Человек не терпит насилия!

В готелі у Туреччині отруїлися пів сотні українців

У готелі Limak Lara De Luxe Hotel в Ларі сталося масове отруєння, кілька туристів загинули.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Українські туристи отруїлися в турецькому місті Лара у п’ятизірковому готелі Limak Lara De Luxe Hotel. Загальна кількість постраждалих становить 260 осіб, з яких понад півсотні – громадяни України. Також постояльці готелю з України повідомляють про летальні випадки – загинули кілька людей після отруєння.

Після інциденту в готелі людей, які отруїлися, терміново госпіталізували. Їх стан оцінюється як важкий та середньої важкості. За справу взялася місцева влада та правоохоронці. Зазначається, що в готелі повинні провести інспеції, щоб з’ясувати причини масового отруєння. Розпочато розслідування.

Є ймовірність, що Limak Lara De Luxe Hotel взагалі закриють.

Коментарів щодо інциденту від українського посольства в Туреччині поки немає, як і інформації про стан постраждалих українців.

Готель Limak Lara De Luxe Hotel в Туреччині (фото: booking.com)

Як розповідають очевидці, відпочивальники в готелі часто скаржилися на поганий сервіс і випадки отруєння. Туристи кажуть, що в готелі їх “годують, як свиней” неякісною їжею і продуктами, які вже зіпсувалися. Крім того, йдеться і про контрафактний алкоголь. При цьому адміністрація Limak Lara De Luxe Hotel з метою “зам’яти” інциденти практикує спроби домовитися з потерпілими клієнтами.

Також очевидці стверджують, що поліція недостатньо активно реагує на заяви відпочивальників і скарги щодо цього готелю. Туристи підозрюють, що справа в корупції.

“Взагалі у мене склалося чітке відчуття, що готель економить на всьому: від їжі і напоїв – до обслуговуючого персоналу”, – розповіла одна з туристок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У «Базиліку» може бути кишкова паличка, — очільник Волині
Отруєння на поминках у Ківерцях: страви “заразив” працівник

Джерело статті: “https://konkurent.in.ua/publication/45048/v-goteli-u-turechchini-otruilisya-piv -sotni-ukraintsiv/”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ