Человек не терпит насилия!

Нам нужен украинский футбол или только «Евро-212»?

Інформація про ВАТ ”Спартак”

(стадіон ”Ювілейний”)

 

                                   

Юридичний статус товариства.

 

1.Відкрите акціонерне товариство “Спартак” (ВАТ ”Спартак”).

2. Форма власності — колективна.

3. Адреса: Україна, 40000 м. Суми, вул. Гагаріна, 9.

Характеристика стадіону ”Ювілейний”

 

         ВАТ “Спартак” було створено для залучення інвестицій (шляхом випуску акцій товариства) на будівництво в м. Суми  стадіону “Ювілейний”, який входить до його складу.

          Будівництво стадіону розпочато у вересні 1999 року, кошторисна вартість об’єкту у цінах 1999 року становила 73,0 млн. грн. У вересні 2001 року введено в дію першу чергу спортивного комплексу вартістю 56,0 млн. грн., до якого увійшли основні споруди відповідно до рекомендацій та вимог професійної футбольної ліги України. Професійно стадіон “Ювілейний” почав функціонувати  з травня 2003 року.

         За своїм конструктивним виконанням та технічним оснащеннями стадіон відповідає вимогам УЄФА і є одним із найкращих на Україні.

         “Ювілейний” розташований на території міського парку відпочинку у центрі міста , займає площу 5,7 га., його двоярусні трибуни вміщують 25 800 глядачів, чашу стадіону та футбольне поле освітлюють 225 потужних прожекторів, газон футбольного поля розміром 105 х 68 м  оснащений системою електропідігріву.

На стадіоні створені всі умови для трансляції теле та радіо репортажів як на територію України, так і за її межі. Стадіон оснащений електронним відеотабло, яке дозволяє в кольорі бачити на екрані  текстову інформацію та відео зображення. До комплексу стадіону “Ювілейний” входить адміністративна споруда, яка має приміщення необхідні для проведення  спортивних ігор (трибуна для гостей, тренерські, судейські кімнати, медпункт, роздягальні, душеві, туалети блок коментаторських та телевізійних кабін та інше), внутрішня стоянка на 100 місць  та зовнішня на 2000 місць, що дозволяє проводити футбольні матчі та культурно-масові заходи на високих рівнях.

Поруч зі стадіоном збудовано сучасний чотирьохзірковий готель на 400 міст, який введено в дію у 2007 році.

З 2003 р. на стадіоні „Ювілейний” проведено 82  матчі Кубку України, Чемпіонату України серед команд вищої, першої, другої ліги та проходять матчі Прем’єр-ліги. За цей час стадіон відвідало близько 724 тис. глядачів.

На ігрове поле виходи команди Росії та Білорусії. Постійно відбуваються ігри  аматорських та дитячих колективів.

На стадіоні “Ювілейний” проводились культурно-масові заходи всеукраїнського, обласного та міського значення.

На стадіоні створені всі умови для трансляції теле- та радіорепортажів як на територію України, так і за її межі. Стадіон оснащений електронним відеотабло, яке дозволяє в кольорі бачити на екрані текстову інформацію та відеозображення (фрагменти гри, рекламу тощо).

 Для проведення концертів існує розбірний переносний помост площею 600 м2, місця для гримерних кімнат. Сцену для проведення концертів можливо встановити в будь якому місці поля стадіону. Технічні характеристики дозволяють підключати електроприлади великої потужності. Під час проведення масових заходів на стадіоні працює мережа торгових точок. По внутрішньому периметру чаші стадіону розташовані конструкції для розміщення рекламних банерів.

Колектив стадіону має великий досвід в організації і проведені масових культурно-спортивних заходів.

P.S.А тем временем стадион признан банкротом и в него назначен внешний управляющий. Такая вот грустная история украинского футбола

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. С вчерашней ленты Интерфакса:
    20:14 ЦСКА завоевал кубок России по футболу
    22:13 Игроки ЦСКА сломали Кубок России

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

Минэкономики практически не поддерживает экономическое развитие

За три месяца ведомство не продемонстрировало практического стремления ни помочь бизнесу, ни защитить его от вредительских инициатив. За экономическое развитие в стране отвечает Минэкономики. Три месяца…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…
НОВОСТИ