Человек не терпит насилия!

Акция: пассажиры против «Укзалізниці»

p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { color: rgb(0, 0, 255); }

Прес-анонс

13 листопада о 15.00 в Києві на станції електропоїздів „Святошин” біля каси відбудуться збори пасажирів приміських поїздів Південно-Західної залізниці сполученням Київ-Тетерів з приводу скарги до «Укзалізниці», у зв’язку із грубими та неодноразовими порушеннями обов’язків перевізника та прав пасажирів. Скарга є низовою громадською ініціативою, що отримала неабияку підтримку. Головне завдання події — привернути увагу до серйозних, а іноді і небезпечних для життя проблем, від яких щодня страждають тисячі людей:

— Скорочення кількості електропоїздів; недостатня кількість вагонів, що ускладнює посадку та висадку (в тамбурах 5х2 м. стоїть до 25 людей), від чого також страждають інваліди, вагітні, діти та люди похилого віку.

— Регулярні запізнення електропоїздів на 5-120 хв.; простої між станціями (до 60 хв.) призводять до численних запізнень на місця роботи та навчання.

— Скупчення людей на платформах (станції Святошин, Ірпінь, Буча) та переповненні вагони створюють небезпечні для життя та здоров’я умови;

— Працівники залізниці часто не надавали своєчасної інформації про запізнення поїздів та відмовлялись повертати гроші за квитки пасажирам (каси на станції Святошин).

— Також звертаємо увагу на незадовільний санітарний та технічний стан вагонів та платформ.

Пасажири виявляють своє незадоволення та обурення організацією та якістю послуг «Укрзалізниці». Під скаргою зібрано вже близько 1000 підписів! ЇЇ буде подано у відповідні інстанції з метою виконання вимог пасажирів.

Зустріч відбудеться 13.11.11 о 15.00 на ст. Святошин.

Запрошуємо всіх зацікавлених представників ЗМІ!

Контактна інформація:

Богдан Білецький: 0930312128; [email protected]

Анна Шумська: 0502415644; [email protected]

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Так и в Фастове тоже скоро соберется народ по поводу расписания электрички на Житомир, которая стала отходить в 20 часов вечера. Это просто издевательство над народом. Утром ребенка к врачу, а назад кукуй до вечера на вокзале? Кто такое мог придумать?

  2. Надішліть, будь ласка, детальнішу інформацію про проблеми з електричками у Фастові, це можна буде загадати на заході в неділю.
    Нам потрібно об’єднуватись, адже по-одинці ми не зможемо нічого протиставити сваволі влади.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ