Человек не терпит насилия!

Кто убил Голубева?

Міністру внутрішніх справ
                            Луценку Ю.В.

працівників Кіровоградської філії Східно-Європейського банку
СКАРГА
        
Шановний Юрію Віталійовичу!

Звертаються до Вас працівники Кіровоградської філії Східно-Європейського банку. 6 березня поточного року був по звірячому вбитий директор нашої установи — Голубєв Євгеній Олександрович, якого було застрелено у власному помешканні.
Причиною звернення до Вас у такий спосіб (з використанням Інтернету) стало, те, що після вбивства нашого керівника життя для нас стало суцільним пеклом.
Щоденно працівники УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області чинять самочин,  вчиняють постійні безпідставні  обшуки, здійснюють допити з «пристрастями», проводять прослуховування квартирних та мобільних телефонів. Ми всі попали під тотальне силове переслідування та силовий тиск.
Ми не сліпі, бо все бачимо і все розуміємо, що все це не спроста. На нас тиснуть саме ті працівники УБОЗ, які знаходились в кримінальних стосунках з нашим директором і саме вони в даний час нас тероризують.
Один з цих співробітників, який робив тіньові оборудки з колишнім директором, являвся його бізнес-партнером і «кришував» фіктивні оборудки, є Котига Ігор Володимирович, він є кумом-консультатнтом-дахом пресловутого шахрая керівника одного з самих великих нелегальних конвертаційних центрів в області, які займалися обналом громадних коштів разом з покійним.
Допомагав йому інший працівник УБОЗ – Колєснік Сергій, якому за допомогу в незаконних оборудках був подарений автомобіль іноземного виробництва ДЖИП  ЛЕНДКРУЗЕР.
Після допитів в приміщеннях УБОЗ, до нас до дому приїжджають представники криміналітету і передають нам слово в слово те, про що ми розмовляли з представниками цього силового відомства. Ми бачимо, що від міліціянтів іде інформаційний виток, та розголошення тайни слідства.
Ми боїмося за свої особисті життя та життя наших дітей та близьких. Звертаємося до Вас за захистом від корупційних працівників УБОЗУ.
Оскільки ми розуміємо, що без Вашої допомоги силового тиску не уникнути, то благаємо у Вас про допомогу.

Працівники банківської установи   Кіровоградської філії Східно-Європейського банку

 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ