Человек не терпит насилия!

Харабара «отжигает»

p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }

Зателефонувала годину назад Олена, керівниця партнерської всеукраїнської організації «Ліга Легалайф»  (на жаль, поки що єдиної в Україні), що опікується правами жінок секс-бізнесу в Україні

Зателефонував їй хтось з міліції із загрозами притягнути до відповідальності за  «брудну клєвету», паплюження честі і гідності світлого імені Чернівецької міліції.

Як пізніше з’ясувалося тим абонентом був особисто начальник УМВС України в Чернівецькій області генерал-майор міліції Харабара Миколо Дмитрович (але це вже з’ясувалося трохи згодом)

Більш за все, отримавши з резолюцією керівництва МВС України листа від всеукраїнської неурядової організації (копія у додатку), де вказується на проблеми з порушенням прав жінок секс-бізнесу з боку міліції  та проханням до міністра посилити контроль за дотриманням законності з боку підлеглих, особисто начальник УМВС був так схвильований, що вирішив висловити усе своє обурення особисто керівнику НУО у Києві, при цьому у висловлюваннях себе не стримував.

Розказав усе, що він думає про «проституток… яких він й надалі буде сажать… а не  це цілувати у …опу…» та багато чого іншого цікавого.

Олена через відсутність досвіду спілкування на такому екстремальному рівні навіть не зрозуміла, що їй  дзвонив особисто генерал – начальник УМВС.

Дізнавшись від Олени телефон «абонента» (до речі, можливо комусь стане при нагоді: 0673735553) я зі свого боку вирішив поцікавитися  що ж так схвилювало міліціонера (ще не знаючи  про високі регалії свого співрозмовника»).

На жаль, під рукою не було диктофону, тому прийшлося фіксувати бесіду на звичайний мобільний телефон, на який мені увесь час намагалися передзвонити. Тому у додатку наводжу лише декілька окремих файлів, з яких можна скласти більш-менш приблизну картину.

Також на жаль, через бурхливий темперамент генерала або  його піднесений стан, в мене не було можливості довести ту інформацію, яку я хотів йому надати та висловити певні тези про повагу до людської гідності тощо.

Але, генерал пообіцяв зібрати журналістів і провести прес-конференцію з цього приводу!

Користуючись нагодою хочу запросити начальника УВМС та усіх зацікавлених керівників МВС, які не згодні з висновками щодо  порушень прав жінок секс-бізнесу в Україні, на прес-конференцію до Києва (на всяк випадок електронна адреса прес-служби у копіях).

Місце та час готові узгодити окремо. Щонайменше запрошуємо відвідати круглий стіл з цієї проблеми, що має відбутися в Міжнародному Альянсі з ВІЛ/СНІД в Україні 26 липня.

Одночасно «Ліга Легалайф» та Альянс готові до спілкування та коментарів для ЗМІ, які зацікавляться проблемою правового становища однієї з найбільш маргінальних категорій населення (мова не йде про елітних дівчат, які працюють на квартирах або у салонах, чи обслуговують VIP-персон).

Мова йде про дівчат, які надають сексуальні послуги, стоячи на автотрасах, вокзалах тощо.

За останньою інформацією у Чернівцях в останні дні відбуваються посилені «рейди» і дівчат «профілактує» міліція по повній програмі.

Можливо, пан міністр Анатолій Могильов також за нещодавнім прикладом очільника Кабміну пообіцяв відірвати комусь голову або інші члени організму, якщо не буде у найкоротший термін подолана найдревніша професія…або все ж таки наведено лад з дотриманням прав і свобод громадян . Хотілося б сподіватися на останнє.

Інакше мені не зрозуміла така бурхлива реакція шановного пана генерала Харабари.

Ми слідкуємо за ситуацією та розвитком подій.

Дякую за увагу та поширення цієї інформації серед зацікавлених осіб.

Павло Скала

Pavlo Skala

Senior programme manager: Policy & Advocacy

International HIV/AIDS Alliance in Ukraine

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. Для чего и зачем статья. Зная Харабару лично, глубоко сомневаюсь, что он мог хамить, а тем более сам звонить. Это стиль хама Москаля, выходца из Черновцов. Не царское дело в … ковыряться. Для этого у него есть более 3000 нукеров. Кстати, около 700 из них в ближайшее время будет уволено, часть по сокращению, часть по выслуге. Вот откуда ноги растут. А сам Микола Дмытрович не самый плохой начальник управления.

  2. … А сам Микола Дмытрович не самый плохой начальник управления.

    Але й не самий найкращий

  3. Пан Харабара в Чернівцях це подільник контрабандистів та сутенерів, а саджати “проституток” він не буде бо вони під його ”дахом”!

  4. Як понти не колоти, але Харабара свою роботу знає, і порядок в області навів, а те що ловять проституток, а чому ні, чи вони в Україні вже легалізовані і не розносять всіляку заразу ? Те що опублікували його номер телефону, то поскільки я знаю, він його ніколи не приховував і його знає навіть звичайна бабця, яка особисто зверталась до М.Д.Харабари.

  5. Як понти не колоти, але Харабара свою роботу знає, і порядок в області навів, а те що ловять проституток, а чому ні, чи вони в Україні вже легалізовані і не розносять всіляку заразу ? Те що опублікували його номер телефону, то поскільки я знаю, він його ніколи не приховував і його знає навіть звичайна бабця, яка особисто зверталась до М.Д.Харабари.

  6. біда чорна- мучать же тих нещасних що на трасі легально стоять… Та ще й персонально Харабара їх туди в рабство зігнав, щоб на нього працювали, але як справжній рабовласник зароблених грошей не віддає… Взагалі то смішно, але в устах драйвового журналіста- на статтю тягне. Доказів не треба- достатньо наваяти, авось посадять генерала)))

  7. Те, кто говорят, что проституток надо пресовать либо мусора либо импотенты…
    На счет Харабары так его тяжело называть порядочным ментом, на самом деле он крышует рейдоров по захвату ПР собственности в области, контрабандист, который через Авиакомпанию “Аэровиз” толкает контабанду на “Калинку” и по всей Украине…, крышует торговлю наркотой и другими делами занимается…
    То что он отсидел в СИЗО в начале помаранчевых времен, так это по делу за фальсификации выборов.
    Кстати его сынок недавно збил насмерть двух людей в Боянах, влетев навстречку и вдребезги разбив мишину погибших.
    Когда приехали Гайцы и мусора, оцепили дорогу по всей сторонах, и перенесли машины, так,как бы самой Харабара младший есть потерпевший, и якобы ему на встречку въехала машина. Сам младшенький отделался переломом ноги.
    Поэтому пора этих уродов давно на гильетину отправлять

  8. ну да, машины перенесли, вмятины с одной стороны быстро выровняли и с другой стороны сделали(к тому же на обоих машинах)!!!!вы мозгами хоть думайте иногда!!!!!!!!! бред здесь пишете,нечем занятся!!!!!

  9. Реальный бред.Что поделаешь, когда у людей с головой не все в порядке? И как таких фантазеров земля ност?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ