Человек не терпит насилия!

Подробности убийства владельца ТЦ «4 room». Киллер умер в больнице

Один із нападників на співвласника меблевого супермаркету “4 room” Шабаба Алояна помер від поранень, але його особу так і не встановили.

3 вересня, в суботу, в лікарні помер один з нападників, які брали участь у розстрілі співвласника меблевого супермаркету “4 room” Шабаба Алояна і його двох охоронців, – працівників спецпідрозділу МВС “Титан”.

Про це повідомив начальник центру громадських зв’язків ГУ МВС України у Київській області Микола Жукович.

За його словами, один з нападників отримав під час інциденту три кульові поранення від одного з охоронців, перебуваючи за кермом автомобіля в очікуванні свого “колеги”.

Наразі його особу поки що встановити не вдалося.

Нагадаємо, 2 жовтня у Києві на Окружній дорозі невідомі розстріляли власника меблевого торгового центру “4 room” та його охорону.

Власник торгового центру помер від вогнепальних поранень у лікарні. Двоє його охоронців загинули на місці збройного нападу.

На життя Шабаба Алояна, власника торгового центру 4room здійснювали замах не вперше.

Раніше повідомлялося про те, що останнім часом йому почали надходити погрози. Саме тому він найняв в охоронці двох співробітників “Титана”. Незрозумілим залишається, чому вони в цей день були без бронежилетів.

Алоян — уродженець Вірменії, курд за національністю — приїхав в Україну на початку 90-х років.

Племінниця убитого підприємця Наріна Салаян розповіла, що минулого року родич Шабаба Алояна на ім’я Мераб надсилав кілера в готель до бізнесмена, але тоді вбивство зірвалося — кілера затримали, і він признався, хто його найняв. “Мераб живе у Вірменії, деякі курди підозрюють, що це вбивство — справа його рук. Він хотів зайняти місце дядька в цьому супермаркеті”, — заявила вона.

Очевидиця подій продавщиця Лілія стверджує, що, коли господар з охоронцями зайшов в хол, тут же вискочили двоє молодиків без масок і почали цілитися в Алояна. “Він почав тікати, метався кілька хвилин, а ці люди — за ним. Охоронці, заслоняючи його, взяли вогонь на себе і загинули. Господар сховався від кілерів під диван, тому що більше нікуди було, але вони почали стріляти. Він вискочив з-під дивану і побіг на вулицю, вибивши собою скляні двері “, — розповіла вона про вчорашню бійню.

Начальник прес-центру київської обласної міліції Микола Жукович підтвердив, що кілерів було двоє. “Вони приїхали на Chevrolet Aveo, але поки один ганявся за власником центру, другий поїхав. Вибігши, кілер не побачив машини й просто зупинив перший-ліпший автомобіль — теж Aveo. Погрожуючи водієві пістолетом, він сів поруч і наказав його везти. Був оголошений план “Сирена”, в результаті міліція виявила пусте авто, на якому кілери приїхали до супермаркету. На ньому були сліди від куль”. Хто стріляв по авто, поки невідомо.

Увечері одного з кілерів вдалося затримати. Як з’ясувалося, він потрапив у ДТП. Зараз він перебуває в лікарні під охороною. “Його стан важкий, невідомо, чи виживе”, — говорить Жукович.

Крім того, до міліції звернувся водій, якому довелося підвозити другого кілера. “Він сказав, де висадив кілера. Нам відомо, що у нього є вогнепальне поранення, тому всім лікарням дали рознарядку: якщо людина звернеться з такою раною, терміново дзвонити в міліцію за номером 102 або (044) 272-21-23”, — повідомив Жукович.

У Шабаба Алояна залишилася дружина і троє дітей.

tsn.ua

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

12 ответов

  1. Заплодили армяне Украину. Ведут себя по-хамски. Вроде: хазаева мы! И поделом! На тот свет — если грешен. Жена… не знала как грабил! Деток — жаль. Да разве они самые несчастные? гляньте кругом. Сколько детей страдает!

  2. Киллер умер в больнице. Учитывая, что Алоян был депутатом курдского парламента в изгнении, можно сделать вывод — на территории Украины, кроме ФСБ, успешно работают спецслужбы Турции.

  3. Розплодилося звірів в Україні.Гнати б їх нах… без зайвих розмов. А то вже “бізнес” в них, охорона з міліції. А наші “доблєсні органи” дипломи один в одного перевіряють. Не держава а п….ц якийсь.

  4. Царство небесное человеку. Люди, какие глупости вы пишете. Человек построил для киевлян прекрасный центр. Спасибо ему. Что бы он не сделал ранее, но то что он строил, а не разрушал, уже хорошо. Сожалею о его смерти и смерти двух охранников. Неужели человечество никогда не научится решать проблемы мирным путем… Шабабу Алояну царство небесное!

  5. Ну-ну… кто тут о царстве небесном пиз”ит??
    Погиб не праведник-меценат, а один из бывших лидеров криминальных групировок. В начале 90-х он был известен по кличке “Курд”. А потом легализовался, занялся законным бизнесом. Дожились, блин… 15 лет назад их милиция споймать не могла, а сейчас ОХРАНЯЕТ!

  6. До тех пор пока мы не научимся, абсолютно все, и те кто в группировках (и кому это принесло счастье)и кто без,
    вести себя по-человечески — мир не изменится. Давайте сеять вокруг себя добро и взаимопонимание. А маты… По моему это не не украшает человека. А мое сочувствие людям базируется просто на факте гибели человека. А его деяния судить не мне. Есть Бог… органы правосудия.

  7. Хлопців Українців шкода із Титана!і їх діточок!Загинули охороняючи “Звіра”Чорножопого!!За гроші!!Видно їх командири мали “КОРМУШКУ” в цього чорномазого!!А гроші як обично забирали собі!А під кулі послали пацанів без бронежилетів!!!Під суд командирів корупціонерів!!ГАНЬБА!!

  8. 1717 — долго думал! Приезжай в Крым и убедишся в своих выводах много больше в сторону турецких спецслужб нежели ФСБ( у нашего государства к первым симпатия, ко вторым-отвращение)

  9. Интересно, а кем погибший приходиться Деду Хасану ведь он тоже Усоян. Может здесь и ответ где то близко.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ