Человек не терпит насилия!

Влада почала розколювати акцію «афганців», заплановану на 3 листопада

Громадянський рух «Спільна Справа» повідомляє громадськість та ЗМІ, що відповідно до інформації, отриманої з достовірних джерел в КМУ, влада розпочала активні дії, скеровані на дискредитацію, розкол та мінімізацію політичного впливу акцій, запланованих на 3 листопада з вимогою негайного розпуску Верховної Ради VI скликання, які мають відбутись на виконання рішення Форуму громадянського суспільства від 14.10.11.

Так, один з аспектів технології полягає у створенні псевдопротестних груп, які 3 листопада також проведуть акції з вимогами, подібними до вимог Форуму, щоб відволікти увагу громадян та преси від реальних протестів, перебрати на себе роль спікерів, зменшити радикалізм вимог, розмити суспільну значимість акції та максимально нівелювати її.

Головною ознакою дій таких груп буде місце та час проведення їхніх «акцій». Так, протести ініційовані організаторами Форуму пройдуть в усіх обласних центрах та Києві виключно під обласними державними адміністраціями і стартують об 11.00. В окремих містах буде кілька акцій в різний час, але місце проведення, вимоги та загальна риторика незмінні. Щодо псевдопротестів, то їх проведення заплановане раніше на одну-дві години і в будь-яких інших місцях окрім обласних держадміністрацій. Це робиться з метою першими увійти в інформаційний простір з вимогами ідентичними до вимог Форуму, презентувати своїх спікерів як головних речників процесу, розпочати коментування подій в ключі, вигідному замовникам цієї технології, дезорієнтувати активну громадськість.

Просимо представників ЗМІ та громадян зважити на цю інформацію і не стати жертвами маніпулятивних технологій влади.

Прес-служба громадянського руху «Спільна Справа»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

67 ответов

  1. Господа, с огромным уважением и поддержкой отношусь к Вашему движению! Действительно давно назрело сгруппироваться протестным настроениям. И никоем случае не хочу навредить своим вопросом Вашему успеху…

    Однако, ответьте пожалуйста на один простой вопрос: почему, Вы требуете отставки именно парламента, а не правительства не говоря о президенте? Это ж они на сегодняшний день дирижируют вакханалией происходящей в нашей стране!

  2. “Так, один з аспектів технології полягає у створенні псевдопротестних груп, які 3 листопада також проведуть акції з вимогами, подібними до вимог Форуму, щоб відволікти увагу громадян та преси від реальних протестів, перебрати на себе роль спікерів, зменшити радикалізм вимог, розмити суспільну значимість акції та максимально нівелювати її”, — беззмістовність близька до абсолюту. Чим “подібні” вимоги відрізняються від “реальних” протестів. Політики не можуть скласти чітких гасел, тому намагаються маскувати незрозумілим белькотанням свою безпорадність. Хтось їм заважає, але хто саме вони не знають. Добре, що сайт “ОРД” таку дурість демонструє, почитають люди і зрозуміють, що на безглузді акції виходити не треба.

  3. Сьогодні!
    Немирю не пустили на УТ-1 та Інтер …

    Заступнику голови партії «Батьківщина», колишньому віце-прем’єр-міністру України Григорію НЕМИРІ безпідставно відмовлено в участі у ток-шоу «Шустер Live» на Першому національному телеканалі, а також у програмі «Велика політика» на телеканалі «Інтер».
    Про це УНІАН повідомили у прес-службі «Батьківщини».
    В обох програмах ключовою темою до обговорення буде ухвалення Європейським парламентом резолюції щодо України.
    «Фаховість саме Григорія НЕМИРІ у питанні євроінтеграції не викликає сумнівів ні у журналістів, ні у політичних опонентів. Тому дивує синхронність відмов від двох телеканалів, які відбулися з незрозумілих причин і без пояснень», — йдеться у заяві прес-служби партії.
    «Влада знову змушує нас говорити про цензуру та обґрунтовано вважати, що список учасників головних політичних ток-шоу країни формують не редакції програм, а Адміністрація Президента», — наголосили у «Батьківщині».
    Разом з тим, зважаючи на необхідність завершення переговорів щодо укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС найближчим часом та беручи до уваги той факт, що ця тема стосується не тільки української влади, а й усього суспільства, партія «Батьківщина» виступає з ініціативою проведення вільних, чесних та публічних телевізійних дебатів з цього приводу. Такі дебати мають відбутися за участі представників влади, опозиції (яких вона сама делегує) та європарламентарів у першій декаді листопада.
    «Демократію, як і свободу слова, потрібно практикувати, а не імітувати. Український народ має право знати правду, а не слухати з телеекранів спотворену до невпізнаваності інформацію», — зазначив Г.НЕМИРЯ.

    Спасибі Савіку Шулерману та іншім запроданцям …

  4. Это мне напоминает 37-й год. “Тише, кругом враги”. На форумах — провокаторы, на улицах — нанятые бандиты, на митингах — переодетые шпионы! У психиатров это называется “мания преследования”. Вот прямо будет 3 ноября страшная акция страшных афганцев. А как же 14 октября? Помнится, на тот день сайт ОРД обещал чуть ли не революцию и освобождение политузников. Правда, каким боком украинские националисты и афганцы (как их называл Запад тогда — душители свобод) стоят рядом — непонятно. Ну что ж, иногда и баба с конем может…

  5. Классно тут а вас. Хошь ананассом себя, хошь аппельсиином себя называй и никто в тебя даже яйцо не бросит. По ходу тут одни аннонасоаппельсины.Не — сюда я больше не ходок. психиатры, блин.

  6. Бувалый, чуак задал вапросы, а ты сразу про “грощыкы” заговорил. Чо, без грошыков ты вапросы не задаёш?

    На какие акцыйи и под чьим предводительством выходить? Нихто толком обяснить не может. Янучарра спит и видит как бы кнопкодавов разогнать, а бабулесы в “семью”. И тут такие “бувалые” крычат о грошыках. Чё, Бувалый, не можеш про грошыки не думать?

  7. Не, ну в натуре, ржунимагу — еще власть не успели взять, как уже начали за нее грызться. “Не идите к другим митинговальникам — они все сатрапы РЫЖЫМА. И только мы истинные борцуны за счастье народное.”

  8. Бачили очі що обирали…, а треба було мозком послуговуватись …
    Ну ось ми і отримали заяву міністра енергетики та вугільної промисловості Юрія БОЙКА, що Україна «буде змінювати чинні газові договори з Росією винятково в ході переговорів» , а не звертатись до суду Стокгольмського. Така собі заява-малява про мир та дружбу, і що все буде “пучьком” у канкрєтних пацанів. Ви може подумали, що я тут йорнічаю та стьобаюсь ? Та ні, запевняю вас.

    Коли звинувачували жінку, яку так нелюблять прихильники віри в “свєтлоє покращення”, яка і заключила той “клятий” газовий контракт з нашим північним сусідом, то головний галас стояв навколо ціни за той газ. Головне звинувачення — НЕВИГІДНО та ДОРОГО! І навіть сам Янукович, який виступає вже майже два роки в ролі “гаранта свого покращення”, потрясав своїм кулачком у бік того сусіда, з яким та жінка заключила такий невигідний контракт, і теж погрожував судом сусідові, правда вже не своїм кішеньковим, а самим що не є ЕВРОПЕЙСЬКИМ, Стокгольмським ! У кожне вухо та око нам всім доносили засоби інформації від гаранта , що “зло” буде покарано, контракти розірвані, чи то анульовані, а саме головне — винуватці злочину будуть покарані. І ще саме головне — ГАЗ БУДЕ ДЕШЕВШЕ !!! так в чергове обіцяли януковичі.

    Ну і ось людина, яка хоче всеж розібратись та зрозуміти, а що ж злочинного було в тому контракті, сподівається, що Стокгольмський суд розбереться та засудить винуватців міжнародогозговору, у разі виявлення злочину. А вже на підставі рішення Европейського Стокгольмського суду про злочин ( якщо такий буде встановленно) можно було б засудити і ту жінку, яку януковичі так ненавидять та бояться, а тому хочуть бачити її в буцигарні, і “кабальний” договір розірвати. Така вже правова практика у світі.

    Але нічоготакого не сталось, все відбулось, як відбулось. І жінка та вже в тюрмі, і договір той не анульований,бо влаштовує, і свій лохторат януковичів задоволенний, аж “кипятком” пісяє, хоча за газ платить тепер більше… та і на ту европу пацани “поклали”. А вже домовлятись будут пацани між собою ” винятково в ході переговорів”. Ось така, хлопчики та дівчатка, новина.

    Хоча об’єктивності раді скажемо, що по при всі воплі-соплі януковичів про ніби то злочинний контракт Тимошенко, ціна на газ для всіх нас, і лохтората того в тому числі, не те що зменьшилась, а навіть ЗБІЛЬШИЛАСЬ вже за часи “царювання” Януковича !.
    Як кажуть в нашому селі — бачили очі що обирали, а треба було мізками послуговуватись

  9. Будете палити вугіллям та гімном за новітніми технологіями. Газ — це кацапська розкіш.

  10. Другий пішов !!! ….

    На Харківщині молодий “регіонал” побив дівчину ногами.
    Депутат Валківської міськради Харківської області Вадим Холодний під час дискотеки в селі Костєв побив 17-річну дівчину Юлію Д.
    Інцидент стався наприкінці серпня.
    За словами родичів дівчини, на дискотеці депутат, що був на підпитку, зробив їй недвозначну пропозицію, на яку вона відповіла відмовою, після чого хлопець повалив дівчину на землю, зірвав з неї спідницю і почав бити ногами, примовляючи, що йому за це все одно нічого не буде.

    Юлія запевняє, що свідками бійки біля сільського дискоклубу були десятки людей, які намагалися відтягнути депутата.

    Того ж вечора дівчина звернулася до місцевого райвідділу: написала заяву і пройшла медобстеження.

    Численні синці та забиття на ногах, голові і грудях Юлії експерти кваліфікували як заподіяння легких тілесних ушкоджень.

    “Нам досі невідомо, чи порушено кримінальну справу, Юлю не опитували, а всі свідки, які підтверджували факт нападу, зараз ніби розчинилися, очевидно, на них чинять тиск”, — розповіла мама дівчини Наталія Володимирівна.

    “Ми не зв’язувалися ні з ним, ні з його сім’єю, оскільки це можна було б розцінити як бажання отримати від цього конфлікту особисту вигоду. Нам же від нього нічого, крім вибачень, не потрібно, тому ми вирішили розповісти зараз цю історію”, — додала вона.

    Сам Холодний не вийшов на зв’язок з журналістами, однак соратники депутата впевнені, що він не міг зробити нічого поганого.

    “Він є також головою місцевого “Союзу молоді регіонів України”. Я знаю Вадима як одного з найбільш порядних наших активістів в області. Незважаючи на те, що хлопець молодий, в місті він користується авторитетом, дуже активний і патріотичний”, — заявив депутат Харківської міськради Максим Мусєєв.

    “Він абсолютно мирний і спокійний, не знаю, що має статися, щоб Вадик підняв руку, тим більше на дівчину. Але сьогодні я обов’язково зв’яжуся з ним особисто і з’ясую, в чому суть конфлікту. Вадик — досить відома людина у Валках, не виключаю, що це може бути якась провокація”, — додав він.

    У свою чергу батько депутата Олександр Холодний, який є головою Валківської районної ради, не приховує, що у сина проблеми з алкоголем, тому подібні ситуації в сім’ї Холодних — не рідкість.

    “Я не буду приховувати, він випиває. Ми пробуємо його лікувати, але поки нічого не допомагає. Йому вже 26 років, тому відповідати за його дії я більше не можу.

  11. “Главреда «Объективной газеты» садят в тюрьму, а его сына высылают из Украины”

    Для того чтобы окончательно закрыть рот журналистами «Объективной газеты» (г. Черновцы) вслед за повторным арестом по надуманному обвинению её основателя и главного редактора 71-летнего Довгешко Владимира Максимовича, инвалида II-ой группы, власти выдворяют в Российскую Федерацию его сына, Сергея. Об этом идёт речь в обращении журналиста на имя министра внутренних дел Анатолия Могилёва, полученным uainforg.

    Экс-министр здравоохранения Мытник вырезал на продажу органы ещё живых детей

    Журналиста Довгешко, писавшего о продаже детей на органы, арестуют

    По заказу мафии из Минздрава арестован редактор «Объективной газеты»

    Точно также сотрудники СБУ и прокуратуры уже поступили с опальным телеоператором одесского телеканала аТВ Дмитрия Хаблюка dymm69

    Хаблюк известен тем, что передал Интернет-изданию «Свободная Одесса» аудиоархив телефонных разговоров местного криминального авторитета, председателя профашистской партии «Родина» Игоря Маркова. Запись велась непосредственно Хаблюком, сотрудничавшим со службой безопасности подконтрольного Маркову телеканала «аТВ».

    19 мая 2011 года после нескольких судов СБУ депортировала Хаблюка на территорию Российской Федерации. Выдворение произведено на основании решения суда, признавшего недействительным украинское гражданство журналиста.

    Текст обращения Довгешко к Могилёву передан полность и без изменений

    Исх. № 49 от 25.10.2011 г. На №___ от ___________ 201___ года

    Министру внутренних дел Украины

    господину Могилеву А.В.

    О неоднократных и новых наглых провокациях работников милиции
    О грубом препятствовании деятельности СМИ

    Уважаемый Анатолий Владимирович!

    Я понимаю, что я для Вас сволочь и сволочная личность, так как только за Ваше руководство МВД наковырял кучу дерьма на оборотней в чинах и не очень!

    Контрабанда и крышевание наркотрафиков, продажа детей и взрослых – кого на мясо, кого на органы, а кого и в бардаки.

    Я не в обиде на Вас – Вы лучше предшественников. А я вот – как был для милиции говном, так и остался!

    Если Вам так хочется закрыть газету, то не Вы первый делаете попытки, но все – в дураках!

    Зачем Ваши сатрапы теперь третируют моего сына — ветерана боевых действий, дважды орденоносца, накрутившего льготами – день за три — 26 лет выслуги, и в возрасте 36 лет ушедшего на пенсию для оказания помощи отцу – мне, который тоже ветеран БД, инвалид войны ІІ-й группы. Уже много лет он проживает со мной, был трудоустроен, получил ПОСВІДКУ на постійне проживання в Україні. В этом Удостоверении не указан срок действия, и выдано оно как бессрочное!

    Сегодня его вызвали в т.н. ОВИР и составили акт о том, что он нарушил порядок проживания в Украине, т.к. еще в 2008 году должен был заменить Удостоверение.

    Вам не смешно? Мне тоже. Но его вызывают в суд для выдворения за межи Украины в течение 30 дней. А как же Ваш приказ от 23.08.2011 N 602 п. 4.2.??? Не позорьтесь, товарищь!!!

    Интересно, как будет выглядеть ВЫДВОРЕНИЕ ГЛАВНОГО РЕДАКТОРА редакции «Объективной газеты»? Я надеюсь, без собак?

    Если бы Вы были при должности настоящим милиционером, то Вы бы приняли меры хотя бы по последнему Вам сообщению о публикации в газете:

    Ментонаглость набирает обороты, или Новые приемы ментомошенничества

    «Тихим майским вечером трое милицейских работников придумали новый метод отъема денег. Правда, до сих пор не совсем ясно – для чего им вдруг понадобилось несколько десятков тысяч долларов. Наши предположения о том, что они хотели отметить присвоение начальнику УВД высокого звания генерал милиции, мы отбросили: за такие деньги можно напоить всю область, а не все в области празднуют этого начальника, поэтому часть выпивона и закуси могла бы пропасть..»

    И, напоследок, ума было бы достаточно – со мной бы сотрудничали, а не мстили бы за раскрытые преступления. И организуйте, пожалуйста, возврат сотен тысяч гражданину Украины Гринюку. Пусть скинутся Проскурняк, Полковников, Билоус, Горбатюк… и вернут незаконно отнятые ценности, время от времени контрабандируемые в Румынию и другие страны при сопровождении ментов!

    Это официальное письмо-запрос в соответствии с Законами Украины «О СМИ…» и «Об информации…»

    Главный редактор газеты

    инвалид войны 2-й группы,

    член Союза журналистов с 1967 года Владимир ДОВГЕШКО

    25 октября 2011 года”

  12. Чи буде Революція, яка призначена на 3 листопада, та що далі?

    27.10.11 |

    Станіслав Овчаренко.
    Зараз головний ворог – хаос та невігластво у власній голові, від цього безлад у найкращих діях.

    Зрозуміло, що ніхто спрощену систему не поправить, пенсії не поверне, від закону про вибори без виборів не відмовиться.
    Зрозуміло, що на існуючу владу ніякі пікети, мітинги та демонстрації не діють, звернення також не приймаються до уваги.
    Але був прецедент: поламали парламентську огорожу – і до афганців якось дослухалися. Щось обіцяли «зупинити» вустами брехуна «сильного Тигіпка».
    Нічого не зупинили – але прецедент був – афганців злякалися. Зробили ще одну спробу налякати афганців – нічого не вийшло, самі налякалися ще більше. Нікого не заарештували та не притягли до відповідальності.
    Щось з бульдозером Януковича коїться не те…
    Тепер – хочуть 3 листопада під стіни (точніше – паркан) Верховної Ради – щоб щось там своє вимагати.
    Але читаємо перші рядки знову: пікети, мітинги та демонстрації не діють!
    Отже – знову ламати паркан (без цього – ніяк!). Але другий раз це не так вражає, тому далі – ламати двері Верховної Ради (цікаво – влада спить перед такою перспективою?) – заходити до будівлі самої Верховної Ради.
    Неймовірно, але припустимо: зайшли, навіть зайняли будівлю Верховної Ради задля її саморозпуску – ЩО ДАЛІ?
    Багато народних депутатів, як щури повтікають через підземний перехід у сусідню будівлю тієї ж Верховної Ради. Але припустимо – що втекли не всі – ЩО ДАЛІ?
    будуть сперечатися з депутатами?
    бити їх?
    Поки уряд Януковича не підтягне вірні війська та не влаштує «утро стрелецкой казни»?
    Афганці – непогані вояки, але їх вчили підкорятися легітимній владі, а не створювати власну владу, інстинкти не ті! «Каша» в головах ОБОВ’ЯЗКОВО обернеться хаосом у політичних діях!
    Згадаймо – у свій час царські генерали програли війну журналістам та літераторам Леніну та Троцькому. Бо ті були професійними політиками, а досвід революції набувався протягом століття – з 1825 року. Політика – така ж професія, як усяка інша – треба вчитися, на одній інтуїції не виїдеш.
    Отже – ми пам’ятаємо, що при тоталітарній владі парламент НІЧОГО не вартий, так само, як і Кабмін. Центр влади – у будівлі Адміністрації Президента, та ще й тоді, коли там знаходиться сам президент. Де президент – там і влада.
    Отже – в будівлі можна окопатися, але виявити, що в руках – лише будівля і більше нічого. Пастка.
    Отже – наступним бар’єром слугує Уряд, нехай формальний, але все ж уряд – який поки що легітимний, бо його допустили до влади, коли сподівалися на «покращення». Покращення немає, але уряд ще легітимний, хоча й злочинний.
    А далі, по жорсткій логіці подій, потрібно створювати ВЛАСНИЙ тимчасовий революційний уряд, який повинен поставити під контроль збройні сили МВС та ЗС України під гаслом «Геть уряд, та геть Януковича!».
    Далі – три шляхи:
    якщо силовики зберігають нейтралітет, то треба одразу брати Кабмін та Адміністрацію Пре-зидента та проголошувати Януковича «поваленим»;
    якщо силовики чинитимуть опір – треба його зламати (є сили?)
    якщо силовики перейдуть на бік народу – взагалі ідеальний варіант.
    В УСІХ випадках – потрібно тут, в будівлі Верховної Ради ВЖЕ МАТИ тимчасовий уряд та головного чільника.
    Який би віддавав накази, обов’язкові до виконання.
    Цей тимчасовий революційний уряд повинен НАПАМ’ЯТЬ знати – що робити у першу чергу, у другу, у третю… Звісно,

    перше – це звернутися до силовиків зі закликом підтримати революцію або хоча б тримати нейтралітет. Інших – АРЕШТОВУВАТИ.

    Друге – проголосити повалення президента Януковича та захопити будівлю на Банковій. Заборона партії регіонів взагалі на усіх рівнях державної вертикалі, усунувши їх звідусіль. Хто опиратиметься – арештувати.

    Третє: звільнення політв’язнів Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, та введення їх у будь-якій якості до Тимчасового уряду, хоча б як політичних консультантів. У них хаосу в голові набагато менше, ніж у більшості з нас.

    Четверте – оголошення про зміну складу виборчих комісій, де не повинні бути ні регіонали, ні «тушки». Ми їх усіх знаємо поіменно. Головну «тушку» — Віктора Ющенка – арештувати як ворога.

    П’яте – оголосити одночасні вибори Верховної Ради та президента. Голова тимчасового уряду та сам уряд контролюють все – і склад виборчих комісій і сам процес виборів – з додержанням норм європейської демократії.

    Шосте: потрібно конфіскувати майно спонсорів регіоналів: тут немає нічого комуністичного — американці після Другої Світової війни конфіскували майно тих, хто підтримував Гітлера та Тодзіо в Японії.

    Сьоме – взагалі загальна люстрація за грузинським зразком в судах, МВС та ЗС, Генпрокуратурі, серед чиновників. Це завдання спрощується тим, що влада Януковича попризначали чільників з Донецька, Луганська, Макіївки та Єнакієва…
    Восьме: проголосити приватну власність священною та недоторканою, спростити, за грузинськими зразками податкову систему.
    За рахунок експропріації власності олігархів відновити та поліпшити пенсійну систему.

    Дев’яте: усіх, хто помічений у знущаннях над громадянами – віддати під суд.
    Уряд НЕ повинен бути суто військовим – потрібні фахівці по галузях управління.

    Десяте:Взяти під контроль Національний Банк та взагалі фінанси…

    Усі декрети та заяви повинні бути прості, ясні, короткі та не змушували б напружувати мозок – не у всіх він працює як належить…
    Нинішній режим має сумнівну легітимність та безсумнівну безглуздість. Держава Україна перетворюється на піратське збіговисько.
    Це треба припинити. Але з глухого кута немає широкого шляху. Демократичним засобом повернутися до демократії від тоталітаризму неможливо. Висновки робіть самі.
    Нам здається: якщо ми не можемо все це проробити – акцію 3 листопада краще не починати взагалі. Щоб не компрометувати саму справу. Влада сама створила ситуацію з бандитським гаслом: “А що ви нам зробите?”.
    Так що ми зробимо? Чи не зробимо?”Свет и тени”

  13. Для Яши из Одессы.Рассказывавший в пылу предвыборной агитации о недопустимости разбазаривания прибрежных территорий города, придя к власти Костусев тут же начал масштабную раздачу участков ниже Трассы здоровья в районе пляжа “Отрада”. Полгектара рекреационных земель, нарезанных по 10 соток, совершенно безвозмездно были отданы пяти гражданам решениями №1305-VI, №1306-VI, №1307-VI, №1308-VI, №1309-VIна сессии Одесского городского совета, состоявшейся 20 сентября 2011 г. Этими решениями земельные участки, расположенные по адресу: улица Вице-адмирала Азарова, 1-А, Б, В, Г и Д, стоимостью минимум 1 миллион долларов США каждый, совершенно бесплатно отданы неким счастливчикам в частную собственность с формулировкой: “Для индивидуального дачного строительства”.

    Так же действовала законно избранная киевская молодая команда главного космонавта страны.

    Вот иподумайте на местах кого обираете и по какому законодательству.Если сейчас ПР подтасует закон под себя и проведет выборы-рассвет придет не скоро.

  14. Афганцы это небольшая группа людей которая решает свои проблемы,почему они страну не поднимают?Кажется что это спланированное спускание пара народного гнева.

  15. Государство Украина не состоялось….Власть под видом демократии захвачена организованной преступной группировкой, которая безжалостно грабит страну ( примеры Росукэнерго,Ливеле, Альтком,Межигирье, погашение долгов облгазов Фирташу)…Они лишили наших детей будущего….Выход один- только революция..

  16. дорогие и незабываемые военослужащие которые по зову партии и правительства СССР выполняли свой долг а теперь конкретика каждый и невсегда достойный нещадя живота своего во славу отечества получил квартиру все льготы на троечках пошел в любое учебное заведение небезбедно существовалл в то время как такие еже люди в погонах стояли в очередях за супнабороми и маслом и немогли поселится в гостиницу если небыло удостоверения афганца а когда нступил час икс защиты своего государства которое взяло на себя всю ответственость где вы были раскажу в комерческих структурах беспошшлино наживались а то идело в криминали а сколько полос в тельняшке отвечу кто нестирал ее в моской воде белая и черная так и наша жизнь поздно пить баржоми когда сироз печени и напоследок накокой хрен что-бы вас использовали еще раз я не о генералах они свою жизнь устроили возьмити свой альбом и просчитайте кто -где когда и за что мы уже ушедшее поколение с уважением всем у кого остались простые и важные человеческие цености

  17. Ты, голуба, думаешь, просто страну поднять? Ее и поднимать не надо, сама взовьется, как всегда непредсказуемо. Вопрос: когда? Не суть важно, главное, чтобы в урочный час было кому огоньку поднести, чтоб не затухло. Вот для этого такие акции и нужны на боевом дежурстве. Пусть будут и не такие массовые, как хотелось бы, но регулярные.

  18. Тю на ВАС.Шо за хипиш какая акцыя какие авганцы и кто их пустит в Верховный Совит они-же кроме как своих льгот ничего не хотят, им платят деньги а им все мало, им подавай побольше они говорят шо в законе написано дак на заборе тоже написано подходиш а там дрова,да и какие из них политики они кончиные пяницы когда напются бутылками по детям бросают у нас в Днипропетровське толька так да еще дерутся на пресконференции.
    Понятно выходят предприниматели дак те хоть можно понять за свои кровные деньги идут драться, а авганцам деньги заплатил БЛОК ЮЛИ ТИмошенко для того чтобы сделать в стране хаос и вытащить ее из турми, да нет пускай посидит буде знать как деньги народа воровать вместе с Лазаренко да и другими.
    Я не пойду,да и другим не советую, продадут, предадут а денег все равно не дадут.

  19. Mиша Машбиц, хайль! В смысле, хеллоу! Нехай будет ТЮ, ежли тебе так нада. Вапрос у меня в другом, а шо там с бюджетом на следующий 2012 год?

  20. Работяге уважаемый, а что вас так волнует бюджет, это-то корыто у которого сидят как вы говорите янучары,азаровцы,тигипоны и разные другие поцы, они сидят сегодня выгоним этих, придут другие,а нам с вами доступа туда нет, потому что мы с вами из других прослоек, если я делаю обувь то она классная но меня-же никто не пустит делать эту обувь для всех, лучше иметь свою клиентуру а она ценит качественный товар.Нет я неговорю что не нужно бороться за свои права за них нужно бороться но только с какойто новой силой а пока что ее нет. Если вы ее видите то подскажите, только не декларируйте продажные (карманные и прикарманеные общественные организации и политические силы это уже все прошли) разве что пока остался Кличко но он спортсмен не политик но деньги заработал честно, да и врать пока не умеет.
    Так шо пока не понятно куда идем и с кем идем и зачем мы вообще идем делать этот шабаш.

  21. Если кто-то сомневался, что будет именно так, то он не прав. Они, регионалы, по нормальному делать ничего не могут, да и не горят желанием. Их удел это кинуть, подменить, посадить, забрать… Да и решили они все видимо с Вовой Путиным, а потому сразу рвут по живому все, что хоть какую опасность им представляет. А все остальные разговоры для них “гнилой базар”, если кто не верит, то напрасно. Послушайте Чечетова, с его слов им не к чему мнение каких-то комиссаров, даже Венецианская комиссия им не указ. “Народ Украины” единодушный одобрямс сделает, он даже не стесняется своей лжи и наглого самодурства. Но одно лишь меня тешит, что все они кончают одинаково, а сейчас арабские примеры вообще жутки. Сыновей заодно с отцами сажают, или просто убивают, Египет, Ливия…И деньги не спрашивают, показательно карают, чтобы другим неповадно было.

  22. Нет, все-таки сцыкуны мы. Придумаем 538 отговорк, проведем анализ… ЛЮДИ! Завтра Ваших и моих детей будут разделывать на органы, и скорее всего, Вы и этому найдете оправдание. Стыдно читать обоснованные доводы сцыкунов. Объясните мне, для чего Вы пишите муть о том, что это не имеет смысла, что это все не пройдет, и т.д. Сцыте, так засуньте языки в ж..у, и молчите. Сидите труситесь дома. А то вдруг и за Вами придут.

  23. Правильно Малыш пишет, выходите на решительный бой против анархии, против нацюковско-свидомитской чумы. Поддержим Партию Регионов и нашего лидера Виктора Фёдоровича Януковича! Слава Украине!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ