Человек не терпит насилия!

Об’єднання «Молода Україна ХХІ» заявляє про початок

31082

ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ГРОМАДСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ



“МОЛОДА УКРАЇНА-ХХІ”


м. Київ, вул. Кошиця 11,         ЗКПО          21709719


 


 


23/2005-09


 


Об’єднання “Молода Україна ХХІ” заявляє про початок


 брудної кампанії проти неї


 


 


Заява


 


Cьогодні в мережевих ЗМІ була опублікована заява «членів Головної ради Об’єднання “Молода Україна — ХХІ”, які заявляють, що вони не подавали жодних позовів до судових органів щодо рішень національної ради з питань телебачення та радіомовлення».


 


Згідно статуту Об’єднання “Молода Україна — ХХІ” виступати та робити заяви від імені організації можуть лише уповноважені на це особи. Анонімні «члени Головної ради» на це повноважень не мають. 


 


Рішення про позов звернення до суду Громадського об’єднання “Молода Україна — ХХІ” до Нацради приймалось колегіально керівництвом нашої організації.


 


Проте, керівництво «Молодої України — ХХІ» звертає увагу громадськості на те, що опублікована раніше заява є частиною брудної кампанії проти нашої організації, яка в останній час почалася в ЗМІ. На деяких телеканалах було подано неправдиву та неперевірену інформацію щодо статусу, лідерів та статутних положень нашої організації.


 


Метою цієї брудної кампанії є тиск та спроби змусити організацію відмовитись від позову стосовно рішень Нацради про видачу ліцензій за так званим “пакетним принципом”.


 


Нагадаємо, що в четвер згідно позову організації “Молода Україна — XXI” Господарський суд міста Києва своєю ухвалою призупинив дію рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення щодо видачі ліцензій переможцю конкурсу на мовлення на 22 частотах у регіонах.


  


В.о. Голови


Об’єднання “Молода Україна – ХХІ                                                                Кузка С.А.


 


                                                     ДОВІДКА.


1. Керівництво Об’єднання «Молода Україна – ХХІ» просить ЗМІ надалі подавати перевірену інформацію про статус організації, лідерів та позицію, яку Об’єднання публічно відстоює.


2. Об’єднання «Молода Україна – ХХІ» було зареєстроване 8 квітня 1999 року, свідоцтво №1158 (видане Міністерством юстиції України), статус організації всеукраїнське об’єднання громадян.


3. На даний момент Об’єднання «Молода Україна – ХХІ» не має жодного відношення до п-на Олеся Донія (хоча він стояв біля витоків нашої організації) та партії «Молода Україна» (очолюваною А.Коноваленком).


4. На даний момент Об’єднання «Молода Україна – ХХІ» не співпрацює з жодною політичною силою. Та не обслуговує інтересів певних фінансово-політичних груп.


5. Згідно статті 2 Статуту Об’єднання „Молода Україна – ХХІ”: „Основною метою діяльності Об’єднання є сприяння дотримання прав і свобод в Україні, задоволення і захист законних соціальних, економічних, культурних та інших спільних інтересів своїх членів”.


Згідно пункту 2.3. Статуту: «Для реалізації статутних завдань Об’єднання, відповідно до чинного законодавства:


·                   представляє та захищає інтереси своїх членів у державних органах…”


6. Це дає нам підстави виступати на захист прав і свобод громадян, які і були, на нашу думку, порушені Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення у частині пунктів 6-14 рішення № 308 від 02.06.2005 р. та  пунктів 53-55 рішення № 419 від 30.06.2005 р. „Про оголошення конкурсу на мовлення з використанням вільних каналів та частот. 


            7. На даний час керівником Об’єднання «Молода Україна – ХХІ» є Сергій Анатолійович Кузка.


            8. Лише уповноважені керівництвом Об’єднання «Молода Україна – ХХІ» особи мають право давати коментарі та виступати від імені нашої організації. Жодних документів, які уповноважували п-нів Галуха, Павловського та Гончарука робити заяви від імені Об’єднання «Молода Україна – ХХІ» не існує. Інформації про членство зазначених осіб в Об’єднанні у керівництва «Молодої України – ХХІ» також не має.


  


З повагою,


Об’єднання «Молода Україна – ХХІ»                                                        Кузка С.А.


 


 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ