Человек не терпит насилия!

Козлов В Є. — новий керівник УСБУ в Рівненській області

Нарешті, є керівник!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

97 ответов

  1. кажуть коли ставили бовдура то на прохання назарука бабуїн-кінг-конг-жив штампував депеші що він чмо, хапуга, несповна розуму та стукач радикальних організацій не без допомоги яких здобув вказану вакансію. керівництво економічного підрозділу взагалі відзначило вказане призначення несанкціонованим та несамовитим розпиттям спирного з компанії дівчат легкого, аморального характеру та прихильниць анального сексу та поз 69.

    Бовдур, візьми це до уваги і покажи їм всім кузькіну-кукурузкіну мать! бо колектив тебе поважає і вважає що ти друга месія управління після назарука, керівник який дійсно налагодить роботу та злиє усатого козла який вже нікому не дає жити та не привезе нам на свято професійне курву могилевську. Слава бовдуру — смерть сраколизам!

  2. А сколько можно Маркевичу бабло косить- проверка СОДТ Здолбуновского РВ УМВСУ-это 1000 баксов, позор!трахаq свою Светку потише,а то санчасть шумит

  3. Це та яка депутат райради від БЮТ, так що він тепер спить з представницею правлячої політичної сили, мабуть також карєру зробить.

  4. Ні, це вона карьєру робить,скоро охфіцером буде, так що светка-міньєтчиця на підвищення пішла…

  5. Прийшла весна — шизофреніки і маразматики активізувались. Приходьте, вилікуємо усіх!

  6. Треба “кинути інфу” в люстраційний комітет стосовно Маркевича О., що така людина планується на посаду начальника РСВ. Готуйте гроші, бо будуть перевірки платними!Невже нема в Управі гідних людей! Ганьба міньєтчиці!!!

  7. блять, а коли казлова пошлють накуй з цієї області і з квартири жоріка-сцикуна? люстрація!!!!
    навіть “ломотьор” закликає до люстрації

    п.с. блять. їхав біля хатинки жоріка 5 разів навіть світла не було, невже сцикливе падло десь коні двінуло? хто знає?

  8. Управа і шоці,куди дивиться керівництво…Маркевич за перевірки по СОДТ брав від 300-500у.о.,скільки буде коштувати перевірка по РСВ? Гіршої кандидатури не знайшли?! А-а-а-а напевне заплатила добре, напевне Ктуніну…

  9. Ломотьор — це круто! Щодо Маркевича, то опера будуть плакати від бажання цього ахфіцера вислужитись перед керівництвом, непорядна людина. Хоча,… можливо дівчатам він чимось пригляниця.

  10. А що Вам мішає Козлов.Нормальна людина.Ви ще не знаєте,які є ідіоти.Стосовно жоріка.то він сидор та їх друг моня бабуїн шукають можливість залишитися на плаву такі не тонуть.

  11. Люди добрі, що ж це робиться, дайте адресу Голови Служби, Маркевича- в начальники РСВ, та це ж не людина, а болото…оце ж прогнувся, Юзвяку відкашляв…до чого ж ми котимось, то ж він людей зживає, гниль така…

  12. Да, Боровську шкода,вона толкова і справедлива, а Светка-потаскуха Маркевича точно всім отсосе…

  13. з посмішкою, як завжди… А Ви думаєте щось зміниться? чи начальник Управління цього не знає? Співробітники РСВ- прийміть наші співчуття!!!

  14. Небесна Сотня загинула, а корупційні схеми юзвяка діють і далі. Люстрація необхідна!

  15. О, Юзвяка першого на люстрацію, зажрався вже,єхидіна, людьми як маріонетками перебирає, шоферюга….

  16. А чому це Басюк сьогодні так прудко прибіг до Козлова. Може попроситься назад.Кого тоді викинуть

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ