Человек не терпит насилия!

Андрій Кожем’якін: Економія на представниках силових структур є недопустимою

53651

 



За ініціативою Першого віце-прем’єра Олександра Турчинова та першого заступника керівника фракції БЮТ Андрія Кожем’якіна був знятий з розгляду ВР проект закону, який передбачав зниження соціальних гарантій працівників силових структур.


Про це повідомив народний депутат Андрій Кожем’якін, зазначивши, що мова йде про Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо соціального захисту військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, в тому числі в частині пенсійного, матеріального забезпечення та надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг).


«Головна мета законопроекту полягала у тому, що за рахунок суттєвого зменшення певного переліку пільг для військовослужбовців та представників інших силових структур, встановлення пенсійного віку для них на рівні 55 років знижується видаткова частина бюджету на 2009 рік», — сказав Кожем’якін.


«На жаль, в Україні склалась ситуація, коли військовослужбовці, представники інших силових структур держави належать до найбільш незахищеного соціального прошарку. Надзвичайно важко зберігати честь мундиру, з гідністю служити народу України і водночас вести справжню боротьбу за виживання. Військовослужбовці та представники інших силових структур вимушені постійно долати цілий комплекс проблем, боротися за елементарні житлово-побутові умови, достойний рівень заробітної платні, соціальний захист при виході на пенсію», — наголосив народний депутат.


На думку Андрія Кожем’якіна, «жодна економія не може мати виправдання і є недопустимою, коли у людей, на яких лежать надзвичайно висока відповідальність за безпеку держави, захист національних інтересів, забезпечення елементарного порядку на вулицях та безпека наших дітей забирають останнє, що утримує їх та їхні родини на грані виживання».


«Саме тому, за ініціативою Першого Віце-прем’єра України О.Турчинова, та моєї особисто цей законопроект був знятий з розгляду у Верховній Раді України», — повідомив Кожем’якін.


 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ