Человек не терпит насилия!

Между Пиней, Беней, Севой и Березой

36552

 


 


 


Я, конечно, извиняюсь, но в отличие от авторов сайта газет не читаю и ТВ не смотрю, политикой не интересуюсь. Поэтому, может чего-то не заметил. И вот, просматривая форум на предмет подлежащей уничтожению педерастии, наткнулся на удивительное сообщение.


 


«Може для когось видастся повідомлення не цілком зрозумілим у тому сенсі, що начеб–то звичайний український підприємець, член Українського парламенту Вікотр Пінчук зможе змінити розпорядок дня самого Голови Європейської Комісії Жозе Мануеля Баррозу. Але в ніч з 7-го на на 8-ме листопадада так і трапилось. Віктор Пінчук прибув до Брюсселя і запросив на нараду «ЯЄС». Абревіатура цієї організації розтлумачується , як «Ялтинська Європейська Стратегія» щодо інтеграції України в ЄС. Переговори відбулись у найдорожчому брюссельсьському ресторані «Вілла Лорен»! У цих переговорах взяв участь і наш брюссельський коресондет Славко Волинський. Послухаємо його розповідь.

Одержавши електронною поштою запорошеня відвідати найрозкішніший у Брюсселі ресторан «Вілла Лорен» я сприйняв, як якийсь жарт. Запрошення надійшло від асистента Європарламентарія у справах України Марека Сівіца, Міхала Чейні. Передзвонив! Так , сказав помічник Марека Сівіца Міхал Чейн , ніяких помилок. І ось я на околиці Брюсселя в ресторані «Віла Лорен». Другий поверх. Бачу там висоопосадових парламентарів Європарламенту, вітаюсь . Серед запрошених бачу політичного аналітика Олександра Рара в компанії з Віктором Пінчуком, і … Головою Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу! Проте Баррозу не довго затримувався у ресторані й зйіславшись на справи залишив товариство.

Цікаву ремарку з цього приводу зробив журналіст із видання «Европіан войс».
— Організація офіційної зустрічі українськорго президента з Баррозу , сказав він, забрала б щонайменше місяць домовленостей на рівні міністерства закордонних справ. А тут. Пиїхав пан Пінчук і узгодив подальшу політику ЄС щодо України протягом одного дня і з європарламентаріями та членами Єврокомісії. Пінчук розклав крапки стосовно запитань про політику України щодо НАТО і ЄС. Пан Пінчук наголосив, що ЄС серед жителів України сприймається нормально, а вступ до НАТО – питання дещо проблематичне, оскільки досить тяжко вивітрити з голів старшого покоління те, що НАТО не є агресивним блоком, а що це міжнародна політико- оборонна структура. Проте на думку пана Пінчука цю проблему вдасться невдовзі подолати, якщо до цього процесу залучити такі засоби масової інформації , як Радіо Свобода, ВВС, Дойче Велле, тощо …

Далі учасники вечері почали перебирати перспективи України по кісточках. Один із проаворадикальних представників парламенту Португалії заявив, що не треба в бавитись з Україною , як з Туреччиною. Туречина, сказав він це мусульманська культура, а «Україна невідємна плоть Європи і в культурному й історичному плані».

У відповідь на це відомий британський політик Стівен Баєр поставив запитаня, чи можна вірити Ющенку? Бо з одного боку він виступає за євроатлантичну інтеграцію, а в той же ж час Парламент України провалює головні пункти умов СОТ і накладає вето на надання українських літаків Антонов для користування НАТО. І ні для кого не є секретом що пан Литвин — глова парламенту має особистий вплив на парламентарів. Тут потрібно вивчити яким чином і в яких контекстах подаються паном Литвином подібні пропозиції.

Тут в бесіду вступив німецький політолог Олександер Раар і сказав , що ці ляпсуси є результатом передвибочої кампанії.

Пізніше Стівен Баєр поставив Запитання?
(цитата ) Отже, панове нам треба чітко визначитись з Ющекнком, чи нам варото продовжувати робити політичні інвестиції на його користь?
В дисскусію знову вступив пан Раар і заявив що політичний рейтинг в Україні і в світі пані Тимошенко значно перевищує рейтинг Ющенка. Погляди присутніх спрямувались на пана Пінчука. Він махнув рукою , бо розмовляв по мобільному телефону.
Досягти публічності про політико-олігархічний сходняк вдалось лише після завершення вечері. Марек Сівец офіційно відповів на запитання Кореспондента Радіо Свобода:
Зокрема, чому не була органнізована міжнародна моніторингова(доглядова )група ЄП щодо дотримання обіцянок Ющенкапро про економічні покращення, про справу Гонгадзе, шо думає пан Сівєц про приватизаційні процеси в Україні? На це Марек Сівєц відповів:
«Бо не здійснилось те, що могло було б здійснитись. Вже минув рік. Зроблено, можливо, дуже багато , а водночас зроблено дуже мало. І тепер, по при повагу до організаторів революції
я критично ставлюсь до тих людей які робили відпвідні заяви. І з цього приводу ми вже говорили з лідерами Помаранчової революції мовою правди.

А щодо справи Гонгадзе Президент Увкраїни заявляв , що розслідування завершене. Але воно не є завершеним. То також помилка Президента. Далі! Справа про приватизацію і реприватизацію спричинила великий балаган. І тепер перед західними інвесторами постає питання. , чи те що вони куплять в Україні не буде назад відібрано? Але це не велика трагедія! Бо під час кожної революції такі блуди(помилки ) стаються часто».
Сказав для Радіо Свобода Європарламентарій Марек Сівєц!»


 


Так вот, может кто подскажет, кто у нас нынче Президент? Или у нас чисто монархия началась? И Принц крови Виктор Пинчук полномочно представляет Украину в мире? Старик Крупский в натуре. Я ничего не имею против этого персонажа, но странно как-то. Зачем пипл палатки на Крещатике ставил? Что, собственно происходит? Если Пиня теперь министр иностранных дел и все остальное, то кто теперь Суркис, разъясните? Я ж не антисемит, но, по-моему Пинчук зря так растопыривается. Он то смоется в случае чего, а погромы тут будут. Перебор какой-то получился. Страна зависла между Пиней, Беней, Березой и Севой. Тут уже не о майдане даже речь идет, а вообще о независимости нашей Киево-Биробиджанской Руси. Или Россия решила новую черту оседлости заделать? Тогда требую Ходорковского перевести в какую-нибудь нашу образцово-показательную зону! Требую гуманитарной экстрадиции Ходорковского, Гусинского, Могилевича и прочих! Ющенко, конечно, клевый парень. Но Президент из него вышел какой-то декоративный. Все. Пошел слушать Бранденбургский концерт. Или Гинденбургский…


 


АДМИН

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ