Человек не терпит насилия!

Восточная таможня

Убрали ветку,новостей не стало.Скучно живём.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

542 ответа

  1. Говна на таможне работает достаточно. Особенно в пунктах пропуска. Особенно на “пассажирке”. Могли, конечно, отобрать… могли. Но, уж больно топорно (на мусоров очень похоже). На поездах бывает транспортная милиция.
    Теперь главное.
    Пусть родственники опишут:
    во-первых: звезды на погонах металлические были или вышитые? Это очень важно.
    во-вторых: приметы. 20-30 лет. 40-50 лет. Усы, лысина.
    в-третьих: что имели при себе? Папки? Сумки? Дипломаты? Были ли у них дубинки, баллончики, печати. Предлагали заполнить декларации?
    Пусть вспомнят все до мельчайших деталей.
    Пиши. Если таможенники — помогу вычислить.

  2. братва айда таскать бензин и солярку через успенкую таможню там пускают чуть денег даешь и попер у меня ниссан петрол с баками дополнительными и беру в канистрах все класс.

  3. покупайте мащины с баками дополнительными пока есть тема потаскать топливо Успенская таможня нам поможет молодци и таможня и пограничники они нам рады даже прикалываются говорят что честь скоро будут отдавать нам,хорошо тем что таможня с погранцами деньги любят а что их понять можно зарплата маленькая а кушать нужно.

  4. ребята присоединяйтесь не стесняйтесь договаривайтесь погранци и тамажня идут навстречу людям за деньги таскайте топливо пока луганск стоит.Главное договорится с Антибиотиком, тоесть с Новиком Андреем который ездит уже на иномарке но жадный гад и морда наглая.просто СУКА!!!но есть ребята которые помогутна букву В.Удачи.

  5. ребята присоединяйтесь не стесняйтесь договаривайтесь погранци и тамажня идут навстречу людям за деньги таскайте топливо пока луганск стоит.Главное договорится с Антибиотиком, тоесть с Новиком Андреем который ездит уже на иномарке но жадный гад и морда наглая.просто СУКА!!!но есть ребята которые помогутна букву В.Удачи.успенская таможня ждет ВСЕМ РАДЫ!!!

  6. Восточная таможня спасибо я с долгами ростался ради топлива российского при сдачи на украине, в половину навар ребята, посылайте и звоните на телефон доверия они боятся, их за это сильно пялят и снимают с должнлсти придурков а молодые перепуганые незнают что с нами делать и пропускают.

  7. по Успенке можно тягать ВСЕ, поверте Мне, по новоазовску дороже, прапорщики возомнили всебе царей,а полковников со штаба покупают за 100 гривнов,и они готовы им штаны подщивать я за полковников говорю потомушто прапора скоро лопнут а полковники с голоду подохнут.товарищь полковник Зайцев прими к сведенью ты сдал ты нетакой стал тебя подменили и ст.прапор с новоазовска который вечно больной тебя покупает!!! смешно на ето смотреть с делай статистику кто болеет постоянно в Новоазовске.Делай Выводы товарищь если еще товарищь офицер!!! слов нет!!!

  8. успенка дала добро поработать,просто налаживали отношения с налоговой милицеей,узнавали чем дышат.

  9. Сасин это конченый пидор,взяточник,кидальщик если ему будет выгодно кинет любого и это бля госслужащий,

  10. ребятишки негоните на успенку а то уже знают и в сбу, и пацики боятся на таможне, но работают, и берут больше, мол нужно теперь глаза замылить сбу,а мне орех нужно перебросить а Димке календареки на крузере так и стопливом можно встрять,пока работать можно со всеми.молодци так держать.

  11. Да этих сук сажать надо Сасина,Атухова стукача и им подобных рыба стухла с головы,а то вдруг чё жареным запахло и на больничный,а инспектора отдуваются,а по утрам они мастера орать где баксы хотят суки чистинькими быть,чё там ваш орех соляра в жопу их засуньте это капля в море, как обирают фуры,занижают таможенную стоимость при импорте бусы с товаром пихают и.т.д..По ним СБУ должно работать плотняком и садить Сасиных,Алтуховых которы рулят этим и дают этому всему бардаку зелёный свет.

  12. Пусть Алтухов отдаст куда нужно то,что украл за время керування.И Сасину в том числе.Там тоже было не по порядочному…………………….

  13. Руся Алтухов крыса ужасная я его по “Иловайску” помню закрысит и морду кирпичем делает она унего и так как шлакоблок, думает его никто не продумал ,да стукануть Подниглазу полюбливал,короче время люде не меняет БЫЛ ГАНДОНОМ ГАНДОНОМ ОСТАЛСЯ.Да и сейчас сморю на это чипушило на Успенке такой же,где кого наебать,побрить Сасину слить.

  14. ЧИ МОЖЕ ПЕРЕСІЧНИЙ ГРОМАДЯНИН УКРАЇНИ РОЗРАХОВУВАТИ НА СУДОВИЙ ЗАХИСТ СВОЇХ ПРАВ, ЧЕСТІ ТА ГІДНОСТІ, ПОТУРАНИХ СВАВІЛЛЯМ ДЕРЖАВНОГО ЧИНОВНИКА?
    31.05.2013 9:31 | 7 комментариев

    Автор цього матеріалу на реальному прикладі хоче показати, як пересічному громадянину нашої держави важко забезпечити судовий захист своїх особистих прав, честі та гідності.

    23.09.2010 року біля 23-00 години громадянин Ч., мешканець міста Кіровоград відпочиваючи у власній квартирі почув гримання та грюкіт у вхідні двері. Відчинивши двері він побачив Іванова Олексія Вікторовича, 1972 р.н., мешканця м. Кіровограда, заступника начальника Кіровоградської митниці – начальника служби по боротьбі з контрабандою, який був на добрячому підпитку, лаявся нецензурною лайкою (з матеріалів судової справи №1109/5825/12) та одразу ж образливими словами почав вимагати зустрічі з колишньою дружиною власника квартири, яка в цей час знаходилася в сусідній кімнаті квартири, оскільки проживає з колишнім чоловіком разом на одній площі. Слова незваного гостя: «А ну поклич мені ту повію!», були самими м’якими з його вступної промови.

    Колишня жінка господаря, хоча і є колишньою, але ж таки є жінкою, почала благати не впускати нічного непроханого гостя. Власник квартири в спокійному тоні запропонував гостю прийти в інший раз в тверезому стані, що викликало в начальника відділу митниці бурю негативних образливих емоцій і він блискавично наніс господарю квартири удар головою в обличчя, після чого в коридорі квартири почалася бійка. Власнику квартири таки вдалося відстояти територію, він скрутив Іванова О.В. та вивів з парадної на вулицю, колишня армійська підготовка дала про себе знати. Після прийому пізнього візитера та обробки йодом подряпин і синців, мешканець квартири ліг відпочивати.

    Здавалося б інцидент вичерпано, але ні, митниця не спить, о 00-30 годин знову у вхідні двері знову почали настирливо грюкати. Власник квартири відчинив двері і громадянин Іванов О.В. мов бик на червоне світло, кинувся в атаку. Збив з ніг громадянина Ч., і почав душити його за горло. На підлозі почалася боротьба нанайських хлопців, удари сипалися на ліво і на право.

    Поступово митниця видохлася і нападника вдалося виштовхати з під’їзду. Зрозумівши, що посягання та територію власної квартири можуть продовжуватися до ранку, власник зателефонував до міліції та сповістив про злочин. На місце події прибула не слідчо-оперативна група, а працівники міліції, які побачивши на потерпілому рваний одяг, подряпини та синці, не склали ніяких документів, лише усно відібрали в потерпілого опис зовнішнього виду нічного візитера та його особливі прикмети, і начеб то відправилися шукати злочинця вулицями нічного міста. Заяву мовляв завтра в райвідділку напишете.

    Наступного ранку потерпілий власник квартири звернувся до судово-медичної експертизи, де пройшов обстеження та получив акт №1599 від 24.09.2010., згідно якого в нього виявлені багато чисельні легкі тілесні ушкодження, що підтверджує факт нічного інциденту з фізичним тілесним контактом.

    Щоб захистити свої честь та гідність, громадяни Ч. звернувся до суду із скаргою в порядку ст.27 КПК України. Суд міста Кіровограда в складі головуючого судді Куценко О.В. встановив «…що у справі є всі докази щодо отримання громадянином Ч. легких тілесних ушкоджень. Однак вказані докази не свідчать про причетність підсудного (Іванова О.В.) до спричинення цих тілесних ушкоджень потерпілому Ч.».

    Згідно вироку суду, Іванова О.В. визнали невинним та виправданим у зв’язку з недоведеністю його причетності до вчиненні злочину.

    І де ж СПРАВЕДЛИВІСТЬ? Тобто, любий хуліган та злодій може увірватися у нічний час до оселі кожного громадянина, набити його, причепитися до жінки, адже зрозуміло, що було потрібно п’яному митнику від жінки у нічний час – «клубнички», і залишитися непокараним.

    Автор почав вивчати, що, або хто стоїть за митником, що ж то за така стіна та такий дак, що прикривають такі ганебні вчинки Іванова О.В.

    А виявилося, що в нічного ловеласа жіночка працює суддею в місті Кіровограді, і щоб рідного чоловіка з тріском не вигнали з такого дуже дохідного місця, як начальника служби по боротьбі з контрабандою, та не лишитися самій свого крісла судді, адже в судді не може бути близький родич раніше засудженим, та щоб не довелося з суддівського крісла піти геть, почала спасати чоловіка.

    Тому родина почала вживати всіляких контр заходів для спасіння родинних інтересів, і тут на допомогу родині приходить татусь – суддя апеляційного суду Кіровоградської області. Бачите як глибоко закручений сюжет. Ну як же міг суддя Куценко О.В. не вдатися до корпоративної етики, та не допомогти своїм колегам?

    А в даний час справа готується до розгляду в суді вищої інстанції, тому хотілося, щоб вищий суд підійшов об’єктивно до розгляду цієї справи, адже в цьому і є СУТЬ цього матеріалу – захист потураних прав, свобод, честі та гідності потерпілого громадянина від свавілля державного чиновника.

    Начальник Кіровоградської митниці Павло Скальський під час розширеної наради в січні п.р. розповідав, що під його керуванням досягнуті показники, які є найвищими за останні 5 років. Показники 2012 року перевищують на 20% показник минулого року, і підкреслив, що є суттєві позитивні зміни які дозволили виконати у повному обсязі всі поставлені перед митницею завдання.

    Але перший митник в області або не бачить, або не хоче бачити ті негативи, які творять його підлеглі. Невже ним не приділяється достатня увага дисципліні підлеглих, адже сьогодні його підлеглі в нетверезому стані глибокою ніччю грюкають у двері, б’ють мешканців осель та домагаються чужих жінок, а завтра почнуть просто їх вбивати. До речі саме його безпосередній підлеглий Іванов О.В., як перший борець з контрабандою в області, був нещодавно причетний до незаконних оборудок з комбайнами, де держава потерпіла збитків майже на 1 000 000 гривень. Він теж цього не знав? Чи просто не хотів бачити? Чи судова складова змушує тримати під рукою героя-коханця?

    В автора виникає запитання, які показники у першого борця з контрабандою в області вище, службові, чи любовні?

    А зовні Олексій Іванов порядна людина, добрий сім’янин, розповідає школярам, як розвивається митна справа, про перспективи та реформу митної служби «Обличчям до людей», про романтику у роботі митників та різноманітні цікаві історії про контрабандистів та митників.

    Таким особам не місце в митниці, вони ганьблять почесне звання Митник!

    Олесь Мирний, для «ОРД»

  15. Ветка про Восточную таможню, нах… твой Иванов из Кировограда. Всех обкуренных и не адекватных как Олесь просьба не засерать эфир.

  16. Когда снимут Матвея с Новоазовска, который Викторова подставил, правда не он первый не он последний…Гомонов, Булыга и др.

  17. Я думаю, что рыжий найдет свой тупик,а если нет то его сынок точно.Ничего без наказанно не получится за организацию стометровых транзитов, сынку тоже достанится прийдет время….

  18. доброго времени суток. Предлагаю ознакомиться с очень интересным способом заработать. Это работает уже 4 года и скорее всего будет еще долго помогать людям. Посмотрите видео презентацию, почитайте отзывы и принимайте решение. Всем удачи! http://khavrich1.glclub.net

  19. ВБ чтобы брить инспекторов.А Алтухов личность неприкосновенная.руль или сруль вам решать.но г…редкосное.стучит и вашим и нашим.и подставляет своих же инспекторов.

  20. Успенку можно лёгинько уработать, хоть завтра, через киевлян, только хотелось видить “посадку” Сасина,как в своё время эта сука со своими опричниками уработала Юру Б.и его команду

  21. Та в опу Успенку, чего прицепились? Кроме сраного руководства там нормальные ребята работают. Что там по Мариуполю слышно? Что стряслось? мало реорганизации? Живых косить начали? Казалось, что ничего уже удивить не может, но нет, с каждым днём всё чудесатее и чудесатее)))

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ