Человек не терпит насилия!

Ставищенська міліція злочинів не реєструє

   
 
    11 листопада 2007 року в с.м.т. Ставище сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої мені були заподіяні тілесні ушкодження.
    Розглядом цієї справи займався інспектор по розслідуванню обставин ДТП по Ставищенському району ДАІ ГУ МВС України в Київській області Бородій О.В., який спочатку схиляв мене до написання заяви про те, що я не маю претензій до водія Нестерука М.А., який заподіяв мені під час ДТП тілесні ушкодження, навіть написав для мене зразок такої заяви, а потім, після того як я відмовилась від написання такої заяви – Бородій В.О. прийняв по справі рішення на користь водія Нестерука М.А.
Нестерук М.А. страждає на психічне захворювання, за станом свого здоров’я не повинен мати дозволу на керування транспортними засобами, оскільки  схильний до систематичного здійснення дорожньо-транспортних пригод.
    Я зверталася зі скаргою на неправомірні дії інспектора з розслідування обставин ДТП Бородія О.В. та водія Нестерука М.А. до Голови Київської обласної державної адміністрації та начальника ГУ МВС України в Київській області – Яловенка В.О., в якій вказувала, що інспектор Бородій О.В. неправомірно покриває водія Нестерука М.А., допомагає уникнути відповідальності за вчинені злочини. Вказувала на неправомірний зв’язок між водієм Нестеруком М.А. та інспектором Бородієм О.В., із-за існування якого Нестерук М.А. відмовлявся  відшкодовувати заподіяні збитки, вказувала на ту обставину, що водій Нестерук М.А. схильний до систематичного вчинення ДТП, під час яких громадянам заподіюються тілесні ушкодження.
Відповідей на мої заяви до цього часу  не надійшло.
    12 листопада 2008 року, рівно через рік після чергової дорожньо-транспортної пригоди —  Нестерук М.А. знову вчинив в с.м.т. Ставище дорожньо-транспортну пригоду, під час якої здійснив наїзд на пішохода, жителя с. Розкішна, Ставищенського району, Київської області – Коваленка Петра Вікторовича, 1954 року народження.
    Одразу після ДТП – інспектор Бородій О.В. забрав потерпілого Коваленка П.В.  з місця події і з діагнозом «перелом ноги» доставив його до Володарської районної лікарні, де Коваленку П.В. надавалася медична допомога.
    Інспектор Бородій В.О. та начальник Ставищанського ДАІ родом із Володарського району, а тому вони змогли організувати лікування коваленка П.В. саме у Володарському районі.
Факт дорожньо-транспортної пригоди в журналах реєстрації Ставищенського РВ ГУ МВС України в Київській області не зафіксовано, повідомлення про злочин не  реєструвалося.
Начальник Ставищанського РВ міліції не вжив заходів що до реєстрації вчиненого злочину підлеглими. Нестерука М.А. до відповідальності не притягнуто.
Зрозуміло, що ця обставина приховувалася, в першу чергу, від мене.

Не зовсім осудний дядько Коля – ганяє по населеному пункту автомашиною і калічить людей.  Він має  друзів у ДАІ  інспектора дядька Вітю і начальника  дядька Мітю, які приховують факти вчинених ним злочинів.
В свою чергу начальник міліції   — закриває на це очі.
Внаслідок цього – злочинець опинився на волі.

Коваленко П.В. після отриманої під час ДТП травми  – втратив ходу і не може ступати знівеченою ногою.
Знаючи про те, що у водія Нестерука М.А. та інспектора Бородія О.В. існують  підстави не оприлюднювати факт про ДТП за участю водія Нестерука М.А., оскільки справа за моїми скаргами на дії Бородія О.В. і дії Нестерука М.А. вже набула широкого резонансу серед населення Ставищенського району – постраждалий Коваленко П.В. скористався цією обставиною.
Він зобов’язав інспектора ДАІ Бородія О.В. та  Нестерука М.А. виходити для нього пільги, як для  учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС , пов’язані з втратою працездатності та призначення йому пенсії по інвалідності, отриманої під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
Раніше, тобто до  12 листопада 2008 року, у Коваленка П.В. була встановлена третя група інвалідності, тепер же, тобто після 12 листопада 2008 року – у Коваленка П.В. вже встановлена перша група інвалідності.
Бородій О.В. і Нестерук М.А. прокрутивши комбінацію з призначенням пенсії для Коваленка П.В. обдурили не тільки мене одну – в даному випадку вони обдурили ще й державу.
  Коваленка П.В. покалічив Нестерук П.В.,  а пенсію Коваленку П.В. виплачує держава.
    Таким чином, факт ухилення від реєстрації вчиненого злочину, отримав відображення на подальшому розвитку подій і призвів до вчинення нових злочинів, зловживання службовим становищем, службового підроблення та службової недбалості з боку інспектора ДАІ, начальника ДАІ та начальника РВ  Ставищенського району.
      

                                                                                                  Марчук Т.П.
 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ