Человек не терпит насилия!

Пинчук и банки

                              
Звертається до вас трудовий колектив відомого в країні, а тепер і за її межами
Банку. Мова йтиме про ситуацію яка склалась у нас після продажу нашої фінустанови відомим „меценатом” Віктором Пінчуком. Після цієї рекордної для економічних теренів нашої держави угоди більш ніж десятитисячний штат Банку опинився буквально в рабських умовах. Продали нас в класичних традиціях кріпацтва як „борзих щенков”. Величезні суми не отримав бюджет країни . Сьогодні в засобах ЗМІ активно обговорюється сума не отриманих державою коштів з продажу Правекс- банку паном Черновецьким. Мова йде навіть про кримінальне переслідування. Пройшло більше року з моменту купівлі нашого банку горезвісною в Італії фінансовою групою UniCreditGroup а ніхто так і не підняв питання чому країна  неотримала фактично ні копійки податків від більш ніж двомільярдної угоди. Ці гроші осіли на офшорних рахунках пана Пінчука. Можливо вже настав час  поцікавитись аспектами даного питання  і Генеральній прокуратурі України.
Мабуть час і інших державних структур звернути увагу на те що відбувається  в самому банку. Нові господарі почали процес просто відкритого знущання над колективом „Укрсоцбанку”. Масові звільнення з формулюванням: „Не знання англійської мови”, приниження людської гідності працівників банку – стали повсякденною нормою. По суті йде процес відкритих репресій за національною приналежністю.
 Окремо стоїть  призначення на посаду заступника Голови Правління Джанні Франко Папи. Адже НБУ порушив саму процедуру призначення. Та і саме перебування інших Італійських менеджерів на території України є незаконним не маючи офіційного статусу, дозволу на працевлаштування вони здійснюють керівництво фактично всієї роботи банку.
 Правоохоронним органам варто звернути увагу на стосунки Голови Правління АКБ „Укрсоцбанк” Бориса Тимонькіна з керівництвом Нацбанку.
Просимо негайного втручання відповідних держустанов для наведення порядку та законності. Маємо надію, що Вам не байдужа доля десяти тисяч українців яких поставили на межу виживання.

Профспілковий     Комітет АКБ ”Укрсоцбанк”   

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ