Человек не терпит насилия!

В СУД по ВОЕННОЙ ПЕНСИИ

Создаю ветку ЧТО ДЕЛАТЬ для отстаивания прав военных пенсионеров, которые получили перерасчет по постанове кабинета министров №103 и лишились 1)90,80% 2)посчитали только календарные, без льготных 3)забрали надбавки (классность,секрет,особые условия,премии).Для поддержки и озвучки наших проблем выставил программку в новых лидерах, ПРОШУ ТУДА ЗАЙТИ И ОТДАТЬ ГОЛОС до 30 мая 2018 по адресу https://novilidery.com/lider/kian-sergii . Программка короткая, это сделано тактическим способом для того, что если дойду до чего то, чтоб сразу не обоср…сь. Такой способ, помимо площади, тоже эффективный и дорогой, но выступать за поднятые на 1 тыс.грн пенсию средств нет. Очень будут полезны ссылки на Ухвалы судов, где есть положительная динамика по этим вопросам.Добавляем сюда только нужное!Бред не по теме- в игнор! Боевой офицер https://novilidery.com/lider/kian-sergii адрес для писем [email protected]

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

523 ответа

  1. Надо бороться, чтобы отменили эту верхнюю планку пенсии в 10 прожитковых минимумов. Все надбавки, доплаты из-за нее летят коту под хвост. Когда этот чертов минимум поднимут нормально. Я прикинул, ждать до 24 года.

  2. Нынешнее правительство ни чем не лучше предыдущего,Гройсмана,Ревы.Все обещания уходят на следующий год.Как говорит Лазебная пенсия начисляется по очень сложной схеме, нужно садиться и разбираться,стыдоба такое публично заявлять.В этом году пролет,если не примут законопроект 2141 во 2 чтении, соответственно в бюджет следующего года опять зеро.Поэтому как сказал полковник наступает час Ч.все под администрацию президента 14.07.21 и идти до победного,пока нас не услышат.

  3. Каждый год одни отмазки.Одни решили выдавать пенсию в кредит на 3года,другие считают,что пенсия начисляется по очень сложной схеме,нужно садиться и разбирается.Обычный круговорот воды в природе.У каждого забрали 50% пенсии.Поэтому убедительная просьба14.07.21г.всем к администрации президента чтобы нас все—таки услышали.

  4. А действительно! Норма про максимум пенсии в 10 ПМ касается закона об общеобязательно пенсионном обеспечении, но никак не закона 2262, по которому военные уходят. Так с какого хера нам ограничивают?

  5. В году 2016 во все пенсионные законы, в том числе 2262, в связи с тяжелым положением в стране ввели норму про 10 пм, даже сумму конкретную указывали, чтото типа 10760. Потом продлевали эту херню каждый год. И это были не зеленые, это эти пидары яйценюк, рева-сука диетолог херов, порох и гнойсман-ублюдок.

  6. А Ви почитайте рішення суддів з питання обмеження пенсії — один суд знімає,інший відмовляє,фантазія і тільки.Коли вступив в силу цей закон щодо обмеження, в прикінцевих положення законодавець записав, що він не застосовується до тих пенсіонерів хто пішов на пенсію до вступу закону в силу (восьмий чи дев’ятий місяць 2011).

  7. Зміни, що внесені до частини сьомої статті 43 Закону № 2262-ХП, яка визнана неконституційною і втратила чинність за рішенням Конституційного Суду України від 20.12.2016 № 7-рп/2016, дозволяє стверджувати, що з 20.12.2016 у Законі України від 09.04.1992 № 2262-ХП “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб” відсутня частина сьома статті 43, а внесенні до неї зміни, не можуть бути реалізованими, і, відповідно, зміни самі по собі не створюють підстав для такого обмеження, а, чинна на час спірних правовідносин редакція статті 43 Закону України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”, НЕ ПЕРЕДБАЧАЄ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ТЕ, ЩО МАКСИМАЛЬНИЙ РОЗМІР ПЕНСІЇ ПРИ ПЕРЕРАХУНКУ НЕ МОЖЕ ПЕРЕВИЩУВАТИ ДЕСЯТИ ПРОЖИТКОВИХ МІНІМУМІВ, ПРИ ВІДСУТНОСТІ ТАКОГО ОБМЕЖЕННЯ ЩОДО ЗДІЙСНЕННЯ ПЕРЕРАХУНКУ ПЕНСІЇ, У СТАТТЯХ 51, 63 ЗАКОНУ ЩОДО ПЕРЕРАХУНКУ РАНІШЕ ПРИЗНАЧЕНИХ ПЕНСІЙ.

  8. Мені до 10 ПМ дуже далеко, не загрожує, з великими окладами хай торбуються (вислуга 31, коеф.37). Дай Бог суд подолати (суддя дуже прискіплива і полюбляє тягнути час). ПФУ — гнила установа, нам пенсію сплачують с держбюджету, а не із солідарних зборів, тому і адмініструвати її повинні організації, що призначали пенсію. Таку думку маю.

  9. От і з”ясовується, що військовики ніякого віднощення до солідарки ПФУ = НЕ МАЮТЬ!7 То чому би і не повернутися до держбюджету, тобто до МО, чи ще, МОЖЕ. на “НАКОПИЧЕННЯ” приціл налаштовано ???

  10. доки ти не поймеш що ти сам для себе усе все дермо зробив, виходу не знайдеш

  11. ЛЮБ”ЯЗНИЙ, а то про кого йдеться?=…ПФУ — гнила установа, нам пенсію сплачують с держбюджету, а не із солідарних зборів…

  12. Просто у власти находятся потомственные кретины. Кто прошел Академию Геншатаба знаеает как этих запападенцев вукраины не используй все равно это продажная скотина. Вот от этого и надо отталкивается.

  13. …как этих … не используй все равно это продажная скотина…
    Из фактов ДЛИТЕЛЬНОГО или НЕОЛДНОКРАТНОГО использования что-ли. Да не личного ли??? На вопрос то ответ нвдо бы дать (хотябы, в части, = ГНИЛОСТИ,,,)???

  14. Аналітична група Міністерства соціальної політики працює над питання пенсійного забезпечення і шукає вихід із ситуації щодо незадоволення пенсіонерів МВС розмірами виплат пенсії.Один з варіантів вирішення питання, це передати фінансування пенсії ОТГ (об’єднаним територіальним громадам).Цей варіант дуже підходить до поліцейських, а саме в даний час є дільничний громади, передати інші служби (слідчих, оперів).Таким чином буде “розгружено” ПФУ.

  15. Виплата пенсій військовослужбовцям та членам їх сімей
    забезпечується державою за рахунок коштів державного бюджету
    України. МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

    Н А К А З

    N 205 від 08.08.94 Зареєстровано в Міністерстві
    м.Київ юстиції України
    5 вересня 1994 р.
    за N 212/422

    Про затвердження Положення про порядок призначення
    та виплати в Міністерстві оборони України
    державних пенсій і допомог військовослужбовцям та
    членам їх сімей

  16. Згідно з Висновком Міністерства юстиції України від 30 травня 2005 року N 9/41 рішення про державну реєстрацію наказу Міністерства оборони України від 8 серпня 1994 року N 205 скасовано та 7 травня 2007 року зазначений наказ виключено з Державного реєстру нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади

  17. Якщо чесно в нас є пенсіонери які живуть 90 роками,попередній приводить наказ МО 1994 року про виплату пенсії військовим пенсіонерам.Ви, що в лісі проживали і не знали що в Україні вже пройшли три революції, змінилось десяток міністрів оборони, з питання перерахунку пенсії за цей час прийнято також десяток нормативних актів.Україна іде в НАТО в Європу, а Вин приводить наказ МО 90 років.

  18. Звертаюсь до розумників, що живуть в країні, де три революції відбулися. Ви до теперішнього часу отримуєте пенсію за законом 1992 року 2262, судитесь і постійно використовуєте положення, які були закладені у Закон ще у 1992 році. Хоча змін у цьому Законі вагон і маленький візочек, посилаєтесь на Порядок 3-1, прийнятий аж у 2007 році (нічого не кажу про останню революцію). Не сподобалось витяг з відміненого Наказу МО України, а що змінилося у житті? З яких ресурсів здійснюється виплата пенсії, не з держбюджету? Крім цього, щодо ПФУ — наприклад у відзиві на мій позов по ДВГЗ вони пишуть, що “нададана позивачу відповідь (мається на увазі з ГУ ПФУ), оформлена листом (номер листа) на його заяву, що подана згідно Закону України “Про звернення громадян”, не породжує певних правових наслідків та не містить ознак рішення органу публічної влади, а носить інформаційний характер і не набуває статусу рішення в розумінні п.1 ч.1 ст.19 КАСУ, тому не може бути оскарженою в адміністративному суді в порядку адміністративного судочинства.” З метою обгрунтування власної правової позиції посилаються на постанову ВС від 21.06.2018 у справі №758/8247/16-а. Відповідь, що прислали на мою заяву вони відносять до інформаційного повідомлення. Хоча по факту звернення вони мусили рекомендувати мені особисто звернутися до управління ПФУ для отримання заяви (встановленого зразка) та пакету завірених ними документів, передбачених Порядком подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій відповідно до Закону України. Не знаю як відреагує суддя на такі закіди ГУ ПФУ, но повединка пенсійного органу явно ворожа. До того ж, вони зачепилися за пропущений шестимісячний строк звернення до суду (ч.2ст.122 КАСУ). Я подав позов у червні п.року, а з їх меркувань мусів робити це негайно після вступу в законну силу справи 8324. Короче доказів “дбайливого” ставлення до недоплати пенсії у ПФУ достатньо.

  19. Почитайте круглий стіл суддів з Третьяковою, представниками Міністерства соц.політики,Мін’юсту,(судово — юридична газета) і буде ясно, що нам скоро пенсіонерам буде п..дець……

  20. Почитайте круглий стіл суддів з Третьяковою, представниками Міністерства соц.політики,Мін’юсту,(судово — юридична газета) і буде ясно, що нам скоро пенсіонерам буде п..дець……

  21. Гарна стаття, дякую. Окремі перли Третьяквої просто вражають:”Тут Галина Третьякова задалась вопросом, являемся ли мы социальным государством или нет – это смотря с какой стороны смотреть.

    Если говорить сегодня о том же финансовом состоянии Пенсионного фонда. Да, в 2015 году было принято (Яценюк!!!)невзвешенное решение об изменении почти вдвое ЕСВ без пересмотра расходной части. Была идея в том, что бизнес у нас одумается, начнет честно платить налоги, заработные платы и увеличится количество поступлений. Но в итоге мы увидели, что бизнес просто стал богаче. А трудовой ресурс – те средства, которые получал, те и получает. И будем откровенны – 40% в конверте. Это закладывает невозможность по сути выполнения соответствующих обязательств.” – Далее Галина Третьякова подошла к тезису о том, что «социальные выплаты государство может и не гарантировать».

    ____ Воїстину пісець

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ