Человек не терпит насилия!

Перша шпигунка Львова

d727f9bf9ecc

Ще раз про смішні “спецоперації” СБУ

Майже рік тому “Ратуша” розповідала читачам історію 25-річної львів’янки Анни Попової, яку працівники СБУ підштовхнули до купівлі, так би мовити, шпигунської техніки і фактично зробили з дівчини злочинця. Публікація наробила достатньо галасу, ситуацією зацікавилися, зокрема, столичні ЗМІ (у Києві наразі триває аналогічний процес із юнаком у “головній ролі”, і журналісти це висвітлюють). “Брати у нещасті” нашої героїні, що раніше мовчки у всьому зізнавались, почали захищатися і заперечувати свою притягнуту за вуха провину… У свято Миколая Анна зателефонувала в редакцію: “Сьогодні мене засудили. На рік умовно. Але якби не ви, мене  посадили б на чотири роки або й більше”…

Трошки нагадаємо цю історію. Наша героїня уже давно підробляла замовленням та продажем через Інтернет розмаїтих речей із Китаю, здебільшого, спеціалізувалася на біжутерії та сонячних батареях. Минулої осені на дівчину вийшли, як пізніше з’ясувалося, працівники СБУ і замовили в неї велику партію дрібничок із вмонтованими звуко- та відеозаписувальними функціями. Годинники, ручки, флешки, коп’ютерні миші — такого добра назамовляли аж на 12 тисяч гривень. А під час передачі замовлення покупцям Анну звинуватили в продажі “незаконного” товару — технічних пристроїв негласного отримання інформації — і повезли у міський райвідділ міліції.

Цілком таємна Методика

У січні минулого року Анні Поповій вручили Постанову про порушення кримінальної справи. У постанові йшлося, зокрема, і про висновки спеціаліста, який встановив, які саме речі з вилучених належать до спеціальних технічних пристроїв негласного отримання інформації, а які — ні. Чверть вилучених речей не були зараховані до розряду заборонених. Копії висновку спеціаліста обвинуваченій не дали, під час оцінювання дівчина не була присутня, тож виникло логічне запитання: яким чином експерт зробив ці висновки і на які документи опирався? З’ясувати це спробував адвокат обвинуваченої Богдан Бень. Юрист подав запит до СБУ та в Міністерство юстиції щодо надання переліку товарів, які відносять до спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації (офіційне скорочення — СТЗ). У відповідь адвокат отримав таке: спірні питання належності до СТЗ конкретного пристрою вирішують експерти Служби безпеки України. І тут найцікавіше: методика, за якою експерти роблять свої висновки, є документом із грифом “Для службового користування”, і адвокатові відмовили надати цей документ.

Виходить, нормативно-правові акти, які визначають обов’язки громадян при поводженні зі спеціальними технічними засобами, до громадян не доведені. Тобто українцям насправді невідомо, що є забороненими пристроями, а що — ні. Втім, це не перешкоджає “бійцям невидимого фронту” притягувати  людей до криміналу, встановлюючи їхню закононеслухняність засекреченою Методикою.

“У залі суду експерт по нашій справі на моє прохання означити Методику заявив: “Методика є для службового користування, якщо всі люди будуть мати доступ до неї, то ніхто ж не буде ті пристрої брати в руки, всі будуть знати, що це заборонено і не будуть цим користуватися”, — процитував адвокат. Ну хіба це не смішно?

Докази злочину — конверт аукціону та внутрішня переписка

За останній рік нашій героїні багато чого довелося пережити, у тому числі обшуки — в себе вдома, в помешканні подруги… “У мене під час обшуку вилучили ноутбук і конверт від інтернет-аукціону Aukro.ua, цей конверт потім якимось чином до речових доказів приєднали, — розповіла Анна Попова. — Чому ще робили обшук у моєї подруги Оленки? Можливо, тому що у вилученому СБУ моєму записнику навпроти її імені був запис “ручка”. Можливо, з цього начальник контррозвідки (який значився в матеріалах моєї справи і весь час мене обвинувачував, проте жодного разу не з’явився на суд та й просто мені на очі), зробив висновок, що з вересня по листопад минулого року я систематично постачала їй заборонені СТЗ. Хоча вона в цей час жила у Польщі, та й під час обшуку в неї нічого не виявили, хіба що 500 гривень пропало…”

“Іще одним доказом у матеріалах справи є роздруківки зі сайту, де виставлено на продаж годинник. Ніде не написано, що це спецзасіб, є помітка “не куплено”, — продемонстрував доказ адвокат Бень. — А ось тут вгорі позначка Vitaliy. Тобто це особиста скринька якогось користувача, а не відкрита для всіх сторінка продажу в Інтернеті. Шановні, якщо ви кажете, що злочинна діяльність Анни полягала у тому, що вона для широкого загалу продавала спецзасоби, покажіть це. Все, що вони змогли показати, — оце внутрішнє листування. Як вони зайшли в скриньку сторонньої людини і чи ця людина існує, вони пояснити не могли. Ні слідство, ні суд не поставив запитання, хто ж такий Віталій”. (До слова, саме Віталієм іменувався працівник СБУ, який так браво провів спецоперацію-провокацію — особисто замовляв та приймав товар у Анни). Як виявилося під час допиту, чоловік, який підписався під актом огляду сайту,  насправді оглядав не сторінки в Інтернеті, а роздруківки. Погодьтеся, це зовсім різні речі.

“Поняті, які проходили по справі, не були випадковими людьми, адже одні й ті ж люди підписували низку різних протоколів у цій справі”, — озвучив пікантну деталь адвокат. З одного протоколу допиту свідка наша героїня зачитала: “По суті поставлених запитань повідомляю таке. Я 10 січня  разом із Блакитою та чотирма співробітниками СБУ прийшли на площу Галицьку…”. Підпис під протоколом: свідок Дмитричук. З іншого протоколу дівчина зачитала: “По суті поставлених запитань повідомляю таке. Я 10 січня разом із Блакитою та чотирма співробітниками СБУ прийшли на площу Галицьку…”. Підпис під протоколом:… Блакита. Вам знову не смішно? До слова, на суд вони так і не з’явилися, навіть під примусовим приводом.

Винна!

Після слідчих дій справу Попової передали в суд. В обвинувальному висновку Анна проходила по двох статтях: 201-й — контрабанда і 359-й — незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації. Особливо цинічним виглядає звинувачення в контрабанді: пильні ви наші, та ж весь цей товар пройшов через МИТНИЦЮ з повним описом найменувань продукції! Яка контрабанда?! “На етапі судового засідання прокуратура сама відмовилася від обвинувачення за 201-ю статтею, — розповів адвокат Бень. — Хоча знаю, у схожих ситуаціях людей по Україні засуджували і за контрабанду, проте, на мою думку, без жодних правових підстав”.

Анна Попова не визнавала своєї вини, наробила галасу у ЗМІ, поділилася досвідом з братами у нещасті, яких по Україні вже чимало назбиралося, і не одного підбурила стати на боротьбу зі системою. Її визнали винною і дали рік умовно. Це автоматичний невиїзд за кордон та проблеми із працевлаштуванням. Анна подала на апеляцію.

“Хлібна” стаття

До червня 2010 року стаття 359 ККУ звучала як “Незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації”. І за цією статтею до кримінальної відповідальності притягнули та засудили аж одну людину в Україні, два СТЗ знищили. Після редакції у червні 2010 року 359 стаття значно розширилася: “Незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації”. Максимальне покарання — ув’язнення на чотири роки. З осені 2011 і по травень 2012 року (статистика, що її вдалося дістати адвокату) було ухвалено аж 54 судові рішення, вилучено 389 СТЗ, знищено 279, залишено при справі 23, конфісковано та передано в СБУ — 86. Депутат минулого скликання Володимир Стретович, аналізуючи Закон, підсумував: звертає на себе увагу велика кількість знищених пристроїв — це ті, що виявилися непридатними до справ, фактично побутовими приладами. Тобто навіть законодавець визнав, що українців карають за побутові прилади.

До слова, ще рік тому в Україні працював інтернет-магазин “шпигунських” товарів, де вільно, але втридорога можна було вільно придбати побутові дрібнички із вмонтованими звуко- та відеозаписувальними функціями. На запит редакції, кому ж належить цей магазин, обласне СБУ відписало, що сайт не зареєстрований на території Львівщини і доступ до нього закритий. На сьогодні цього сайту вже не існує.

Статистика, яка виплила у ході розвитку схожої справи Андрія Фенченка у Соломенському суді міста Києва, значно серйозніша. Після численних судових засідань та різноманітних круглих столів Фенченко розповідає: “За офіційними даними СБУ, за аналогічними справами в Україні притягують до 1500 осіб на рік — таку цифру на тематичному круглому столі озвучив представник Адміністрації Президента. Станом на березень 2012 року СБУ офіційно визнала 1700 вилучених СТЗ з моменту, коли стали чинними правки до 359-ї статті. А працівники Київської митниці на суді під присягою розповіли, що в день вони вилучають

150-200 СТЗ”. Причому на свій вибір, адже Методика — засекречена. От тобі й масштаби, як їх називають підсудні, “брелкових” операцій СБУ. Наразі найбільші активісти серед підсудних готують до новообраної Верховної Ради спільне звернення з приводу своїх справ.

Що й казати, часи Джеймса Бонда минули, військові таємниці України (якщо такі ще були), напевно, перестали бути таємницями після міністра оборони — громадянина Росії, а своє існування Службі безпеки якось треба виправдовувати і щороку давати якусь статистику…

Ірина ЮЗИК, “Ратуша”


Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

40 ответов

  1. че доеб… до пацанів? У них план по посаженным и расстрелянным зрадникам. Или вы хотите что бы они с голой жопой на джипах на рината или семью наехали или др млрд за яйца взяли? Надо было ей отстегивать вовремя и кому надо, а если бизнес не такой рентабельный то наркотики, оружие, проституция, киберпреступность… но обязательно на своевременно отстегивать во избежание выше преведенного. И тогда барышня далеко пойдет(янык с шапок начинал, ринат с карт).

  2. ви краще дайте прізвища судей, які виносили вирок, переглядали у апеляційній, касаційній інстанціях, державних обвинувачів — люди повинні знати прислужників “ПРавославного” режиму.

  3. і ще — на СБУ бочку котити не варто: вони — заручники обставин (насправді, якщо ПРавославна банда при владі, хто ж їм дозволить по своїх працювати?) виконують план-не-план, а показники від них вимагають. Тут відповідальність прокурора та судей — перший повинен був на корню дати оцінку і припинити порушення прав громадянки, з суддями (це зграя безпринципних прислужників влади) — все зрозуміло. Але ще є питання до пана адвоката: за таких обставин він повинен був домогтися виправдального вироку, чого він не зробив. Посилаються на те, що є закрита методика. Тоді адвокат повинен був звернутись за допомогою до колег, які мають допуск. Але не звернувся, тому що гонорар довелось би ділити! Ото такі є львівські рогульські адвокати!
    — п.с. якщо є люди доброї волі, що читають “ОРД” (а вони, такі да! є!): перегляньте цей вирок, не ганьбіть Україну….

  4. Ваше висячество проффессор ПРезедент со своей командой ПРофесиАНАЛОВ поставил задачу своим шафкам, что бы к 2015 году у каждого законопослушного гражданина страны была судимость, что бы не тявкали. Вот и придумали такие тупые статьи КК как 359, она не одна.А малая еще нормально отделалась, есть люди с реалными сроками за такую ерунду. Купил радиомикрафон или маленькую видеокамеру дабро пожаловть в тюрьму просто 37 год, на дворе кто еще не вкурсе. Биометрические паспорта, закон о наговоре и ввести и контроль в инете. И тогда биомясо окончательно загонят в стойло!!!

  5. Надо понимать, что за такие “подвиги” бойцов плаща и кинжала бывшие водители зоопарка получают генерала Армии от СэБэУ. Класс!!! После прочитанного предлагаю в список “специальных средств НЕЗАКОННОГО получения информации” занести человеческие уши и глаза. А господина Бога с его добродетелями, типа СОВЕСТЬЮ и ЗДРАВЫМ СМЫСЛОМ, объявить враждебным резидентом. И служба у “рыцарей” пойдёт как по-маслу. Опыт есть — 1937год ещё часто фигурирует в аргументах “слуг народа” из-под купола (не цирка) найтолерантнишого и мудришого в свити украинського Парламенту. Сделать провокацию с 25-летней девчёнкой и давить её!!! Так какая конечная цель этого дела? Чтоб другим было не повадно!? А девушка кто — отработанный материал!? Как там звучит один из начальных пунктов предназначения СБ? Типа: …для защиты народа и Государства… Вытрите эти все пункты из всех Уставов: СБУ, МВД, МЧС (пож. инспекции), Налоговой, любой другой силовой и контролирующей структуры. И тогда ни один журналюга, ни одна морда из зарубежных политиков-критиков, ни одно “быдло” из местного стада не будет ВАС обвинять и возмущаться. Это же так просто как выстрел.

  6. Не понятно в этих историях с так называемыми спецсредствами — в чем общественная опасность и каковы ее последствия. А если кому-то нужна компьютерная мышь с китайским “жучком” только для того, чтоб фиксировавь возможное появление в доме каких-то тупых ментов с пакетиком героина, а через час с постановлением на обыск? То что “эксперты” с образованием радиокружка называют спецсредствами, вообще не соответствуют таковым. Их чувствительность, мощность, стабильность частоты, устойчивость к помехам, диапазон работы и т.д., вообще не соответствуют ТТД специальных средств. А вот для игр в песочнице они подходят идеально. Дешевые и сердитые.

  7. Причин две:
    1. Порочная мусорская палочно-галочная система отчетности о результатах работы, которая губит на корню все благие начинания. Пример: 1 шпион = 1 спижженый ящик тушенки. Подмена реальных результатов их видимостью. Тотальная ложь и лицемерие. Фиктивная агентура. Фиктивные профилактики. Фиктивные ОРД.
    2. Полная профанация спецслужбы, в которой остались одни активные дебилы. А всем известно, что нет ничего хуже, чем дурак с инициативой. Полная некомпетентность, как впрочем, во всех государственных органах. Есть очень редкие исключения, но их единицы на тысячи. Порядочный человек, профессионал — настолько чужд современной службе, что не в состоянии на ней удержаться.

    P.S.Когда я сразу после развала Союза шел на работу в контрразведку, старые опера говорили мне — куда ты идешь? Контора уже не та, жалкое подобие! А я не верил, идейный был, “пассионарный”, как сказал бы Гумилев, искренне желал сделать этот мир лучше и служить Отечеству верой и правдой, генералом стать хотел. 🙂
    Теперь я давно уже расстался со своими иллюзиями, да и с Конторой. И сейчас я делаю полезную для общества работу, за что себя уважаю. Да и зарабатываю побольше. Таких, как я — тысячи. Все мои знакомые контрразведчики, которые видели живого шпиона — в “народном хозяйстве”. Чего желаю и тем, кто еще не расстался с этим болотом, опасаясь сделать шаг в неизвестность.
    Не бойтесь! Главное, сделать шаг. Пускай маленький, но каждый день. В сторону цели. А что может быть целью для человека, как не свобода? Свобода личная, в первую очередь экономическая.
    Те, на кого “наезжают” и кого провоцируют обнаглевшие быки из силовых ведомств — не бойтесь! Они чувствуют, когда их боятся, и входят в азарт, все больше упиваясь запахом крови. Сопротивляйтесь всеми возможными и невозможными силами и средствами. Не верьте ни одному их слову. Ни с чем не соглашайтесь. Не давайте им никакой информации. Ничего не подписывайте. Даже не разговаривайте с ними. Добровольное признание — самый короткий путь на скамью подсудимых. И помните — если силовик злится на Вас — это хороший признак. Значит, у него на Вас ничего нет. Они боятся смелых и оставят Вас в покое, переключившись на более беспроблемную жертву. Ведь у них палочки-галочки, отчетность. А если не будет результата, с них три шкуры снимут. Вот и пойдут они дальше, разгребая говнецо, на которое способны их скудоумные головы. А шпионы будут и дальше ржать над ними, падая от хохота на пол и теряя депутатские и министерские значки.

  8. ваши хваленые кгб все пропили и просрали(иначе откудого было взяться сегодняшним операм упырям?). А сегоднешнее сбу все продало, еще раз отобрало и перепродало. И нех..й тут рассказывать про каких то там из под-полы честных сбу, ментов, прокур… Честный не пойдет в структуру, а если попадет то уйдет. А еще лучше застрелит кого-то. На худой конец себя. Гражданские вы что думаете? Что в телик на зомбо сериалы и х-факторы дрочить будете и морозиться. А дядя степа милиционер в этом дурдоме честным будет? За такое содержание менты и сбу это узаконенные организованные грабители и разбойники. Вы чем все лучше? Янык зек с вашей подачи живет как калиф в сказке и управляет правоохранительными органами и судами. Умный знает как найти выход из проблемы, а мудрый в нее не попадает(ми всі у якій системі координат?). Бухайте, курите и дрочите на свой телик и дальше и плачьте в интернет, а межигорье разростается, караван идет…

  9. По “Гречке! и шапка… Сколько эмоций! Сколько пожеланий “подрочить”! А суть мыслей ДЕ? В пи…де!Не засоряй эфир,- боец с тенью. Выключи телек, компьютер, сдай порножурналы в макулатуру и шуруй люстрацию делать в ближайшее РОВД! Полезней будет!

  10. Як написано в статті, постраждалі від прокурорсько-СБушного бандитизму збираються звернутись до Верховної Зради. На мій погляд краще у трубу крикнути.
    Опозиція не здатна ні на що, тільки на дрібний піар з блокуванням трибуни та зпилюванням заборів. Жодного вирішенного питання чи хоча б грамотного законопроекта. А правляча партія так зайнята дирибаном та відбиванням грошей вкладених у виборчий процесс, що на такі питання і звертати уваги не буде. Залишається лише збирати однодумців, та брати правосуддя у свої руки.

  11. Лучше бы она кроликов выращивала, а не торговала СТЗ.Кролики — честный бизнес и никого винить не надо. У нас сначала делают преступление, а когда их ловят — обвиняют правоохранительные органы. Людям не нравится, когда вмешиваются в их личную жизнь, а ведь она продавала средства для этого. Хорош сопли распускать и обвинять СБУ. Правильно делають, хоть гавна на рынке меньше будет, а панику поднимают те, кто пользуется этими штучками.

  12. Ось Ви, панове, заявляєте, що повідомте прізвища суддів, які судили цю героїню. Ось у мене суддя Львівського адміністративного апеляційного суду Богачик С.І. у січні 2009 року (відразу після відомих дій по Коляднику) прийняв рішення на підставі … наказу ДПА України, чим грубо порушив ч.2 ст. 19 Конституції України. Я все таки дочекався рішення ВАС України, яке у грудні 2011 року у своєму рішенні вказало, що Богачик С.І. порушив З А К О Н. Я написав на нього в ВККСУ скаргу в січні 2012 року. ВККСУ тихенько, хоча я просив їх розгляд моєї скарги проводити в моїй присутності, написала, що в діях Бргачик С.І. жодних порушень не виявлено !!! А хто ж виявить, якщо Богачик С.І. вже став на той час … головою Львівського адміністративного апеляційного суду !!! Ось так зявляються Колядники і йому подібні. А Ви кажете.

  13. Володимир Васильович !
    Ви шо такий наївний. Ceть правосуддя описано в книзі ввідомого російського юриста А.С. Шмакова ” Международное тайное правительство “, Москва, 1912 год. З часу написання книги нічого не змінилось.А Ви про прізвища суддів, Кваліфікаційні Комісії суддів.

  14. Людям здавну відоме(на жаль широко не вживане) СТЗ — гостро застругана паля. Парочку хитрозроблених на неї та на відео та в мережу і тиша… Пару років не було б жодної подібної справи , так нема кому… всі ідуть в европу,а спочатку треба декого в … ви правильно подумали!

  15. предлагаю расстреливать таких шпиенов вместе с семьями как делали наши предшественники в 1937 года . и нечего тут сопли размазывать вам же говорили вопрос решается (за бабло ) . нет денег виноват , если есть деньги свободен .))

  16. Методики, по которым проводятся судебные экспертизы,зарегистрированы и находятся на сайте Минюста. Какая то не понятная ситуация по поводу служебности данной методики. Мне кажется, что это не доработка адвоката — надо было по-настойчивее быть в данном вопросе. Разбили заключение эксперта — получили оправдательный приговор.

  17. Выше написанное показывает, на что способны сбу контрразведка. Потому как только, что реальное появляются, так и обосранные по уши сидят.

  18. Шановний Володимире Васильовичу. Немає у ЛААС судді з прізвищем Богачик. І ніколи не було.

  19. мдя , печальненько. но это жизнь . в следующий раз умнее будет , и меньше доверяйте непонятно кому . а то привыкли , мол милиция -это защитники народа . дурненьки лохи. таких овец , собаки и режут … хехехе

  20. а кто же думал что эти мусорята с контразводки такое хамнецо ????? их же за людей считали , думали что они реально защищают нашу страну от всяких шпиенов , берегут мир и покой граждан !!! а на самом деле оказалось все наоборот …. вшивенькие гнилые мусора .

  21. Мне как бы не совсем понятно, о какой такой методике ДСК идёт речь, если все данные о СТС иностранного производства внесены в документ ДСТСЗИ, который называется “Модель ТР-2015” с изменениями (таємно).
    Для отечественных игрушек конечно специалист с СБУ может сделать сие заключение, а вот для зарубежных игрушек их компетенции явно не достаточно.

    И уж если пошла такая пьянка, то в ТР-2015 ничего из китайского ширпотреба нет, так как основными параметрами отнесения игрушек к СТС является не желание специалиста а строго указанный перечень характеристик оборудования.

    Вы бы лучше пошманали оружейные магазины на предмет наличия запрещённой оптики, которую любой школьник может купить, чтоб смотреть через 3-4 квартала, как его однокласница дома раздевается.

    А то, что эксперты называют СТС — игрушки.

    Я СТС из микроконтроллера Atmel соберу, в корпус от кандёра вставлю, на плату роутера напаяю, и хрен какой спец догадается, что это дешифратор сетей Wi-Fi со снифером.

    Вы отстали от жизни.

  22. ( ща тебе все расскажем и покажем )
    ну вот видишь дядя отстал ты от жизни .
    и носитесь вы полоумные с китайскими игрушками и считаете это верх тех. прогресса электроники .

  23. Чикипики, мне для жука достаточно просто впаяться в фильтр после кренки, то есть получить заветные +5В и 0. А всё остальное чип сделает сам, и сеть проснифит, и шифрование поломает и вебдоступ к логам даст. Мало кто внимание обращает на левые сети… Вы суслика видите? А он есть. Не верите??? Британский компьютер размером с кредитную карту: Raspberry Pi (http://www.raspberrypi.org/) в несколько раз мощнее ваших офисных дюронов с пиратской ХП. А его китайские аналоги помещаются в корпус от флешки… Если убрать всё лишнее (плату, разъёмы, шины и стабилизатор питания) а память повесить на микроконтроллер сверху (как часто это практикует Самсунг в своих мобильных терминалах), то вся эта конструкция поместится в небольшой стакан от конденсатора, который сам станет почти полосковой антенной для 2.4 ГГц.

    Может вы не сталкивались с кейлоггерами в виде переходника с PS/2 на USB разъём… Ознакомтесь: http://www.bnti.ru/aprintit.asp?aid=954 (рисунки 20-23, встречается в некоторых документах с грифом “таємно”) Но это уже давно даже не прошлый век, а прошлое тысячилентие.

    Так что милости просим в новое измерение.

    Люди, поймите простую истину, если у китайцев эти игрушки — ширпотреб, то что же у них по настоящему спецсредства??? Вы себе даже не представляете этого.

  24. United Hackers Organisation (UHO)-мдяя , ппц . теперь я понял в какой @опе сидт СБУ , если для них китайская игрушка это опасность . ппц

  25. УХО, тебе нельзя читать фэнтези. моску вредит. Это тебе так кажется. Ну, впаяйся. Дальше что? как ты после КРенки, чем?
    чем??? ты просканируешь сеть? а как ты назад важную информацию передашь? шо то у тебя 22-й век на горизонте?. Конечно,
    можно надеяться что чип все сам сделает.Тебе даже образования не надо. Ты НИЧЕГО не понял.
    Малыш, ты сначала сделай, а потом пукай. Даже если ты с нуля попытаешься соорудить матплат,
    то она по цене будет как золотая, а во-вторых, твою фигню будет за километр видно
    Бонд, Джеймс Бонд. меньше дешевых детективов читай.ТР-2015 давно ДСК.
    А ссылки твои? Ты вот хоть сам представил АПК, который еще
    надо где-то спрятать. Это все химеры. Реально такое в жизни не бывает. Это как
    считывать стертую с жесткого диска информацию. Только мудак с деревянными глазами такое видел.
    То, на что ты сослался, это каменный век. Такое дети в школе ваяют. И оно не проходит
    элементарные организационные мероприятия. Гораздо проще установить чисто программный килоггер.
    и может не стоит напрягаться дальше?

    http://www.toehelp.com.ua/lekcii/008.htm

    кого ты хотел удивить?

    http://toe.stf.mrsu.ru/demo_versia/Book/part/part1/glava3_1.htm

    н е напрягай УХО..

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ