Человек не терпит насилия!

Переламай хребет продажному сьогоденню

7-го жовтня 2011 року сьома сесія міської ради була зірвана штурмом, про що повідомив пресу міський голова Володимир Дебой під час брифінгу.

Я виступив перед громадою на сходинках міської ради та наголосив на тому, що досить махати прапорами, настав час діяти, закликав унеможливити прийняття рішення про вирубку плодового саду. Та першим увійшов разом із людьми до сесійної зали.

Розгнівані та обурені намірами знищення чи не останнього зеленого куточка Житомира, ми, зламавши опір муніципальної міліції, потрапили до сесійної зали, заполонили задушливе її повітря чистим подихом народовладдя та оточили міського голову. Він залишився сам на сам із захисниками ботанічного саду.

Ні опозиція, ні члени виконкому, ні заступники не забажали заступитись за нього та спілкуватись із людьми.

А що ж опозиція? Вона навіть не спромоглась запропонувати людям присісти, враховуючи, що частина людей є похилого віку та інваліди.

Відбулось пряме народовладдя, люди висловили свою думку щодо збереження ботанічного саду. По суті, це були громадські слухання. А зараз на часі референдум, в який необхідно винести питання про недовіру та розпуск міської ради, а також збереження ботанічного саду та ліквідації заводу із оцинковки металу. Це повинно стати останньою крапкою для продажних депутатів.

24-го жовтня 2011 року я чекаю на тебе під стінами Житомирської міської ради. Лише разом ми переламаємо хребет продажному сьогоденню.

Руслан Коцюбинський, “Журнал Житомира

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

2 ответа

  1. нужно менять принципы формирования власти ,а мы выбираем кидалу депутата
    и не можем его отозвать потому,что нет закона и депутаты всех уровней
    для для избирателя не досягаемы

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ