Человек не терпит насилия!

Почему Одесская прокуратура преследует Юрия Филимонова

    Генеральному прокурору України
    Медведьку О.І.
    
    Громадсько-політичне об’єднання
    „Український блок”
    тел./факс: 8 044-254-57-36
    e-mail: [email protected]
   
    Спілка офіцерів України
    м. Київ, вул. Грушевського, 30/1
    тел.: 253-32-30
   
    Українське юридичне товариство
    м. Київ, вул. Кутузова, 18/7, оф. 605
    тел.: 501-12-90

Шановний Олександре Івановичу!

Звертаємось до Вас у зв’язку з неналежним виконанням посадових обов’язків прокурорами Одеської, Житомирської та Київської обласних прокуратур, у сфері нагляду за дотриманням та забезпеченням законності на території відповідних областей.

Особливе занепокоєння викликає факт незаконного засудження до 5 років позбавлення волі підполковника міліції Юлія Філімонова. Незважаючи на те, що Верховний Суд України скасував вироки щодо засудження підполковника  Ю.Філімонова, а Одеський обласний апеляційний суд виправдав останнього за відсутністю в його діях складу злочину, Одеська обласна прокуратура продовжує незаконне переслідування офіцера міліції та намагається скасувати виправдальний вирок суду щодо Ю.Філімонова.

Вважаємо, що дії посадових осіб Одеської обласної прокуратури спрямовані не на забезпечення дотримання законності в Одеській області, а лише на те щоб захистити посадових осіб прокуратури та суддів від відповідальності за незаконне засудження офіцера міліції.

Факт неналежного здійснення нагляду за дотриманням законності нами зафіксовано і у Житомирській області. Незважаючи на наявність рішення суду про поновлення на посаді незаконно звільненого Малинського міського голови, належна правова оцінка протиправних дій Малинської міської ради та її посадових осіб з боку прокуратури відсутня. Вже більше двох років місто знаходиться у стані хаосу, що негативно позначається на забезпеченні життєдіяльності Малинської територіальної громади та підриває довіру народу до органів державної влади.

Наступним фактом бездіяльності прокуратури є справа про замах на вбивство капітана другого рангу запасу Сергія Мартіяна. Прокуратурою Київської області до цього часу справа не розслідується, а осіб винних у вчиненні цього злочину не притягнуто до передбаченої законом відповідальності.

Враховуючи вищевикладене, просимо вжити передбачених законом заходів для належного розслідування кримінальної справи про замах на життя Сергія Мартіяна, притягнення до передбаченої законом відповідальності осіб винних у незаконному засудженні підполковника міліції Юлія Філімонова та забезпечення виконання рішення суду про поновлення на посаді Малинського міського голови Житомирської області Сергія Долі.

Про прийняте рішення просимо повідомити нас у передбачені законом строки.

З повагою   
   
Голова президії громадсько-   
політичного об’єднання    
„Український блок”,   
Герой України                                                                              С. Хмара
   
Голова спілки офіцерів України                                              В.Білоус
   
Голова Українського юридичного    
Товариства                                                                                   О.Березюк

 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ