Человек не терпит насилия!

Операция «Земля»

    ПІД ЧАС ОПЕРАЦІЇ “ЗЕМЛЯ” ПРАЦІВНИКИ БОЗ ВИКРИЛИ 70 ЗЛОЧИНІВ, ЗБИТКИ   ВІД ЯКИХ СЯГАЮТЬ 23 МЛН. ГРВ. 


 


За порушення вимог Закону України „Про боротьбу з корупцією” до відповідальності притягнуто 35 представників органів влади і місцевого самоврядування: від голів сільрад до посадовців облдержадміністрацій.  За фактами скоєння злочинів порушено 54 кримінальні справи.


Найбільше фактів зловживань у сфері земельних відносин працівники спецпідрозділів по боротьбі з організованою злочинністю МВС України виявили в Дніпропетровській, Запорізькій, Київській та Харківській областях.


Так, на Дніпропетровщині викрито зловживання із землею площею понад 120 га. На землях призначених для сільського господарства самовільно видобували  корисні копалини —  циркон-рутил-ільментові руди.


А на Херсонщині зловмисники примудрилися “прихватизувати” більшу половину майна „Аеропорту Херсон”. За матеріалами УБОЗ, обласна прокуратура порушила кримінальну справу. 


Встановлені і непоодинокі факти протиправного відчуження територій, що належать до історико-культурних пам’яток. Зокрема, у Вінницькій області виявлено факт незаконної приватизації пам’ятки архітектури та містобудування національного значення „Садиба у Пятничанах”. В Запорізькій та Чернігівській областях торгували курганними могильниками.


           


ПРЕС-СЛУЖБА ГУБОЗ МВС УКРАЇНИ


 


 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ