Человек не терпит насилия!

90 000 у.о. за місце «Сонця» ритуальних послуг в Кіровограді

Президенту України
Копія:
Генеральному прокурору України
Міністру внутрішніх справ
С К А Р Г А
Шановний пане Президент!
Звертаюсь до Вас як до гаранта Конституції України, який повинен захищати права громадян своєї держави, навіть померлих.
Хочу повідомити Вам про факти, які висвітлюють корупційні діяння посадових осіб державного підприємства «Ритуальна служба» (директор Єрьоменко Олександр Валентинович), яке працює на території м. Кіровограда.
На території міста Кіровограда існує Меморіальний комплекс – місце поховання воїнів загиблих під час Великої Вітчизняної війни. Рядом з цим комплексом між гаражами та лікарнею розташована реставраційна майстерня. Через дану майстерню проводиться відмивання державних коштів, виділених бюджетом для проведення реставраційних робіт на Меморіальному кладовищі. Гроші йдуть безпосередньо з Києва, але роботи по заміні червоного граніту та по догляданню кладовища, проводяться лише на папері. Керує процесами пов’язаними з відмиванням державних коштів саме директор комунального підприємства «Ритуальна служба» – Єрьоменко О.В.
На території міста від комунального підприємства «Ритуальна служба» цілодобово діє транспортний засіб по перевезенню трупів до моргу судово-медичної експертизи. В нічний час Єрьоменко О.В. видає санітарам та водіям не обліковані квитанції, а по закінченню зміни отримує від них гроші за використані по використаним фіктивним документам. Ця послуга повинна надаватися згідно рішення Кіровоградської міської ради від 28.01.2006р. № 1734 БЕЗКОШТОВНО.
Тобто всі отримані гроші за добу не оприбутковуються в державну касу не попадають, а йдуть в особистий карман директору. Звідси й улюблена фраза «Левову частку лівих грошей я отримую з труповозки…».
Наступним способом розкрадання державних коштів є «економія» -розкрадання паливно-мастильних матеріалів, а саме, замість того, щоб вивезти один труп однією ходкою, труповозка за один раз вивозить ПЬЯТЬ трупів штабелями, порушуючи вимоги санепідемстанції, яка категорично забороняє таку перевозку. А везуть під час в одній купі і бомжів з теплотраси та каналізації, і хворих на інфекційні хвороби і «нормальних» громадян. Хіба так можливо!
Єрьоменко Олександр Валентинович без всякої сором’язливості неодноразово повідомляв своїм колегам, що йому для продовження контракту потрібна сума в розмірі 90 000 у.о., і тоді він стане «Сонцем» ритуальних послуг в місті Кіровограді. Контракт йому продовжили строком на 10 років. Мабуть таки 90 000 у.о. знайшли свого господаря.
Окремою статтею прибутку є трупи з дорожньо-транспортних пригод. Не завжди золоті прикраси, ланцюжки, кільця браслети та зубні коронки, навіть якщо вони і описані в протоколі огляду місця події, доїжджали до моргу судово-медичної експертизи. Скільки разів молоді дізнавачі ОВС гасили борги перед родичами загиблих.
Утримувати тіньове господарство по розкраданню державних коштів одноосібно важко, тому не зважаючи на те, що по відношенню до заступника комунального підприємства «Ритуальна служба» по виробництву — Фабрики Антоніни Олександрівни було порушено ряд кримінальних справ і отриманий припис з УМВС в Кіровоградській області про звільнення її з посади, вона продовжує працювати та розкрадати державні кошти. Зрозуміло, що сама красти вона не змогла б, але утворивши стійку злочинну організовану групу під керівництвом директора – Єрьоменка О.В. така можливість утворилася.
Підставні особи, теж прибуткова справа, так чоловік заступника комунального підприємства «Ритуальна служба» по виробництву Фабрики Антоніни Олександрівни – Фабрика Віктор Васильович 1944 р.н. по документах є працівником даного підприємства, регулярно отримує заробітну платню з державних коштів та не один рік, але жодного дня на підприємстві не працював. Спитайте кожного працівника установи, всі підтвердять, що такий працівник не працює.
Безродні трупи, сама незахищена категорія громадян України, везуть їх для поховання навалою на відкритому причепі за одну ходку, ховають в могили викопані трактором сікось — накось, повністю голими. Якомусь тілу може повезти і його поховають у целофановому мішку або необбитій матерією труні. Про будь-яку чистку ям і мова може не йти, а поховання являє собою процес вкидування тіл в яму як відпросів суспільства з послідуючим загортанням могил ковшом трактора.
А тепер давайте підрахуємо, економія на паливно-мастильних матеріалах, одязі трупів, гробах та їх оббивках, зачистках ям, закопуваннях могил тощо, складає чималу суму бюджетних коштів. По документах робиться все вручну по самим завищеним коефіцієнтам, а насправді все робиться трактором.
Неодноразово тема ритуальних послуг висвітлювались місцевими засобами масової інформації, скарги на побори «Ритуальної служби» надсилались громадянами меру міста Кіровограда Пузакову В.Т., але він на скарги не реагує а покриває роботу Єрьоменка О.В., чим демонструє свою зацікавленість, адже чим можна пояснити те, що мер Пузаков В.Т. продовжив контракт з Єрьоменком О.В. на 10 років?
Єрьоменко О.В. не може на належному рівні керувати своїми підлеглими, всюди процвітає недисциплінованість, п’янство, так наглядач за Лелеківським кладовищем Чорний Володимир Веніамінович з самого рання вже стоїть на воротах кладовища та продає місця на цокольній алеї. Знову в державний кошик нічого не попадає. Інколи керівництво області та міста дають дозвіл чи вказівку на поховання на даній алеї шановних громадян міста та області, але місць вільних нема, наглядач продав. Після чарчини кричить «Мне все побоку, я отстегиваю Еременку и все…».
Єрьоменко О.В. взяв в оренду в одного з підприємців – жінки автобус «ЛАЗ», який простояв без руху на території підприємства і коли за нього розрахувалися державними коштами, зник. По експлуатації даного автобуса в колективі підприємства були постійні скандали, причиною яких були гроші, які платили працівники з лівої зарплати щоб оплачувати за автобус. В протоколах профсоюзних зборів працівників підприємства «Ритуальна служба» є зафіксовані рішення в яких ставилися питання про цей автобус. Так же за роботу стоячого на приколі нерухомого автобуса оплачувалися рахунки, гроші за які осідали в кармані Єрьоменка О.В.
Прошу Вас в перерахованих вище фактах розібратися та притягнути Єрьоменка О.В до відповідальності згідно з чинним законодавством.
Якщо знайшов 90 000 у.о. на посаду, то знайде гроші і на камеру з виглядом на море.

Член громадської організації об’єднання
ритуальних підприємств м.Кіровограда Олександр Миколайович Гаврилов

м. Кіровоград, вул. Луначарського, 2В

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…

Глава Центрального апелляционного хозсуда заработал только на гараж

Глава Центрального апелляционного хозяйственного суда (Днепр) Юрий Парусников почти всю недвижимость записал на Эльжбету Парусникову. Об этом стало известно из…

Отстраненный глава Ровенской таможни задекларировал из имущества только гараж

И.о. начальника Ровенской таможни Тарас Коваленко, которого отстранили от должности за коррупцию, задекларировал сбережения в размере годовой зарплаты наличными. Об…
НОВОСТИ