Человек не терпит насилия!

Як в Черінвцях платники проти роботи Козловського М.І. в податковій починають повставати

Мітинг працівників підприємства «Балакком» щодо відставки головного податківця області Миколи Козловського відмінили. Як повідомила кореспонденту molbuk.ua власниця фірми Анжела БАЛАК, учора, п’ятого квітня пізно ввечері керівництву підприємства та податковій адміністрації вдалося знайти консенсус. Вимагати відставки Миколи Козловського під стінами ОДА мали намір приблизно дві тисячі людей, — повідомляє “Молодий буковинець”.

  • Учора ввечері я зустрілася з головою ДПА в області Миколою Козловським. Він пообіцяв, що податкова нас дасть можливість довести нашу правоту в суді, — каже Анжела Балак. – Крім того, він сказав, що ДПА тиснути на нас не буде, податків авансом не вимагатимуть.

  • Крім того, ми побоялися, що мітинг може стати неконтрольованим, — продовжує власниця фірми. – Адже взяти участь в цій акції мали намір приблизно дві тисячі працівників різних чернівецьких підприємств. Тому, ми вирішили взяти невеликий «тайм-аут». Акцію протесту проведемо наприкінці квітня.

Водночас прес-служба ДПС в області також повідомила, що фірма «Балакком» та податкова служба знайшли компроміс.

«При зустрічі із Балак Т.С. та Балак А.В., які є засновниками та власниками ТОВ ВКФ „Балакком”, підтверджено законність дій податкової служби щодо проведених перевірок, порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 212 Кримінального кодексу України.
Керівництву ТОВ ВКФ „Балакком” роз’яснено право та обов’язок, встановлених ч.4 ст. 212 ККУ, добровільно відшкодувати завдані державі збитки з послідуючим закриттям кримінальної справи», — йдеться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, працівники чернівецького підприємства «Балакком», яке виробляє постільну білизну, сьогодні мали намір провести мітинг. Під стінами Чернівецької ОДА вони хотіли вимагати відставки головного податківця області Миколи Козловського.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

420 ответов

  1. палаша не стыдно на машине за 100 тыс. У.е ездить, могут спросить за какие деньги куплена, полтора процента с оборота СПД, которые имели взаимоотношения с фиктарями

  2. ребята как далеко вам к хмельничанам даже не можете себе представить — во всех отношениях….а мы девченки за базар отвечаем

  3. Рудь, это ты хмельницкая девушка за слова отвечаешь, нам до Хмельницких Быков еще далеко. Да без Козловского ты х… Моржовый, тупой валенок. Козловского снимут пойдешь на трассу сигаретами торговать, кому ты нужен недоумок.

  4. Мазур Генадій був першим заступником у Козловського М. І. в Чернівецькій області там вони дуже зблизились. Кажуть що навіть спільний бізнес мають.

  5. Це Козловский обкакався. От і пише коментарі — а платниками все одно хто і звідки тільки не Хмельницькі козенята. А то ще трохи і бунт би був. Велике спасибі пану Клименку.

  6. гавнистее Козла и его прихвостней тяжело найти.Но главное чтобы не было дубль-2 как с Цыркуном

  7. Козловский ходить і хвалиться що він залишається. Пацани з Макіівки
    скоро поїдуть а він реалізує свій хртромудрий план. Принаймі бабло назбирав і всі посади вже продав.

  8. Коліщука призначили на посаду, а Балан пролетів, отже Козловський вже не рулить, хлопці пора в Хмельницький.

  9. Начальник слідства людина нового Голови, отже Тімарцем нікуди не піде, кордон з Евросоюзом цікава річ. Хмельничани збирайте речі,так як, ваші ділові якості рівні нулью.

  10. Начальник слідства людина нового Голови, отже Тімарцем нікуди не піде, кордон з Евросоюзом цікава річ. Хмельничани збирайте речі,так як, ваші ділові якості рівні нулью.

  11. Не тільки ділові а й моральні і професійні якості Хмельницьких рівні нулю!!!!
    Правда — Козловський хоче реалізувати план ” залишення” і точно буде використовувати
    всі грязні антиморальні методи.

  12. Пане Тімарцев будьте уважними і фільтруйте тих хто заходить зараз до Вас
    і зверніть увагу на внутрішній зв’язок. Чи часом перед приходом до Вас
    в вони не бувають в кабінеті навпроти. А після не ідуть звітувати туди ж.
    Люди дуже залякані.

  13. А де зараз всі ці сраколизи і хабарники — Паланійчук, Рудь, Желіховський. Що вже на лікарняному. Треба перевірити чи не повмирали бува бідолахи. Вони ж так тяжко працювали на бюджет. Правда не всім відомо на який бюджет. А де трудяга Козел. Теж впав на дно. Треба відповідати за свої дії і по віношенню до Ігоря, і за квартиру, будинок — віллу. За все. Хто знає ?

  14. Хрєн там впали на дно…. Гребуть хабарі і далі розводять платників до останнього. Кажуть що вони залишаються . НАХАБИ!!!!!!

  15. і чого це вчора Козел в податкову приперся? Не може жити без Чернівців? Може вже й на Годилові місце зарезервував?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ