Человек не терпит насилия!

Чикаго, блядь…

Хто там у нас нещодавно говорив, що розгул злочинності і повернення лихих 90-х – це маячня опозиції? Надаю громадськості для ознайомлення оперативні зведення про злочини в країні усього лише за 10 (!) днів. 
Про більшість з них МВС воліє мовчати. Це вже нагадує не «лихі 90-ті», а зведення поліції Чикаго під час Великої Депресії. Обережно – багато букв, крові та доблесних міліціонерів-наркоторговців.

31 серпня о 6.30 у місті Сімферополі на вулиці двоє невідомих заподіяли тілесні ушкодження місцевому жителю гр..Х, 1962 р.н., без постійного місця роботи (медичну допомогу надано без госпіталізації), відібрали в нього сумку, у якій знаходилися 40 тис. доларів США, й почали тікати. Потерпілий намагався наздогнати нападників, коли один з них з невстановленої зброї здійснив декілька пострілів у бік Дубовика, але не влучив. Після цього правопорушники на автомобілі Daewoo втекли. З місця І події вилучено гільзу калібру 9 мм. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 КК України (розбій).

31 серпня о 9.30 у місті Сімферополі до приміщення ювелірного магазину зайшли двоє невідомих. Вони розбили скляну вітрину, під загрозою предмета схожого на пістолет продавцю згаданого магазину викрали ювелірні вироби й втекли. Сума збитків з’ясовується. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 КК України (розбій).

Упродовж ночі 31 серпня в селі Сухому Кобеляцького району Полтавської області невідомий, шляхом пошкодження вхідних дверей, проник до приміщення Державного літературно-меморіального музею — садиби Олеся Гончара й викрав вісім ікон (історична та художня цінність з’ясовується) За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3. ст..185 КК України (крадіжка.

31 серпня о 14.30 у селі Червоній Знам’янці Кременчуцького району Полтавської області на вулиці було знайдено в непритомному стані з тілесними ушкодженнями невідомого чоловіка віком до 45 років, який невдовзі в лікарні помер. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

1 вересня о 4.20 у Дніпровському районі міста Києва на вулиці невідомий під час раптово виниклої сварки пострілами з невстановленої зброї заподіяв вогнепальні поранення киянину гр..Х,1985р.н., без постійного місця роботи(госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.І ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). 
Упродовж останніх трьох днів у селі Лугах Чечельницького району Вінницької області невідомі, шляхом пошкодження вхідних дверей, проник до приміщення Свято — Миколаївського храму УПЦ Московського Патріархату й викрали Євангеліє та вісім ікон (історична та художня цінність з’ясовується). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.185 КК України (крадіжка). 

Упродовж ночі 1 вересня в місті Тернополі невідомі, шляхом пошкодження замка вхідних дверей, проникли в приміщення Тернопільської обласної дитячої лікарні, зрізали (ймовірно автогеном) бокову стінку банкомату Тернопільського відділення публічного акціонерного товариства “Укргазбанк” й викрали контейнери, у яких знаходилося понад 182 тис. гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.185 КК України (крадіжка).

У період з 24 серпня по 1 вересня в селі Зерновому Тельманівського району Донецької області на вулиці невідомі фарбою червоного кольору забруднили пам’ятник, встановлений на честь загиблих воїнів під час Великої Вітчизняної війни. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.І ст.296 КК України (хуліганство).

1 вересня о 16.00 у селі Якушинцях Вінницького району Вінницької області поблизу приватного кафе “Я…” та кафе “А..” між відвідувачами першого закладу виник конфлікт, у ході якого четверо невідомих пострілами з невстановленої зброї пошкодили автомобілі Mercedes-Benz (власник –жителька м.Гайсин гр..У, 1976 р.н., без постійного місця роботи), та Volkswagen жителя міста Вінниці гр..Х, 1971 р.н., Люди не постраждали. З місця події вилучено 3 гільзи калібру 7,62 мм, одну гільзу калібру 9 мм та І патрон калібру 6,35 мм.

1 вересня о 8.40 у селі Михайлівці Сакського району АР Крим на території домогосподарства гр..Х, 1971 р.н. без постійного місця роботи, стався вибух гранати РГД-5. У результаті цього місцевий житель гр..Z 1954 р.н. без постійного місця роботи,загинув, а гр..Х отримав тілесні ушкодження ( госпіталізовано). Проводиться перевірка.

2 вересня о 10.00 у місті Новій Каховці Херсонської області на вулиці знайдено мертвою з травмою голови невідому жінку віком до 60 років. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

2 вересня о 14.00 у місті Сімферополі до міліції звернувся місцевий житель гр..Х, 1994 р.н., торговий представник ПП. Він заявив, що годину тому на автодорозі поблизу села Огоньків Ленінського району Автономної Республіки Крим двоє невідомих, один з яких був у масці, автомобілем ВАЗ заблокували рух його службовому мікроавтобусу Mercedes-Benz й змусили зупинитися. Після цього нападники під загрозою ножа зв’язали заявника й викрали 30 тис. грн. та мобільний телефон. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.І ст.187 КК України (розбій).

З вересня о 2.00 у місті Алчевську Луганської області в підвальному приміщенні недобудованого житлового будинку знайдено мертвою з травмою голови місцеву жительку гр..Б, 1998 р.н., ученицю загальноосвітньої школи. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.І ст. 115 КК України (умисне вбивство).

3 вересня о 19.30 у селі Підгірному Краснодонського району Луганської області до будинку гр..Ч, 1968 р.н., без постійного місця роботи, шляхом вільного доступу, зайшов невідомий. Він пострілами з невстановленої зброї заподіяв смертельні вогнепальні дробові поранення співмешканцю господарки — місцевому жителю гр..Б., 1957 р.н., безробітному, викрав три мобільні телефони й барсетку, після чого втік. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.І ст.115 КК України (умисне вбивство).

3 вересня о 8.20 у місті Луганську до міліції звернувся житель міста Щастя Луганської області гр..Х , 1976 р.н., депутат Щастинської міськради. Він заявив, що минулої ночі на вулиці зазначеного міста невідомий підпалив його автомобіль Mercedes. Люди не постраждали. Вогнем частково пошкоджено зазначений транспортний засіб. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна).

4 вересня о 16.30 у місті Дніпропетровську до міліції звернулася місцева жителька гр..У., 1974 р.н., заступник бухгалтера військової частини. Вона заявила, що півтори години тому на вулиці згаданого міста невідомий зґвалтував неприродним способом її тринадцятирічну дочку, ученицю загальноосвітньої школи, після чого викрав мобільний телефон. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.153 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом).

4 вересня о 2.00 у місті Білій Церкві Київської області до будинку гр.Х, 1962 р.н., приватного підприємця, шляхом пошкодження вхідних дверей, проникли двоє невідомих у масках. Вони заподіяли тілесні ушкодження господарю, викрали 3 тис. грн., 2 тис. доларів США та зареєстровані мисливський карабін Marlin-444LR й мисливську рушницю Browning 525, після чого втекли. Потерпілому медичну допомогу надано без госпіталізації. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.187 КК України (розбій).

5 вересня о 12.30 у селі Котловині Ренійського району Одеської області в будинку за місцем проживання знайдено мертвими з тілесними ушкодженнями подружжя ХХХХ (1939, 1940 р.н., обоє пенсіонери). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

5 вересня о 10.40 у місті Миколаєві до приміщення приватного ювелірного магазину “ХХХХ” зайшли двоє невідомих у масках. Вони під загрозою предмета схожого на пістолет продавцю згаданого магазину викрали з вітрини ювелірні вироби та відібрали планшетний комп’ютер, після чого втекли. Сума збитків з’ясовується. У результаті проведення слідчих дій затримано місцевого жителя гр..Т., 1991 р.н., без постійного місця роботи. Вживаються заходи щодо встановлення та затримання співучасника кримінального правопорушення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 187 КК України ( розбій).

У період з 31 серпня по 1 вересня в місті Мар’їнці Донецької області на вулиці невідомі пошкодили пам’ятник воїнам, загиблим у Великій Вітчизняній війні (зняли декоративну облицювальну цеглу). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.І ст.298 КК України (знищення, руйнування або пошкодження пам’яток-об’єктів культурної спадщини та самовільне проведення пошукових робіт на археологічній пам’ятці).

5 вересня о 22.10 у селі Козіївці Обухівського району Київської | області невідомий підпалив автомобілі Марседесс та ЗАЗ місцевого жителя гр..Б., 1978 р.н., без постійного місця роботи, які знаходилися на подвір’ї його домогосподарства. Після того, як господар вийшов з будинку, невідомий кинув у його бік гранату Ф-1, яка не вибухнула (вилучено). Люди не І постраждали. Вогнем частково пошкоджено вказані транспортні засоби. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 та ч. 1 ст.115 КК України ( замах на вбивство).

5 вересня о 22.10 у місті Одесі на вулиці невідомий під час раптово виниклої сварки пострілами з невстановленої зброї поранив місцевого жителя гр..Б. та жителя міста Роздільної Одеської області гр..П. (1972, 1985 р.н., обидва без постійного місця роботи, раніше судимі), після чого на автомобілі Mitsubishi втік. Потерпілим медичну допомогу надано без госпіталізації. З місця події вилучено 12 гільз від патронів травматичної дії калібру 9 мм. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за І ч.І ст.122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

6 вересня о 20.30 у місті Донецьку невідомий зайшов до приміщення Київського районного відділення публічного акціонерного товариства “Комерційний банк “ПриватБанк”, пошкодив термінал самообслуговування вказаного товариства й викрав контейнер з грошима (сума з’ясовується). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.185 КК України (крадіжка).

6 вересня о 6.20 у місті Краматорську Донецької області невідомий підпалив вхідні двері міськвиконкому. Люди не постраждали. Вогнем частково пошкоджено вказані двері. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 КК України (хуліганство).

7 вересня о 23.30 у Солом’янському районі міста Києва на вулиці знайдено мертвим з ножовим пораненням грудної клітини невідомого чоловіка віком до 35 років. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.І ст.115 КК України (умисне вбивство).

Упродовж ночі 8 вересня в Шевченківському районі міста Києва невідомі, шляхом пошкодження дверей, проникли до приміщення приватного магазину “Н…”, за допомогою газового різака зрізали задню стінку банкомату публічного акціонерного товариства “Комерційний банк “Надра” й викрали два контейнера, у яких знаходилося 75 тис. гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.185 КК України і (крадіжка).

9 вересня опівночі в селі Великому Дальнику Біляївського району Одеської області до будинку гр..Т., 1971 р.н., робітника міжнародного аеропорту “Одеса”, шляхом вільного доступу, проникли троє невідомих у масках. Вони пострілом з невстановленої зброї гумовою кулею поранили в грудну клітину господаря та заподіяли тілесні ушкодження його батьку , 1946 р.н., пенсіонеру, після чого втекли. Потерпілим медичну допомогу надано без госпіталізації. З місця події вилучено гільзу від патрона травматичної дії калібру 9 мм. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.187 КК України (розбій).

9 вересня о 6.20 у селищі Стрижавці Вінницького району Вінницької області троє невідомих, шляхом пошкодження вхідних дверей, проникли до приміщення Стрижавської селищної ради й намагалися відкрити задню стінку банкомата публічного акціонерного товариства “УкрСиббанк”, але були застигнуті місцевим жителем К., 1959 р.н., приватним підприємцем, який проходив біля вказаної селищної ради. Після чого правопорушники здійснили два постріли з невстановленої вогнепальної зброї в підлогу, й втекли. З місця події вилучено дві гільзи калібру 7,62 мм. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.187 КК України (розбій).

9 вересня о 18.50 у місті Ужгороді в під’їзді житлового будинку двоє невідомих молотком заподіяли тілесні ушкодження місцевому жителю гр..К, 1976 р.н., приватному адвокату (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.І ст.15 та ч.2ст.115 КК України 1 (замах на вбивство).

Упродовж ночі 9 вересня в місті Житомирі невідомі, шляхом пошкодження замків вхідних дверей, проникли до приміщення комунального підприємства “Житомирський водоканал”, пошкодили задню стінку и банкомату Житомирського відділення ВАТ “Укрексімбанк” й викрали контейнер, у якому знаходилося 56,8 тис. гривень. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.З ст.185 КК України (крадіжка).

10 вересня о 19.00 у місті Донецьку на вулиці невідомий під час раптово виниклої сварки пострілом з невстановленої зброї заподіяв вогнепальні дробові поранення ніг місцевим жителів гр..Х. та гр..У(1984, 1994 р.н., обидва без постійного місця роботи). Потерпілим медичну допомогу надано без госпіталізації. За даним фактом відкрито кримінальне ^провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство).

А що при цьому робить міліція? Правильно — продовжує, як і раніше, продавати наркотики…

Прокуратурою Донецької області за матеріалами ВВБ відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307, та ч.3 ст.364 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання….) відносно начальника сектору БНОН Червоногвардійського райвідділу Макіївського міську правління ВС майора міліції гр..Ф., 1984 р.н., оперуповноваженого вказаного сектору ст..лейтенанта міліції гр..К, 1983 р.н., та оперуповноважених сектору карного розшуку цього ж райвідділу гр..Е. та гр..С (1984, 1985 р.н.). вони звинувачують ся в тому, що на території згаданої області займалися збутом наркотичних засобів. Вказаних працівників міліції затримано.

Прокуратурою міста Києва відкрито два кримінальні провадження за ч.І ст.307 та ч.З ст.364 КК України (незаконне виробництво,виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів й зловживання владою або службовим становищем) відносно начальника сектору дільничних інспекторів міліції Бородянського райвідділу ГУМВС України в Київській області майора міліції К., 1977 р.н., дільничних інспекторів міліції вказаного сектору старшого лейтенанта міліції Н., 1986 р.н., й лейтенанта міліції Ш., 1989 р.н., та оперуповноваженого сектору карного розшуку зазначеного райвідділу лейтенанта міліції С., 1989 р.народження. Вони звинувачуються в тому, що на території згаданої області займалися збутом наркотичних засобів. Правоохоронців К. і Н. затримано.

Генадiй Москаль

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 ответов

  1. А тут и анализировать не нужно,такого бл…ва как сейчас небыло.Народ терпелив,но терпению есть конец который когда то наступит.

  2. А если за разбой, изнасилование и насилие, кражу в крупном размере, распространение наркоты “правоохранителями” давать пожизненное заключение без права на помилование? А если разрешить всем взрослым и здоровым (нормальным) свободно и без волокиты покупать боевые короткостволы за символическую плату? Под пальмы неграм-арабам вывозить можно тоннами? Судьям и ментам носить оружие можно, а почему, скажем, офицерам или запасникам нельзя? Боится власть собственного вооруженного народа!!!

  3. Люди разные. Кто-то понимает, что власть начинается с оружия, а такие как “просто так” хотят чтобы оружияи власти не было. “Простотаки” надеются от гопников и ментов жопой откупитца.

  4. Автору РЕСПЕКТ!!!!!!!
    Я теж постійно наголошую, що зараз відбувається таке, що в 90-х всрались би!!!
    Судді і його сім’ї відрізають голови, мерів і сільських голів тупо розстрілюють, багато підприємців помирає за загадкових обставин (аварії, “інфаркти”, якісь раптові погіршення стану здоров’я), скільки рейдерства появилось!!! Наприклад по рівненській області:
    Розважальний комплекс “айвенго” продали за безцінь “сім’ї стоматолога”;
    “скольмо” теж, тільки там ще вбили одного з братів власника цього закладу (не розминувся із Камазом!) і згадувать таких випадків можна безліч!!!
    Далі постійно комусь то прострелять голову в підїзді, то пропаде безвісті, то підірвуть машину чи “бомжі” інвалідом зроблять. На рахунок бомжів, то в моєму місті так провчили депутата, щоб не ліз куди не треба. А винного зробили 2 бомжів, які ледве на ногах стоять! Страшно в “ЛЮДИ” вибиватись! Можна передчасно ноги витягнуть!

  5. Обратите внимание: на все статьи, вскрывающие х…ёвость правления Рыгов, первые коментарии пренадлежат “дежурным контролерам по сайту” от самих Рыгов!!!!! Они, ссука, на чеку, ведут активную работу. Ну, х…й вам в помощь!

  6. Уб.людочні ФСБісти створюють “роти науковців” для фальсифікації історії 😀
    ht tp: //www. istpravda .com .ua/short/2013/07/11/129992/
    У всіх нормальних країнах історією займаються науковці. А в москальні — роти солдат 🙂

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ