Человек не терпит насилия!

Прокурор Стрелюк

Ще недавно громадяни прямо в кабінеті люстрували Васильківського міжрайонного прокурора Яна Стрелюка, який підробляв кримінальні справи щодо відсутності реакції спецпідрозділу «Тигр» і «Барс» в Василькові під час Майдану, проявив халатність в розслідуванні резонансних справ, по яких вони неодноразово зверталися, “вмочив роги” в бюджетні афери, комунальні справи та багато іншого. Також бійці пригадали прокурору і «інертність» в інтригах навколо підпалу будинку одного з бійців батальйону «Україна» — депутата міськради Панджакідзе.

 Детальніше.

На початку літа було скоєно підпал квартири місцевого активіста Евромайдана, а нині військовослужбовця, грузина за походженням, Віктора Панджакідзе. Квартиру його спалили з другої спроби, причому, перша невдала спроба відбулася в ніч на 31 травня, а в ніч на 1 червня будівля була спалена дотла. В момент скоєння підпалу в будинку знаходилися діти і дружина Панджакідзе, які дивом врятувалися. На власному прикладі боєць переконався, що поки він захищає країну на Сході України, ні хто з правоохоронців не може гарантувати належний рівень безпеки його сім’ї. Міжрайонна прокуратура так і не провела справедливого розслідування по цій справі, навпаки, зробила все, щоб «зам’яти» питання, підробляючи документи. За словами самих військовослужбовців, це і стало причиною того, що вони приїхали до Василькова і винесли ультиматум прокурору Стрелюку.
У підсумку Стрелюк написав заяву за власним бажанням.

В липні цього року розгорівся скандал, в якому Васильківські міська та міжрайонна прокуратури не могли поділити ласі шматочки передмістя — віджаті приватниками земельні ділянки в Глевасі. Цього літа доля 23 земельних наділів по 0,1 га Глевахівської селищної ради на території військового містечка №11, приватизованих ще в 2010 році опинилася в руках Стрелюка. Тоді хороший прокурор Стрелюк, як керівник Васильківської міжрайонної прокуратури, зажадав заарештувати приватні, незаконно приватизовані ділянки в Глевасі та скасувати рішення Васильківської міськради про передачу землі приватним особам.

Сам Стрелюк після свого відходу говорив, що піти з Васильківської прокуратури його змусило все «в комплексі». Довго не довелося Стрелюку нудьгувати. Через місяць після свого звільнення з міжрайонної, він отримав нову посаду — заступника прокурора вже столичної прокуратури. Там зовсім недовго він покерував, але вже встиг засвітитися, коментуючи справу про банду київських прокурорів і ментів, які в кінці серпня зухвало пограбували столичний ювелірний салон «Graff»). Правда, незабаром частину награбованого вони підкинули під стіни рідної прокуратури. Який був мотив у злодіїв в погонах? Загладити свій прокол і вимолити прощення у Генпрокурора? Але тодішній заступник прокурора Києва Ян Стрелюк висловив думку, яка підтверджує, що прокурорська система наскрізь прогнила. Бачачи ситуацію зсередини, він припустив, що «злодії в погонах намагаються полегшити свою долю, розуміючи також, що вони ніколи не зможуть реалізувати всі ці коштовності ні через ломбарди, ні іншим способом». В даному випадку, прокурор Стрелюк натякнув: немає збитку потерпілому, а значить, доля погорілих на «ювелірки» прокурорів полегшиться.

Тепер «пощастило» Полтавщині, куди й прийшов Стрелюк обласним прокурором.
Тільки виникає запитання: чому очолювати прокуратуру Полтавської області довірили людині, що не виправдала надій людей у Василькові і в Києві? Чи пам’ятає Віталій Ярема про свою обіцянку розібратися з прокурорами, які заплямували честь мундира?
Полтавська земля стала для Стрелюка найуспішнішою у фінансовому
плані.
Не встиг він прийти на Полтавщину, як відразу почав плідно працювати з колишнім прокурором області Мироновим та його заступником Тараном, які відомі всьому загалу тим, що за Пшонківських часів обклали всю область «прокурорськими податками» та так вміло, що стали мільйонерами.
Корумповані працівники прокуратури, близькі до Миронова та Тарана, тай сам Таран, особисто, прямо в кабінетах обласної прокуратури вимагали у підприємців хабарі, погрожуючи при цьому застосувати відповідні штрафи або порушити кримінальні справи.
Нагадаю, що саме Миронов та Таран, спільно з колегою Стойкою збирали інформацію про всіх правозахисників та підприємців, які були на Майдані. Підробляли та порушували кримінальні справи стосовно активістів, про що є документальні докази.

Знаючи про таке темне минуле Миронова та Тарана, Ян Стрелюк з великим задоволенням приєднався до них та почав заробляти мільйони, та не просто гривень, а доларів.
Миронов та Таран передали Стрелюку всі свої корупційні теми, які працювали раніше, звісно за відповідний відсоток від суми подальшого спільного заробітку.
До прикладу, кримінальні справи, які надумано заводились протягом останніх років Пшонківськими корупціонерами Мироновим і Тараном за ухилення від сплати податків щодо найбільших підприємств та підприємців області, тепер перейшли до «чесного і порядного» прокурора Стрелюка.
Про мільйони, отримані внаслідок їх закриття Стрелюком страшно й говорити сьогодні.
Для відома: особисто сам Стрелюк отримав за останні 2 місяці понад 1 мільйон 600 тисяч доларів США за «продані» податкові кримінальні справи (ухилення від сплати податків).
Як не банально це звучить, про це говорять самі ж підприємці, з яких «збили» вказані суми грошей.
А тепер конкретика.
Із понад 100 цьогорічних кримінальних справ, порушених за ухилення від сплати аналогів, 20 направлено в суд. Таким чином 90 справ Стрелюком продано. А це: приватне підприємство «Ручки-Агро» (понад 2 мільйони гривень), «Лан-Агро» (більше мільйону гривень), Полтавська птахофабрика (понад 13 мільйонів гривень), Техвагонмаш (2 мільйони), далі — Гадячгаз, Полтавський ГЗК, Єрестиківський ГЗК… І на цьому список тільки починається, а апетит збільшується.
Продаються за солідну винагороду не тільки податкові, а й інші справи, які щоденно моніторяться як самим Стрелюком, так і його помічниками.
А ще здирання мільйонів з нафтогазових компаній.
І це Ян Володимирович тільки входить в азарт.
Краще б ці гроші пішли на підтримку військових в зону АТО.
А так вони в широкому кармані Стрелюка.
Запитайте у тих, бізнесменів, які ці мільйони віддавали Стрелюку та його покидькам-прокурорам. А де ж честь мундира?

Паралельно із Яном Стрелюком, точніше за погодженням з ним, до цього часу їздить по області на БМВ Х-6 та збирає «дань» за кожний місяць Таран. Тарана постійно бачать як він спілкується з підприємцями. Тож виникає запитання — в статусі кого? Звісно — у статусі правої руки та казначея нинішнього прокурора області — Яна Володимировича Стрелюка.
Зав’язалась тісна дружба у Стрелюка і з його заступником Андрієм Стойкою, призначеним на цю посаду ще Пшонківським прокурором Мироновим.
Не варто й говорити причину такої дружби. Всі ми розуміємо, що Стойка також носить Стрелюку грошенята. Тай не малі. Шляхи та форми заробітку започатковані ще за керування Пшонки та продовжують діяти сьогодні.
Так що ж змінилося від тоді, як розігнали Пшонківське кодло? Відповідь: нічого.
Чому далі продовжують топтатися по українському народові такі оборотні в погонах як Стрелюк, Таран та Стойка?
Невже немає сили і патріотичного духу їх зупинити?

Ганна Стойко для ”ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

14 ответов

  1. Люстрация прокуратуры не касается.Все худшее из ментовки в атот рассадник коррупции
    привнес и Ярема, возглавив прокуратуру, и действующий под патронатом гр-на кондитера,который тоже ведет незаконную стройку,декларируя светлый,но тернистый путь к правовому и евро
    пейскому государству.

  2. Господа предатели Майдана и погибших героев! Господа Порошенко, Яценюк, Ярема, Турчинов, Наливайченко, Луценко! Самых лучших Вам пожеланий, которые только можно пожелать пришедшим к власти на крови патриотов и героев. У Порошенко и Луценко сыновья тоже були пулеметчиками. http://censor.net.ua/video_news/318118/sportzal_massaj_i_ujin_v_restorane_prokur or_iz_drujkovki_dmitriyi_sazonenko_slujit_pulemetchikom_v_zone

  3. [img]http://vk.com/images/gift/533/96.png[/img]

    Ярема спасает за миллионы бабла взяток своих бандитов — прокуроров от люстрации:

    “Спортзал, массаж и ужин в ресторане”, — прокурор из Дружковки Дмитрий Сазоненко служит “пулеметчиком” в зоне АТО, чтобы избежать люстрации. ВИДЕО
    Коррупционную схему взяли на вооружение чиновники, которые по закону имеют право сохранить должности, если пойдут служить. Вместо жизни в окопе — спортзал, массаж и ужин в ресторане. Так служит в АТО — один из мобилизованных чиновников Донетчины.

    Как сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на ТСН, на войне он числится пулеметчиком, а в гражданской жизни, должен попасть под первую волну люстрации.

    Источник: http://censor.net.ua/v318118

    Справка: по всей стране подельники кровавого клана Януковича (а их в прокуратуре несколько тысяч!) за взятки лично Яреме отбывают в АТО на десять дней и там пьянствуют в тылу с себе подобными мафиози. Например, зам прокурора города Харькова
    Бударный уже отмыл свое преступное прошлое через блядство в АТО!!!

  4. Особисто знаю Стрелюка Я.В. як працівника прокуратури. Він перш за все є професіоналом своєї справи, має великий стаж роботи в прокуратурі та саме головне в його роботі всі хто з ним працював знають, що якщо особа вчинила злочин — повинна відповідати за це. З приводу самої статті — заказуха тих, хто дійсно був при кормушки та в корупційних схемах, а зараз за вказівкою Яна Володимировича, його безпосереднім керівництвом та контролем, ці схеми поламали та притягують до відповідальності винних осіб.

  5. В ОРД запрацював комерційний відділ?
    Авторка, а хто ще з Васильківського району потрапив під “люстрацію від Панджакідзе”?
    Чи решта “недолюстрованих” обійшлися штрафом?

  6. Чула дзвін, та не знаю де він. Таким є правильний заголовок цієї скромної фентезі про нанаситного монстра та глитая Стрелюка. Тому прошу авторку пояснити декілька пікантних моментів буйного розгулу уяви.
    1. Скільки прокуратур у Василькові — одна міжрайонна, чи цілих дві, які борюшкаються за ласі шматочки землі?
    2. Де зараз екс-прокурор Київської області Бабенко, який погрозами та матюччям спонукував Стрелюка написати рапорт про звільнення “за власним бажанням”? невже подався в люстратори разом з авторкою статті?
    3. Де зараз екс-генеральний прокурор МахніцькийЮ який видав наказ про звільнення Стрелюка вже після свого власного звільнення? Теж подався в люстратори та правдоборці?
    4. Хто здійснює досудове слідстве, прокуратура, чи слідчий відділ МВС? Як закінчилося слідство в справі про підпал будинку Панджакідзе, проводити яка начальнику Васильківського МВ Колбатову та начальнику СВ Устенку від червня 2014 року Стрелюк заважати не міг? Чи всі палії, а насамперед — в пагонах, вже сидять в клітках, камерах та на зонах?
    5. На яких виборах авторка обрала Панджакідзе депутатом міськради і якої? Бо в числі депутатів Васильківської міськради особи з таким прізвищем немає.
    :.Найважливіше. Кому на криваву мозолю на руці, яка “ніколи не крала”, якому законослухняному патріоту України, кришталево чистому борцеві проти всіх (крім окремих, з іншими прізвищами) прокурорів наступив брудним прокурорським чоботом бездушний Стрелюк одночасно на Київщині та Полтавщині????

  7. Діма Таран бігає до Стрілюка і вимагає, щоб той поновив його на посаді Диканьського прокурора. Бо його не правильно люстрували і звільнили.

  8. Діма Таран- кастрірований, тобто люстрірований і поновити його на роботі може лише суд, а не стрелюк і Діма і стрелюк про це добре знають. А прокурорам,які стрелюку не башлають,ян шле перевірки, а потім вирішує питання

  9. Что еще должен сделать Енакиевский ?!?? !!! Личный палач Януковича все заказы исполнял все Украину накрыл смотрящими, Эскадрон смерти сдела, что бы убивать на Майдане людей!!!! Сейчас спонсирует ДНР и ЛНР!!!! Ненавидет Украину!!! А Яреме и МВД и СБУ мало его преступлений!!!!!!!!!!!!!! За что погибали люди??!!!! Что бы Енакиевский на свободе был??!!!!

  10. Знайшла ту особу, якій Стрелюк одночасно наступив на криваву мозолю на Київщині та Полтавщині. Руслан Бадаєв. Екс-нардеп, “обраний ” в минулому році по 94 Обухівсько-васильківському округу, голосувальник 10 та 16 січня, голова Фастівської районної організації партії регіонів, найбільший ( при допомозі Тетяни Засухи) торбовоз-гречкосій. Ляшко з Лозовим каравани зупиняли. Він же власник Гадячсиру, про який жалісливо плакала авторка фентезі. В лютому цього року Стрелюк відкрив кримінальне провадження по факту підкупу виборців командою Бадаєва, в якому стані справа — сьогодні таємниця. В серпні цього року Стрелюк відкрив кримінальне провадження проти керівництва Гадячсиру за невиплату працівникам підприємства понад трьох мільйонів гривен заробітної плати. Гаманець Бадаєва схуднув на три “лімона”, працівники отримали свої зароблені гроші 9 грудня. В якому стані кримінальна справа — сьогодні таємниця. Чи не Руслан Бадаєв ощасливив своєю гнівною інвективою читечів ОРД та Речинського?

  11. самый лучший вариант люстрации это пробить голову молотком, за такого гада условно дадут не более

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ