Человек не терпит насилия!

Бьют!

33800Прокурору Чернівецької області
                        п. Мойсеєнко Володимиру Семеновичу
                        вул. М. Кордуби, 21, м. Чернівці, 58000
 
Громадянин України: Бовкун Олександр Анатолійович,
                        вул. О.Кобилянської, 23, кв. 14,
                        м. Чернівці, 58000, тел. 80673721499
                    ЗАЯВА
             про вчинення злочину
13 жовтня 2005 року при розгляді справи про порушення законодавства України „Про автомобільний транспорт” громадянином Вієру С.В., в якій я приймав участь як представник правопорушника (довіреність ВВМ № 231904), начальник відділу Чернівецького територіального управління Головавтотрансінспекції (вул. М.Тореза, 64-„А”) Савчук Василь Васильович умисно напав на мене. Він неодноразово ображав мою особисту гідність, погрожуючи фізичною розправою, постійно лаявся та принижував мою честь, обіцяв „вишвирнути” мене зі свого кабінету. Таким чином Савчук В.В. психологічно тиснув на мене, а також вдався до насильства. Апогеєм злочинних дій Савчука В.В. стало здіснення ним фізичної розправи наді мною, Бовкуном О.А., — юридичного представника громадянина Вієру С.В. Так, Савчук В.В. накинувся на мене та вдарив мене у ліве плече, чим завдав мені фізичного болю.
В результаті злочинних дій Савчука В.В. стан мого здоров’я різко погіршився: запаморочилась голова; почало боліти серце; від удару втратилась чутливість у лівій руці. Я вимушений був викликати бригаду швидкої медичної допомоги. Лікарі по приїзду на місце виклику надали мені невідкладну медичну допомогу, що підтверджується картою виїзду швидкої медичної допомоги № 55763 „А” від 13.10.2005 року (http://bovkun.com.ua/ua/files/163/SHMD_55763_a_13102005.jpg).
Окремо слід наголосити, що Савчук В.В. напав на мене тільки у зв’язку з тим, що я надавав правову допомогу та здійснював представництво Вієру С.В., якого Савчук В.В. притягав до відповідальності.
Вчинені Савчуком В.В. злочинні дії (нанесення удару та образа гідності) не входять в коло його повноважень, не надані йому законом та не передбачені правовим статусом його посади.
Замість розгляду справи Савчук В.В. вчинив фізичну розправу зі мною – представником Вієру С.В.
Савчук В.В. шляхом злочинної поведінки умисно ухилився від розгляду справи Вієру С.В. та не надав постанову про результати розгляду справи и.
Стаття 398 КК України встановлює кримінальну відповідальність щодо осіб, які своїми діями перешкоджають здійсненню правового представництва громадян.
Стаття 365 КК України, в свою чергу, передбачає кримінальну відповідальність службових осіб, які перевищили свої повноваження.
На підставі викладеного, керуючись вимогами статті 97 КПК України, прошу порушити кримінальну справу відносно начальника відділу Чернівецького територіального управління Головавтотрансінспекці Савчука Василя Васильовича за ознаками вчиненого ним злочину, передбаченого частиною 2 статті 365 та частиною 2 статті 398 Кримінального кодексу України.
18 жовтня 2005 року
Громадянин України О.А. Бовкун

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ