Человек не терпит насилия!

БОЕВ Александр или что такое Одесский УБОП?

Засобам масової інформації: «Рейдерство по міліцейські, або чому правоохоронні органи так зацікавлені в нерухомості».

На сьогоднішній день в м. Одеса розгортається ситуація відносно відбирання торгового центру по вул. Одарія, 12.
За допомоги правоохоронних органів Одещини, в особі капітана міліції Хаджибеївського ВМ Суворовського РВ ОМУ ГУМВС України у Одеській області Новікова В.О., слідчого Порто –Франківського відділу міліції РУВС Приморського району Теплицької Даріани Ігорівни, співробітників УБОП УМВС України в Одеській області Дідура та Боева Олександра, відбуваються всілякі спроби відсторонення мене, Карпенко Костянтина Юрійовича, особи яка звела даний торговий центр та якому належить його частина.
Відносно приміщень, що розташовані по вул. Одарія,12, що в м. Одеса, відбувається судовий розгляд в Суворовському районному суді м. Одеси, по цивільній справі за моїм позовом до Теплицької Гаяни Гургенівні про визнання майна об’єктом права спільної сумісної власності, поділ майна, що розташоване по вул. Одарія,12 в м. Одесі.
В процесі розгляду справи, Суворовським районним судом м. Одеси постановлена ухвала по справі, якою накладено арешт на приміщення за адресою: м. Одеса, вул. Одарія,12 в цілому.
Однак, незважаючи на це, на протязі лютого – березня 2012року капітаном міліції Новіков В.О. Хаджибеївського ВМ Суворовського РВ ОМУ ГУМВС України у Одеській області у супроводі слідчого Порто –Франківського відділу міліції РУВС Приморського району Теплицької Даріани Ігорівни, співробітниками УБОП УМВС України в Одеській області Дідура та Боева Олександра, відбуваються дії щодо виселення мене з приміщень по вул. Одарія,12 в м. Одесі.
Дії міліцейських органів є незаконними, оскільки, ні судового рішення, ні виконавчого провадження щодо виселення мене, ні я, ні будь – хто не отримували.
Відносно мене не порушувалась кримінальна справа, мене не визивали до правоохоронних органів.
Відбуваються безпідставні, неофіційні міліцейські перевірки, зі сторони правоохоронних органів вчиняються спроби щодо витребування у мене правовстановлюючих документів на приміщення торгового центру та мій паспорт.
Спір щодо приміщень по вул. Одарія, 12 в м. Одесі виник між мною та Теплицькою Тетяною Гургенівною, колишньою моєю дружиною.
Теплицька Т.Г. використовує свої зв’язки в правоохоронних органах, а саме: слідчий Порто– Франківського відділу міліції РУВС Приморського району Теплицька Даріана Ігорівна є її дочкою, Боев Олександр співробітник міліції УБОП УМВС України в Одеській області є цивільним чоловіком Теплицької Даріани.
Натомість, Теплицька Даріана Ігорівна та Боев Олександр використовуючи свої службові повноваження, владу та зв’язки намагаються силою вирішити свої сімейні питання.
Крім того, відбувається тиск на працівників торгового центру по вул. Одарія,12 в м. Одеси.
А саме, біля 21.00 години вечора 26.03.2012року приїхали три співробітники УБОП Одеської області до торгового центру по вул. Одарія,12, що в м. Одесі та намагались силою вивести адміністратора торгового центру — Домашич Ганну Василівну, з приміщень торгового центру та посадити її в автомобіль. Відповідні дії співробітників міліції зняті на відео, копія диску додається до звернення.
З відеозапису вбачається, як співробітники міліції намагаються викручувати руки Домашич Г.В. та силою тягнуть її до машини, в свою чергу не повідомивши її про будь –які підстави та мотиви таких дій.
Крім того, в мій адрес, а також в адрес Домашич Ганни Василівни, неодноразово звучали погрози зі сторони правоохоронних органів, що в приміщеннях по вул. Одарія,12, що в м. Одеса знаходитись ніхто не буде.
В особистій бесіді з Домашич Ганною Василівною, співробітник УБОП — Боев Олександр повідомив, що у випадку якщо Карпенко К.Ю. не віддасть все, а саме: нерухомість по вул. Одарія, 12 в м. Одесі, співробітники міліції і надалі будуть продовжувати втручатись в дане питання.
У мене вже не має сил терпіти таке міліцейське безчинство.
Звертаючись до Вас, я прошу допомогти мені висвітлити дану ситуацію в ЗМІ, оскільки, на мої неодноразові звернення до прокуратури різних рівнів та вищих міліцейських органів, відповіді я не отримав, а на мене і далі відбувається тиск.

Єдина надія, що Ви мене почуєте.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ