Человек не терпит насилия!

Барыги всех мастей побежали на поклон к Януковичу. Из БЮТа — тоже.

Засвидетельствовать свое глубокое почтение Януковичу в Интер-Континенталь рванули Пинчук с Вексельбергом (наверное, всю ночь в синагоге молились за победу), Григоришин, совладелец Росукрэнерго Фурсин, Новинский. Тихонько проскользнул к Яныку и старый дружок Юли Беня Коломойский. Прошла информация, что там уже побывал пламенный БЮТовец Губский. Почувствовали, что Юля, наверное, перед выборами в местные советы и в ВР махнет на это всё рукой и оставит Яныка расхлёбываться с кризисом. Барыгам же в политику играться некогда. нужно иметь гарантии своему бизнесу и думать о новых гешефтах.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

191 ответ

  1. антиПОД!У,мои слова дошли?!Петров уже ни когда не очухается,как и остальные,шо влезли в мои дела!А то,шо Петров трендит там вам за бутылкой о жене ,так то от злости,шо даже женщина такого опера в такой момент ПОСЛАЛА!!!!Потом послала слюнявого и контора!И Филона!И остальное я доделаю!!!!

  2. антиПОДы,и ПОД кем вы там,чо молчим?Получив бешеннную предоплату за меня,и имея государство за спиной,ни хрена вы сделать не смогли!Пусть заказчики знают,шо не посадили меня потому,что деньги прокатали на Кипры!В следущий раз,товарищи должники,рассчитываетесь напрямую со мной,а не носите в ”К”!!!!

  3. Вэ Дэ Вэ!!!!Вот от какой аббревиатуры я пьянею!С 80-летием ВДВ всех,кому день этот ПРАЗДНИК!!!!

  4. А.Федур расценивает новые обвинения как попытку расправиться над ним как адвокатом

    25 декабря Прокуратура города Киева, в частности, следователь Андрей Бойко предъявил известному правозащитнику Андрею Федуру обвинение в мошенничестве.

    Андрей Федур сообщил в интервью Центру “ЛИГА, что считает расследуемое в отношении него уголовное дело попыткой расправиться как над адвокатом, который ведет уголовные дела Георгия Гонгадзе, Николая Мельниченко, Бориса Фельдмана и судьи Николая Замковенко.

    “Я также веду гражданские дела, ответчиками по которым являются Президент Леонид Кучма, Генпрокурор Святослав Пискун и Первый вице-премьер-министр Николай Азаров. Я считаю, что в Украине осуществляется попытка ликвидации адвоката, который позволяет себе занимать позицию, не угодную власти по этим делам”, — сказал он.

    По словам Андрея Федура, он еще больше убедился в правильности своих убеждений, когда узнал вчера, что “потерпевший” по делу о мошенничестве Анатолий Ирынюк никогда не обращался в правоохранительные органы с заявлением о привлечении адвоката к ответственности. “А вчера он прямо заявил о своем отказе предъявлять ко мне какие-либо имущественные претензии. Об этом записано в соответствующем протоколе, с которым я вчера ознакомился”, — отметил адвокат.

    По словам Андрея Федура, сложилась некая “пикантная ситуация”. Он подчеркнул: “В 1999 году именно Анатолий Ирынюк обратился ко мне, чтобы я защищал его по уголовному делу, которое вела налоговая милиция Луганской области. Я действительно осуществлял защиту и уголовное дело в отношении Анатолия Ирынюка было прекращено в том же 1999 году. Есть соответствующие документы. Теперь мне стало известно, что это дело возобновлено и находится в производстве заместителя начальника следственного отдела налоговой милиции Луганской области Василия Бойко”.

  5. СТАС!-а вот ссылка на документик по проводкам “ЕЭСУ” через “Славянский”( 1997год; до 2000 “кашники” их собрали много,но не все попали в ГПУ,мне предъявляли для ознакомления больше)—http://ura-inform.com/img/newses/9_86c5da5eb4bb53ee1b33918a1aaf0066%5B803 45%5D.jpg

  6. Киевская областная организация Партии регионов выдвинула Михаила Поплавского, Татьяну Подашевскую, Александра Мостипана и Анатолия Даниленко кандидатами в депутаты в одномандатных мажоритарных избирательных округах по выборам депутатов в областной совет. Ну, не проститутка ли? Только Ганна Хер Вам собралась порвать Поплавского, как Тузик грелку, стал невъебенным регионалом. Такие жлобы, как Поплавский да еще Сердючка достойно украсят ПР. Это вам не торгаш Бодя Губский, это, бляд, культура. Сука, Борьку Молйсееву, пидеру гнойному, украинское гражданство и бегом в депутаты Макеевского горсовета…

  7. Ну чо Вы так, в натурре, панэ 1717? Кинвская область — этта же скока там челяди илитной прожывает?
    А Поплавский хто по жызни? Такие делв.

  8. З фракції БЮТ постанову про відправлення до КС змін до Конституції щодо продовження каденції парламенту і президента підтримав Олег Ляшко.

    Про свій намір він заявив з трибуни ще перед голосуванням.

    “Я буду голосувати за цей закон Це той випадок, коли я погоджуюсь з колегою Чечетовим. Часті вибори, на жаль, на шкоду країні”, — заявив Ляшко.

    “Давайте будемо чесними перед людьми. Вибори — це популізм. Популізм — це означає обдурювати людей. Коли ми з вами будемо щороку проводити вибори, ми замість того, щоб робити реальні справи для країни, будемо вимушені їх щороку обдурювати”, — зазначив він.

    “Давайте люди відпочинуть від нашої брехні. Нехай та влада, яка є, покаже на що вона здатна, і потім люди дадуть їй оцінку”, — зазначив Ляшко.

    Kortes: на поклон побігли не лише бариги, а й п…си. Калєснічєнко, Головатий… От у комуністів ішо такий Голуб єсть. Буде нова депутатська група.

  9. “Може вийти (з фракції БЮТ у Верховній Раді) (ще) ЧАСТИНА БІЗНЕСМЕНІВ, яким важко не співпрацювати з владою і група депутатів від УСДП (Онопенка), які вже на місцевих виборах співпрацюють з Партією регіонів. Ці депутати теж захочуть грати у власну гру”, — зазначив у інтерв”ю ЗМІ М. Томенко.

  10. На 10 з”їзді партії “Батьківщина” не було дуже багатьох колишніх “соратників” Юлії Тимошенко. Окрім “тушок”, що зрозуміло, не було братів Буряків і Таріела Васадзе, які вже синхронно голосують з коаліцією — і, подейкують, старший з братів Буряків Сергій приміряє для себе посаду міністра економіки в уряді Азарова.
    Не було головного шоу-постановника Тимошенко Миколи Баграєва, який останні п’ять років створював для неї агітаційно-пропагандистське свято. Баграєв тепер теж голосує синхронно з коаліцією. І причина тому, розповідають джерела — це перевірки, які прийшли до його радіохолдінга.
    Не було серед учасників з’їду героя останніх днів Олега Ляшка, хоча його висунули делегатом від Чернігівського осередку “Батьківщини”. Була відсутня навіть “альтер-его” Тимошенко Наталія Королевська, яка мала бути делегатом від Луганської області. Це викликало зовсім погані думки про перспективи БЮТ.
    Коли в ході з’їзду Тимошенко взялася перераховувати своїх політичних партнерів, вона не згадала про Українську соціал-демократичну партію зятя голови Верховного суду Євгена Корнійчука. Схоже, вже навіть Тимошенко зрозуміла, що на місцевих виборах УСДП діє синхронно з регіоналами.

    В рядах нашої партії опинилися люди, для яких партія стала способом досягнення дріб’язкових матеріальних інтересів — заявила Тимошенко.
    Невже вона своїм куцим бабським розумом не могла збагнути тоді, коли знаходилась в апогеї своєї популярності і при владі. що усі ці бариги губські, фельдмани, васадзе, баграєви, королевські, портнови, писаренки, олійники і осики її при найменшій нагоді тупо кинуть. Так, як вони десятиріччями вели свй бізнес. так. як вела свй бізнес Тимошенко. Кидаючи партнерів, “папіків”, кидаючи ставшими “з пробігом” дружин. Кидаючи власників земельніх паїв, клієнтів, підзахисних, президентів. Бо кидок — сутність існування на цьому світ “бариг”, які себе “выспренно” величають роботодавцями. Ця ситуація з Юлією має стати наукою для всіх політичних сил — барига — це якщо навіть не суспільне зло, на жаль, необхідне для вільного суспільства, як кінцевий результат роботи органів травлення і виділення. то — істота. які запускати в політику — все одно, що козла в город.

  11. А може й “не могла збагнути тоді”, що “куций бабський розум”, га, пане 1717? Ну це вже чистої води є приниженням жіночої статі, а точніше, антифемінізм. І що нам з цього приводу Анна Павліна скаже? Вирогідніше за все промах Юлії — це природньо, бо вона сама з того барижного кола. Тому не можна не погодитись з Вами стосовно останнього речення : “то — істота. які запускати в політику — все одно, що козла в город”.

  12. Пане Вамба, абсолютно ніякого приниження жіночої статі, давайте не будемо вдаватись в крайнощі гендерної політкоректності. Жіночий розум нічим не гірший, та й нічим не кращий за чоловічий, прости тип розумової діяльності дещо інший, обумовлений домінуванням правої півкулі, яка відповідає за емоції, уяву, образне мислення. Трошки гірший розвиток лівої півкулі, яка відповідає за абстрактне мислення, компенсується креще, ніж у нас, чоловіків, розвиненим варолієвим мостом, який з”єднує дві півкулі. Так що жінки, особливо такі, як Анна Павлівна, мислять, як би краще висловитись…- о, гармонійніше за нас. Проте, десь може на психофізіоллогічному рівні, у поведінці жінок, на відміну від нас, домінує не інстинкт розмноження і пошуковий, а інстинкт самозбереження. У деяких жінок цей інстинкт зумовлює підсвідоме бажання нахАпати побільше і нагребти під себе, щоб, як вони ні, не думають, а відчувають, вижити в тяжкі часи. Це і є психологія баби, базарної, якщо хочте. Коли про когось з політиків говорять, що він мужлан, хам, як-то приміром ВФ, або жлоб, як-то приміром ВА, то це що, якийсь гендерний шовінізм? Тоді давайте слова “батько” й “мати”, щоб не принижувати статеву сутність, будемо називати… та й слова такого в українській мові немає, пріоритет “батькові” віддається — ”родітєлі”.

  13. Ага, пане 1717, Ви ще забули про дослідження сексолога Руф Діксон розповісти…) Те, що Ви чолов’яга добре насичений андрогенами, зрозуміло, бо рибалка рибалку баче здалеку. Що стосується А.П., то це дійсно феномен (у всякому разі, для мене). І, гадаю, не тільки мені цікаво стежити за Вашими з нею пошуками істини на форумних просторах… Ми з Вами десь у Середній Азії не перетинались?

  14. Звісно, не тоді, коли бариги усіх мастей побігли на поклон до Януковича. А у 8-ті роки 20-го століття.

  15. У понеділок на засіданні фракції Ляшка та Осику виключили з парламентської фракції БЮТ “за співпрацю з коаліцією більшості, зокрема, за голосування за зміни до Конституції, закон про Кабінет міністрів та регламент Верховної Ради України”. Про що тепер буде писати ляшківська газета ”Свобода”?

  16. Колишній член фракції БЮТ і головний спонсор Юлії Тимошенко Сергій Буряк після місцевих виборів очолить Міністерство економіки.

    Про це пише газета “Дело” із посиланням на джерела в Адміністрації президента.

    “Після приходу в коаліцію братів Буряків і групи Таріела Васадзе, вони отримають один міністерський портфель”, — зазначив спів розмовник видання.

    За його словами, Сергій Буряк вхожий до Адміністрації президента і дружить із головою президентської канцелярії Сергієм Льовочкіним.

    Як стало відомо “Делу”, він досяг домовленостей з президентом про те, щоб очолити міністерство економіки.

    Сам Буряк в коментарі “Делу” не підтвердив, але і не спростував цю інформацію.

    “Я зараз перебуваю у від’їзді, буду через 10 днів і тоді поговоримо”, — відзначив він.

    Президента Віктора Януковича просять включити до складу Комітету економічних реформ депутатів Наталію Королевську та Віталія Хомутинника.

    Відповідне звернення до президента прийняв Комітет Верховної Ради з питань промполітики, який очолює сама Королевська.

    На думку депутата Валерія Крайнього, подібний поділ на “своїх” і “чужих” в умовах необхідності консолідації зусиль для подолання економічної кризи є невиправданими. Депутат Крайній вважається близьким до родини Буряків і Таріела Васадзе.

    Як відомо, у вересні Янукович ввів до складу цього комітету екс-главу Державної податкової адміністрації часів уряду Юлії Тимошенко Сергія Буряка.

    Його брат, співвласник “Брокбізнесбанку” Олександр Буряк, будучи депутатом від БЮТ, регулярно голосує з більшістю.

  17. Цитати з статті: Бізнесюки в Україні більш нагадують описаних у вітчизняній класиці глитаїв, котрі прагнуть до найжорстокіших архаїчних форм експлуатації працівників, до нескінченного збагачення за рахунок поступового максимального зубожіння представників найманої праці.
    Сьогодні ці великі бізнесюки отримали найбільш адекватний їхній психології уряд, що збирається розв’язувати економічні проблеми країни не за рахунок обмеження надприбутків олігархів, не за рахунок боротьби проти корупції і стимулювання виведення економіки з тіні, а виключно шляхом тиску на працівників, на малий і середній бізнес.
    Ця політична партія (ПР) настирливо пхає через Верховну Раду (і вже добилася підтримки в першому читанні) новий Трудовий кодекс, що передбачає трудовий тиждень не з 8-годинним робочим днем, а з таким, що змусить українців працювати по 9 годин 36 хвилин щодня, або мати тільки один вихідний на тиждень.
    Кодекс від Регіонів запроваджує 48-годинний робочий тиждень замість нинішнього 40-годинного. Незалежні профспілки, що на відміну від контрольованої Партією регіонів Федерації профспілок України на чолі з нардепом від цієї таки партії Василем Харою, б’ють на сполох, заявляють, що у випадку остаточного прийняття Трудового кодексу наймані працівники будуть позбавлені захисту від сваволі працедавців.
    Михайло Ходорковський, найпотужніший в минулому російський олігарх, відсидівши багато років за ґратами, зрозумів, що в сучасному світі хижацький капіталізм є надзвичайно небезпечним для всіх, у тому числі, для самих капіталістів.
    Саме тому він виступив із тюремних нар з ідеєю “лівого повороту”, себто своєрідної модифікації народного капіталізму як альтернативи олігархічному безкраю та державно-поліцейській сваволі, що об’єднуються поняттям ”путінізм”.

  18. В числі 310 депутатів, які натиснули кнопки “за”, виявилося семеро БЮТівців, які в той же день були виключені з фракції. При чому в кожному випадку це окрема історія. Так, барига Олег Бабаєв, обраний мером Кременчука, як сумісник мав втратити мандат. Він сам після перемоги на місцевих виборах вийшов з партії “Батьківщина”. Тому його перебування в рядах БЮТ так чи інакше добігало кінця.
    Іван Куровський — барига, власник великої компанії “Житлобуд”, (у нього купа недобудов не тільки в Києві, але й у інших містах. При Юльці попав у програму бюджетної підтримки недобудов ніби-то для забезпечення бюджетників, акжуть навіть, що ця програма писалась під нього, як рятувальне коло), а без підтримки влади цей бізнес приречений на смерть. Найскандальніший об’єкт цього забудовника — майданчик біля Жовтневої лікарні в Києві. А тут якраз доля “раптом” повернулася обличчям до Куровського — наприкінці минулого року Вищий господарський суд, після неодноразових негативних рішень у різних інстанціях, взяв і знову дозволив Куровському зводити там 17-типоверхівку.

    “За” також проголосував Руслан Богдан, барига, крав на ринку постачання газу, якого рік тому називали одним з трьох фігурантів педофільного скандалу. Несподіванкою для Тимошенко став голос Павла Мовчана, який є головою товариства ”Просвіта”.

    Очікуваною була підтримка рішення з боку хрещеного батька Тендерної палати , відомого як куратора безлічі фірм, які мають “ексклюзивне право” внаслідок інтелектуальної власності “стикувати” всі форми обліків та інформаційних систем підприємств з системами обліків та базами даних державних органів, за що йому капають з повітря дурні гроші, Антона Яценка — враховуючи, що тривалий час ходили чутки про можливе порушення проти нього кримінальної справи та рішення Яценка перечекати важки часи на лікарняному.

    Павленко хоч і вважається близьким до Миколи Баграєва, бариги, власника двох тупих телеканалів, в яких співають голі тьолки, яким не співати треба, а терміново колотись антибіотиками і противірусними, організатора “Таврійських ігр” та інших збіговиськ растаманів, колись володів долею виробника кетчупу і хрону “Чумаку” але, після дрейфу цього головного шоумена БЮТ в бік влади, він продовжував голосувати синхронно з фракцією. Також Павленко був постановником останнього опозиційного з’їзду “Батьківщини”. Нинішнє рішення проголосувати за зміни до Конституції, за словами джерел у БЮТ, Павленко прийняв після відвідин Генеральної прокуратури в рамках однієї з кримінальних справ.
    Так само проблеми, які виникли у брата Анатолія Семиноги ( мережа АЗС “Рось”, які побудовані на чорт-зна яким чином нахапаних землях, опт ПММ та скрапленим газом, в основному з Білорусі) з правоохоронцями, називають причиною його підтримки влади. Ця втрата — особливо для Тимошенко. Семинога не просто тривалий час очолював міську організацію партії “Батьківщина” в Києві — одному з форпостів Тимошенко, де тепер доведеться заповнювати кадрову вакансію. Він — близький персонально до лідерки БЮТ.

    Резюме: бариги — звичайні продажні тварі, які не тільки за шнтереси свого гаманця забудуть про, ні, не ідеологію та політичні переконання — про політичні зобов”язання, а й за копійку перднуть перед вівтарем, гучно і з великим задоволенням.

  19. 1717у Респект.Вы правильно заметили уважаемый,все барыги без исключения-запроданци.Я считаю,что многие капиталистические страны более демократичны,чем наша Нэнька.В Англии министры сами уходят в отставку если не дай Бог их порочат какие либо слухи,не говоря о миллионых махинациях и воровстве.А у нас,что? Ющенко первым нарушил свои же обещания,разделить бизнес и политику,затянув к себе под одеяло-Жванию,Червоненко,Третьякова и брата Пэтю.

  20. “Криси”. Пацюки, які втікають з тонучого корабля. На будь-якому кораблі бариги — не екіпаж, який буде до останнього боротись за живучість, не капітан, який воліє втонути з разом кораблем, що втрапив в аварію з його вини, ніж врятуватись і жити зі страмом. Народний депутат Станіслав Березкін вийшов з фракції БЮТ-Батьківщина і увійшов до фракції Партії регіонів, депутат Юрій Бут вийшов з фракції НУНС і увійшов до фракції Партії регіонів.
    Крім того, колишній БЮТівець Юрій Полунєєв також увійшов до фракції Партії регіонів.
    Про це на засіданні у вівторок оголосив перший віце-спікер Адам Мартинюк.
    Нові перебіжчики — т.з. “бізнесмени”. Звичайнісінькі руді пацюки, кредо яких — все згризти, засрати, єдине, що вміють — розносити збудники різних епідемій.

  21. Для “1717” … остыньте, вы-же демократы! В смысле — “проституция” — заканчивается, — покупайте БИЛЕТ.., время ограничено))) Не смешите, крысы….почему-то оранжевого цвета)) И билеты у них в “детский” ряд ))

  22. Имеет место быть и такое мнение… Только вот деление может не по цветовому признаку? (пардоншо вмешиваюсь)

  23. Почему всех Юленых порвали!!!!! А Королевскую нет, не страно вам???? Может леди Ю задумается с кого надо начинать чистку!!!!! Кто провалил выборы на домбасе ???? И как Наташа сейчас с регионалами целуется.

  24. Туз, 150%! Наверное, потому что контроль на копаками, КОФами и ЦОФами, через которые “донбасская земля” легализовывалась, вместе со схемами легализации, передала Юрцу МалОму? Уже импортеры и производители снова по договорам комиссии экспортируют краснолучский уголек, уменьшая свои объязательства по НДС в счет будущих платежей. При этом таможенноя стоимость рядовки в 2,5 раза выше внутренних цен.

  25. Королевская это Иуда в юбке, а Юля спей панькается еще, все думаем что они ” команда”, Наташа уже давно ” рагадку” раздвинула перед рЕгионалами и слила свою ТигрЮлю,Королева подставила газовую Принцесу, даже майданер который орал на майдане что все шахтеры за Юлю товарищ Зюков, и тот из бегов вернулся,Наташа все порешала налом и “ натурой”

  26. Есть новость, что регионалы метят Королевскую на место Юли, что бы раздробить оставшийся БЮТ, внести смуту игрызню, Наташе это клицу, она уже даже спит в косе

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ