Человек не терпит насилия!

Від агента КГБ до полковника СБУ. Микола Федорук

В цій невеличкій статьї я б хотів вам розповісти про пару скелетів в шкафу нашого екс мера міста Чернівці та депутата верховної ради України.

Микола федорук очолював місто 5 разів. До 1991 року він встиг побувати на багатьох керівних посадах тодішньої комуністичої партії, це і Першотравневий райком КПУ, перший секретар Першотравневого райкому ЛКСМУ. Але всі ми прекрасно знаємо що всі керівники і секретарі райкомів були прямо підпорядковані КГБ. І всі вони були агентами. Так і Миколу трохимовича завербував один з майбутніх кернівників КГБ(СБУ) в Чернівецькій області. І пан Микола став агентом Федіром. Він доносив, відчитувався і отримував накази. Тобто по факту він був своєрідною пешкою в ігрі.
Блискуча карьєра пана Федорука була завдяки тому самому КГБ. Так як хорошого агента КГБ загубити не хотіла. Ось усіма важілями допомогала Миколі Трохимовичу просуватись по карьєрних сходах. Але Радянський союз не був вічний і він розвалився з усім КГБ. Але стара команда залишалась змінились тільки кольори. І микола Трохимович стає мером. Де вже успішно знаючи керівну роботу підпорядковується СБУ. Новоствореній на базі КГБ новій структурі. І обличчя не міняються. Було достатньо один раз завербувати і цього хватило на роки:) Хороший агент. Час йшов а пану Миколі призначались звання. Так за плідну і довгу працю на наш «улюблений» мер став полковним СБУ.
Часи минають і ось прошла революція де Микола федорук себе ніяк не проявив, а лиш говорив і під руку с бурбаком ходив. Скажу вам чесно він просто боявся революції. Всі депутати її боялись. Бо позбутись кормушки мало хто хоче. Прийшла нова влада але пан Микола не захотів вертатись на посаду міського голови можливо подумав що це не його рівень чи що не зрозуміло, але просунув одного із імбіцилів Яценюка — Каспрука. Після оприлюднення пана Президента указу про розпущення верховної ради, екс мер швидко почав готуватись до виборів і надіючись що все пройде і без реклами взагалі не напрягаючись став чекати виборів. Але сталась одна біда прийняли закон про люстрацію де чорним по білому було ясно шо екс КГБісти не пройдуть, та щей СБУ оприлюднить з дня на день списки агентів КГБ. Ось би було це повним фіаско для пана Федорука но тут йому підфортило тому що кандидатів в Верховну Раду не люструють. Але народ в друге не обманиш і давайте пана Миколу пролюструємо самі.

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 4 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ