Человек не терпит насилия!

Правоохоронцями розкрито вбивство, ціною 380 гривень

В серпні поточного року до міліції звернулась громадянка, яка повідомила про зникнення її сина. У ході оперативно-розшукових заходів протягом кількох діб було встановлено особу, що безпосередньо причетна до зникнення. Ним виявився 21-річний товариш зниклого хлопця.

Встановлено, що під приводом поїздки до бабусі товариш зниклого заманив його до лісового масиву, поблизу одного із сіл Бориспільського району Київської області, де в подальшому з корисливих мотивів задушив. Після цього протиправно заволодів особистими речами жертви, труп сховав в лісовому масиві, прикривши гіллям.

Здобиччю злочинця стали грошові кошти в сумі 380 гривень, золотий ланцюжок та мобільний телефон.

За вказаним фактом слідчим відділом Бориспільського МВ ГУ МВС України у Київській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п.6 ч.2 ст. 115 КК України, тобто умисне вбивство з  корисливих мотивів.

Кримінальним кодексом України за вчинення вказаного злочину, передбачено покарання до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Бориспільським міськрайонним судом підозрюваному обрано запобіжний захід — взяття під варту.

         Прокуратурою області хід слідства у справі взято на контроль.

 

Прес-служба

прокуратури Київської області

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Кто-то мочит за завод или порт, а кто-то за полтыщи гривень. Разницы в квалификации нет. Но тут — молодцы! Вычислили и задержали быстро. Думаю, именно потому, что не за завод или порт.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ