорну люстрацію. Весь цей донецько-житомирсько-вінницький мусор , а також рабів- сраколизів місцевого розливу ( Вегера, Міщук, Яцина) накопати в сраку та вигнати за межі області. Слава Україні!!!

  13. Ти тупорила завершена азіатська скотина. В тебе немає мозгів щоб розмірковувати про Роксолану. Краще чухай до москалів бо по дописах видно що ти такий тупорилий і ерудований як вони. Сволота!!!

  14. Таке враження, що ПОЛЕ — це замовний троль-провокатор, який ніби-то розбирається у роботі всіх служб. Падлюка. Йому пофіг про , що і про кого писати. Гляньте його коменти, — і в СБУ-шників він тусується і в податківців. Йому пофіг на кого грязь лити. І від слова ” Тернопіль” він зуби до крові стирає. Я ж тобі казав, бику, ходив би ти нах…й звідси. Пиши по темі і не засерай гілки. А село Тернопіль — покруче твої зассаної і вічноп’яної ” руїни” десь там на сході від Тернополя. Ти приїдь сюди на Галичину і побачиш чим відрізняються наші села від твого совка в якому ти виріс і здохнеш.

  15. Братан, ты все правильно сказал. Эти галицийские козлы больше всех на майдане скакали. А сейчас Евросоюз для Украины даже визы не отменяет. А они…. что? “Дрыснули” с нэньки на зароботки, в т.ч. в страну “агрессор” — Россию. Вуйки и цьотки, а кто нэньку будет подымать?

  16. Хоч як би не критикували правоохоронні структури, міліцію зокрема, але слід віддати їм належне. І міліція і СБУ відправляє своїх хлопців на схід в зону АТО, неприємна але почесна місія, проте їхні керівники роблять це з почестями для тих працівників які туди їдуть, вшановуючи таким чином їхню мужність та звитягу.
    Післявчора вночі відправляли в зону АТО тернопільських міліціонерів-податківців. Ви думаєте їх хто небудь проводжав? А от невгадали, на превеликий жаль для тих хлопців-НІХТО!!!! Керівництво тернопільської податкової міліції і всієї обласної податкової в той час дожерало ковбаси, крашені яйця і допивало горілку. Хоч би хто з керівництва вийшов до цих відважних хлопців, яких вже можна назвати героями, сказав якесь напутнє слово, думаю їм би було приємно, хоча вже ніхто не вірить їхнім пустим словам. Ганьба вам таким як Василько і Комендат!!! Ганьба. Невже вам настільки все це обтяжливе? Час розсудить…

  17. Одни свою жизнь под пули подставляют, а другие в это время свои семьи обогащают. А может пора задуматься, хлопцы: а за кого и за что воюете?

  18. Лобковые хищники, такие как проплаченные тролли “ПОЛЕ” и “ПОЛИГОН”, дружной колонной плотными рядами с песней и единогласно, с радостным поросячьим повизгиванием отдают свои голоса чтоб обосрать Тернополь. Ниче не выйдет, господстве наркоматы…. Нах.. с ветки!!!

  19. Ви мудаки. Не смійте називати хлопців-галичан, які не задумуючись віддавали життя на майдані за волю України. Ви зацофані “товаріщі” з рідні москальським ватникам. На Галичині, вже більше 200 років тому був парламент (за АВстро-Угорщини) і була цевілізація і культура, а ваші діди і прадіди не знали щото таке бо не знали як змайструвати навіть “виходка” і ходили срати в кукурудзу — засираючи господарку.

  20. Нюхать скунсов — любимое занятие для тролля ПОЛЕ, да. Нанюхается, его прёт, вот он и пишет всякую дрянь о Тернополе. Поймает скунса — и давай его нюхать, наслаждаться.
    Хлебом не корми эту орду, дай тока тернопольского скунса понюхать…

  21. Слухай а ти хто такий? Індифікуй себе. Якщо ти тернополянин, то чому говориш, що ” ви гнилий народ”. Кого ти маєш на увазі? Ти взагалі якийсь неук, Бодивись, як ти пишеш з помилками, і як ти викладаєш думку, як тормоз. Я нерозумію твоєї позиції? Що ти хочеш? Якщо тобі тут погано то вали з відси. Я думаю, що ти падло — внук якогось заїзджого в післявоєнні роки вбивці-енкаведиста, які були прислані на Западенщину. Ти тварюка і тепер не любиш Галичину, хоча дихаєш цим повітрям та жереш галицький хліб. Перестань писати, не нервуй народ, бо погано закінчиш.

  22. Ну это ты, “друг”, зря о “выходке”… Бывал в ваших галицийских селах… Во многих дворах нету никакого туалета. А срать идут в кусты в сад или до стодолы на сино. А потом вилами выбрасывают говно на гни возле стайни. А если захочешь ночью ссать, то бабця тебе ведро под кровать на ночь предложит. Так что какой уж тут, вуйко, парламент, а тем более европейская цивилизация.

  23. Що ти одне і те саме пишеш — +++ло дике! Ти конкретно зазнач що ти хочеш ? І які притензії до тернополян, як громадян України? І не називай нас “вуйками”, бо якщо ти незнаєш, але звітки ти плуг можеш знати, вуйком -гуцули називають ведмедя в Карпатах. Але вже краще бути вуйком, чим предметом без визначення — таким як ти, ймення якому тільки одне — запроданський ублюдок. Закрий рушта бо москальом спердить,- енкаведистська наволоч.

  24. Тамбовський вовк тобі друг. Слухай не пиши неправду. Може ти з будуна перепутав Галицьке село з російською глубинкою. А на рахунок сейму на Західній Україні то почитай неук трохи історію. Будь трохи вихованим а не “ватником”. В нас на сіні сплять із дівками, а не серуть на нього. Але ти як свиня привик де срати там і спати. Чи не так?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ