Человек не терпит насилия!

Кто порезал Маркова?

Патріотичні організації та партії в Одесі вимагають від МВС правди про поранення лідера партії «Родина» Ігоря Маркова.

Низка громадських організацій Одеси надіслала звернення Начальнику Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеської області з вимогою порушити карну справу за фактом поранення Ігора Маркова.

«Як стало відомо з цілої низки засобів масової інформації, в тому числі й всеукраїнських, 3 серпня в одному з одеських ресторанів лідеру націоналістичної партії «Родина» Ігорю Маркову, присутньому на святкуванні дня народження одеського бізнесмена, в ході бійки було нанесено колото-різану травму в області шиї. Інформаційні джерела також зазначають, що спровокував бійку саме пан Марков, який під час усього святкування поводив себе вкрай зухвало і агрессивно», — йдеться у спільному зверненні, яке пілписали лідери мміської організації Народного Руху України, Асоціації ткозацьких товариств «СІЧ», громадського об»єднання «Чорноморське гайдамацьке з»єднання» та «Асоціації молодіжного дозвілля і спорту». .

Автори зверненнч до начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області Михайла Яцкова наголошують, що у телефонній розмові з одеськими журналістами представники клініки «INTO SANA» підтвердили як факт звернення Ігоря Маркова по медичну допомогу до цієї установи, так і дані щодо характеру травми.
«Однак, всупереч наявним вимогам співробітники клініки, які надавали медичну допомогу Ігорю Маркову, судячи з усього, не проінформували правоохоронні органи про цей факт. А 8 та 9 серпня в окремих ЗМІ було оприлюднено голослівні «спростування» повідомлень про бійку. Очевидно, що інформацію про подію, яка містить всі ознаки злочину, намагаються приховати».

Представники патріотичних організацій та партій в Одесі вимагають якнайшвидше провести необхідні слідчі дії та порушити кримінальну справу.

«На наш погляд, вирішення задачі, яка стоїть перед правоохоронними органами, полегшує той факт, що на вищезазначеному дні народження була присутня ціла низка високопосадовців прокуратури, старших офіцерів міліції, а також особисто Ви, Михайле Володимировичу.

Сподіваємося, що результати проведеної Вами роботи буде найближчим часом оприлюднено».

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Да на кой хрен он кому нужен, этот Марков? Одесситы уже поняли, какой он “патриот” своей Родины.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ