Человек не терпит насилия!

УКРАЇНСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ В ЄВРОПАРЛАМЕНТІ (День другий)

52478

 


  Сьогодні  виглядало так.  П*ятий поверх  Європарламенту.  Яйценюк  і Тарасюк. Критика, що Янукович  «деструкує» (підриває) державу і тому  блокує парламент.  Кролік — ЯйЦенюк, як в рот води набрав. Виступав головним – Тарасюк.
Він так  довго виступав, що  прес-поінту так  ніхто й не дочекався.
А тим часом, на два поверхи нижче Віктор Янукович провів зустріч з групою  Європалраментаристів  і …  вмудрився  (чи то російські пацани каллєги вмудрили) дати есклюзив для 2-го каналу ОРТ на Москву, ще о 12-й за часом Брюсселя по телемосту (прямий ефір). Він вже побував у ефірі.  Ход нармальний?


Якщо  для Арсенія Яценюка не можна було знайти перекладачів під час його візиту до Європейської  столиці, то Янукович прибув до Брюсселя в повній екіпіровці. І перекладачі, і боді-гардз, і ТБ забезпечення.


День другий. Арсєній десь повіявся, тобто випав із поля зору.


Зате. Світ клином на Арсеніі Яценюку не зійшовся. В коридорах Європарламенту  зіткнулись з Головою Комітету Європарламенту у справах України Мареком Сівєцом.
-Як ви оцінюєте становище в Україні? Одні кажуть, що це парламетська криза,
а Голова парламенту каже, що це вияв демократії.
— Яка демократія? (Сівєц). Сором. Я пішов із засідання геть. Демократія – це домовленості. Національний інтерес, народний інтерес, потім партія, потім твій інтерес.  Янукович винен в цій кризі. Гаразд. А в інших, попередніх кризах?
Блокування Ради  для України стало звичним. Але це не приємлемо для  демократичної Європи. Ніяка це не демократія, в серцях витиснув Марек Сівєц.
Дженькую бардзо, але муше одкланятсє пану, нєх жиче!


Все, накивав п*ятами з того засідання.



Тут раптом проходить  відомий дипломат  Костянтин Грищенко.
— Привіт, думаю, що сталось, що тебе не бачу. Ну питай?
— Ви як представник опозиційного крила… перебиває.
— Я член опозиційного уряду Ураїни.
— В якій якості?
 —    В якості  міністра закордонних справ. І не треба нас дурить, Славко,  бо ми знаєм, що ви знаєте. Вчора мені подали  відпечатку з ОРД, то щоб ти мені питань не ставив, то я скажу, що за всі мої роки діяльності  (17 років)  я не стрічався з таким розгільдяйством, щоб  спікера парламенту не забезпечили перекладачами. Це на перший погляд фігня. З дипломатичної точки зору – це великий провал. А по суті ваш сайт правий, якщо  ще по суті, то на цей візит Яценюка… ну от як той з «Кобри»…


Дивлюсь, Українські телемачо згортають свої діла і спускаються  з 5-го поверху на третій.


Там жару для російського ТБ вже встиг дати Віктор Янукович.


Концепція проста: ані В.Ющенко, ані Голова ВР України, ані Ю.Тимошенко не мали права відсилати  лист в НАТО, щодо ПДЧ без, хочаб обговорення в парламенті. Воно так і пішло вже під час загальної прес-конференції. Типу:  ми націлені на ЄС, але нас поки тут не ждуть. І пронісся по НАТО. 60 відсотків жителів України  НАТО не підтримує , а ми , тіпа чхаючи на це  будемо план про ПДЧ подавати?
І в такому плані прогнав прес-конференцію. А прес-секретар , як круп*є в казіно. Тільки не сказав, дами та панове, ставки  зроблені. Сказав: дякую, запитання і відповіді закінчились. Використовую старий прийом. Підходжу до  столу, беру  диктофон і… не вимикаю. А так. Як між іншим: Віктор Федорович. Коли і за яких умов ви припините блокувати Парламент України?
— Я вже про це говорив. …
Викладаю суть. Не розблокують, доки із своїми підписами за НАТО ті три, хто їх підписував не розберуться. І не дадуть пояснень на підставі чого вони той лист написали. (Це ще на один матеріал витягне)
  
В ексклюзиві для АЕАС, вже відїзджаючи на  зустріч з Комісаром ЄС Беніто Ферреро Вальднер ( його  супроводжував колишній Санчо Панса Б.Тарасюка Василь Філіпчук), він на  головне питання  щодо НАТО назвав два прізвища з його оточення, які ще лишались.
-Ну, не зустрінеться сьогодні, так до бухарестського саміту зустрінеться, точняк. Ось координати, дзвоніть. Ми, сміється , вашу нахабщину читаємо.
— Стиль і подача?
— Якщо по чесному? Крутіших не знаємо по вашій спеціалізації. Читаю, особливо форум, як дєтіктів. І всьо Віті передаю.
Дивно, ні? Як так  оточення Януковича себе цивілізовано поводило, і навіть дехто говорив українською. А Янукович ще й віртуально по мармизам Тарасюка і ЯйЦенюка лупанув.
— Нехай мої опоненти вчаться правилам поведінки в таких закладах, як ЕС,- Сказав Янукович.


Загальна картинка завтра. Стережемо В.Януковича Біля штаб–хати  НАТО. Згоди зустрічі ще немає. Але його супровідники запевнили: БУДЕ!
-Що скаже?
-А що скаже, скаже: нє нада нас цеплять:))


Ростислав  ДЕМЧУК
Агентство Євро-Атлантичного Співробітництва (АЕАС) для ОРД,
Брюссель


 


 


 

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ