Человек не терпит насилия!

Недопалки Київської міліції в попільничці на ісламському Корані — підстава для міждержавного конфлікту між Україною та Ісламським світом.

Недопалки Київської міліції в попільничці на ісламському Корані — підстава для міждержавного конфлікту між Україною та Ісламським світом.

Працівник Подільського РУ ГУ МВС України в м. Києві Лига О. під час незаконного обшуку постійно промовляв, я історик, а чеченці під час Великої Вітчизняної Війни воювали за німців. Своїми промовами і діями працівники міліції під час виконання своїх службових обов’язків з метою психологічного тиску, принизили нашу національну честь та гідність як чеченців, та в наших особах честь та гідність всього чеченського народу. Їх дії були умисно спрямовані на розпалювання національної та релігійної ворожнечі і ненависті.

Президенту України
Янковичу В.Ф.
Генеральному прокуророві України державному раднику юстиції
Пшонці В.П
Голові Духовного Управління мусульман України Муфтію України шейху
Ахмед Тамиму
Голові Чеченської діаспори України
Данилу Гончарову
Ісмаілової Таїсії Хасімбеківни , 25.04.1970 р.н., мешкає за адресою : 28000, Кіровоградська обл., м. Олександрія, вул. 6-го грудня, буд. 140 «А», кв. 71,
т. 0931375243

С К А Р Г А
05.06.2011 в другій половині дня я, мої сусіди Абдулаєва Раїса Аліївна, Абдулаєва Зарена Аліївна та неповнолітні діти готувалися до релігійного свята Курбан-байрам, вхідні двері квартири, розташованої за адресою: Кіровоградська обл., м. Олександрія, вул. 6-го грудня, буд. 140 «А», кв. 71, в якій я мешкаю з неповнолітнім дітьми, на замок запертими не були. Біля 19-00 у вхідні двері пролунав дзвінок, я гучно спитала, хто там? У відповідь промовили, що я затоплюю сусідів з низу. Я знала, що ніяких сусідів з низу не має, в квартирі нічого не протікає, відповідно ніякого затоплення бути не могло, тому відповіла, що двері відчинені.
Одразу ж в приміщення квартири увірвалися незнайомі особи в кількості 25 осіб, в масках, з автоматичною бойовою зброєю, та з погрозливими криками почали бігати по всіх кімнатах. Діти знаходилися в дальній кімнаті, почали кричати бо дуже перелякалися, адже і дітям і дорослим дула автоматів були направлені прямо в обличчя. Дорослих чоловіків в квартирі не було, знаходилися тільки жінки та діти.
Я почала кричати, що ви робите, пред’явіть документи, на що почула у відповідь «Будут тебе документы, рот закрой, а то сожжем как в Одессе, и скажем, что вы террористы». Так ніхто з міліціянтів нічого мені не пояснив, і ніяких документів на будь-які слідчі дії не пред’явив. Тобто на мої законні вимоги щодо правових документів, документів що посвідчують особи та пояснень, я отримала грубе, брутальне поводження з погрозами знищення мене та моїх дітей.
Я стала вимагати присутності адвоката, за що мене затягли на кухню, приставили до скроні пістолет, повідомили, що я чеченка, торгую зброєю, і не буде мені ніякого адвоката, та щоб я замовкла. Я почала намагатися зателефонувати по мобільному телефону в міліцію, щоб вияснити, що за особи прибули до мого помешкання, але один з чоловіків (в подальшому вияснилось, що це був Бажан С.П.) викрутив силоміць мою руку і забрав телефон.
Мені стало зле, у зв’язку з чим, мені викликали швидку допомогу, але працівники міліції навмисно не допускали до мене медичних працівників, і лише коли моє самопочуття значно погіршилася і моєму здоров’ю виникла реальна загроза, а син почав кричати у вікно, що мама помирає, лікар змог мене оглянути, надати першу медичну допомогу та запропонував негайну госпіталізацію. Через деякий час швидка медична допомого викликалася для мене ще один раз.
Обшук проводився протягом шести годин з 19-00 години 05.11.2011 до 01-00 години 06.11.2011, хоча в протоколі обшуку час вказаний інший, «з 23-30 до 23-50» . Через декілька годин після початку активних дій групи осіб, що увірвалася до квартири де я мешкаю, мій неповнолітній син, віком 12 років, запитав в керівників дій, що стояли посеред кімнати, один в кепці, другий лисий високого зросту, з золотим паском на шиї товщиною з палець, віком 40-45 років, «Дяденьки, а вы не бандиты?», на що особа в кепці ткнула в обличчя дитині посвідчення працівника міліції. Цим працівником оказався Лига Олександр. Як вияснилося пізніше, особою з золотим паском на шиї та лисою головою був заступник Подільського РУ ГУ МВС України в м. Києві Бажан С.П., які перебуваючи в квартирі постійно надівав на голову капюшон куртки і намагався уникнути прямого обзору.
Через деякий час прийшли батьки неповнолітніх дітей, і працівники міліції замість того щоб відпустити їх до родичів, почали знову їх лякати тим, що було в Одесі. Лига О. і Бажан С.П., не дотримуючись ніякої професійної етики і не враховуючі національний аспект, протягом тривалого часу цинічно смакуючи обговорювали подробиці подій, які мали місце при вбивстві особи чеченської національності Дикаєва, під час його ліквідації в місті Одеса. Вони це робили демонстративно, із задоволенням, з посмішками, намагаючись зачепити за національну гідність та вивести нас з рівноваги. Це їм вдавалося, адже вони постійно держали всіх присутніх чеченців від мала до велика в стресі. Що в подальшому відбилося на здоров’ї неповнолітніх дітей, яким наступного ранку прийшлося надавати медичну допомогу.
Лига О. постійно промовляв, я історик, а чеченці під час Великої Вітчизняної Війни воювали за німців. Своїми промовами і діями працівники міліції під час виконання своїх службових обов’язків з метою психологічного тиску, принизили нашу національну честь та гідність як чеченців, та в наших особах честь та гідність всього чеченського народу. Їх дії були умисно спрямовані на розпалювання національної та релігійної ворожнечі і ненависті.
Я, члени моєї родини та мої родичі протягом останніх сімох років проживаємо на Україні, ведемо невеличкий бізнес, достатній для існування, а останні п’ять років мешкаємо в м. Олександрія Кіровоградської області і ведемо стабільний образ життя. Діти ходять в українську школу, знають українську мову та вивчають Тараса Шевченка. На всілякі прохання про допомогу, в т.ч. і фінансову ми нікому ніколи не відмовляли, ні державним установам, ні релігійним православним організаціям, ні всіляким фондам підтримки та розвитку. Найбільша допомога була надана інваліду Великої Вітчизняної Війни в придбанні легкового автомобіля в честь свята Перемоги, по проханню райдержадміністрації. Намагаємося жити та існувати згідно Законів держави, на території якої мешкаємо. Тому не розумію, чому влада так ворожнече ставиться до нас чеченців, як до терористів.
Коли я почала активно протестувати проти беззаконних дій працівників міліції Лига О. дав команду своїм підлеглим « В этой квартире ничего не брать!», Тобто, якби я не сперечалася, то в мене винесли б все особисте майно. Також виникає питання, а чи була постанова судді на обшук моєї квартири, чи в ній провели незаконний обшук під видом банального огляду квартири, на протязі шести годин.
Під час незаконних дій, що проводили працівники міліції, ніяких предметів, заборонених законом, знарядь зламу, будь-яких розписок, інших речових доказів, що вказували б на злочинну діяльність чи мали відношення до якоїсь кримінальної справи, знайдено та вилучено не було. Зате були вилучені три мобільні телефони, що належать мені, неповнолітнім дітям та сусідам. Якщо міліціонери нічого протизаконного в моєму помешканні не знайшли не знайшли, то вони повинні бути притягнуті до кримінальної відповідальності згідно чинного законодавства.
Обшук проводився з психологічним та фізичним тиском, з наставленою на нас автоматичною бойовою зброєю і іншими грубими порушеннями Кримінально-процесуального Кодексу, без складання протоколу. Лише після моїх наполегливих вимог протокол таки було складено слідчим Нечипоруком П.Д. в самому кінці незаконної слідчої дії.
В протоколі слідчий вказав, що «запропонував видати речі означені постанові боргової записки, знаряддя зламу, документи та предмети які мають значення» Абдулаєвій Раїсі Алієвні, і вказав що саме вона не заперечує проведенню обшуку житла, хоча вона до зазначеного помешкання будь – якого відношення не має. Також із всіх присутніх осіб, що чинили беззаконня, слідчий вписав в протокол тільки себе.
Особи в масках не знаходилися постійно на одному місці а вільно пересувалися по двох квартирах одночасно, адже зазначена група міліціянтів одночасно і паралельно проводила обшук в сусідній квартирі № 70, де мешкає мій родич Долатов А.А.
В подальшому було встановлено, що обшуки квартир проводилися працівниками Подільського РУ ГУ УМВС України в м. Києві в складі: слідчого СВ Подільського РУ ГУ МВС України в м. Києві лейтенанта міліції Нечипорука П.Д., оперуповноваженого карного розшуку капітана міліції Шамрай Віктора Георгійовича, заступника начальника Подільського РУ Бажана С.П., працівника того ж міліцейського підрозділу (посада невідома) Лига Олександра, та інших працівників міліції (всього 25 осіб).
Проводячи обшук в квартирі, де мешкає мій родич Долатов А.А., яку я знімаю для нього за власний кошт, що розташована за адресою: Кіровоградська обл., м. Олександрія, вул. 6-го грудня, буд. 140 «А», кв. 70, працівники Подільського РУ ГУ УМВС України в м. Києві провели його незаконно, без оголошення постанови суду або змісту інших процесуальних документів, без пред’явлення будь – яких документів що посвідчують особу.
На моє прохання, щодо особистої присутності при обшуку, як особи, що орендує цю квартиру, та залучення до слідчої дії адвоката, з боку працівників міліції була категорична відмова. Обшук проводився також протягом шести годин з 19-00 години 05.11.2011 до 01-00 години 06.11.2011, під час якого міліціонери в квартирі палили цигарки, пили каву та приймали їжу на кухні з запасів мешканців, без дозволу.
На момент обшуку в зазначеній квартирі знаходився лише мій племінник Долатов А.А., який спокійно без будь-якого остраху та опору відчинив двері квартири, та був одразу ж збитий з ніг і покладений на підлогу обличчям до низу з закладеними руками за голову.
Обшук проводився з психологічним та фізичним тиском, з наставленою на нього автоматичною зброєю і іншими грубими порушеннями Кримінально-процесуального Кодексу, без складання протоколу. Під час обшуку міліціянти постійно погрожували племіннику фізичною розправою та кримінальною відповідальністю за зберігання наркотичних засобів. Слід зазначити, що мій племінник є особою релігійною, не палить і алкоголь не вживає взагалі, займається фізичною культурою. Я особисто проводжу регулярне прибирання цієї квартири, і ніколи не знаходила нічого забороненого.
Під час незаконних дій, що проводили працівники міліції, ніяких предметів, заборонених законом, зброї, боєприпасів, знарядь зламу, будь-яких розписок, інших речових доказів, що вказували б на злочинну діяльність чи мали відношення до якоїсь кримінальної справи, знайдено та вилучено не було. Потім, зненацька на видному місці було виявлено невеличкий поліетиленовий пакетик з рослинною речовиною зеленого кольору. Спеціаліст-криміналіст до обшуку не залучався, відбитки пальців рук не виявлялися і не фіксувалися, що вказує на навмисні дії правоохоронців, щодо підкидання заборонених предметів та фальсифікації речових доказів.
Проводячи одночасно 2 обшуки в двох, розташованих по сусідству квартирах, всі 25 осіб постійно пересувалися по території обох квартир та по під’їзду. Проконтролювати понятим та мешканцям квартир, хто з працівників міліції підкинув мішечок з сумішшю було неможливо, адже вони нікого з мешканців квартир та сусідів нікуди не випускали.
В кінці обшуку особи, що проводили обшук незаконно вилучили без запису в протокол,гроші в сумі -5000 грн., комп’ютер – 2584 грн., телевізор – 2000 грн., цифрову камеру – 1300 грн., парфуми та інші речі. На моє запитання біля ліфту, куди несете телевізор, почула у відповідь, що це не телевізор, а комп’ютер, хоча телевізора на місці після обшуку не опинилось.
На момент обшуку в зазначеній квартирі знаходився лише мій племінник Долатов А.А., який не мешкає за даною адресою, не має до цієї квартири ніякого відношення, який спокійно без будь-якого остраху та опору відчинив двері квартири, та був одразу ж збитий з ніг і покладений на підлогу обличчям до низу з закладеними руками за голову.
Обшук знову ж таки проводився з психологічним та фізичним тиском, з наставленою на нього автоматичною зброєю і іншими грубими порушеннями Кримінально-процесуального Кодексу, без складання протоколу. Під час обшуку міліціянти постійно, на національному та релігійному грунті, погрожували племіннику фізичною розправою та кримінальною відповідальністю за зберігання наркотичних засобів. Слід зазначити, що мій племінник є особою релігійною, не палить і алкоголь не вживає взагалі, займається фізичною культурою.
В квартирі знаходилася релігійна література (книги, журнали), придбана в мечеті м.Києва, яка була розкладена на столі на видному місці. Працівники міліції принижуючи національну честь та гідність, релігійність чеченського народу, під час виконання ними службових обов’язків з метою приниження та тиску, демонстративно та цинічно гасили недопалки сигарет в попільничці прямо на книзі молитов, яка є релігійною святинею для нашої родини і всього чеченського народу (додаток фото), що є навмисними діями спрямованими на розпалювання національної та релігійної ворожнечі і ненависті.
В кінці всіх подій, коли працівники міліції покидали приміщення квартир я почала вимагати, щоб вони опечатали та описали квартиру № 70, на що отримала відповідь «А какая разница». В свою чергу працівники міліції намагалися всіляким способом віддати мені ключі від квартири, але я наполягала, щоб вони опечатали квартиру, але квартиру вони так і не опечатали.
Слідчий Нечипорук П.Д. змушений був повернутися до мого помешкання, де він забув свій органайзер (барсетку) в якій стирчали листки аркушів з мастичними відбитками печаток, якими і повинна була опечатуватись квартира № 70. Висновок – навмисно не захотів дотриматись процесуальних норм.
Потрапивши пізніше до квартири я була дуже обурена побаченим — грудою недопалків, які залишили за собою міліціонери в попільничці на книзі з молитвами, та писаннями з Корану, що є одним з найстрашніших гріхів нашої релігії.
На підставі викладеного, від свого імені, імені своїх рідних та близьких, представників нашого народу прошу захисту від свавілля Української міліції, захисту роти потурання прав і свобод представників нашого народу на Україні,
захисту від навмисних дій міліції Подільського району м. Києва, спрямованих на розпалювання національної та релігійної ворожнечі і ненависті.

З повагою,

29.12.2011. Т.Х. Ісмаілова

Д О Д А Т О К

Фото №1.

Фото №2.

Фото №3.

Фото 4.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

459 ответов

  1. Реальности.Помянем твоих дружков воромилиционеров. Начинается фильм Буданов 2. Прижми жопу сиди тихо,а то чечены поимеют.Парик одень,бородку сбрей.

  2. Не я просто торчу с этой популяции недорезанных дегенератов.

    Вы все и ваши старперы, и ваши детеныши здесь говно.

    Биомасса.

    И абсолютно пох — сколько у вас бабла, кто вас крышует, насколько вы там бойцы нев-бенные.

    Власть поменяется, и вас тупо отправят к американским идейцам.

    Ненадо понтов-пусть будет 100 на одного но вас тупо сметут.

    И вот ты, говно собачье тут грозишь, милицию тут убивать укгрожаешь-это смешно.

  3. Реальности. Причем милиция? Мухи отдельно-котлеты отдельно.В данном случае муха ты.При условии ,что в милиции такой швали як ты нема. Ну не нравится тебе этот фильм вспомним Ворошиловский стрелок.Все одно, такое зло как ты и Лыга с Шуляком да с Пасечником должно быть наказанно. Разницы нет кто вас накажет государство или отдельные граждане мира. Еще и милицией прикрываешься ,сранная ”элита”нации.

  4. А что сказать в ответ на заявления залетного чурбанья открыто заявившему что они будут приезжать сюда без разрешения и убивать миллиционеров, которые будут им противодействовать?

    И чуть что тут какой-то непонятной межнациональной рознью пугают.

    Я не прав, надо их в маленький городок аушвиц послать-так культурно.

  5. Да-а-а. Реальность — девушка агрессивная, желающая выгнать со страны всех неукраинцев, сама пишущая на русском (предполагаю, что язык этот — родной, т.е. продположительно — тролль) и стремящаяся лишить военных пенсионеров пенсии аж до 60-ти лет Вывод: найди мужа, сожителя, в крайнем случае альфонса. Это поможет стать добрее и, как следствие с годами, несколько умнее. Секс положительно влияет на физиологию и умственные способности женского организма.

  6. вонючая тупая шавка мухтар — зачем ты опять бред постишь?

    Я тебе не козак, чтоб своим бредом меня с темы уводить.

    а по теме-да, всех нелегальных мигранитов надо депортировать, предварительно с пристрастием проверив на причастность к преступлениям, всех их сообщников привлечь к ответственности как пособников-это к защитникам относится, легальных мигрантов проверить на соответсвие законности процедуры получения ими документов.

    И просто не пускать без объяснения причин новых представителей популяций которые не желает видеть большинство граждан.

    Что ты на это скажешь, недоразвитый?

  7. Мне воспитание не позаоляет таким языком как ты общаться (хотя очень хочется и умею — здесь научился). Но тем не мене отвечу. 1.Относительно проверки законности получения гражданства. Ты сам механизм представляешь? Может идею оппозиции предложиш? Я буду на выборах смеяться. 2. Как ты будешь “выгонять” тех кто уже во втором- десятом поколении здесь. Я в четвёртом, украинский лучше тебя, может, знаю — с первого по десятый класс в украинской школе в 70-х., три высших, из них два в России. 3. Насчёт “популяций” не обижаюсь. И даже наоборот — это об интеллекте тебе подобных свидетельствует. Ищите, мэм, всё-таки мужчину.

  8. В п.1 слово “предложишь” с “ь”, просто нежно нажал. Реальность, а ты хочешь нежности? Я, видишь, нежно нажимаю, грубых слов не говорю как ты и ласков. Только не виртуально — ни разу не пробовал и не хочу. Как это у вас — ты только “маякни”, я потом фигурку оценю (верхние 20% значение небольшое имеют), потом отвечу.

  9. Почему ты постоянно пытаешься зубы заболтать?
    Ты тупой потому, что не понял-со мной это не проходит.
    Я конкретно говорю о нелегальных мигрантах-с ними вопросов нет — под задницу и адьос.

    Далее — с легальными мигрантами-еще проще-гражданство не выдавать, по истечению срока документов-под задницу и адьос.

    Далее — с въезжающими представителями нежелательных популяций — заворачивать на границе.

    С получившими гражданство после 91 года — проверка с пристрастием-при выявлении нарушений-аннулирование , посадка, после отсидки-под задницу и адьос.

    Все остальное не имеет значения.

  10. Да еще пособников забыл-например тебя — за пособничество в преступлении и покрывательство преступников и противодействие установлению законности и клевету на честных граджан лет так 5 прокурор может попросить.

    В строгом соответствии с законом и соблюдением твоих гражданских(если не врешь) прав.

  11. Дэвушка, а как со мной вы собираетесь поступить? Как вы поняли из моего поста мне далеко за 40, если в 70-х в школе учился. Пятеро детей, двое внуков, трое дядей-тётей с одной стороны, и двое с другой. У жены не меньше. У всех свои дети-внуки. Все законные граждане страны от рождения. Только сейчас скажи — что предлагаешь?

  12. Я не прокурор, но лично мое мнение если подтвердятся твои слова и гражданство получено законно, то 3 года за пособничество преступникам и сопротивление установлению законности-это слова о том, что невозможно проверить законность и выселить незаконных мигрантов.
    2 года за клевету-приписывание мне твоих бредовых слов.
    Ну. и естественно, пристальное наблюдение за соблюдением законов украины вашими потомками.

  13. Если не прокурор, то что ты о клевете говоришь? Юристы, разъясните — что там по УК-КПК про клевету есть? Ну ладно — успокойся. Виртуально (но это не то что ты таы подумала т.к. фото ещё не видел!!!) глажу тебя по плечу и говорю:”Спокойно, лапонька, — без истерик.”(т.е. все посты похожи на женсеие истерики) Всё пройдёт. Воспользуйся предыдущими советами. Моё гражданство не “получено”. Оно в четырёх поколениях (В УКРАИНЕ Т.Н), НО уважении национальных традиций. Тоже самое и ты — четвёртом поколении. Ну объясни. Мои предки на своей земле — гунны, печенеги, половцы, хазары, татары ( или ты историю не читал и думаешь, что казаки — беглые холопы) Тогда ты потомок холопов. Ты мне сейчас говоришь, что австро-венгры (галичане, поляки, венгры, румыны) должны “хозяйнуваты” НА Украине.

  14. Реальность,противная ты. Махмуд ,давай проигнорируем эту дурепу.Она все своих друзей ментов заворовавшихся прикрывает.От нее плохо попахивает.Болотной ксенофобией и расизмом,следовательно у нее комплекс неполноценности. А дружки ее,обворовавшие Александрию все равно баланды хлебнут сполна.

  15. О кандидат на клевету -1111.

    Где ты в моих дописах расизм увидел?
    Разве называть арабов, кавказцев, негров академиками это расизм?

  16. Реальность,Махмуд на тебя благотворно влияет,ты уже знаешь слово новое из русского языка-клевета. Как говорится с кем поведешься…

  17. ОБШУК НЕ ПОГРОМ, АБО ЯК МІЛІЦІЯ ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ МІСТА КИЕВА ВЧИНИЛА СИЛОВИЙ «НАЄЗД» НА МЕШКАНЦІВ ПРОВІНЦІАЛЬНОЇ ОЛЕКСАНДРІЇ. Своє оповідання хочу розпочати з того, що жили собі два товариша, в них були теплі, дружні взаємини, навіть дружили родинами, кожен окремо займався своїм бізнесом, все йшло своєю чергою. Один в другого позичав гроші, потім віддавав. І ось одного разу одному з товаришів знадобилася дуже велика сума грошей, де її взяти як не в товариша, який не відчуваючи підвоху позичив гроші без зайвих питань, і що з цього вийшло. Міністру внутрішніх справ України Захарченку В.Ю. Андріяненка Станіслава Олександровича, 28.03.1967 р.н., мешкає за адресою : 28000, Кіровоградська обл., м. Олександрія, вул. Червоноармійська, буд. 38, кв. 10, т. 05235-7-45-67 СКАРГА Шановний Віталіє Юрійовичу! В ніч з 05.11.2011 на 06.11.2011 (00-00 годин) працівниками міліції Подільського РУ ГУ МВС України в м.Києві провели погром в приміщенні, де я мешкаю з жінкою Андріяненко Оленою Петрівною. Спочатку, в 23-00 група працівників міліції, озброєна автоматичною зброєю прибула до кафе «Мисливській дім», що розташоване по вул. Героїв Сталінграда в м. Олександрії, в якому святкували ювілей моєї знайомої, де почала проводити моє силове захоплення. 8-10 чоловік міцної статури в формі чорного кольору, в масках, без будь-якого попередження не представившись, збили мене з ніг, повалили обличчям до землі, та приставили до голови дуло автомату. Один з працівників міліції наніс удар автоматом по голові мого товариша — Шпак Юрія Миколайовича, збив з ніг і повалив обличчям до землі. В результаті удару, Шпак Ю.М. отримав травму у вигляді кровоточащої рани та забію голови. В подальшому він змушений був звернутися в медичний заклад за допомогою. Постраждала абсолютно стороння, невинна людина не зрозуміло за що. Ні я, ні мій товариш Шпак Ю.М. будь-якого супротиву чи непокори не проявляли, тому застосування до нас грубої фізичної сили є не правомірним. Потім, мене посадили в мікроавтобус моделі «Фольксваген» держ. Номер ВН7964АА і привезли до помешкання де я проживаю. Перед входом в під’їзд мені повідомили, що в помешканні де я проживаю, будуть робити обшук. Я пояснив, що ключі від квартири в жінки, і запропонував їй подзвонити, щоб вона їх принесла, але для міліціянтів це було зайвим, адже вони заздалегідь запаслися ломами та ковадлом (див. додаток фото 4). Обшук нагадував не слідчу дію передбачену законом, а типовий погром (див. додаток фото 1-3), адже в ньому приймали участь навіть працівники силової підтримки, які повинні були тільки охороняти місце обшуку і ні в якому разі не втручатися в дії самостійно. Під час обшуку старшим слідчим Подільського РУ ГУ МВС України в м.Києві старшим лейтенантом міліції Ткаченко О.С., оперуповноваженим ВКР Черевиком, оперуповноваженим ВКР Яценко, заступником начальника РУ Бажан С.П., спеціалістом Топчій (перелік взято з протоколу обшуку) та іншими працівниками міліції, в кількості біля 15 осіб, було незаконно вилучено та не вписано в протокол обшуку наступні цінності: 600000 гривень, 78000 доларів США, 435000 російських рублів, 5300 євро, золоті сережки в кількості 10 шт, золоті коронки в кількості 100 грамів, золоті обручки в кількості 45 шт., жіночі парфуми «Діор» — 2 шт., чоловічі парфуми «Гермес» — 3 шт., «Гуччі» — 4 шт, «Армані» — 5 шт., «Шанель» — 3 шт, твердих дезодорантів – 10 шт., взуття в коробках в кількості 4 пари, коньяк «Хеннесі» — 15 пляшок, віскі «Чівіс Регал» 12-річної витримки – 1 шт. Одна пляшка віскі «Чівіс Регал» була випита працівниками міліції на місці обшуку, разом з цукерками, які були знайдені в помешканні. Про те, що в помешканні моєї родини знаходилися цінності, а також про місця їх зберігання міг знати тільки Попов О.В., який був вхожий до помешкання моєї родини, винен мені значну суму грошей, і намагається вжити всіляких заходів для його неповернення. Обшук в помешканні моєї родини проводився з порушенням вимог чинного законодавства. Розпочато його було після 00-00 годин, вхідні двері були виламані не зважаючи на те, що жінка з ключами була неподалеку. Слідчим, що проводив обшук, було заборонено знаходитись на місці обшуку адвокату та моїй жінці, яка є власником цієї квартири. Цими діями порушені вимоги статей КПК України: — № 180. Час проведення обшуку і виїмки. Згідно якої «Обшуки і виїмки, крім невідкладних випадків, повинні провадитись удень»; — № 181. Особи, в присутності яких провадяться обшук і виїмка. Згідно якої «Обшук і виїмка проводяться в присутності двох понятих і особи, яка займає дане приміщення»; — 183. Порядок проведення обшуку і виїмки. Згідно якої «Перед обшуком … У разі відмови виконати його вимоги слідчий проводить обшук або виїмку в примусовому порядку…»; — 186.Вилучення предметів і документів. Згідно якої «Всі документи і предмети, які підлягають вилученню, слідчий повинен пред’явити понятим та іншим присутнім особам і перелічити в протоколі обшуку або виїмки чи в доданому до нього опису з зазначенням їх назви, кількості, міри, ваги, матеріалу, з якого вони виготовлені, та індивідуальних ознак». В кінці обшуку, біля 05-00 ранку заступник начальника Подільського РУ ГУ МВС України в м.Києві Бажан С.П. почав зі мною торгуватися «давай ми тобі частину (саму меншу) оставимо, частину (середню) впишемо в протокол, а іншу частину (саму більшу), вказувати ніде не будемо. Нам теж треба годувати своє начальство, теж треба їм платити, а то не будемо працювати». На що я не погодився, і він пішов до інших учасників обшуку для переговорів, з метою повернути частину грошей, але ніхто нічого мені не повернув. В підсумку, частину матеріальних та грошових цінностей (перерахованих вище) мені не повернули і в протоколі обшуку не вказали. Квартира, в якій було проведено обшук, а також сусідські квартири були обладнані камерами відео спостереження, які повністю зафіксували всі дії працівників міліції (див. фото в додатку). Але виявивши камери спостереження, працівники міліції їх знищили, а пристрій на якому зберігалася відеоінформація, вилучили. Вважаю, що ними будуть вжиті всі заходи, щоб знищити відео файли з їх незаконними діями. Всі ці дії стали наслідком злочинного зговору громадянина Попова О.В. з працівниками міліції Подільського РУ ГУ МВС України в м. Києві. Мета Попова О.В. – вступивши в злочинний зговір з працівниками міліції, використати їх для правового тиску на мене, аж до порушення відносно мене кримінальної справи, з метою неповернення боргу. На підстав викладеного прошу: — провести по даних фактах перевірку, винних притягнути до відповідальності згідно чинного законодавства; — повернути речі що належать моїй родині і знаходяться в працівників Подільського РУ ГУ МВС України. З повагою, 19.12.2011 С.В.Андріяненко ДОДАТОК до пояснення Фото №8. Зображення працівників міліції, які постійно під час обшуку виносили пакети з майном особи, в якої проводився обшук. На фото №4 в центрі фото стоїть міліціонер з ломами що вказує на обізнаність щодо наявності сейфів. Те, що працівники міліції дозволяють собі під час виконання своїх професійних обов’язків хильнути чарку, другу спиртного, це вже норма служби (коли потерпілі щиро самі пропонують, це ще зрозуміло), але коли цинічно, нагло, без дозволу власників, самостійно, по принципу «війна все спише» допастися до шарового віскі «Чівіс Регал», та ще й заїдати господарськими цукерками, це вже виходить за рамки елементарної порядності та принциповості. Чи може Київській міліції так мало платять, що вони бідні змушені побиратися на роботі? Чи невже їхня заробітна платня менше чим місцевого шахтаря? Підводячи сумний підсумок цієї публікації автор, як громадянин України, також хоче звернутися до міністра внутрішніх справ, і запитати, Шановний Віталіє Юрійовичу! коли Ви вже закінчите чистку в свої рядах, коли вже позбавитесь оборотнів в погонах, хапуг, корупціонерів і непрофесіоналів? Коли, вже міліція перестане виконувати замовлення тих хто може, та хоче з меркантильних міркувань усунути конкурента, чи не повернути борг? Працівники міліції завжди були на передовій, постійно контактують з людьми, і замість надання допомоги, банально їх грабують. Адже ж міліція втілює в життя волю гаранта Конституції України Президента, а через10 місяців вибори, хто ж буде голосувати за таку Владу?

  18. Моня-почему-ты не пишешь про преступления милиции против украинцев, а только про те случаи, где преступники-кавказцы.

  19. Реальности. Так бог с тобой. Последний пост про гражданина Украины Андрияненко С.,читай внимательно.

  20. На прошлой неделе встречался с Поповым (описание дела) и его адвокатом, наметили несколько вариантов наших дальнейших действий. также уточнили ряд моментов, которые изложу ниже. Необходимо переломить информационную блокаду вокруг этого дела — выпущенный на подписку организатор похищения и его кавказские “партнеры” делают все для дискредитации потерпевших.
    1. Сам Андриненко Станислав и ранее не был законопослушным гражданином. Мне предоставили справку, из которой следует, что злоумышленник ранее, 28.11.1994г был осужден Александрийским судом по ст. 86-1, 44 УК на 3 года -с отсрочкой исполнения наказания, а затем и вовсе амнистирован.
    2. Судя по всему — Андри
    ненко не является настоящим организатором похищения. Двое из чеченцев являются соучредителями фирмы, с миллионным взносом в уставный фонд. Смешно думать, что такие обеспеченные кавказцы будут выполнять грязную работу для этого “снежка”. Максимум, что мог сделать Андриненко — это подойти к вожаку чеченской общины Александрии и “предложить тему” — “кинуть лоха”, а также помочь с опознанием потерпевшего.
    3. Зафиксирована попытка прокуратуры, с целью максимально облегчить приговор для преступников — добиться передачи из СО Подольского РУ -в главк. Вообще, линия “защиты” Андри
    ненко и его нукеров строится на клевете -якобы менты ограбили квартиру во время обыска (хоть сам Андриненко предлагал любые суммы, лишь бы не конфисковали его мобильный, на котором все переговоры с чеченцами).
    4. Попытка очернить Попова в ходе следственного разбирательства провалилась -ни один из показанных Андри
    ненко, как якобы давших деньги в долг Попову, не согласился с такими словами. Также известно о попытках любой ценой, путем грубого шантажа, заставить людей оговорить потерпевшего.
    5. Самое интересное, что суд решился дать ход выбитой преступниками расписке — арестована квартира потерпевшего (решение от 11.04.12 по делу № 2607/3137/2012, судья — Богинкевич С.М.). Решение Подольского суда очень странное-ведь сама расписка является одним из доказательств в деле о похищении человека, и приобщена к уликам.
    6. В самой Александрии началось “бегство белых” из-за усиливающегося “криминального пресса” со стороны “беженцев из Ичкерии”. Стало известно еще об одном случае -когда местные бизнесмены-ювелиры вынуждены были эмигрировать в Германию. Попов пытался скрыться в Киеве -но и там он был найден.

  21. Реальности. Ну раз ты такая овседомленная в этом деле ,расскажи ,и про то когда и за ,что сидел Попов? Это первый вопрос. Каким образом Попов у следователей главка выпросил предсмертную записку жены,которая является вещдоком в уголовном деле? И почему такой правильный Попов спешно в конце ноября выписывается из Александрии? И почему он обешав отдать долг ,еще одному должнику из Александрии,в начале мая,150000$ уговорил ,того дать показания в свою(Попова) пользу? А деньги ведь так и не отдал Попов хотя май уже и прошел.Ну а про следователей В “Поповских” лаптях я пока молчу. А про то ,как Попов приставлял нож к горлу и Андрияненко и еще одному человеку,тоже наверное из-за человеколюбия.Да дела Попова сейчас фиговы. И если бы не связи и деньги очередной романтической музы,его очередной пассии уже бы давно и вылетел бы в трубу.Дама эта видать еще не поняла,что есть Попов ,и как продает тех которых якобы любит.

  22. Мне насрать на попова.
    Меня не интересует за что он сидел.

    Это вообще не дело заезжего перступного кала.

    Меня интересует-какого всякое мигрантское незаконно-преступное гавно вообще делает в моей стране.

    Равно, я против приезда в нашу страну и профессоров и врачей из родственных этим преступникам популяций.

  23. Реальности. НУ вот опять ругаться и обзываться стала, только что ты пишешь
    27.06.2012 11:09 Реальность
    На прошлой неделе встречался с Поповым (описание дела) и его адвокатом, наметили несколько вариантов наших дальнейших действий. также уточнили ряд моментов, которые изложу ниже. Необходимо переломить информационную блокаду вокруг этого дела — выпущенный на подписку организатор похищения и его кавказские “партнеры” делают все для дискредитации …., то ты Попова выгораживаешь, а теперь тебе уже на него насрать… явно у тебя отклонение умственное. А тебя ,не учили ,что нехорошо людей обзывать,пусть даже и иностранцев. Вот забери семь миллионов украинцев со всех стран,потом выселяй всех неукаинцев из Украины. А пока подруга -реальность терпи!

  24. Меня не интересует весь словесный понос не относящийся к главному-что вообще здесь делают незаконные мигранты-преступники?

    А с украинцами пусть разбираются там, где они есть-вот чехия взяла и всем рабочие визы аннулировала-это их право.

    Меня интересуют МОИ права-право граждан влиять на осуществление политики въезда в страну иностранцев.

    У граждан есть право требовать не впускать в страну кого угодно — хоть академиков и врачей по каким им захочется критериям

  25. Реальности. Ну тогда иди в президенты и возьми в свою команду “звездных воронасильникомилиционеров” Пасечника Шуляка Бажана Лыгу Ткаченко и всех остальных их ненасытных до чужого добра дружков.И пугайте женщин и детей обворовывая их. К чему придете жизнь покажет. Только вот еще Лермонтов очень давно в своем произведении “Измаил Бей” про чеченов писал: Там поразить врага — не преступленье;
    Верна там дружба, но вернее мщенье;
    Там за добро — добро, и кровь — за кровь,
    И ненависть безмерна, как любовь. Я украинец, так ,что по поводу меня не заморачивайся. Дюжине такой как ты, меня не сдвинуть с места.

  26. Ты, в первую очередь, просто недоумок.

    Мне неинтересны повадки всяких экзотических тварей, ну совершенно.

    А насчет президенства-в европе миграционная политика стала уже одним из основных вопросов политики.

  27. Лапонька, в гейропе демократия, а у нас демократизация. Разницу между каналом и канализацией понимаешь? Там всё по закону — запускают по закону и отправляют по закону. Ты сначала прими закон, перед Радой можешь головой об асфальт стукаться, партию свою организовывать и т.п., а потом отправляй-запускай в соответствии с ним.

  28. Во, сейчас в прессе наткнулся. “В британском издании Daily Mirror вышла колонка известного спортивного журналиста Оливера Хольта, в которой он называет атмосферу на Евро-2012 фантастической и предлагает своим соотечественникам извиниться за обвинения в расизме, которым на самом деле больше грешили сами же жители Западной Европы. Публикация Хольта вышла под названием «Отсутствие расизма в Украине подтверждает, что мы должны решать свои собственные проблемы перед тем, как поучать других». Полностью — на http://sport.segodnya.ua/euro2012/833529.html Так что, реальная дамочка, не позорь мою Родину.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ