Человек не терпит насилия!

Яук справи у Тернопільському ДАІ

керівники органів внутрішніх справ (як в Центрі так і на місцях), у переважній своїй більшості, внаслідок тривалих та сильно прогресуючих вад характеру (заздрість, жадібність, ненаситність, корисливість), своїми вчинками та психологічним впливом на морально-етичний мікроклімат у колективах поступово розвалили одну з основ любої Держави – вітчизняну міліцію. А звідси – припинення будь-якої боротьби з організованою злочинністю, відсутність контролю за фінансовими потоками, обігом тяжких наркотиків, порядком у містах та на дорогах. Їх надмірна заполітизованість внесла у цей безлад новий елемент – свідоме схилення до порушення працівниками ОВС Закону задля не тільки власної наживи а й в інтересах певних політичних сил чи окремих політиків.
Як приклад, наводимо нещодавню вказівку начальника ДАІ УМВС України в Тернопільській області полковника міліції Кавюка значно збільшити (практично удвічі) щоденні (для нарядів), щотижневі та щомісячні (для керівництва усіх рівнів) здачі «тіньової виручки» від поборів на дорогах. Визначено також нові «норми» для сержантського та офіцерського складу від виручки за результатами «вирішення проблеми на місці». Звідси, прийнято рішення про збільшення такси для водіїв за усі види правопорушень на дорогах. З метою уникнення фактів привласнення коштів офіцерами без «ділення» Кавюк організував тотальне стеження за ними. На даний момент організоване прослуховування чергової частини ДАІ, більшості службових кабінетів. Навіть подейкують, що слухаються вбиральні, оскільки саме там «руляться справи» по мобільних телефонах на придбаних спеціально для цього стартових пакетах одноразового використання. Напевно, саме так Кавюк і вирішує свої справи, раз у цьому підозрює підлеглих.
Спочатку, після такої вказівки усі зрозуміли, що Кавюк таким чином намагається збільшити вміст власного гаманця, який за розмірами на даний момент можна зрівнювати хіба що з його джипом «Лексус» вартістю понад 100 тисяч американських доларів США. До речі, для придбання такого авто на офіційно задекларовані прибутки Кавюку потрібно було би пропрацювати в ОВС мінімум 15 років, харчуючись при цьому усією сім’єю в «Карітасі» і одягаючись виключно у вживаний за кордоном одяг. Однак, згодом став зрозумілим дійсний стан речей – як і на митниці, гроші збираються для їх подальшого використання на майбутніх всеукраїнських виборах. Нещодавно, за столом під час трапези з керівниками управління МВС в області Кавюк недвозначно натякнув, що «якщо пройде наш проект щодо виборів, то для мене рівень області буде занизьким». Кому конкретно Кавюк передає кошти, залишається таємницею, однак, ми впевнені, що певна їх частка осідає в його ж кишені. Знаючи досвід роботи теперішнього нашого безпосереднього керівника в Львівському та Закарпатському ДАІ, є усі підстави так вважати.
За час роботи на Львівщині Кавюк «заробив» чистими близько 2 млн. доларів (певна частина якраз під час виборів). Так само на Закарпатті тільки за супроводи вантажів та «ліцензії» на перевезення контрабанди територією області місячні доходи сягали сотень тисяч. Тут принагідно зазначити, що, маючи такі значні статки, Кавюк для найближчого оточення залишився мерзенним чоловіком. Перед кожним своїм новим призначенням він, мотивуючи необхідністю дачі хабара в МВСУ, поназичав у друзів, колег, посадовців місцевого рівня чималі суми (10-30 тис. дол.), які до тепер не віддав.
На Тернопільщині Кавюк встиг «порішати» для себе декілька земельних ділянок. Найбільш відомі з них в Чортківському та Теребовлянському районах. На даний час там активно проводяться будівельні роботи. А матеріальне забезпечення процесу будівництва вирішено Кавюком наступним чином – кожен наряд ДАІ, що заступає на території цих районів, зобов’язаний, окрім щоденної «виручки», організовувати доставлення на об’єкти по одній вантажній машині піску, щебеню та каменю. Можна собі уявити ці маєтки «бідного міліціонера»…
Загалом, напрошується вислів – «а кто ж его посадит, — он же памятник».

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 195 ответов

  1. пишуть тут одні завісні,обіджені дебіли навподобі длугоша,якщо ви такі справедливі чесні борці за справедливість чому по даних фактах не звертаєтесь у відповідні органи,чи ви самі забули чому вас погнали з міліції, як тих гастробайтерів що невстигли заробити,хватить писати всякий бред їдьти лібше піднімати польщу вона нуждається у таких дураках!

  2. Може вони сраколизи але пiшли гонорово а ти до тепер сраколиз I готовий х…й сосати аби не вигнали

  3. Пане Iващенко О О просимо Вас розiбратись з так званим зам потех Козюрою А.П,вiдношення його перейшло всi межi,йдемо на роботу як на каторгу,дуже просимо Вас допогти,постiйнi погрози звiльнити нас,принизити бо такого як вiн незнайдуть прийде ще гiрший що змiни ми здавати будемо до вечора а не до обiду як завжди,ми знаемо що Ви чесна мудра порядна людина на вiдмiну вiд декого що прикривае Козюру дуже просимо Вас допомогти!

  4. Як це дідушини пішли гонорово?як їх двох з командирів позвільняли і після того попуску вони як пси позорні написали заяви на звільнення

  5. Заяви в мiлiцii не пишуть а рапорти а ви пишите на форумi заяви один на одного вам то I лишилось робити Так тримати!!!

  6. А ти не дебіл набрав 3 бали ще судився щоб до корита добратися а то що тупак то вже всім доказав , мукав бекав , як баран .І ти ще хоч керувати вафлеглот.

  7. Шо ви хочете в того недомірка Турлая , ми чекаємо щоб його скоріше шпіцанули в його жирну сраку бо надоїло слухати його картаві промови. І красти там нема чого , йди назад в своє гаї а ми тобі проводи зробим з почестями .

  8. Хочу повернутись до Теребовлі -МРЕО . В нас в Коломиї експерт ну а в Вас ЕКСПЕРТІЩЕ . Знайшов машинку сподобалась дав завдаток приїхав перереєструвати .Тенопільськоі обл машина на дорученні все добре надрукували бумажку пішли до ЕКСПЕРТІЩА . Почалося рік не грає показує якусь програму з Інтернету що виготовлення грудень місяць я йому що ваші в області реєстрували а він мені то їдь туди де реєстрували . Субота куди іхати гроші заплачені доручення на закінченні . Я до начальника начальника немає я до інспектора він мені я не маю на нього впливу хоч плач хоть падай. Ніхто до нього не хоче йти говорити — говорять він на своїй хвилі . Крутив вертів зійшлись на 600 грн все пішли фотографувати . І тут далі номера двигуна не видно треба розбирати передок в машині . Ну якось додав ще 200 гривників пішло. Чекаю на бумажку в нього обід кудись поїхав фотографувати . Приїхав ближче до третьої години я ще не обідав за третю віддав мені документи. Пішов швиденько заплатив 10- 15 хв все мені виписали чорнеька дівчина техпаспорт біленька страховку і все. Як можна тримати таких дибілів пройдисвітів мене ще до сих пір трусить від вашого ЕКСПЕРТІЩА

  9. Виявляється Сашко Подсаднюк став активістом,бо вчора бігав і знімав на телефон їх роботу на вулиці Протасевича.Чудеса та й годі. Видно знову його десь смурфи хлопнули за блатну їзду!

  10. Долбоеби на цій гілці, а відомо вам, що ДАІ вже як рік немає! Що ви тут вовтузите херню довбні. Наберіть у рота говна та плюньте одне одному у пику!

  11. Чи правда що прокуратура закрила справу по хабарниках , які були затримані працівниками НАБУ. Всі на робочих місцях і при справах то так боримось з корупціонерами я думаю , що нічого не помінялося в овс ,окрім вивіски і начальник натякає , що на звірку потрібно їхати не з пустими руками а то самі розумієте .так що змінилось?

  12. Сьогодні проходив комісію в нашій санчасті, і поняв що на зарплату тут не живуть , щоб пройти всі круги пекла то точно здоров’я нехватить а саме основне що відкрито кажуть скільки і кому дати.Пані яка сидить з хірургом на другому поверсі навпроти кабінету начальниці поліклініки відкрито сказала , що потрібно за довідку дати пару рублів я витягнув двадцять гривень на що вона відповіла що такі купюри тут не ходять а мінімум пядесять я спитав за що на що та сказала що йдіть тоді і чекайте під кабінетом я спитав чого чекати адже я по черзі на що вона відповіла з моря погоди . Я сказав що звернусь до керівництва на що вона розсіялася і сказала а я тут для кого збираю. О такі діла.

  13. Нарешті одним підером в поліції стало меньше. На заслужений відпочинок пішов як у забуття пияк мокрицький , прощальний банкет відбудеться завтра в кафе “океан” біля управи а поправіни на залізничному вокзалі кафе Темп , вибачти василька але він вже на пенсії і платити прийдеться з свого карману тому в Гарден Холі неможе вже .з собою мати пару рублів бо може бракнути .

  14. RХочу відповісти (ветерану) якщо ти свідомий чесний укаінець чому ти маскуєшся під прізвисько якщо зтебе вимагали гроші непойму за яку довідку чому не вказати справжнє прізвище Ятакож проходжу комісію свідомо пройшла лікарів ніхто змене не брав гроші лікар у 12 кабінеті палець провіряла після голки до речі в регістратурі дуже гарно все пояснюють

  15. То напевно ти і пишеш . Ти не забувай що ти на роботу приходиш а не на стриптиз . Цицьки поховай а то в людей тиск скаче а це лікарня .А толоку писати , хто мені повірить ти сама казала що всюди камери начальник понаставляв бо до нього ніхто не заходить а все собі в карман . А пан Богомол нехай перевірить кому путівки на санаторії попадають і за які заслуги. Цікаві речі там творяться .

  16. Не вірю Вашому, шановний, ні одному слову! Сам обслуговуюся у цьому кабінеті вже не один рік. Чуйне ставлення лікаря, привітна і усміхнена медсестра, яка робила мені перевязки. Можу сказати тільки слова подяки і висловлюю побажання, щоб чим більше таких добрих людей як ця медсестричка зустрічалося і Вам у медичних кабінетах. Голубонько, цей наклеп до Вас не прилипне, бо Ви, варті тільки доброго слова. А зрештум хіба та жінка віддає довідки.

  17. Не вірю Вашому, шановний, ні одному слову! Сам обслуговуюся у цьому кабінеті вже не один рік. Чуйне ставлення лікаря, привітна і усміхнена медсестра, яка робила мені перевязки. Можу сказати тільки слова подяки і висловлюю побажання, щоб чим більше таких добрих людей як ця медсестричка зустрічалося і Вам у медичних кабінетах. Голубонько, цей наклеп до Вас не прилипне, бо Ви, варті тільки доброго слова.

  18. За Ваш шановний (ветеране) наклеп у медсестри стався нервовий зрив з вашкими наслідками А шановному Михайлу Володимировичу потрібно навчитись довіряти своїм підлеглим не один рік працюють

  19. Всі знають як живе Михайло Володимирович дві квартири , дача ,автомобіль і ніяких тобі атестацій , люстрацій ітд , сидить собі роками і гроші йому носять за путівки в санаторій за ліві лікарняні за проходження деспансерезацій чи може щось не так ?носять не всі а роками перевірений персонал так звані ” свої” і бензин на службове авто йде в карман шефа а спідометер кожен місяць підганяють під потрібний кілометраж .некажучи які гроші платять при оформленні на роботу о такі в нас тут справи.

  20. Михайло Володимирович своїм бувшим шефам ходив простати масажував і навіть медичні перчатки не вдівав.Отака в от у нього нелегка професійна судьба. Так що лишіть його в спокої і не чіпайте його квартири.

  21. Шановні писаки складається враження , що тут пишуть ображені долею люди , які реально хворі на голову і пишуть про людей яким завідують що ті більш успішніші в тому житті а вони в наслідок тих чи іньших обставин стали тим ким є . Це слабі не тільки на голову а і морально слабі люди , які ніколи вам в очі нічого не кажуть бо бояться як ті крисята і гавкають тільки з-під столу а так сказати в очі то кишка тонка . Можливо замість того щоб писати займіться трішки собою , будьте добріші і саме головне незаздріть і у вас все получиться . Є приказка про кого говорять то він або цікавий або йому заздрять . Повірти ОТВ давно негласно відслідковує писак і кожне Інтернет кафе під відео наглядом кожний носій має ID номера і відстежити так званих анонімів це не проблема . Хочете щось змінити, вважаєте себе сильними , скажіть в очі будьте мужиками , офіцерами , людьми а не шавками .

  22. Не знаю чи правда що попав в аварію але точно знаю що він бухає як дурний через те що його не взяли в копи,він себе там бачив ще й на керівній посаді.Він не може піти з гідністю а судиться хоч колись казав що він собі роботу найде і не пропаде.Зараз судиться хоче повернутися значить ніхера не вміє робити,не має гідності,і нікому і нігде не потрібний.Одним словом позорний хлоп…..

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ