Человек не терпит насилия!

Что происходит в киевском главке СБУ???

Добрый день. Кто-нибудь вообще следит за беспределом, который происходит в ГУ СБУ Киева и области? Пока страну захватывают оккупанты,в киевском СБУ продают должности и дерибанят нажитое??? Начальник экономики совинский прошел люстрацию за кругленькую сумму! Эта тупая свинья только виски жрать умеет днями, интеллекта ноль, вот жопу лизнуть — так он мастак. Еще и в замы подтянул тупого лисененка, который два слова связать не может, вечно перепуганный и ссытся так что заикается.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

359 ответов

  1. Ага! Эти как раз помогут! Кричите громче!
    Грицака гнать с должности главы СБУ, как абсолютно некомпетентного балабола!

  2. А вот мне интересно — может все-таки НАБУ займется вот такими фактами и лицами, которые перечислили корреспонденты? Вроде коррупция налицо. Посмотрим?

  3. Крах системи «сім’я».
    І коли свої починають зраджувати, стає зрозуміло, що стан справ приходить в занепад, система починає руйнуватися.
    Всі кому потрібно, знають, як та з яких мотивів призначався за ініціативи Кучми пан Назаренко. Але крім боротьби з прокурорськими, сбушниками і міліціантами за надходження грошей із західних наземних пунктів пропуску через державний кордон України та підземних тунелів під ним, Назаренко перед відставкою вирішив, за проханням своєї доньки та її чоловіка, заробити на двох самопідйомних бурових установках В-312 і В-319 та нафтовидобувної платформи “Таврида”, які є власністю України.
    Розуміючи, що Автономну Республіку Крим та м.Севастополь продали та не збираються захищати, Назаренко «самостійно» прийняв рішення взяти участь в чергових епізодах широкомасштабного грабежу майна України та нанесення шкоди прибутку держави пов’язаного з видобутком природних ресурсів.
    За проханням доньки, а точніше її чоловіка — Диковицького, який очолює Департамент цінової політики НАК «Нафтагаз України» та знаходиться у списках Магнитського (заборонено в’їзд в США та ЄС), Назаренко надав команду «на користь свого зятя» відвести прикордонні катери (в доповідній Президенту вказано: … внаслідок штормового попередження …, а як російськи буксири під час шторму, зайшли, зачепили та взяли на буксир? Кому шторм, а кому не шторм!), які охороняли в нейтральних водах бурові установки В-312 і В-319, чим забезпечив чергове порушення суверенних прав України як прибережної держави на розвідку та розробку природних ресурсів у її територіальному морі та на континентальному шельф.
    Черговий етап порушення прав власності України відбувався за участю генерала з клану «Кучми» на фоні ризиків арешту в нетральних водах анексованих установок і платформи за позовом НАК “Нафтогазу України”. Внаслідок чергової домовленості «кумівського» чи точніше «кучмівського» генерала Назаренка, після відведення українських прикордонних катерів охорони — російською стороною змінено розташування у Чорному морі двох самопідйомних бурових установок В-312 і В-319 та нафтовидобувної платформи «Таврида».
    Тільки здогадуватися можна, скільки отримала чергова «сім’я».
    Як відомо, вартість лише однієї нової установки, під час закупівлі у 2011 році за $400 мільйонів НАК «Нафтогаз України», що продала Україні Норвезька компанія Ferncliff через дочірню компанію Standard Drilling за $220 мільйонів, на етапі розміщення в грудні 2010 року цього замовлення у ведучого сінгапурського виробника Keppel Fels складала $ 179 мільйонів.
    Чи поділилася львівсько-кримська «сім’я» Назаренка (починав службу зі Львова потів в АРК та з Криму свого генерал Бляшенко зібрав, якій і досі постачає з АРК морожену рибу та консерви незважаючи на всі блогади) з українськими «сім’ями» Порошенка, Гройсмана чи Яценюка (з яким напевно будує «Стіну») за черговий перерозподіл майна України? Чи винагороду від одних росіян, як завжди, поділили з іншими росіянами? Ще може Кучмі щось заніс? Але, як сказала дружина Назаренка, раніше перебуваючи на посаді головного бухгалтера в офісі на Мечникова, — не рахуйте чужі гроші, заробляйте, як можете…

  4. Це що виходить — що в СБУ самі пройдисвіти працюють? Чи може хоч трохи чесних лишилося? Які без коштовних автомобілів. Еліта нації!

  5. Какая элита! Кто элита? Это — натуральные палачи Майдана, пропившие честь, совесть и свои “чистые руки”.

  6. Президент Петро Порошенко взяв участь у засіданні колегії Служби безпеки України, присвяченій підведенню підсумків 2015 року.

    Глава держави відзначив кардинальні зміни, які відбулися в СБУ за останній рік. «Ми побудували С безпеки України, і сьогодні весь Український народ і я як Президент і як Верховний Головнокомандувач бачу перед собою натхненних військовослужбовців, які впевнені у своїй надзвичайно почесній і важливій державницькій місії», – заявив Петро Порошенко.

    Поняли? “Фактично Нову “ ))))))

  7. Что ему написали — то он и брякнул. Какая новая Служба безопасности? Какие новые кадры? Зачем народу пыль в глаза пускать? Кадры у нас все те же. Чуток народу поуходило, новые мигрировали из проблемных регионов к нам в Киев, функционал немного поменяли и приоритеты. Все остальное — стабильно. Кто жил раньше — и сейчас живет неплохо. Щимят бизнесменов,покупают машины и квартиры, строят дома (некоторые свыше 2 млн.долларов). Отдельная каста — это затаившиеся. Они опаснее всех.

  8. Скоро вернутся голодные батальоны и все будут отбирать или беженцы которым негде будет жить реестры открыты

  9. Лидер “Правого сектора” Дмитрий Ярош уверен, что благодаря решениям нынешнего главы СБУ Василия Грицака в составе ведомства созданы подразделения патриотов для защиты Украины в зоне АТО Источник: http://censor.net.ua/n362034
    Т.е. возникает резонный вопрос — остальные подразделения в СБУ — это из кого??

  10. Службу надо было создавать с нуля. А пока нам просто пересчитывают и повышают зарплаты. Значит мы того стоим ! )))

  11. Пока вроде на 25 процентов. Маловато конечно. Но хоть что-то…И сбить ни с кого не получается. Все бизики ушлыми стали. Чуть что — в ВБ.

  12. Не треба скиглити. Скоро ми вам віддамо вашого Дмитра Совинського і будете жити по старих схемах.

  13. Ну вот и результаты служебной проверки по нам обнародовали….

    Співробітник на ім’я Масьондз також їздить не на своїй автівці. Lexus NX вартістю від 50 до 70 тисяч доларів належить матері працівника СБУ. Співробітник пояснює, що його батьки мають особисте селянське господарство.

    http://www.radiosvoboda.org/content/article/27488432.html

    Та м еще до десятка фамилий…. У нас все “по честному, без обмана” )))

  14. Для волыняки. Нет уж, родной. Не надо нам отдавать Совинского. Неоднократно уличен нами в крысятничестве. Все отжатое делил “по честному”. Отсюда и квартиры с машинами. Нюхайте свои цветы сами!

  15. Нам його “не прогодувати”. Дуже ненажерливий. Ви його випестили — тому забирайте свій непотріб знову на Київ. Бо його апетити нам не по кишені.

  16. А в СБУ взагалі коли небудь буде щось на кшталт люстрації? Або переатестації?
    Дуже хотілося би побачити результати. В усіх відомствах щось робиться, а в СБУ — тиша. Нова поліція завжди публікує результати. http://www.kyiv.npu.gov.ua/uk/publish/article/249362

  17. Не нужна нам никакая люстрация. Мы — лучшая часть правоохранительной системы государства. Поэтому лучшая часть и должна жить лучше. Простая и нормальная логика. А кто думает не так — то становится нашим врагом со всеми вытекающими последствиями. Трепещите, казнокрады! Мы до вас всех доберемся.

  18. А ты случайно не тот мздоимец и разводила бизнесменов на бабки Димон Совинский, о котором тут писали?

  19. Ну а жить-то нам как-то надо? Вот и крутимся, как можем. Там чуть-чуть, там чуть-чуть отщипнем. Зарплаты невысокие (хоть и подняли). А хочется размаху и куражу, машин и квартир и т.д. Наша Служба и опасна и трудна!

  20. Вот из-за таких, как ты, и просрали всю Революцию Гідності. Такие, как ты — неискоренимы в любой системе, включая СБУ. Про таких, как ты, говорят — кому война, а кому мать родна. Не добралась до тебя люстрация! Хотя в вашей Службе ее и не было совсем. Ограничились составлением деклараций, в которых все на женах, мамах, папах, бабушках и дедушках? Но не расслабляйся… Война не вечна. Вернутся нормальные ребята и спросят за все с вас! Ох как спросят!

  21. Державна таємниця
    28-1-2016
    ГАЗЕТА «РІВНЕ ВЕЧІРНЄ»

    Не знаю, як вас, а мене особисто скасований приїзд до Рівного нашого всенародно обраного президента зацікавив не почищеними вулицями та захованими подалі смітниками — це нормальна робота господарів, які чекають на високого гостя. Цікавими були не вулиці та смітники, цікавими були люди! Бо ж люди — це, як відомо, головне у будь-якій справі. Тож напередодні очікуваного приїзду Петра Порошенка на його майбутньому шляху та біля приміщень, де він мав побувати, зібралися сотні кремезних чоловіків у цивільному. Не двірників, не поліцейських чи як їх там тепер називають, не “представників громадськості”, зігнаних за рознарядкою, а невідомо кого. Можете заперечити — добре відомо кого! Тих самих, які непомітно несуть свою нелегку службу з охорони нашої з вами державної безпеки. Міг би погодитися, якби не одна деталь. Справжні професійні працівники служб безпеки насправді непомітні (!). Їх не відрізниш від простих перехожих, від тих самих двірників. Ну, коли добре придивитися, то відрізниш, але хто до тих перехожих і двірників придивляється! Саме так працює справжня охорона у всьому світі і, сподіваюся, у нас теж. Тому в разі чого поруч із потенційним терористом завжди знайдеться непомітна прибиральниця, яка скрутить того терориста у баранячий ріг. Скрутить швидко і непомітно для навколишніх. Так є, так і має бути. Хто ж тоді оці дебелі дядьки, що стирчали у понеділок по периметру майдану Просвіти у Рівному, де знаходиться будівля обласної держадміністрації? Не знаєте? І я не знаю. Тому що це — державна таємниця. Добре відомо, що яка держава — такі й таємниці. Насправді ні для кого не секрет, що в надрах наших численних спецслужб (хто їх рахував?) комфортно і сито влаштовані тисячі отаких дебелих дядьків, які невідомо чим займаються. Власне, чому невідомо? Нічим вони не займаються. Просто ходять на службу і одержують належне грошове та інше утримання. І здається мені, що порівняно з проклятим комуністичним минулим цих мужиків стало у кілька разів більше. Причому більше їх стає з кожною новою владою, яку ми регулярно демократично і не дуже змінюємо. Нова влада приводить своїх здорових мужиків, на яких, як вона думає, може покластися. Колишні теж залишаються. Куди їх подіти, вони ж нічого не вміють! Отак їх і назбиралося. Приїзд президента — привід для них усіх показати свою “службу”. Запитаєте, що я цим усім хотів сказати, яке послання донести до наших читачів? Відповім — ця замітка не послання, а розкриття державної таємниці. Таємниця полягає в тому, що в разі чого чинній владі не допоможуть оті тисячі вгодованих мужчин у цивільному. Навіть сотні тисяч не допоможуть, навіть мільйон! Хотілося б, щоб влада цю таємницю знала. А головне — ніколи не забувала!

  22. Яка користь від знедоленого СБУшника? ТОму вони усі вгодовані та кригломорді, як наш керівник економіки, якого ви нам прислали. Мабуть йому дуже ситно жилося в столиці. Пика дуже кригла. Навіть спортзал не допомогає.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ