Человек не терпит насилия!

Царі Бучі. Версія 2.0. Повернення.

Після завершення активних бойових дій на Майдані і нібито зміни влади активність в медіапросторі мера Бучі А. Федорука та його кума і бізнес-партнера В. Карплюка трохи знизилась, проте, здається, вони починають повертатися в велику політику. Нещодавно з’явилась інформація нібито мер м. Буча Анатолій Федорук буде очолювати передвиборчий штаб Ю. Тимошенко на президентських перегонах і от маємо з достовірних джерел ще одну цікаву інформацію, до роздумів. Наші джерела повідомляють, що кум незмінного мера Володимир Карплюк буде неофіційно координувати роботу передвиборчого штабу кандидата П. Порошенка. Схоже, що куми вирішили зберегти владу за будь-яких умов і для підстраховки будуть допомагати двом найбільш рейтинговим кандидатам. Цікаво буде оцінити їх боротьбу між собою у випадку проходу у другий тур Тимошенко і Порошенко, певно що буде війна кумів не на життя, а на смерть.

Нагадаємо, що Федорука з Карплюком пов’язують давні родинні і бізнес зв’язки. Саме бізнес-структури Карплюка отримували дозволи на будівництво та ділянки під забудову в м. Буча від А. Федорука. Забудова цих ділянок часто була проведена без дотримання елементарних норм будівництва, десь будинки здавались без підключень до мережі водопостачання, електромережі, а інколи навіть без даху. Та суть не в цьому, порушення при будівництві це компетенція відповідних органів. А от що стосується політики, то нагадаємо, що Федорук активно агітував за Карплюка на виборах мера Ірпеня, неважко здогадатися навіщо був цей хід. Справа в тому, що в Бучі земельні ділянки вже майже всі розділено, а от в Ірпені ще лишились, тому для розширення своїх бізнес-інтересів і було прийнято рішення поставити на посаду мера Ірпеня вірного кума. Під час тих виборчих перегонів відбулась ще одна доволі темна історія з «самогубством» керівника охорони Карплюка. Місцеві жителі подейкують, що він став невигідним своєму керівнику бо забагато знав. Менше з тим зараз на часі вибори Президента України, по завершенні яких родичі скоріше за все збережуть свої позиції і продовжуватимуть ґвалтувати українські землі. І знову ж таки не зрозуміло за що боровся та помирав народ України на Майдані. Хто був, той і лишився при владі. Федорук так і не зрікся свої політичних поглядів і не вийшов з Партії Регіонів, партії, що розстрілювала українських громадян.
І останнє питання до керівників передвиборчих штабів П. Порошенко і Ю. Тимошенко, навіть якщо не брати до уваги, що в штабах їх опонентів працюють родичі, чому вони співпрацюють з регіоналами, які купляли та продавали голоси, фальсифікували вибори? Ми ж боролись за зміни. Чи може там теж вже всі домовились і давно відоме ім’я наступного Президента України… Вічна пам’ять героям Небесної Сотні. Амінь.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Один ответ

  1. Федорук-жадный жлоб,это понятно, но хитрый сука.Все крупные церковные конфессии Бучи- прикормлены, один-баптист Кульбич получил земли больше чем все коренные жители, и потому славят его как хозяина…Второе бабла немерянно- может купить и отмазаться от всех, знает куда в Киев деньги везти ( а денег пока хватает). А в Буче- детсадов на 30% хватает, школа забита,шприцы кругом между клумб,разливайки в каждом киоске, вечером страшно без ствола выйти..

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ