Человек не терпит насилия!

В Кіровограді МВС кришує все

Протягом останніх років, територія Кіровоградської області є ареною політичних та економічних баталій, від яких страждають мешканці міста Кіровограда та області. Під час цих битв немалу роль відіграють правоохоронні органи, в особливості Кіровоградська міліція, яку очолює знову спечений генерал Пащенко В.М. Всі політичні та міліцейські сили плекали, що з його приходом, розпочнеться новий прогресивний етап розвитку Кіровоградської міліції, але все вийшло навпаки, і під час його керування місцевою міліцією у місті Кіровограді посіяні зерна, не баченої раніше соціальної напруги і безладдя, ці зерна вже дали величезні плоди.

Президентові України
                                                              Януковичу В.Ф.
 
                                                              Міністру внутрішніх справ України
                                                              Могільову А.В.

Садового Миколи Ілліча,
1947 року народження, освіта вища, місце проживання: м.Кіровоград, 

першогосекретаря Кіровоградського обласного комітету Соціалістичної Партії України

 
                 В І Д К Р И Т Е   З В Е Р Н Е Н Н Я       
 
Протягом останніх років, територія Кіровоградської області є ареною політичних та економічних баталій, від яких страждають мешканці міста Кіровограда та області. Під час цих битв немалу роль відіграють правоохоронні органи, в особливості Кіровоградська міліція, яку очолює знову спечений генерал Пащенко В.М. Всі політичні та міліцейські сили плекали, що з його приходом, розпочнеться новий прогресивний етап розвитку Кіровоградської міліції, але все вийшло навпаки, і під час його керування місцевою міліцією у місті Кіровограді посіяні зерна, не баченої раніше соціальної напруги і безладдя, ці зерна вже дали величезні плоди.
Прикладом може стати ситуація, що склалася з гральним бізнесом, адже Президент України Віктор Ющенко підписав закон про заборону грального бізнесу в Україні. Цей закон ввів обмеження щодо здійснення грального бізнесу в Україні, виходячи з конституційних засад пріоритету прав і свобод людини і громадянина, захисту моралі та здоров’я населення, заборони використання власності на шкоду людині і суспільству, але для Кіровоградської міліції Закон не писаний. Так на території лише одного міста Кіровограда діють понад десять підпільних ігрових залів, які платять керівництву УМВС України в Кіровоградській області щомісячно по 3000 умовних одиниць. Куратором цього незаконного бізнесу є заступник начальника УМВС  Дубенко О.І.

Раніше, Комітетом по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією були проведені рейди в Донецькій, Херсонській, Миколаївській, Кіровоградській обл., де виявлено роботу низки інтернет-кафе, які не прикрите надавали послуги казино. При чому міліція вигадала мотив неможливості закрити ці заклади, начеб то  з причини, що їх сервери зареєстровані в офшорних зонах. Комісія виявила в Кіровограді більше 10 % від закритих гральних закладів, працюючими. Якщо підрахувати прибуток, то 10 закладів на місто й по одному на район, отримаємо 31 гральний заклад та помножимо на 3000, дорівнює 93000 у.о. в місяць.  За рік ця сума набігає майже до мільйона. Виникає доцільне питання, чи ділиться пан Дубенко О.І. з першим керівником, чи перший керівник дарує ці гроші підлеглим, бо не володіє оперативною обстановкою в регіоні?  Також виникає питання, пан Дубенко О.І. вже є міліонером, чи ні? Адже його офіційний бізнес процвітає.
На території міста Кіровограда склалась критична ситуація стосовно збереження майна територіальної громади, а саме це стосується розкрадання виробів з чорних та кольорових металів.

На території нашого міста масово зникають металеві кришки колодязів на водопровідно-каналізаційних, теплових та телефонних інженерних мережах, металеві конструкції і огорожі з шкіл, дитячих садків та зі спортивних майданчиків на прибудинкових територіях спальних мікрорайонів міста. В під’їздах багатоповерхівок майже повністю розкрадені опалювальні батареї, грабуються кладовища, зникають історичні пам’ятки та пам’ятки Великої Вітчизняної війни, але суттєвої відповідальності винні особи за це не несуть.
Все це відбувається, як правило, через незаконні пункти прийому металобрухту, кількість яких постійно зростає. Незаконні пункти прийому металобрухту працюють відкрито, з рекламними вивісками, цілодобово, не вживаючи при цьому запобіжних заходів, це говорить про те, що правоохоронні органи лобіюють їх інтереси, «кришують» і не роблять навіть спроб для захисту майна територіальної громади.
Виникає питання чому тривалий час так відбувається і чи не перетворився цей вид діяльності в хорошу “годівничку” для деяких міліцейських посадових осіб? По території міста та області спокійно переміщується вантажний транспорт з металобрухтом незаконних пунктів прийому, який в подальшому оформлюється документами ліцензійних пунктів. Знову виникає питання, хто з міліціянтів отримує основну частину тіньових  грошей з «металевим» присмаком, звісно ж Дубенко О.І. А де ж Пащенко В.М., в стороні? Підрахунок приходу складає: 10 пунктів прийому щомісячно платять по 1000 у.о. = 10000 та по1 пункту з 21 району = 21000 у.о., в місяць прибуток складає понад 30000 у.о. в рік, понад 400000.

«Металісти» за метал отримують значно більші суми, про що свідчить боротьба за цукрові заводи, які порізали наметало брухт. В цій боротьбі соціалісти Кіровоградської області забезпечили збереження Сальківського, Добровеличківського і Маловисківського цукрових заводів. Металобрухт кожного з них коштує 10 млн. грн., а у нас їх в області 11. Це була справжня боротьба. Люди йшли і захищали свої заводи, свою соціальну сферу: роботу, зарплату, відремонтовані дороги. Соціалісти області звернулися до мене, коли виникла проблема. Я порушив питання у Верховній Раді, і депутати прийняли закон про заборону демонтажу всіх цукрових заводів. Президент його підписав, і нашій базі цукрозаводів, так само, як й іншим в Україні, тепер нічого не загрожує. А де поділися гроші за порізані цукрові заводи?
Не стоїть Кіровоградська міліція осторонь і рейдерських захоплень, адже декілька років підряд Новоукраїнській цукровий завод підлягає нападу молодиків сумнівної зовнішності, під час яких рейдерськими методами вивозиться річний урожай цукру на очах у Новоукраїнської міліції. Хто получав відкат за цукор?
Директор цукрового заводу Лапа є підставною особою потужного бізнесово-фінансового клану міста Кіровограда корупційно пов’язаного з керівництвом УМВС в області, які все роблять, щоб загнати слідство у глухий кут і практично гальмують процес доведення справ до суду.

Керівництво УМВС для використання пікантних справ як завжди залучає УБОЗ, який на мою думку є закритим акціонерним товариством «УБОЗ», яке не відповідає вимогам суспільства, і яке потрібно розігнати на кореню, бо бандити в порівнянні з ними відпочивають, і кадрові перепризначення вкрай потрібні.
Візьмемо для приклада начальника цього підрозділу Паніотова І.Л., раніше курирував проституток, зробив цей прибутковий бізнес родинним, залучив можливості рідної матері, для чого в неї у дворі по вулиці Яновського було побудовано величезну сауну, та їй було доручено забезпечення процесу відпочинку віп-персон з інтим послугами. Довкола міст ростуть, як гриби, кемпінги, і ні для кого не секрет, що там здають номери по годинах. Звісно, ніхто не перевіряє, чи приїхав це чоловік зі своєю дружиною, чи клієнт із повією. Певна річ, це є вершечок айсберга, підводна його частина вражає. До секс-індустрії долучається усе більше й більше жінок. Одні обслуговують клієнтів на автомобільних шляхах (так звані трасовички), другі никають Кіровоградськими готелями й рестораціями та задовольняють сексуальні потреби  молодих донжуанів. Тільки працівники правоохоронних органів володіють достатньою інформацією про повій і достатніми правами боротися з ними. Але навіщо боротися з надприбутками, які самі течуть до кишені?
Заступник начальника цього ж закритого акціонерного товариства «УБОЗ» Колєснік С.П. курирує напрямок роботи з криміналітетом.  Підполковник міліції С.П. Колесник, який свою посаду та положення по службі використовує тільки для особистого збагачення ні чим не гнушаючись, та потураючи норми професійної етики працівника міліції, людської моралі та елементарної порядності. Хочу звернути увагу на те, що С.П. Колесник організував злочинну групу, яка діє на протязі тривалого часу та спеціалізується на викраденнях і переобладнаннях престижних транспортних засобів іноземного виробництва. Вчинення злочинів поставлено на «конвеєр» і має таку злочинну схему, про яку знає весь кримінальний світ міста (відповідно і правоохоронні органи). Цинізм Колесника С.П. полягає в тому, що свою злочинну діяльність він покриває гаслом «Все схвачено!».
Необхідно трохи поочікувати біля будинку № 30 по вулиці Карла Маркса м. Кіровограда,  і ви побачите на яких автомобілях роз’їжджає Сергій Павлович. Видно те, що міняє він їх як рукавички.  А полюбляє він джипи вартістю не менше 80000 — 100000 американських доларів.
В жовтні 2005 року журналісти відшукали інформацію про те, що не менше п’ятдесяти відсотків грального бізнесу на Кіровоградщині «левову частину» тримала жінка Сергія Колесника. Гральний бізнес є одним з коштовних по необхідним коштовним вкладенням, адже вартість кожного грального апарата або комп’ютера (з відповідним програмним забезпеченням)  складала від 1000 до кількох десятків тисяч доларів. Невже за 6 років, жодна копійка цього бізнесу не потрапила до родини Колесника С.П.
Бізнесмени Кіровоградщини стогнуть від свавілля УБОЗівців, адже керівництво підрозділу незаконним чином відбирає квартири на свою користь в осіб, які отримують покарання у вигляді позбавлення волі.
В державі діє система, в рамках якої регулярно здійснюються злочини, а злочинці при цьому, уникають відповідальності. Приводячи багато чисельні приклади з життя Кіровоградської області робляться висновки, що з приходом нового міліцейського начальства, життя на Кіровоградщині стало ще важчим.
Прошу Вас панове Президент та міністр України вплинути належним чином на керівництво УМВС та УБОЗ в Кіровоградській області. Скільки вже можна терпіти!
                                                                       І.М. Садовий
                                                                       29.03.2011 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

6 ответов

  1. Садовой такой любитель посчитать чужие деньги. Пусть лучше раскажет, сколько сам украл, сколько не заплатил людям, а положил себе в карман. Не брезговал даже мелочными суммами. У других в глазу порох видит, а в своем бревна не замечает

  2. дана публікація чиста правда, можливо незначна різниця в цифрах. аналогічну можна дати і про ДАІ, але ,що це змінить? на такі факти реагують тільки звичайні люди,а цього мало для подолання системи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

МВД нашло нарушения в части, где служил убийца Рябчук. Енин...

Комиссия МВД обнаружила в воинской части в Днепре, где нацгвардеец Артемий Рябчук устроил стрельбу, нарушения порядка и организации службы, что…

МВД проведет учения по защите административных зданий от захвата

Министерстве внутренних дел (МВД) Украины планируют проведение учений на востоке и центральных областях Украины. Также будут проведены отработки с Вооруженными…

Начальнику сервисного центра МВД в Одесской области подарили две квартиры...

Начальник сервисного центра МВД в Одесской области Михаил Козловский в прошлом году получил две большие квартиры, указав их стоимость значительно…
НОВОСТИ