Человек не терпит насилия!

Олександр Турчинов: Репресії – це єдина відповідь всіх режимів на дії опозиції

Керівник  Центрального штабу БЮТ Олександр  Турчинов заявляє, що чинна влада  не тільки швидко здає національні  інтереси України, але й ще більш  прискорено перетворюється на тоталітарний режим. А у всіх режимів є одна відповідь на дії опозиції – це репресії.
Так він  прокоментував погрози Миколи Азарова  на адресу Юлії Тимошенко.
За  його словами, заяви чинної влади, які  останнім часом лунають — це пусті звинувачення, мета яких відволікти увагу громадськості від зради, пов’язаної з угодою про Чорноморський флот РФ і тих проблем, з якими уряд Азарова не може впоратись.
«Всі  ці заяви — димова завіса, мета яких, спираючись на безглузді цифри, розв‘язати репресії проти своїх політичних опонентів», — наголосив Олександр Турчинов, додавши, що 100 млрд., про які говорить Азаров, — це майже 50% всього бюджету України.
Він нагадав, що «соціальні прожекти» Партії регіонів досі не виконані, а замість підвищення пенсій відбувається затримка з їх виплатою.
За  словами керівника Центрального штабу БЮТ, владою побудована потужна  репресивна машина, яка працює на виконання  політичних замовлень.
Крім  того, Олександр Турчинов зазначив, що Генеральна прокуратура – єдиний орган, склад якого фактично не змінився після обрання Януковича, «і не змінився саме тому, що і раніше працював на замовлення Партії регіонів, додайте сюди МВС, СБУ, податкову та деморалізовану судову владу».
«Якби були реальні проблеми з нецільовим використанням коштів чи зловживаннями, то, безумовно, були б відкриті справи ще в минулому році, коли Уряд безпосередньо працював і всі економічні та соціальні програми реалізовувались», — підкреслив Олександр Турчинов.   
Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. “…деморалізовану судову владу”?????????????!!!!!!!!!!!!!!!! А ты видел хари этих деморализованных? За щеками — закрома Родины. А ты на посту председателя СБУ что сделал, чтобы эти хари облагородить и привести в чувство?

  2. А чей дивиз:” Вор должен сидеть в тюрьме”? Было бы справедливо, если за своё воровство Тимошенко пошла на вторую ходку. Как видно из анализа предвыборной компании, её с нетерпением ждут все осужденные независимой Украины.

  3. …так это… а кто ж в 2004 принимал Колесникова? И грозился принять Януковича? Уж не ющенко с тимошенкой? Бендеровцы, политика двойных стандартов — это нехорошо!!! Тоже самое по поводу бендеровского визга про сдачу Крыма… А вот шельф вокруг Змеиного кто сдал румынам? Уж не ющенко ли? Ась?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

За три месяца ведомство не продемонстрировало практического стремления ни помочь бизнесу, ни защитить его от вредительских инициатив. За экономическое развитие в стране отвечает Минэкономики. Три месяца…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…
НОВОСТИ